Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 22. 4. 2006 21:47

Leila
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 4. 2006
Příspěvky: 1095

Jakým způsobem hubnete?

Ahoj, hezký večer pro všechny, asi by mohlo být zajímavé napsat sem, pokud se rozhodnete zhubnout, jak hubnete. Jestli pohybem, dietou, a kdyžtak jakou.
Já pokud potřebuju, tak první tři dny nejím skoro nic, hoooodně málo, rozjede se mně tím hubnutí a pak jím 5x denně malinkatý porce. No a tak v pohodě zhubnu, kolik potřebuju. Tak se docela fajn udržuju na celkem přijatelné váze.
Co vy? Jak na to jdete? Pokud uvedete nějakou míň známou dietu, popište i, o co v té dietě jde.
Nebo jste se na hlídání váhy už vybodli, je vám to jedno?
Prostě cokoli, co se týče  způsobu vašeho hubnutí.

Není tady

 

#2 22. 4. 2006 21:55

lenka.0323
♥♥-----
Registrovaný: 20. 1. 2006
Příspěvky: 80

Re: Jakým způsobem hubnete?

to je teda hezké, já se vždycky držela a v pohodě, když jsem chtěla zhubnout po prvním dítěti, tak dělená strava a hooodně cvičení a opravdu se mi váha držela celých 5 let, i když dělenku jsem už nedržela. teď mám dcerku, má 3,5 měsíce, už se dokonce vlezu do kalhot v pohodě, ale co s tím špekem přes pas? pořád tam mám zimní vzorek:-)) michelinka jak prase. měla jsem císaře - už druhého, takže cvičit hned nešlo a to malá dobře spala, teď už jizva nebolí a je to celkem v pohodě , ale to jsem zas tak utahaná z malé, že se mi ani nechce. jak přestanu kojit, zase najíždím tvrdě na nějakou dietku a za odměnu si koupím nějaké hezké plavky nebo spodní prádlo, musíme se motivovat, že jo? jo, hlavně hodně piju - neperlivé a neslazené.

Není tady

 

#3 23. 4. 2006 12:08

Bebe
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 22. 3. 2006
Příspěvky: 1089

Re: Jakým způsobem hubnete?

Taky se snažím zhubnout,už jsem zhubla 13 kg od začátku února.Jím malé porce,žádné bílé pečivo.Hodně pít!!!!Salát Ledový,tuňáka,kuře na malém množství olivového oleje,miluji kedlubny,škoda že je to pořád tak drahé ta zelenina.Teď jsem taky vyčetla,že citrusové plody spalují tuky.Dám si večer grep,nebo vymačkám citron do vody.Chtěla jsem se zeptat na nějaký přípravek na hubnutí jestli někdo neznáte,mám na mysli nějaký chrom,nebo syrovátku.Já jsem jedla Synamin,už ale nemám,teď piji Hannasaki čaj,takže to chce asi nějakou změnu.Vím ,že hubnutí je především o pohybu a rozumné stravě.Ale něco bych přece jen zkusila ,a ty špekače rychleji zmizí.

A když mě honí mlsná,klidně si dám 1-2 kostičky čokolády,a myslím ,že to vůbec nevadí,jednou za čas.
Přeji všem hodně zdaru v hubnutí!smile


http://www.gify.nou.cz/mini_ikon7_soubory/484.gif

Není tady

 

#4 23. 4. 2006 13:22

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2006
Příspěvky: 3060

Re: Jakým způsobem hubnete?

Tak já začala v rámci akce na starém Babinetu v srpnu loni,ale šlo mi to chvíli,potom se mi váha vrátila.Ale byla jsem 7 měsíců na pracáku a seděla jen doma.V listopadu jsem nastoupila do práce na dvě směny a jezdím na kole nebo když byl led a sníh,musela jsem hodně pěšky.Na odpolední směnu si beru malinkou svačinu a večer už nejím,hodně piju vodu.Při ranní se mi sice vždycky něco vrátí,protože nevydržím nejíst svoje zamilované salátky a občas nějakou sušenku a bonbónky.Když to o víkendu hodně přeženu,piju potom celé pondělí jen vodu a váha jde zase dolů.Dietama jsem se jen vykrmila,takže už nikdy více.Hubnu vlastně jen při odpolední,ale to mi vůbec nevadí.Takhle mám zcela zvolna a pomalu dole už 18 kg.Když to večer po práci nemůžu vydržet,dělám si salát z čínského zelí a olivového oleje,který mi naštěstí strašně chutná.

Není tady

 

#5 23. 4. 2006 13:27

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 13. 1. 2006
Příspěvky: 3060

Re: Jakým způsobem hubnete?

Jo a dala jsem si závazek,že už nikdy nebudu u televize chroustat mrkev nebo kedlubnu a při tom snít o knedlíku se svíčkovou nebo zákusku.Klidně si to dám,protože potom by se ze mě stal opět štvanec,který po zhubnutí 30 kg se vrhne na cukrárnu a vyplení ji do základů.Tělo si o to stejně časem řekne a jojo syndrom je tu.

Není tady

 

#6 23. 4. 2006 13:44

Bety
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9003

Re: Jakým způsobem hubnete?

Gratuluju - 18 kg to je teda výkon!!!! Jinak já si taky myslím, že zhubnout se dá jenom když se jí, když se drží diety tak se zpomalí metabolizmus a člověk pak všechno hned přibere.


Strach je malá smrt...

Není tady

 

#7 23. 4. 2006 19:42

Allice
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 17. 4. 2006
Příspěvky: 531

Re: Jakým způsobem hubnete?

Jedne veci nerozumim, radi se nedrzet zadne diety, ze se ma jist 5x denne a male porce. Ale jist male porce,vzdyt to je dieta,ne? sad

Není tady

 

#8 23. 4. 2006 20:44

Peta
♥♥-----
Registrovaný: 13. 3. 2006
Příspěvky: 90

Re: Jakým způsobem hubnete?

Pět roků jsem se snažila zhubnout různými dietami a nakonec mi pomohlo těhotenství a posléze moje malá. V prvních měsících jsem šla s kilama dolů. Z porodnice se svojí původní váhou a už měsíc po porodu jsem měla o dvě kila míň. Teď po roce mám o další čtyři dolů a ani nevím čím to je. Naučila jsem si stejný režim jako malá, jím míň, na snídani mi většinou stačí jenom nějaké ty kuličky s mlíkem a večeřím tak kolem šesté. No a pak jsme furt venku s kočárem nebo na zahradě. Na cvičení už nemám ani chu ani čas. Ale i tak to šlo.


Jestliže budete dělat pořád to, co vždycky - vždycky dostanete to, co už jste měli

Není tady

 

#9 24. 4. 2006 7:47

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 9473

Re: Jakým způsobem hubnete?

Ivčo, tak to mooooooooc gratuluju !!! smile 18 kilo je fakt bomba !!!
jinak co se diet týká, tak mají pravdu ti, kteří říkají, že držet se žádná nemá..... spíš jíst střídmě a zdravější věci... já držela dietu několikrát.... vždycky jsem zhubla....ale dneska mám pocit že se nadechnu a přiberu půl kila... a mám o 5 kilo víc, než když jsem vůbec s dietama začala.... můj mladý jí pořád, maličko a nepřibere a nepřibere, takže cesta není opravdu nejíst, ale jíst málo, pravidelně a lehčí věci smile


"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

 

#10 24. 4. 2006 8:47

Jarmila
♥♥♥----
Místo: Praha a jinde
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 146

Re: Jakým způsobem hubnete?

Ivco, to jsi tedy borec. Obdivuji te. Tuz se Ivco! Kdyz ma clovek sklony k tloustce, tak je to bohuzel na cely zivot. Ty ktere zdedily stihle telo po predcich si nedovedou predstavit jak tezke je docilit/udrzet si zdravou vahu.

Allice: Slovo "dieta" znamena vseobecne vse co jime/zivotni styl/zivotosprava a zneuziva se k tomu, ze se spojuje s hubnutim. V casopisech/knihach se publikuji "diety" na zhubnuti s ruznymi nazvy - Californska dieta, South dieta atd.

Mas spatnou dietu, dobrou dietu, zlucnikovou, vyzivnou, detskou, redukcni, vegatarianskou, nizkotucnou, a tak to jde do nekonecna. Cili je to jenom zkratkovy nazev na zpusob jezeni/piti. Dost casto si lide predstavuji, ze redukcni dieta je neco zvlastniho a jineho nez normalni jidlo a predci normalni/zakladni potraviny musi byt zakladem zdrave zivotospravy. Co se pocita je kolik kalorii telu das a kolik jich telo vyda. Nejdulezitejsi je se seznamit s tabulkou hodnot ruznych potravin a udelas si obrazek co vsechno je mozne jist tak abys nehladovela ale ubrala na kaloricke hodnote. Blaznive redukcni diety se daji vymyslet vselijake na tomto zaklade. I na zelenine prase tloustne a i na zmrzline ci cokolade muze clovek zhubnout, zkratka at je to co je to, musi to mit kalorickou hodnotu priblizne 5.000 Kj denne. Jde nam ale urcite i o to abychoj vypadaly dobre (zuby, vlasy, plet, zdrave svaly) a proto je dulezite aby tva kazdodenni "dieta' byla take zdrava. Je treba aby obsahovala bilkoviny, skroboviny, vodu, bunicinu a vsechny potrebne vitaminy. Cukr a tuk nepotrebujes (kdyz chces snizit kalorie), jelikoz jsou jiz od prirody obsazeny dostatecne v potravinach ktere budes jist (i libove maso ma nejake tuky a ovoce a zelenina ma cukry). Nejjednodussi je vyhledat "pyramidu zdrave vyzivy" a tak by mela vypadat tvoje dieta at jsi tlusta ci hubena - jen zalezi na tom jestli jis vice ci mene vhodnych potravin.

Není tady

 

#11 30. 4. 2006 20:48

Pajdinka
♥♥♥♥---
Místo: Bystřice pod Hostýnem
Registrovaný: 9. 2. 2006
Příspěvky: 402

Re: Jakým způsobem hubnete?

Ja mam s hubnutim docela problemy. Vazila jsem kolem 70kg a pak jsem behem 4 tydnu zhzubla 8kg s dietou bez peciva (temer) a takovou zdravou stravou. Je to takova mije vlastni dieta. Vzdycky nekde naberu vedomosti, co ma malo kalorii a co spaluje tuky a zaradim  to do jidelnicku.
Vypiji 3-4l vody denne.
Nejhorsi je to, ze ted uz vazim necelych 80kg, protoze jsem to vsechno pribrala, ale svou vinou. Vzdycky, kdyz zacinam hubnout, tak jim 5krat denne mensi porce, ale za prvni tyden zhubnu asi 4kg. Nekteri se raduji, jak za tyden zhubnou 1kg, ale me to proste pomaleji nejde. A nevim, jak to zmenit. Docela hodne se hybu a nejim po 7hodine vecer.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;42/st/20041124/n/Tomasek/k/dd5d/age.png

Není tady

 

#12 1. 5. 2006 9:48

Irča
♥------
Registrovaný: 1. 5. 2006
Příspěvky: 24

Re: Jakým způsobem hubnete?

Tak musím říct, že závidím všem, které hubnou, ani se moc snažit nemusí. Já držím diety stále dokola od svých cca 20 let, každý rok "musím " zhubnout do plesových šatů, pak do plavek, pak do ...A přitom jedu X let v JOJO efektu a nevím si s ním rady. Přitom nejím moc, kolegové v práci si ze mne dělají legraci, že za chvíli budu k jídlu jen čuchat wink. Jim se to poví. Kdyby měli oni držet celý zivot diety, aby mohli chodit moderně oblékaní, tak by umřeli. Upozorňuju vás všechny, že ve 20 letech je sranda zhubnout, ve 30 jde to hůř, ale jde to, ovšem jakmile se vám přehoupne 40, tak to nejde a nejde.  Mám několik kamarádek, které s tím bojují jako já, ale marně. Tak to vzdaly.
JENŽE JÁ NECHCI !!! Ovšem taky po těch letech v dietách  mám zažívání naprosto líný, trpím zácpou a navíc přeukrutně závidím všem, kteří se nabaští kdykoli a čehokoli a jsou jak laňky.
No, tak jsem si pofňukala a jdu začít opět s nějakou dietou (třeba dělenou stravou), jelikož je květen a za chvíli se budou tahat zase ty plavky....tongue

Není tady

 

#13 1. 5. 2006 21:28

Majdalena
Host

Re: Jakým způsobem hubnete?

Před deseti lety jsem zhubla 20 kilo během půl roku. Vysoký podíl na tom měla maturita, radost, aktivní život i životospráva (snídaně: ovesná kaše a pomeranč; lehký oběd, malá večeře. Mezizím ovoce a zelenina, občas jogurt.) Za deset let jsem nabrala 40 kilo. Posledních 20 za jeden rok. Pravděpodobně jsem ztloustla díky depresím, špatné činnosti štítné žlázy a vlastní slabé vůli. Teď mám dole od Vánoc deset kilo. Pořád zbývá třicet, abych se dostala na normální váhu. Většina spadla díky užívání léků na deprese a štítnou žlázu sama. Dokud jsem byla v pohodě, zvládala jsem pohyb i menší porce. Posledních 14 dní je pro mne opět náročných a váha jde nahoru. Neustále mne honí mlsná a já vím, že jsem to vše zase zvorala. Topím se v depresích, žeru a za chvíli nebudu schazovat třicet, ale padesát. Všem držím palce.

 

#14 25. 8. 2006 18:34

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Registrovaný: 24. 8. 2006
Příspěvky: 6309
Web

Re: Jakým způsobem hubnete?

Jé Irča mě tedy fakt potěšila, že v tom nelítám sama. JOJO je má životní houpačka. Myslím si že přesně vím co mám dělat, ale bohužel to je jen teoreticky. Když nahromadím všechny ty kila za těch cca 20 let které jsem už zhubla mohl by to být fakt dost dobrý zápasník SUMO smile)


************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

 

#15 28. 8. 2006 7:05

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA
Registrovaný: 11. 5. 2006
Příspěvky: 2321

Re: Jakým způsobem hubnete?

JÓ,JO-JO EFEKT! TO JE VĚČNÁ ČERNÁ MŮRA NÁS BACULEK.....

Není tady

 

#16 29. 8. 2006 21:29

Šárka Junková
♥♥-----
Registrovaný: 21. 1. 2006
Příspěvky: 75

Re: Jakým způsobem hubnete?

Já se musím přesvědčit, že opravdu zhubnout chci.
Pak ale přijde manžel, a řekne mi, a se netrápím dietami a změnou režimu, že se mu líbím jaká jsem...a je po hubnutí. Moje tělo má asi v každé buňce uši.

Není tady

 

#17 2. 9. 2006 12:12

Maxík
Host

Re: Jakým způsobem hubnete?

Nejpraktičtější a nejzábavnější cesta ke zhubnutí je SEX! Podívejte se, kolik kalorií lze spálit.

SVLÉKÁNÍ
- s jejím souhlasem 12 cal
- bez jejího souhlasu 187 cal

SVLEKÁNÍ PODPRSENKY
- oběma rukama 8 cal
- jednou rukou 12 cal
- jednou rukou a být fackován 37 cal
- ústy 85 cal

NASAZOVÁNÍ KONDOMU
- při erekci 6 cal
- bez erekce 315 cal

PŘEDEHRA
- pátrání po klitorisu 8 cal
- pátrání po bodu G 92 cal
- bez pátrání 0 cal

POZICE
- misionářská 12 cal
- 69 v leze 8 cal
- 69 ve stoje 112 cal

ORGASMUS
- skutečný 112 cal
- předstíraný 315 cal

POST-ORGASMUS
- zůstat v posteli 18 cal
- vyskočit z postele 36 cal
- zjistit, proč ona vyskočila z postele 816 cal

DRUHÁ EREKCE
- mezi 16 a 19 lety 12 cal
- od 20 do 29 36 cal
- od 30 do 39 108 cal
- od 40 do 49 324 cal
- od 50 do 59 972 cal
- přes 60 2916 cal

OBLEKÁNÍ
- v klidu 32 cal
- ve spěchu 98 cal
- když manžel otevírá dveře 1218 cal

 

#18 2. 9. 2006 23:00

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Registrovaný: 24. 8. 2006
Příspěvky: 6309
Web

Re: Jakým způsobem hubnete?

Já po večeři usch, že bych teda něco spálila,styrka ale má drahá polovička už tvrdě hajá a hajá sova asi ho ráno vzbudím lol lol lol

Upravil(a) 666salome (2. 9. 2006 23:06)


************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

 

#19 3. 9. 2006 10:40

SLUNÍČKO
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VYSOČINA
Registrovaný: 11. 5. 2006
Příspěvky: 2321

Re: Jakým způsobem hubnete?

AHOJKY VŠICHNI.
MAXÍKU,TO CO JSI TADY NAPSALA,JE FAKT DOBRÝ big_smile .............JDU TO VYZKOUŠET! lol
SALOME,TAK JAKÝ TO RÁNO BYLO? VZBUDILA SI POLOVIČKU? lol

Není tady

 

#20 7. 12. 2006 17:10

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 5900

Re: Jakým způsobem hubnete?

Já, když chci zhubnout, jím všechno, nač jsem zvyklá (i švestkové knedlíky), ale poloviční porce, než obvykle. Chuové buňky se uspokojí a žaludek si za pár dní zvykne - funguje to spolehlivě


Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

 

#21 12. 12. 2006 9:23

Décima
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 18. 9. 2006
Příspěvky: 892

Re: Jakým způsobem hubnete?

Jím taky všechno - knedlo,vepřo,zelo, svíčkovou, ale malé, poloviční porce a hlavně (jak pořád zdůrazňuje Vondráčková) po 17. hod. už nic nejím a po letech už ani nesnáším jít spát s nacpaným žaludkem. Když se přece ozve hlad, vypiju 2-3 sklenice vody, zakousnu kousek tvrdého sýra, sním jablko.... Protože trpívám na pomalé zažívání-zácpu, ráno vypiju sklenici vody s 2 lžičkami psylia (indické mleté semínko) Nějaké posilovny nebo cvičení nepěstuju, ale 2x denně chodím se psem. Na sladký naštěstí moc nejsem, ale kávu, čaj si sladím. Váhu si tímto stylem - 55kg/157 cm držím už léta. Hlavně si myslím, že je důležité nejíst velikánské porce a na noc !!!

Není tady

 

#22 27. 12. 2006 18:28

anye.sa
♥♥♥----
Registrovaný: 21. 5. 2006
Příspěvky: 100

Re: Jakým způsobem hubnete?

Ahojky všichni,všem upřimně gratuluji a závidím tu pevnou vůli když shubnou.
Prosím máte někdo vyzkoušené nebo nějaké informace o hubnutí pod STOB proti obezitě???jedná se o cvičení a zdravou výživu??? Děkuji za odpovědi.

Není tady

 

#23 27. 12. 2006 20:11

mzicka
♥♥-----
Místo: valasske kralovstvi
Registrovaný: 26. 12. 2006
Příspěvky: 59

Re: Jakým způsobem hubnete?

delam 12-ti hodinove smeny.takze v praci sice neco snim,ale hlavni hody prichazeji vecer az prijdu ze smeny.to udelam s klukama ukoly a kdyz konecne vypadnou do posteli,prichazi ma chvile a beru utokem lednici.pak funim prezrana u televize a rikam si,ze uz nikdy a druhy den je to samozrejmne stejne.takova byla skutecnost,ale pred rokem jsem si vazne rekla,ze takhle uz tedy ne!zacala jsem jist casto v malych davkach.vyradila jsem uplne bile pecivo,pridala zeleninove salaty a hlavne se poctive nutila do piti-v duchu hesla,ze hlad je prevlecena zizen.zacnu snidani rano cca v 7 a pak kazde 3hodiny sup neco do briska.koncim v 19veceri a pak uz jenom piju.a co si budem povidat,ty vecery u televize jsou nejhorsi zkouska.na stole bramburky aj.chlap totiz tyhle mlsoty zboznuje,takze je ma porad pri ruce.povazuju ovsem za nespravedlive,ze on sni svickovou ze sedmi a vazi stejne jako na svatbe pred 13 lety,zatimco ja se jen jednim ocickem podivam na nizkotucny parek a priberu 3kila.ale zpet k memu novemu stravovacimu rezimu.dodrzuju ho od unora a zatim mam dole 12kg a toho jsem dosahla jenom upravou jidelnicku,tim chci rict,ze vubec necvicim.je ale pravda,ze ted asi 2mesice  uz se vaha nesnizuje,budu tedy muset pritvrdit a zacit i cvicit,protoze chci byt jeste o kousek lehci.jo a dulezita rada pro vsechny hubnuti chtive maminy.prestante dojidat po detech!to byl pro me orisek,musela jsem se donutit toho nechat.dneska uz to dokazu a uz mi nekrvaci srdce,kdyz to davam psovi do misky.paja


http://www.gify.nou.cz/z_kone_soubory/ku2.gif Nejkrasnější pohled na svět, je z koňskeho hřbetu.

Není tady

 

#24 28. 12. 2006 18:46

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 2802

Re: Jakým způsobem hubnete?

Holky, používáte místo cukru Sacharin? Nebo je lepší nějaké jiné náhrad.sladidlo?¨Prý se zaručeně zhubne, když se vyloučí ze stravy bílé pečivo a cukr.

Není tady

 

#25 28. 12. 2006 19:54

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: Jakým způsobem hubnete?

Káčo,  Ty přeci nemᚠzapotřebí hubnout!

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů