6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj.
Ráda bych se vás zeptala jak vidíte kosmetiku Avon? Kupovala jsem si kosmetiku od Vichy, co není nejlevnějí záleitost a pak jsem jednou neměla "po ruce" lékárnu a koupila jsem si v jedné drogérce malé balení nějakého levného krému(mám problematickou ple) a musím říct, e mi taky udělal dobrou slubu. Podívala jsem se na katalog od Avonu, dělá to známá a ceny jsou příznivějí(ne třeba Vichy), jenom se chci zeptat kam v kvalitě byste Avon zařadily? Jde mi nejen o pleové krémy, ale i o krémy na ruce(občas se mi dělá ekzém), o produkty na nohy a tak... Máte někdo zkuenosti nebo víte o tom něco víc nebo co si prostě myslíte?
Díky, mějte se! Z.
Já pouívám krémy, peelingy, tělová mléka (s těmi jsem hodně spokojená), řasenky mají skvělé, sprchové gely skvělé, nevysuují, krásně voní a cena skvělá, teď jsem si objednala krém na celulitidu, tak uvidíme. Jen barva stínů neodpovídá. Koupila jsem si fialové a na očích byly modré. Tak jsem je vrátila.
Není tady
Já mám po krémech z Avonu ekzém......
Není tady
jsem.sva: Jakou rasenku doporucujes?
Není tady
Já mám extra prodluovací. Je skvělá, nedrobí se, ani nerozmazává se. Přesný název neznám.
Není tady
Od Avonu kupuju kosmetiku u několik let. S něčím jsem spokojená a s něčím ne, ale u jsem to vychytala. Vím, e mi moc nesedí pleové krémy, take ty kupuju od LOREAL nebo VICHY, taky mi nesedí vlasová kosmetika, ale antiperspiranty, parfémy, krémy na ruce, tělová mléka, sprchové gely a hlavně pleové masky - to si nemůu vynachválit. Řasenku jsem si naposledy koupila voděodolnou Perfect weard a taky spokojenost. Jo z vlasové kosmetiky pouívám jednu vyjímku - vlasové serum. Chce to zkouet, záleí na pleti....
Není tady
Já od Avonu pouívám jenom krémy na ruce. Ty jsou perfektní. Jinak mně kosmetika Avon moc neoslovila- vyzkouela jsem vůně, krémy na obličej, gely. ádné stíny ani rtěnky jsem nezkouela, to posoudit nemůu.
Není tady
ja pouzivam Avon snad uz 4 roky a nemuzu si stezovat, je sice pravda ze mi asi 2 kremy na oblicej neudelali dobre,ale to se mi stalo u jakekoliv jine znacky..jinak je dobry ze pokud si neco objednas a nevyhovovalo by ti to tak to muzes Avon Lady vratit
Není tady
Taky kupuju - ampóny, krémy na ruce, tělová mléka, peelingy. Dcera řasenky. Jo a antiperspiranty. Jsme spokojené.
Není tady
Ahojte, já jsem dlouho pouívala Avon, ale leda tak krémy. Dekorativní kosmetika moc dlouho nevydrí. Teď jsem přesedlala na MaryKay a nemůu si stěovat vůbec na nic...
Není tady
Ahoj,
vem děkuju za odpovědi a jak to vypadá, tak začnu zkouet . Dívala jsem se zatím na sprchové gely, krémy na ruce a ostatní tělovou kosmetiku... a vypadá to moc dobře. Jetě jednou díky, Z.
lastunicorn napsal(a):
Ahojte, já jsem dlouho pouívala Avon, ale leda tak krémy. Dekorativní kosmetika moc dlouho nevydrí. Teď jsem přesedlala na MaryKay a nemůu si stěovat vůbec na nic...
Pro posledního jednoroce:
Ahoj,
napi, prosím, něco víc o kosmetice Mary Kay, nic moc o ní nevím. Mají taky make-upy na mastnou, aknózní ple, korektory, tělovou kosmetiku atp.? Díky, Z.
Zlatko, to ví, e mají. U Mary Kay jde hlavně o péči o ple - která začíná prevencí (můu po osobní zkuenosti říct, e po dvou a třech měsících je sakra znát rozdíl). A prevence jsou gely atd. na čitění pleti a pak krémy. A dekorativní kosmetika je taky super, Řasenky se nedrolí atd... Nevím, jestli bych to tady můu psát, abych tady nedělala reklamu a správce mi pak nenandal pětadvacet na holou...
Napi mi na emila, lastunicorn@email.cz , tam ti můu poskytnout informace...
pa
Není tady
taky nakupuji,hlavně masky mi dělají dobře,jinak krémy nic moc.Stíny jsou skvělé ty v tyčince.Řasenky mi vadí,slzí mi po nich oči.
Není tady
Kosmetiku od Avonu pouívám u několik let.Snad uplně od začátku co je v naí republice.Vyzkouela jsem od parfému a po krémy na nohy snad vechno,ale nejvíce mi vyhovují krémy na obličej řady ANEW,jinak ostatní přípravky nahrazuji jinými značkami,ale co bych jetě připoměla je intimní mydlo-SIMPLY- výborné...
Není tady
ja to mam tak, ze u avonu kupuji jen neco z PlanetSpa,nebo osvezujici telove spreje..dekorativni kosmetika mi vubec nevyhovuje..na tu je mnohem lepsi oriflame
Není tady
Zkouela jsem krémy na obličej- výsledek ádný, čistící pleová maska- taky nic moc. Jedna kamarádka si koupila make-up a dostala vyráku, e se musela jít léčit na koní. Druhá kamarádka olezla z očního krému. Víc nevím co bych k tomu napsala.
lastunicorn napsal(a):
Musím souhlasit, taky jsem přesídlila na Mary Key(asi po 15 létech) a super. Měla jsem pocit,e Avon mi nemá co nabídnout(ve smyslu,jako bych potřebovala vyí řadu)
Já s kosmetikou od Avonu skončila.
Alergická reakce na oční stíny. Nepřejte si to vidět.
Není tady
Ahojky,já kosmetiku Avon pouívám leta.Jsem s ní spokojená.Kupuji si krémy od Anew,je to draí řada,ale stojí za ty peníze.Tělovou kosmetiku pouívám od Planet spa,je super.
Chce to vyzkouet podle vzorečků.Výhodou je to,e se ta kosmetika dá vrátit,kdy nesedí.Peníze vám také vrátí,tak o co jde?
Není tady
AHOJ ZLATKO!AVON MI ZPUSOBOVAL OTOKY OČÍ A MARY KAY ČERVENÉ FLEKY.NECELÉ DVA ROKY POUÍVÁM ORIFLAIM STŘÍDAVĚ S VICHY A JSEM MOC SPOKOJENÁ.POKUD MÁ PROBLEMATICKOU PLE DOPORUČUJI KOSMETIKU NA PŘÍRODNÍ BÁZI!HLAVNĚ VYZKOUET NEJDŘÍVE VZOREČKY.HODNĚ TĚSTÍ PŘI VÝBĚRU )
Není tady
Já mam po krémech od avonu vyráky, stejně tak i po maskách... řasenky se slepují a slzí mi z nich oči, ale výborné jsou ampony, parfémy a dekorativní kosmetika... hlavně make-up(z draích) ale je jedna nevýhoda... na obrázku není dobře vystiena barva výrobku
Není tady
My doma pouíváme ampony, sprchové gely a krémy na ruce. Jsme spokojení.
Není tady
Joe napsal(a):
My doma pouíváme ampony, sprchové gely a krémy na ruce. Jsme spokojení.
Mne Avon nenadchl cenově třeba ampony jsou stejné jak od Loreal a ty jsou tozhodně kvalitnějí ,a krémy ji nepouívám tedy jen na ruce ,kvalita je opravdu vidět u Vichy ale musí se pouívat delí dobu ale je drahá.
Není tady
Avon povauju stran kvality i ceny za solidní průměr. Po několika letech nemalování, kterým předcházely těké otoky očí, jsem opatrně začala právě s Avonem a zatím dobrý. Makeup bych si ovem tímhle způsobem netroufla objednat, mám z drogerie Maybeline. Přidávám se ovem k chvále avoňáckých očních stínů v tyčince (vypadá to jako rtěnka). Krémy na ruce a tělová mléka mi připadají moc voňavé a tak nějak lepkavé. Na ruce a nohy pouívám obyčejnou Niveu a na tělo Niveu Soft. Krém na obličej stále hledám a mám takové tuení, e nakonec zakotvím u Vichy - měla jsem pár testerů a je to opravdu vyí liga ne běný sortiment drogerií nebo značek tyou Avon či Oriflame.
Nedám dopustit na toal. vody a řadu Senses.A taky koupelové pěny.
Není tady