Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 25. 9. 2006 16:38

ponožka
♥♥♥----

Re: Kosmetika od Avonu

Ahoj, z Avonu mi ohromně pomohl šampon proti lupům. Zmizely mi lupy po dobu, co jsem ho používala. Musím říct, že jsem do tý doby vyzkoušela všechny šampony v drogérii i lékárně. Jen ho bohužel přestali dělat a měl ho nahradit vlastně obdobný šampon v novém balení a ten na mě nezabral. Jinak od Avonu nedám dopustit na voděodolnou řasenku, kterou jsem bohužel v katalogu už pěkně dlouho nezahlídla. Pak je ještě fajn krém na zjemnění chodidel. Málem bych ještě zapomněla na krém proti striím. Používám ho už strašně let a strie na prsou se mi zredukovaly o takových 50%. Jinak nějaký krém bych už od nich na ple nenapatlala. Vůně jejich parfémů mi přijdou katastrofální. Dior je zkrátka Dior. smile

Není tady

#27 13. 3. 2007 19:16

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsme si tady pročetla příspěvky od Avonu a i od Oriflame. Je tady na to asi 5 témat, vybrala jsem si tohle.
Z nového katalogu od Avonu 06/2007 bych chtěla vyzkoušet šampon a kondicioner na hlavu ADVANCE TECHNIQUES na barvené vlasy. Ohlasy na šampony od Avonu jsou tady v diskusích celkem pozitivní, jsou sice  staršího data, ale to by vadit nemělo..... a Avon má myslím dvě značky šamponů. Tak mi, holky, prosím, poraďte, máte-li s tímto šamponem nějaké zkušenosti. Používám  jednu značku a chtěla bych nějakou změnu. Myslíte si, když je šampon na barvené vlasy a je jakékoliv značky, je tam stejné složení??? Vyjde to nastejno???? Je dobré střídat značky šamponů nebo je lepší používat pořád ten jeden???? Díky za všechny informace.....

Upravil(a) Lucy (13. 3. 2007 19:18)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#28 13. 3. 2007 23:13

Adamíra
♥♥♥♥---

Lucy napsal(a):

Tak jsme si tady pročetla příspěvky od Avonu a i od Oriflame. Je tady na to asi 5 témat, vybrala jsem si tohle.
Z nového katalogu od Avonu 06/2007 bych chtěla vyzkoušet šampon a kondicioner na hlavu ADVANCE TECHNIQUES na barvené vlasy. Ohlasy na šampony od Avonu jsou tady v diskusích celkem pozitivní, jsou sice  staršího data, ale to by vadit nemělo..... a Avon má myslím dvě značky šamponů. Tak mi, holky, prosím, poraďte, máte-li s tímto šamponem nějaké zkušenosti. Používám  jednu značku a chtěla bych nějakou změnu. Myslíte si, když je šampon na barvené vlasy a je jakékoliv značky, je tam stejné složení??? Vyjde to nastejno???? Je dobré střídat značky šamponů nebo je lepší používat pořád ten jeden???? Díky za všechny informace.....

Ahoj,já jsem začala používat Avon docela nedávno, ale jsem většinou úplně spokojená. Šampön Advance TechniQues mám fialový (pro více objemu) a je super-určitě lepší než levnější Naturals, teď chci vyzkoušet akční stylingové produkty (K04/07).Taky jsem si koupila novinku na kruhy pod očima Anew Alternative a fakt rychle zabírá.až jsem překvapená.

Není tady

#29 14. 3. 2007 8:31

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Máte někdo zkušenost s novou tyčinkou na rty-prý zvětšuje objem rtů...

Není tady

#30 14. 3. 2007 12:38

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj díky za rady. Šampony nejspíš zkusím.... Taky mě láká olejová kůra na vlasy od Planet Spa, za prvý krásně voní a za druhý, stejně si na vlasy patlám olivovej olej, tak uvidím jestli to bude mít stejný účinek....
A ještě zmíním Oriflame.... nezkoušel jste někdo fixátor očních stínů Eye primer???? (Myslím, že to byla novinka od katalogu č. 4/2007.)

Upravil(a) Lucy (14. 3. 2007 13:18)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#31 15. 3. 2007 20:28

Jessie
♥♥♥♥♥--

Já mám naopak pocit, že celá vlasová řada advance techniques je strašná. Vlasy mám hned mastné, po séru na objem vlasů je mám takové divné a vůbec nemají objem - spíš ještě víc zplihnou.
Naopak miluju jejich krémy, tělová mléka, řasenky a některé vůně. Je to na každém, ale ty krémy apod. mají opravdu dobré.

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#32 5. 4. 2007 16:08

Samanta
♥♥-----

ahoj holky, kupuji si kosmetiku od Avonu necelý rok a musím říct, že jsem se už několikrát napálila. Jediné co můžu pochválit je tělový krém na suchou pokožku a sprchové gely. Šampony hrůza, pěna do koupele je agresivní, líčidla tragédie a ostatní ani nemluvím...
Výborný je Loreal, jsem spokojená s jejich výrobky smile

Není tady

#33 5. 4. 2007 19:04

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Loreal mám taky moc ráda-krémy na obličej nemají konkurenci.

Není tady

#34 5. 4. 2007 19:43

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Tak já si kupuji šampon už již jedině  ADVANCE TECHNIQUES - pro časté mytí od Avonu. A že jsem jich otestovala už hodně....

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#35 5. 4. 2007 20:58

Lexie
♥♥♥♥---

Tak avon je podle me vyborna kosmetika. Mela jsem mnohokrat sampony, telova mleka, kremy na ruce, kremy na celulitidu, tonovaci perly.... A se vsim jsem spokojena, jak s cenou, tak s vyrobky, jsou tam skvele akce a tak. Akorat rasenky mi delaji problem, takze ty beru z Oriflame...
Avon doporucuju, nebat se toho, stoji za to... wink

Není tady

#36 9. 4. 2007 20:06

megan2
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: praha
Web

Ahojky,ja mam z Avonu rada sampony naturals-ty střídám,mam kyslíkovou kůru a ta je moc dobra smile mam od Avonu v podstatě celou koupelnu smile ps-kdybyste náhodou nekdo chtěl si Avon objednavat sám na sebe,pisnete SZ wink

Není tady

#37 18. 4. 2007 3:00

Ferda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: originalne Olomouc,nyni USA

avon je v pohode! Zklamana jsem nebyla,unesena take ne :-)
MaryKay doporucuju!!!

Není tady

#38 7. 5. 2007 11:27

AlenaVin
♥♥-----

Já používám Avon asi deset let a spokojená jsem, jak s čím, v poslední době je toho ovšem čím dál míň. Jako velké plus považuju, že si člověk může vyzkoušet vzorky, to u Oriflame moc dostupné není. Levnější krémy od Avonu jsou o ničem, řadu Anew používat nemůžu, protože mi nedělá dobře ta jejich zvláštní vůně. Spokojená jsem s řadou Planet Spa, šampony Advance a přípravky na nohy, z dekorativní kosmetiky jen lesky na rty. Parfémy nebo toaletní vody bohužel dlouho nevydrží a navíc ty, které se mi líbily, už ani nejsou v nabídce...třeba Sunny Skies nebo Woman of Earth. Třeba ta řada Today Tommorow Always je vyloženě těžká, vůbec mi nesedí, ani ta nová True Glow se mi nelíbí. Takže jsem už přesedlala na značkové vůně z parfumerie Fann a jsem spokojená. Pleové krémy chci vyzkoušet od Mary Kay, hodně ženských si je nemůže vynachválit, tak doufám, že i mně budou sedět.

Není tady

#39 7. 5. 2007 14:34

Décima
♥♥♥♥♥--

Vyzkoušela jsem kde co od Avonu , Vichy, Loreal a já nevím co ještě... a nic mi 100% nesedlo (mám suchou a citlivou ple). Takže léta kupuju a zkouším krémy stylem pokus a omyl. Nedávno jsem si koupila krém s propolisem od Plevy a musím ho vychválit. Je výborný, nic mě neštípe ani necítím pnutí... a není drahý, kolem 130 Kč , hned zakoupím ješte oční krém www.pleva.cz/obchod/index.html

Není tady

#40 7. 5. 2007 14:35

Décima
♥♥♥♥♥--

Vyzkoušela jsem kde co od Avonu , Vichy, Loreal a já nevím co ještě... a nic mi 100% nesedlo (mám suchou a citlivou ple). Takže léta kupuju a zkouším krémy stylem pokus a omyl. Nedávno jsem si koupila krém s propolisem od Plevy a musím ho vychválit. Je výborný, nic mě neštípe ani necítím pnutí... a není drahý, kolem 130 Kč , hned zakoupím ješte oční krém www.pleva.cz/obchod/index.html

Není tady

#41 25. 5. 2007 12:08

sandonorica
♥♥♥----

Taky sem tam neco pouziju!Nevyhovuji mi vubec sampony yikes , ale treba ty kremiky na nohy pouzivam jen od nich.Nejmilovanejsi vonavka od nich je pro me Treselle tummenupp

Není tady

#42 25. 5. 2007 17:47

mafy
♥♥♥----
Místo: JIŽNÍ ČECHY

Ahoj, ja mam nejradeji z Avonu radu Planet Spa - hlavne olivovou masku na vlasy a krem na telo. Zajimalo by me, jake mate zkusenosti s make-upy z Anovu - ktere jsou podle vas nejlepsi. A zda jste nekdo zkousel ten penovy make-up s matujicim ucinkem. A jake odstiny make-upu si nejcasteji z Avonu kupujete?
Nejlepsi na Avonu je, ze vyrobek muzete vratit!!! tummenupp
Mafy

Upravil(a) mafy (25. 5. 2007 17:48)

Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra mᚠvolno! cool
Čemukoliv se učís, učíš se pro sebe.. albert

Není tady

#43 29. 5. 2007 23:30

Adamíra
♥♥♥♥---

mafy napsal(a):

Ahoj, ja mam nejradeji z Avonu radu Planet Spa - hlavne olivovou masku na vlasy a krem na telo. Zajimalo by me, jake mate zkusenosti s make-upy z Anovu - ktere jsou podle vas nejlepsi. A zda jste nekdo zkousel ten penovy make-up s matujicim ucinkem. A jake odstiny make-upu si nejcasteji z Avonu kupujete?
Nejlepsi na Avonu je, ze vyrobek muzete vratit!!! tummenupp
Mafy

Zkoušela jsem vzoreček nového make-upu Anew a přišel mi úžasný (takový přirozený a hned rozetřený). Ale já osobně moc make-upy nepoužívám, spíše jen korekční tyč. na kruhy pod očima a pudr.

Není tady

#44 5. 6. 2007 23:19

annyz
♥♥-----

Lexie napsal(a):

Tak avon je podle me vyborna kosmetika. Mela jsem mnohokrat sampony, telova mleka, kremy na ruce, kremy na celulitidu, tonovaci perly.... A se vsim jsem spokojena, jak s cenou, tak s vyrobky, jsou tam skvele akce a tak. Akorat rasenky mi delaji problem, takze ty beru z Oriflame...
Avon doporucuju, nebat se toho, stoji za to... wink

Přijde mi zajímavé to s řasenkama - můžu se zeptat, proč je radši bereš od Oriflame, a která ti vyhovuje nejvíc? Měla jsem takovou zlatou od Oriflame, teď si nevzpomínám na název té řady, ale nejlevnější to nebylo, a nijak moc mi nevyhovovala. Ten kartáček má takové nepravidelné štětinky, na to nejsem zvyklá, tak se tim neumím namalovat.

Není tady

#45 5. 6. 2007 23:27

annyz
♥♥-----

Teď trochu odbočím od tématu offtopic Někdo tu psal, že u Oriflame nejsou moc dostupné vzorky, tak to chci uvést na pravou míru - dají se normálně objednat vzorky rtěnek, vůní, šamponů, make-upů, krémů, .... Nedá se objednat vzorek od úplně každého výrobku, ale spoustu jich mají. Takže klidně požádejte svojí kosmetickou poradkyni, určitě vám ráda dá nějaký vzoreček. A jinak, s Oriflame mám výborné zkušenosti s vracením - když mi nějaký výrobek nesedne, do měsíce se dá vrátit. A jsou ochotní, přestože jsem už vrátila několik výrobků. Je to úplně v pohodě. tummenupp

Není tady

#46 6. 6. 2007 9:06

jolka
♥♥♥♥---
Místo: litomerice

me vyhovuje neco od avonu neco od oriflamu....od avonu mam rada krem na celulitidu a sampony a kondicionery a vsechno ostatni,jako liceni a tak od oriflame....

http://lilypie.com/pic/070521/TToB.jpghttp://bf.lilypie.com/OkCjp2/.png     
http://lilypie.com/pic/070521/heb6.jpghttp://b5.lilypie.com/FbErp2/.png

Není tady

#47 6. 6. 2007 12:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ta zlatá řasenka je Giordani Gold tuším:-)))) (od oriflame)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#48 6. 6. 2007 18:59

annyz
♥♥-----

Jasně, je to Giordani Gold. Nechápu, jak mi to mohlo vypadnout dumbom  wink

Není tady

#49 18. 7. 2010 14:56

janka84
♥------

příspěvek obsahoval reklamu, proto byl odstraněn

Upravil(a) mala.popelka (18. 7. 2010 16:59)

Není tady

#50 19. 7. 2010 14:26

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Používám opřevážně Avon, oriflame, občas fds. Jsem maniak na dekorativní kosmetiku a jsem v tomto směru spokojená. MK už bude tak o třídu dražší ale nemám zkušenost.

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí