|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
A určitě do tebe vjel až na doraz? Jinak se tam asi nedostal, proto jsi nekrválcela. Ale ve většině případů se krvácí. Tak to zkoušejte:)A antikoncepce tě chrání hnedka kdy ji začneš brát. Tak se ničeho neboj a hupskydupky na to:))
Není tady
ja som prvy krat tiez nekrvacala...pouzivala som tampony, takze mozno doslo k pretrhnutiu blany nimi..neviem
Já taky nekrvácela, až o něco později, kdy to vzal moc rychle a já nebyla dostatečně připravená. To ale bylo jen jednou na začátku a dneska když občas přijde na rychlovku, tak žádný problém nemám. Pokud jsi začla brát HA v první den menstruace, tak jsi chráněná okamžitě - všechno se dočteš v příbalovém letáku
Není tady
Já jsem při sexu nekrváce,někdo prostě nekvácí a není to nic divného.Pokud jsi začala brát antikoncepci měla by začít působit hned první den, ale pro jistotu bych se jistila ještě kondomem
Není tady
Já krvácela až po třetí (poprvé jsem měla jen malililinký flíček na kalhotkách), ale jsou holky, které nekrvácí.. záleží na tom, jak máš silnou blánu atd. Každá je jiná. Jinak - nemyslím, že by to bylo tamponem, taky jsem je používala už před stykem a přesto jsem krvácela..
Není tady
Krvácet vůbec nemusíš, spíše naopak, krvácení je celkem ojedinělý a když už tak je tak nepatrný, že ho ani většina holek nepostřehne...................
Já taky poprvé vůbec nekrvácela, takže se opravdu nemusíš ničeho obávat, je to úplně v pořádku............ 
Není tady
Osobní zkušenost = rozhodně jsem nekrvácela
Takže nejsi každopádně jediná. A jistě to není pravidlem, co jsme si "holky potlachaly", tak to bylo více méně jako se mnou. Moc se nám akt jako takový poprvé nelíbil, spíš to kolem, on je člověk taky vystresovaný, a rozhodně jsme nijak nekrvácely. Takže OK. 
Není tady
Hlásím, že jsem taky nekrvácela :-)! A jak říkají ostatní, antikoncepce působí ihned! Krásný večer!

Není tady
i já se musím přidat taky jsem nekrvácel :-)))
Není tady
Tara napsal(a):
jo a kdyby se do me vystriknul tak je mozny,ze otehotnim?!? kolik je to asi % ?!? dik za odpoved :*
prosím tě, kolik ti je? že se takhle ptáš
Není tady
Tara napsal(a):
jo a kdyby se do me vystriknul tak je mozny,ze otehotnim?!? kolik je to asi % ?!? dik za odpoved :*
Jo, je to možný. Procento ti nikdo neřekne. 

Upravil(a) Leila (28. 4. 2006 23:07)
Není tady