6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, z Avonu mi ohromně pomohl ampon proti lupům. Zmizely mi lupy po dobu, co jsem ho pouívala. Musím říct, e jsem do tý doby vyzkouela vechny ampony v drogérii i lékárně. Jen ho bohuel přestali dělat a měl ho nahradit vlastně obdobný ampon v novém balení a ten na mě nezabral. Jinak od Avonu nedám dopustit na voděodolnou řasenku, kterou jsem bohuel v katalogu u pěkně dlouho nezahlídla. Pak je jetě fajn krém na zjemnění chodidel. Málem bych jetě zapomněla na krém proti striím. Pouívám ho u straně let a strie na prsou se mi zredukovaly o takových 50%. Jinak nějaký krém bych u od nich na ple nenapatlala. Vůně jejich parfémů mi přijdou katastrofální. Dior je zkrátka Dior.
Není tady
Tak jsme si tady pročetla příspěvky od Avonu a i od Oriflame. Je tady na to asi 5 témat, vybrala jsem si tohle.
Z nového katalogu od Avonu 06/2007 bych chtěla vyzkouet ampon a kondicioner na hlavu ADVANCE TECHNIQUES na barvené vlasy. Ohlasy na ampony od Avonu jsou tady v diskusích celkem pozitivní, jsou sice starího data, ale to by vadit nemělo..... a Avon má myslím dvě značky amponů. Tak mi, holky, prosím, poraďte, máte-li s tímto amponem nějaké zkuenosti. Pouívám jednu značku a chtěla bych nějakou změnu. Myslíte si, kdy je ampon na barvené vlasy a je jakékoliv značky, je tam stejné sloení??? Vyjde to nastejno???? Je dobré střídat značky amponů nebo je lepí pouívat pořád ten jeden???? Díky za vechny informace.....
Upravil(a) Lucy (13. 3. 2007 19:18)
Není tady
Lucy napsal(a):
Tak jsme si tady pročetla příspěvky od Avonu a i od Oriflame. Je tady na to asi 5 témat, vybrala jsem si tohle.
Z nového katalogu od Avonu 06/2007 bych chtěla vyzkouet ampon a kondicioner na hlavu ADVANCE TECHNIQUES na barvené vlasy. Ohlasy na ampony od Avonu jsou tady v diskusích celkem pozitivní, jsou sice starího data, ale to by vadit nemělo..... a Avon má myslím dvě značky amponů. Tak mi, holky, prosím, poraďte, máte-li s tímto amponem nějaké zkuenosti. Pouívám jednu značku a chtěla bych nějakou změnu. Myslíte si, kdy je ampon na barvené vlasy a je jakékoliv značky, je tam stejné sloení??? Vyjde to nastejno???? Je dobré střídat značky amponů nebo je lepí pouívat pořád ten jeden???? Díky za vechny informace.....
Ahoj,já jsem začala pouívat Avon docela nedávno, ale jsem větinou úplně spokojená. ampön Advance TechniQues mám fialový (pro více objemu) a je super-určitě lepí ne levnějí Naturals, teď chci vyzkouet akční stylingové produkty (K04/07).Taky jsem si koupila novinku na kruhy pod očima Anew Alternative a fakt rychle zabírá.a jsem překvapená.
Není tady
Máte někdo zkuenost s novou tyčinkou na rty-prý zvětuje objem rtů...
Není tady
Ahoj díky za rady. ampony nejspí zkusím.... Taky mě láká olejová kůra na vlasy od Planet Spa, za prvý krásně voní a za druhý, stejně si na vlasy patlám olivovej olej, tak uvidím jestli to bude mít stejný účinek....
A jetě zmíním Oriflame.... nezkouel jste někdo fixátor očních stínů Eye primer???? (Myslím, e to byla novinka od katalogu č. 4/2007.)
Upravil(a) Lucy (14. 3. 2007 13:18)
Není tady
Já mám naopak pocit, e celá vlasová řada advance techniques je straná. Vlasy mám hned mastné, po séru na objem vlasů je mám takové divné a vůbec nemají objem - spí jetě víc zplihnou.
Naopak miluju jejich krémy, tělová mléka, řasenky a některé vůně. Je to na kadém, ale ty krémy apod. mají opravdu dobré.
Není tady
ahoj holky, kupuji si kosmetiku od Avonu necelý rok a musím říct, e jsem se u několikrát napálila. Jediné co můu pochválit je tělový krém na suchou pokoku a sprchové gely. ampony hrůza, pěna do koupele je agresivní, líčidla tragédie a ostatní ani nemluvím...
Výborný je Loreal, jsem spokojená s jejich výrobky
Není tady
Loreal mám taky moc ráda-krémy na obličej nemají konkurenci.
Není tady
Tak já si kupuji ampon u ji jedině ADVANCE TECHNIQUES - pro časté mytí od Avonu. A e jsem jich otestovala u hodně....
Není tady
Tak avon je podle me vyborna kosmetika. Mela jsem mnohokrat sampony, telova mleka, kremy na ruce, kremy na celulitidu, tonovaci perly.... A se vsim jsem spokojena, jak s cenou, tak s vyrobky, jsou tam skvele akce a tak. Akorat rasenky mi delaji problem, takze ty beru z Oriflame...
Avon doporucuju, nebat se toho, stoji za to...
Není tady
Ahojky,ja mam z Avonu rada sampony naturals-ty střídám,mam kyslíkovou kůru a ta je moc dobra mam od Avonu v podstatě celou koupelnu ps-kdybyste náhodou nekdo chtěl si Avon objednavat sám na sebe,pisnete SZ
Není tady
avon je v pohode! Zklamana jsem nebyla,unesena take ne :-)
MaryKay doporucuju!!!
Není tady
Já pouívám Avon asi deset let a spokojená jsem, jak s čím, v poslední době je toho ovem čím dál míň. Jako velké plus povauju, e si člověk můe vyzkouet vzorky, to u Oriflame moc dostupné není. Levnějí krémy od Avonu jsou o ničem, řadu Anew pouívat nemůu, protoe mi nedělá dobře ta jejich zvlátní vůně. Spokojená jsem s řadou Planet Spa, ampony Advance a přípravky na nohy, z dekorativní kosmetiky jen lesky na rty. Parfémy nebo toaletní vody bohuel dlouho nevydrí a navíc ty, které se mi líbily, u ani nejsou v nabídce...třeba Sunny Skies nebo Woman of Earth. Třeba ta řada Today Tommorow Always je vyloeně těká, vůbec mi nesedí, ani ta nová True Glow se mi nelíbí. Take jsem u přesedlala na značkové vůně z parfumerie Fann a jsem spokojená. Pleové krémy chci vyzkouet od Mary Kay, hodně enských si je nemůe vynachválit, tak doufám, e i mně budou sedět.
Není tady
Vyzkouela jsem kde co od Avonu , Vichy, Loreal a já nevím co jetě... a nic mi 100% nesedlo (mám suchou a citlivou ple). Take léta kupuju a zkouím krémy stylem pokus a omyl. Nedávno jsem si koupila krém s propolisem od Plevy a musím ho vychválit. Je výborný, nic mě netípe ani necítím pnutí... a není drahý, kolem 130 Kč , hned zakoupím jete oční krém www.pleva.cz/obchod/index.html
Není tady
Vyzkouela jsem kde co od Avonu , Vichy, Loreal a já nevím co jetě... a nic mi 100% nesedlo (mám suchou a citlivou ple). Take léta kupuju a zkouím krémy stylem pokus a omyl. Nedávno jsem si koupila krém s propolisem od Plevy a musím ho vychválit. Je výborný, nic mě netípe ani necítím pnutí... a není drahý, kolem 130 Kč , hned zakoupím jete oční krém www.pleva.cz/obchod/index.html
Není tady
Taky sem tam neco pouziju!Nevyhovuji mi vubec sampony , ale treba ty kremiky na nohy pouzivam jen od nich.Nejmilovanejsi vonavka od nich je pro me Treselle
Není tady
Ahoj, ja mam nejradeji z Avonu radu Planet Spa - hlavne olivovou masku na vlasy a krem na telo. Zajimalo by me, jake mate zkusenosti s make-upy z Anovu - ktere jsou podle vas nejlepsi. A zda jste nekdo zkousel ten penovy make-up s matujicim ucinkem. A jake odstiny make-upu si nejcasteji z Avonu kupujete?
Nejlepsi na Avonu je, ze vyrobek muzete vratit!!!
Mafy
Upravil(a) mafy (25. 5. 2007 17:48)
Není tady
mafy napsal(a):
Ahoj, ja mam nejradeji z Avonu radu Planet Spa - hlavne olivovou masku na vlasy a krem na telo. Zajimalo by me, jake mate zkusenosti s make-upy z Anovu - ktere jsou podle vas nejlepsi. A zda jste nekdo zkousel ten penovy make-up s matujicim ucinkem. A jake odstiny make-upu si nejcasteji z Avonu kupujete?
Nejlepsi na Avonu je, ze vyrobek muzete vratit!!!
Mafy
Zkouela jsem vzoreček nového make-upu Anew a přiel mi úasný (takový přirozený a hned rozetřený). Ale já osobně moc make-upy nepouívám, spíe jen korekční tyč. na kruhy pod očima a pudr.
Není tady
Lexie napsal(a):
Tak avon je podle me vyborna kosmetika. Mela jsem mnohokrat sampony, telova mleka, kremy na ruce, kremy na celulitidu, tonovaci perly.... A se vsim jsem spokojena, jak s cenou, tak s vyrobky, jsou tam skvele akce a tak. Akorat rasenky mi delaji problem, takze ty beru z Oriflame...
Avon doporucuju, nebat se toho, stoji za to...
Přijde mi zajímavé to s řasenkama - můu se zeptat, proč je radi bere od Oriflame, a která ti vyhovuje nejvíc? Měla jsem takovou zlatou od Oriflame, teď si nevzpomínám na název té řady, ale nejlevnějí to nebylo, a nijak moc mi nevyhovovala. Ten kartáček má takové nepravidelné tětinky, na to nejsem zvyklá, tak se tim neumím namalovat.
Není tady
Teď trochu odbočím od tématu Někdo tu psal, e u Oriflame nejsou moc dostupné vzorky, tak to chci uvést na pravou míru - dají se normálně objednat vzorky rtěnek, vůní, amponů, make-upů, krémů, .... Nedá se objednat vzorek od úplně kadého výrobku, ale spoustu jich mají. Take klidně poádejte svojí kosmetickou poradkyni, určitě vám ráda dá nějaký vzoreček. A jinak, s Oriflame mám výborné zkuenosti s vracením - kdy mi nějaký výrobek nesedne, do měsíce se dá vrátit. A jsou ochotní, přestoe jsem u vrátila několik výrobků. Je to úplně v pohodě.
Není tady
me vyhovuje neco od avonu neco od oriflamu....od avonu mam rada krem na celulitidu a sampony a kondicionery a vsechno ostatni,jako liceni a tak od oriflame....
Není tady
ta zlatá řasenka je Giordani Gold tuím:-)))) (od oriflame)
Není tady
Jasně, je to Giordani Gold. Nechápu, jak mi to mohlo vypadnout
Není tady
příspěvek obsahoval reklamu, proto byl odstraněn
Upravil(a) mala.popelka (18. 7. 2010 16:59)
Není tady
Pouívám opřeváně Avon, oriflame, občas fds. Jsem maniak na dekorativní kosmetiku a jsem v tomto směru spokojená. MK u bude tak o třídu draí ale nemám zkuenost.
Není tady