6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dobrý den,
mám velice mastnou plet, někdy kdy si áhnu na obličej tak mám mastné i ruce, stále se lesknu a má plet nevypadá vůbec zdravě. Tvoří se mi v 28 letech stále akné. Máte některá něco ozkoueného, učinného?
Není tady
pupicek napsal(a):
dobrý den,
mám velice mastnou plet, někdy kdy si áhnu na obličej tak mám mastné i ruce, stále se lesknu a má plet nevypadá vůbec zdravě. Tvoří se mi v 28 letech stále akné. Máte některá něco ozkoueného, učinného?
Pupíčku nechám si poradit s tebou. Vím jen, e kdy se opaluji, tak vzápětí se mi více mastí pokoka.
Není tady
Já Vás nechci strait, ale mně je 40 let, na mastnou ple jsem vyzkouela kdeco a nic. Kvůli akne musím brát Diane 35, ple se mi mastí méně, ale MASTÍ. Kdy to skončí?
Martička napsal(a):
Já Vás nechci strait, ale mně je 40 let, na mastnou ple jsem vyzkouela kdeco a nic. Kvůli akne musím brát Diane 35, ple se mi mastí méně, ale MASTÍ. Kdy to skončí?
Nevím ale myslím, e by se takováhle věc měla řeit u nějakého dermatologa. Změna stravy. Kamarádka brala asi půl roku nějaké kuličky a pak se jí ple zlepila, léči se homeopatii. Zlepilo se jí akné ale ple se jí mastí dál.
Není tady
No já kdysi chodila na kosmetiku a ted mám na obličeji jizvičky. Chodila jsem ke koní ta mi vdy napsala nějakou vodičku a já potírala a potírala a plet zůstavala karedá. Pila jsem i čaje na pročitění a stále nic.
Ted vyzkouím omezit tučná jídla a hlavně čokoládku a uvidím. Mě se dělají ale velké vředy na zádech, celou zimu jsme měla pokoj a ted na jaře se mi začaly dělat znovu, nevím jestli na to má vliv vysazení hormonální antikoncepce.
Není tady
pupicek
http://www.akne.sk/generate_page.php?pa … on%5D=desc
-mne pomohol iba roaccutane-je to hnusný liek, ale jediné, čo zabralo na 100% plus mikrodermabráza
Upravil(a) katafyge (24. 4. 2006 18:10)
Není tady
Moje vagrová chodí s těmi boláčkami na leaser a říká , e jí to pomáhá . Já si nala kosmetiku na mastnou plet , která to matění hodně omezí (esthe lauder). A jinak mám u sebe pořád ubrousky a odsávám. (jsou kosmetické ,stačí přiloit na obličej)
Není tady
pupicek napsal(a):
dobrý den,
Taky tě nepotěím, 47 a pořád mastná ple. Je také dobré nechat udělat hormonální vyetření, např na gyndě. A v mých 42 kdy jsem změnila lékaře to toho nového napadlo a velmi se podivil. Vysoká hladina muského hormonu. Potíe jiné ne kosmetické jsem neměla a mám dvě děti. Trochu se divil a nasadil mi Androcur. Po těch letech bych snad vyzkouela i kravinec. Výsledek je výborný. Musím ale předeslat, e jsem měla tu nejhorí formu akné, nejen mastná ple ale hnisavé boláky. Ty těké formy se bez hormonální léčby neobejdou.
Také mám problém s mastnou pletí, hlevně tedy s T zonou (brada,nos,čelo). Boláčky se mi tvoří hlavně na bradě, chodím na laser. Ale chce to chodit pravidelně dvě,tři oetření nestačí. Začala jsem pouívat kosmetiku Vichy Normaderm, jen je koda e tahle kosmetika nemá UV faktor, který teď kdy chodim na laser musim pouívat.
Není tady
pupicek napsal(a):
No já kdysi chodila na kosmetiku a ted mám na obličeji jizvičky. Chodila jsem ke koní ta mi vdy napsala nějakou vodičku a já potírala a potírala a plet zůstavala karedá. Pila jsem i čaje na pročitění a stále nic.
Ted vyzkouím omezit tučná jídla a hlavně čokoládku a uvidím. Mě se dělají ale velké vředy na zádech, celou zimu jsme měla pokoj a ted na jaře se mi začaly dělat znovu, nevím jestli na to má vliv vysazení hormonální antikoncepce.
Vysazení antikoncepce určitě na Tvé problémy vliv má. Mam také problémy s pletí a kdy jsem se radila s dermatolokou co se stane a vysadim antikoncepci, tak mi řekla, e v mém případě to mám udělat jen kdy budu chtít otěhotnět. S tou stravou dělá určitě dobře také nejim tučná,smaená,sladká jídla atd. ale bohuel strava nám asi moc hormony neovlivní. Ve čtvrtek jdu k doktorce, která se zdravou výivou zabývá. Tak jestli bude chtít můu ti pak napsat jaké potraviny mi při těhlech naich potíích doporučila.
Není tady
Peta napsal(a):
Moje vagrová chodí s těmi boláčkami na leaser a říká , e jí to pomáhá . Já si nala kosmetiku na mastnou plet , která to matění hodně omezí (esthe lauder). A jinak mám u sebe pořád ubrousky a odsávám. (jsou kosmetické ,stačí přiloit na obličej)
Peto mohla bys mi prosím napsat jaké krémy od Esthe lauder pouívá ? Moc se v této kosmetice nevyznám. Měla jsem od ní jen takový krémový pudr,který jsem dostala od kámoky a byl výborný. Teď bych potřebovala nějaký krém na mastnou ple,ale aby měl i UV faktor.
Není tady
jsem spokojená s Vichy normaderm,viditelně se mi zlepila ple a taky se tolik nemastí a dokonce si můu ahat na obličej bez okamitého aktivování pupínků,ale prý ve zabírá jen na chvíli,no uvidíme.
Není tady
Já teda taky zkouela Vichy Normaderm (celá řada) a pro mě osobně to byly vyhozený peníze, jediný efekt bylo příerné přesuení a následné jetě větí omatění pokoky... A taky jsem zjistila, e testují na zvířatech a to mi vadí víc ne pupínky.
Mně nejvíc pomáhá opalování a s kosmetikou spí etřit - kdy mám na svoje akné moc času, ráno i večer si obličel čistím, mau, pouívám peelingy, masky apod, tak moje ple vypadá zaručeně hůř, ne kdy se vrátím z týdne pod stanem, kde jsem o zrcadlo ani kosmetiku nezavadila...
Není tady
Taky mám podobné problémy. Je mi 33 a vyzkouela jsem toho u hromady, včetně různých drahých značek. Jednou jsem vak na nějakou drahou kosmetiku zkrátka neměla a tak jsem koupila dětský krém MILLI BABY (45 Kč) a kupodivu po několika dnech přilo zlepení. Krém je sice výivný, ale krásně se vstřebá a nemastí. Během dne se pokoka neleskne. Taky jsem přestala pouívat pleové vody a obličej myji jen čistou vlanou vodou.
Někomu se to moná nebude moc zamlovat, ale ple je lepí.
Jo, to sluníčko taky hodně pomáhá.
Renča1 napsal(a):
Peta napsal(a):
Peto mohla bys mi prosím napsat jaké krémy od Esthe lauder pouívá ? Moc se v této kosmetice nevyznám. Měla jsem od ní jen takový krémový pudr,který jsem dostala od kámoky a byl výborný. Teď bych potřebovala nějaký krém na mastnou ple,ale aby měl i UV faktor.
Clear Difference (advanced oil-control hydrator)
Přípravek schopný kontrolovat produkci mazu a potlačující mastný lesk. 50m, 1050,-
Idealist - skin refinisher-- zjemnujě, opravuje- 30ml, 1650,-
Není tady
terry2 napsal(a):
pupicek napsal(a):
dobrý den,
mám velice mastnou plet, někdy kdy si áhnu na obličej tak mám mastné i ruce, stále se lesknu a má plet nevypadá vůbec zdravě. Tvoří se mi v 28 letech stále akné. Máte některá něco ozkoueného, učinného?Taky tě nepotěím, 47 a pořád mastná ple. Je také dobré nechat udělat hormonální vyetření, např na gyndě. A v mých 42 kdy jsem změnila lékaře to toho nového napadlo a velmi se podivil. Vysoká hladina muského hormonu. Potíe jiné ne kosmetické jsem neměla a mám dvě děti. Trochu se divil a nasadil mi Androcur. Po těch letech bych snad vyzkouela i kravinec. Výsledek je výborný. Musím ale předeslat, e jsem měla tu nejhorí formu akné, nejen mastná ple ale hnisavé boláky. Ty těké formy se bez hormonální léčby neobejdou.
Děkuji za potěující zprávu 47 let, ach jo.
Ve čtvrtek zajdu ke koní, řeknu ji i o tom hormonálním profilu.
Já mám těch boláčků plná záda, přez zimu jsem tam neměla nic a ted znovu.
Není tady
Renča1 napsal(a):
pupicek napsal(a):
Ted vyzkouím omezit tučná jídla a hlavně čokoládku a uvidím. Mě se dělají ale velké vředy na zádech, celou zimu jsme měla pokoj a ted na jaře se mi začaly dělat znovu, nevím jestli na to má vliv vysazení hormonální antikoncepce.Vysazení antikoncepce určitě na Tvé problémy vliv má. Mam také problémy s pletí a kdy jsem se radila s dermatolokou co se stane a vysadim antikoncepci, tak mi řekla, e v mém případě to mám udělat jen kdy budu chtít otěhotnět. S tou stravou dělá určitě dobře také nejim tučná,smaená,sladká jídla atd. ale bohuel strava nám asi moc hormony neovlivní. Ve čtvrtek jdu k doktorce, která se zdravou výivou zabývá. Tak jestli bude chtít můu ti pak napsat jaké potraviny mi při těhlech naich potíích doporučila.
Renčo budu moc ráda. Já ve čt zajdu ke koní a uvidím, ale ta mi u od dveří píe vodičku.
Není tady
Já u vyzkouela taky vechno, ale poslední tak rok pouívám celou řadu Effaclar od La Roche-Possay (jen v lékárně) a je to super. Ple se nemastí a akné časem úplně vymizelo. Občas se mi jeden pupínek udělá, ale o hodně mení ne dřív a rychleji se zahojí. Fakt doporučuju...
Není tady
to Pupicek : ber to z té lepí stránky, mastná ple nestárne, nemáme vrásky, méně se nám dělají pigmentové skvrny. Do 30ti mě to tvalo, do 40ti jsem rezignovala, po 40cítce bych jí nevyměnila. Jsou horí věci.
Zkus si sehnat vodou ředitelný makeup od astoru. Funguje jako vodovky, ale jde pouít jen na extrémně mastnou ple. Kdy vybere dobře barvu je skutečně téměř neviditelný a lze s ním korigovat jen problémová místa.
to agnes:kde jsi se dověděla e Vichy testuje na zvířatech?
Není tady
koudyova napsal(a):
to agnes:kde jsi se dověděla e Vichy testuje na zvířatech?
Není tady
pane jo,to je výrobců,zlatá nivea.
Není tady
Ja holky pouzivam hlavne bb cream a na to pudr aby to tolik nemastilo plet ale zase makeup mi to hodne vysusuje tu plet. Takze jsem hledala spis kvalitni pudr a nakonec jsem si koupila kremovy od MF.
Není tady
Na mastnou ple je vhodné změnit jídelníček, a hodně pít bylinkové čaje. Mě se bb krém nikdy neosvědčil, ale kvalitní make up a na to event. pudr.
Není tady
Dobrý den
Za mně tedy doporučuji rovnou zajít ke kosmetičce.Vyzkouela jsem toho tolik a nic dlouhodobě nezabírá a mnoho věcí jsem dělala patně.Byla mi doporučena kosmetička Jana v salonu dolce diva na Praze 5 a můu vřele jen doporučit!Paní Jana mi ve vysvětlila jak funguje mastná ple,jak se obměňuje pokoka a jak se mám v létě i zimně k ní chovat.Doporučila mi jejich přírodní kosmetiku a samozřejmě pravidelnou návtěvu.Jeliko je mi 27 tak u se začínám hýčkat a chodím pravidelně,moje ple je mnohem lepí a je to výborný relax!
Není tady