27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ahojky, docela by mě zajímalo, říká se, e kadé znamení zvěrokruhu má v sobě určité přesné povahové a charakterové rysy, které platí plus mínus na kadého toho znamení...
co ke kterému se přiřazuje ? a platí to na vás ?
Není tady
Já jsem blíenec a určitě se na mě hodí, e jsem dvě bytosti v jedné. Sama uvnitř si se sebou povídám, kdy řeím nějaký problém, tak druhý vnitřní hlas vdy odporuje nebo mi radí opak. Jsem tedy nerozhodná. Dál se o blíencích říká, e u ničeho dlouho nevydrí, nic nedodělají do konce - to taky často na mě platí. Začala jsem háčkovat svetr, před koncem jsem to vzdala. Nedodělala jsem kolu, udělala jsem si autokolu, ale přestala jsem jezdit... Nejsem rozhodně líná, pořád něco dělám, hledám informace, dělám i několik věcí najednou, ale nejsem stálá, nadení mě rychle přejde. Snad jen v manelství to na mě neplatí - jsem u 16 let vdaná a "nezahýbám"....
Není tady
Na větinu mě blízkých lidí (syn blíenec, přítel beran a já vodnář) to platí na 99%. Slunečního znamení od Lindy Goodmann je super nahlédnutí do sebe sama
Není tady
Tak já jsem LEV
a myslím,e větina povahových vlastností určená k tomu znamení na mě pasuje.Lehká sebestřednost,umělecké sklony,smysl pro rodinu
,dobrosrdečná povaha spojená s mírnou naivitou...a taky umím pořádně zařvat
Můj partner je také LEV a občas je to u nás "kdo z koho"
A ná syn je ve znamení BÝK a jeho počínající tvrdohlavost mi to potvrzuje...
Není tady
Jsem vodnář,a nevím jestli charakteristiku vodnáře nepsali přímo podle mě.A na malinké detaily ve sedí naprosto přesně
Není tady
já jsem právě taky lev... ikdy teda podle některých knih spí rak, nebo vlastně nevím... protoe jsem právě narozená v ten hraniční den, který někdo háe tam a někdo onam... a tak mě zajímalo, co z onoho znamení by se mělo promítnout do povahy... někde jsem četla, e by lvi měli být takoví ti extrovertní lidé, co jsou rádi středem pozornosti a zájmu... a tak to teda já neeee ... jinak některé věci sedí....
přítel je střelec, ten by měl být podle hvězd jaký ?
Není tady
mala.popelka napsal(a):
já jsem právě taky lev... ikdy teda podle některých knih spí rak, nebo vlastně nevím... protoe jsem právě narozená v ten hraniční den, který někdo háe tam a někdo onam... a tak mě zajímalo, co z onoho znamení by se mělo promítnout do povahy... někde jsem četla, e by lvi měli být takoví ti extrovertní lidé, co jsou rádi středem pozornosti a zájmu... a tak to teda já neeee
... jinak některé věci sedí....
Střelec, to je bezva parák a kámo. Rád se baví, je dobrosrdečný, nezáludný, ivot bere s lehkostí. Jestli ho ale příli zavalíte starostmi a svými chmurami, polituje Vás s celého srdce, bude chtít potěit, ale jesli ho budete "dusit" svými bolístkami dlouho - uteče.... Proto se naučte být tím pověstným nenápadným krkem, který točí tou hlavou rodiny, své poadavky a povinnosti od něho, chtějte s hravostí, roztomilostí..., násilím, spíláním , hysterickým pláčem , pesimismem ho do sebe spolehlivě odpudíte.
ahojky tak já sem kozoroh a sem hodně chladná a kariéritická ale moji nejlblií ví, e se dokáu před nimi chovat hodně přátelksy, ale jen před okruhem nejbliích
Není tady
.. taky jsem střelec kadým coulem
Není tady
mala.popelka napsal(a):
já jsem právě taky lev... ikdy teda podle některých knih spí rak, nebo vlastně nevím... protoe jsem právě narozená v ten hraniční den, který někdo háe tam a někdo onam... a tak mě zajímalo, co z onoho znamení by se mělo promítnout do povahy... někde jsem četla, e by lvi měli být takoví ti extrovertní lidé, co jsou rádi středem pozornosti a zájmu... a tak to teda já neeee
Střelci jsou mimo jiné i netrpělivý. Vezmou-li si něco do hlavy, musí to být teď hned, včera bylo pozdě. A taky musí mít pocit, e je nikdo neovládá, nespoutává. ijou pro rodinu, ale skutečně musí mít pocit, e je nikdo "nedusí". Musí mít dostatek vzduchu, tj. volnosti a volné ruky, pak jsou spokojeni a pro rodinu udělají první poslední.
Není tady
Můj manel to povauje za kravinu, ale já si myslím, e ne. Jsem ryba a téměř ve sedí
Není tady
Já jsem střelec, a to souhlasí...
".Střelec, to je bezva parák a kámo. Rád se baví, je dobrosrdečný, nezáludný, ivot bere s lehkostí. Jestli ho ale příli zavalíte starostmi a svými chmurami, polituje Vás s celého srdce, bude chtít potěit, ale jesli ho budete "dusit" svými bolístkami dlouho - uteče.... Proto se naučte být tím pověstným nenápadným krkem, který točí tou hlavou rodiny, své poadavky a povinnosti od něho, chtějte s hravostí, roztomilostí..., násilím, spíláním , hysterickým pláčem , pesimismem ho do sebe spolehlivě odpudíte"
No a tohle platí teprv:
"Střelci jsou mimo jiné i netrpělivý. Vezmou-li si něco do hlavy, musí to být teď hned, včera bylo pozdě. A taky musí mít pocit, e je nikdo neovládá, nespoutává. ijou pro rodinu, ale skutečně musí mít pocit, e je nikdo "nedusí". Musí mít dostatek vzduchu, tj. volnosti a volné ruky, pak jsou spokojeni a pro rodinu udělají první poslední."
Upravil(a) Michaela.43 (24. 4. 2006 21:12)
Není tady
Hm, na mě to taky docela sedne. Jsem váha a kdy se mám o něčem rozhodovat, je to někdy síla. Rozhodí mě i taková blbost, jestli si např. koupit svetr modrý nebo bílý - jsem schopná v krámě kdovíjak dlouho přemýlet, hodnotit vechna pro a proti, a kdy u k nějakému rozhodnutí konečně dospěju a koupím svetr modré barvy, doma se trýzním pomylením, e ten bílý by býval byl přece jen lepí...
Není tady
jsem ryba - na 90% sedím.
Není tady
jsem rak a celkem to na mě sedí
Není tady
Hodně jsem ,,studovala" znamení a celkově nejhorí (dotyční prominou) znamení jsou tír a panna. Nejlepí rak a střelec.
Není tady
Ale určitě jsou vyjímky, to zase člověk nemůe brát tak váně.
Kdy to říkám známým, tak se smějí (já jsem toti rak), doma mám dvě panny (manela a syna). Ale tohle přesně říká i astrolog, taky jsem o tom četla kdysi v knize (to jsem nevěděla, e budu mít co do činění s dvěma pannama).
Na prďolu si dávej pozor, raci jsou straně citliví, rádi sní a jdou hrozní dobráci, později bude dobrý táta a manel-rodina je pro ně ve.
Není tady
Přesné povahové rysy, to se zase říct nedá, ale určitě mají lidé, narozeni ve stejném období roku, hodně společných vlastností. Záleí ale hodně na ascendentu a také na znamení Měsíce
Já jsem Beran s Měsícem v Raku a ascendentem ve Lvu a skoro vechno na mě sedí
Není tady
Jsem rak a hodně toho na mne sedí, navíc jsem narozena "blízko blírenců" a tak na mne sedí leccos i z jejich charakteristik.
Něco na tom určitě bude. jednou se mi stalo, e jsem potkala člověka, který byl narozen v ten samý den jako já - nevěřila bych tomu, kdyby mi to někdo vyprávěl, ale byli jsme jak dvojčata - ne vzhledem, ale povahou. Naprosto jsem chápali, co chce ten druhý říct, ádné obírné vysvětlování - no byla to sranda. I kdy kdo ví, zda to bylo tím znamením
Pěkný den
Teru
Není tady
Jsem beran a větina na mě sedí. Nejvíce to, e jdu "hlavou proti zdi" a to za kadou cenu, tvrdohlavost, neústupnost, prosazovat si své a tvrdit si svou pravdu... Myslím, e se o beranovi říká, e to je "muské znamení" - to sedí.
Není tady
Káča napsal(a):
Hodně jsem ,,studovala" znamení a celkově nejhorí (dotyční prominou) znamení jsou tír a panna. Nejlepí rak a střelec.
Tak nevím...Můj první manel byl rak..........nic moc:dumbom:a ten současný je střelec a někdy bych ho střelila. e by chyba ve mě?Jsem BÝK
Není tady
Mám manela raka a e by byl pro rodinu, váně o tom pochybuju. První manel byl střelec a ten byl střelený kadým coulem, typický představitel tohoto znamení.
K těm tírům - nejmladí dcera je tířice a je to docela síla, prostřední syn je býk (to u hovoří samo za sebe) a občas spolu svádíme "boj" kdo z koho, no a nejstarí dcera je beran (skopec) - netřeba komentovat .. samá silná sestava, tak to u nás vypadá opravdu zajímavě (a s příchodem puberty bude hůř ) !
Není tady
Já jsem váha a sedí skoro vechno. Váhavá jsem, někdy a hrůza.
Není tady
Ela.. napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
přítel je střelec, ten by měl být podle hvězd jaký ?Střelci jsou mimo jiné i netrpělivý. Vezmou-li si něco do hlavy, musí to být teď hned, včera bylo pozdě. A taky musí mít pocit, e je nikdo neovládá, nespoutává. ijou pro rodinu, ale skutečně musí mít pocit, e je nikdo "nedusí". Musí mít dostatek vzduchu, tj. volnosti a volné ruky, pak jsou spokojeni a pro rodinu udělají první poslední.
ahoj já jsem taky střelec a pocit,e mě nikdo neovládá a nespoutává dobře znám,nesnesu opak.Mám ráda volnost to ale neznamená,e doslova.Mé manelství jestli se doijeme, tak letos budeme 40 let spolu. I ten zbytek vlastností střelce sedí.
Není tady