29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky, docela by mě zajímalo, říká se, že každé znamení zvěrokruhu má v sobě určité přesné povahové a charakterové rysy, které platí plus mínus na každého toho znamení...
co ke kterému se přiřazuje ? a platí to na vás ?
Není tady
Já jsem blíženec a určitě se na mě hodí, že jsem dvě bytosti v jedné. Sama uvnitř si se sebou povídám, když řeším nějaký problém, tak druhý vnitřní hlas vždy odporuje nebo mi radí opak. Jsem tedy nerozhodná. Dál se o blížencích říká, že u ničeho dlouho nevydrží, nic nedodělají do konce - to taky často na mě platí. Začala jsem háčkovat svetr, před koncem jsem to vzdala. Nedodělala jsem školu, udělala jsem si autoškolu, ale přestala jsem jezdit... Nejsem rozhodně líná, pořád něco dělám, hledám informace, dělám i několik věcí najednou, ale nejsem stálá, nadšení mě rychle přejde. Snad jen v manželství to na mě neplatí - jsem už 16 let vdaná a "nezahýbám"....
Není tady
Na většinu mě blízkých lidí (syn blíženec, přítel beran a já vodnář) to platí na 99%. Slunečního znamení od Lindy Goodmann je super nahlédnutí do sebe sama
Není tady
Tak já jsem LEV
a myslím,že většina povahových vlastností určená k tomu znamení na mě pasuje.Lehká sebestřednost,umělecké sklony,smysl pro rodinu
,dobrosrdečná povaha spojená s mírnou naivitou...a taky umím pořádně zařvat
Můj partner je také LEV a občas je to u nás "kdo z koho"
A náš syn je ve znamení BÝK a jeho počínající tvrdohlavost mi to potvrzuje...
Není tady
Jsem vodnář,a nevím jestli charakteristiku vodnáře nepsali přímo podle mě.Až na malinké detaily vše sedí naprosto přesně
Není tady
já jsem právě taky lev... ikdyž teda podle některých knih spíš rak, nebo vlastně nevím... protože jsem právě narozená v ten hraniční den, který někdo háže tam a někdo onam... a tak mě zajímalo, co z onoho znamení by se mělo promítnout do povahy... někde jsem četla, že by lvi měli být takoví ti extrovertní lidé, co jsou rádi středem pozornosti a zájmu... a tak to teda já neeee ... jinak některé věci sedí....
přítel je střelec, ten by měl být podle hvězd jaký ?
Není tady
mala.popelka napsal(a):
já jsem právě taky lev... ikdyž teda podle některých knih spíš rak, nebo vlastně nevím... protože jsem právě narozená v ten hraniční den, který někdo háže tam a někdo onam... a tak mě zajímalo, co z onoho znamení by se mělo promítnout do povahy... někde jsem četla, že by lvi měli být takoví ti extrovertní lidé, co jsou rádi středem pozornosti a zájmu... a tak to teda já neeee
... jinak některé věci sedí....
Střelec, to je bezva parťák a kámoš. Rád se baví, je dobrosrdečný, nezáludný, život bere s lehkostí. Jestli ho ale příliš zavalíte starostmi a svými chmurami, polituje Vás s celého srdce, bude chtít potěšit, ale jesli ho budete "dusit" svými bolístkami dlouho - uteče.... Proto se naučte být tím pověstným nenápadným krkem, který točí tou hlavou rodiny, své požadavky a povinnosti od něho, chtějte s hravostí, roztomilostí..., násilím, spíláním , hysterickým pláčem , pesimismem ho do sebe spolehlivě odpudíte.
ahojky tak já sem kozoroh a sem hodně chladná a kariéritická ale moji nejlbližší ví, že se dokážu před nimi chovat hodně přátelksy, ale jen před okruhem nejbližších
Není tady
.. taky jsem střelec každým coulem
Není tady
mala.popelka napsal(a):
já jsem právě taky lev... ikdyž teda podle některých knih spíš rak, nebo vlastně nevím... protože jsem právě narozená v ten hraniční den, který někdo háže tam a někdo onam... a tak mě zajímalo, co z onoho znamení by se mělo promítnout do povahy... někde jsem četla, že by lvi měli být takoví ti extrovertní lidé, co jsou rádi středem pozornosti a zájmu... a tak to teda já neeee
Střelci jsou mimo jiné i netrpělivý. Vezmou-li si něco do hlavy, musí to být teď hned, včera bylo pozdě. A taky musí mít pocit, že je nikdo neovládá, nespoutává. Žijou pro rodinu, ale skutečně musí mít pocit, že je nikdo "nedusí". Musí mít dostatek vzduchu, tj. volnosti a volné ruky, pak jsou spokojeni a pro rodinu udělají první poslední.
Není tady
Můj manžel to považuje za kravinu, ale já si myslím, že ne. Jsem ryba a téměř vše sedí
Není tady
Já jsem střelec, a to souhlasí...
".Střelec, to je bezva parťák a kámoš. Rád se baví, je dobrosrdečný, nezáludný, život bere s lehkostí. Jestli ho ale příliš zavalíte starostmi a svými chmurami, polituje Vás s celého srdce, bude chtít potěšit, ale jesli ho budete "dusit" svými bolístkami dlouho - uteče.... Proto se naučte být tím pověstným nenápadným krkem, který točí tou hlavou rodiny, své požadavky a povinnosti od něho, chtějte s hravostí, roztomilostí..., násilím, spíláním , hysterickým pláčem , pesimismem ho do sebe spolehlivě odpudíte"
No a tohle platí teprv:
"Střelci jsou mimo jiné i netrpělivý. Vezmou-li si něco do hlavy, musí to být teď hned, včera bylo pozdě. A taky musí mít pocit, že je nikdo neovládá, nespoutává. Žijou pro rodinu, ale skutečně musí mít pocit, že je nikdo "nedusí". Musí mít dostatek vzduchu, tj. volnosti a volné ruky, pak jsou spokojeni a pro rodinu udělají první poslední."
Upravil(a) Michaela.43 (24. 4. 2006 21:12)
Není tady
Hm, na mě to taky docela sedne. Jsem váha a když se mám o něčem rozhodovat, je to někdy síla. Rozhodí mě i taková blbost, jestli si např. koupit svetr modrý nebo bílý - jsem schopná v krámě kdovíjak dlouho přemýšlet, hodnotit všechna pro a proti, a když už k nějakému rozhodnutí konečně dospěju a koupím svetr modré barvy, doma se trýzním pomyšlením, že ten bílý by býval byl přece jen lepší...
Není tady
jsem ryba - na 90% sedím.
Není tady
jsem rak a celkem to na mě sedí
Není tady
Hodně jsem ,,studovala" znamení a celkově nejhorší (dotyční prominou) znamení jsou štír a panna. Nejlepší rak a střelec.
Není tady
Ale určitě jsou vyjímky, to zase člověk nemůže brát tak vážně.
Když to říkám známým, tak se smějí (já jsem totiž rak), doma mám dvě panny (manžela a syna). Ale tohle přesně říká i astrolog, taky jsem o tom četla kdysi v knize (to jsem nevěděla, že budu mít co do činění s dvěma pannama).
Na prďolu si dávej pozor, raci jsou strašně citliví, rádi sní a jdou hrozní dobráci, později bude dobrý táta a manžel-rodina je pro ně vše.
Není tady
Přesné povahové rysy, to se zase říct nedá, ale určitě mají lidé, narozeni ve stejném období roku, hodně společných vlastností. Záleží ale hodně na ascendentu a také na znamení Měsíce
Já jsem Beran s Měsícem v Raku a ascendentem ve Lvu a skoro všechno na mě sedí
Není tady
Jsem rak a hodně toho na mne sedí, navíc jsem narozena "blízko blížrenců" a tak na mne sedí leccos i z jejich charakteristik.
Něco na tom určitě bude. jednou se mi stalo, že jsem potkala člověka, který byl narozen v ten samý den jako já - nevěřila bych tomu, kdyby mi to někdo vyprávěl, ale byli jsme jak dvojčata - ne vzhledem, ale povahou. Naprosto jsem chápali, co chce ten druhý říct, žádné obšírné vysvětlování - no byla to sranda. I když kdo ví, zda to bylo tím znamením
Pěkný den
Teru
Není tady
Jsem beran a většina na mě sedí. Nejvíce to, že jdu "hlavou proti zdi" a to za každou cenu, tvrdohlavost, neústupnost, prosazovat si své a tvrdit si svou pravdu... Myslím, že se o beranovi říká, že to je "mužské znamení" - to sedí.
Není tady
Káča napsal(a):
Hodně jsem ,,studovala" znamení a celkově nejhorší (dotyční prominou) znamení jsou štír a panna. Nejlepší rak a střelec.
Tak nevím...Můj první manžel byl rak..........nic moc:dumbom:a ten současný je střelec a někdy bych ho střelila. Že by chyba ve mě?Jsem BÝK
Není tady
Mám manžela raka a že by byl pro rodinu, vážně o tom pochybuju. První manžel byl střelec a ten byl střelený každým coulem, typický představitel tohoto znamení.
K těm štírům - nejmladší dcera je štířice a je to docela síla, prostřední syn je býk (to už hovoří samo za sebe) a občas spolu svádíme "boj" kdo z koho, no a nejstarší dcera je beran (skopec) - netřeba komentovat .. samá silná sestava, tak to u nás vypadá opravdu zajímavě (a s příchodem puberty bude hůř ) !
Není tady
Já jsem váha a sedí skoro všechno. Váhavá jsem, někdy až hrůza.
Není tady
Ela.. napsal(a):
mala.popelka napsal(a):
přítel je střelec, ten by měl být podle hvězd jaký ?Střelci jsou mimo jiné i netrpělivý. Vezmou-li si něco do hlavy, musí to být teď hned, včera bylo pozdě. A taky musí mít pocit, že je nikdo neovládá, nespoutává. Žijou pro rodinu, ale skutečně musí mít pocit, že je nikdo "nedusí". Musí mít dostatek vzduchu, tj. volnosti a volné ruky, pak jsou spokojeni a pro rodinu udělají první poslední.
ahoj já jsem taky střelec a pocit,že mě nikdo neovládá a nespoutává dobře znám,nesnesu opak.Mám ráda volnost to ale neznamená,že doslova.Mé manželství jestli se dožijeme, tak letos budeme 40 let spolu. I ten zbytek vlastností střelce sedí.
Není tady