18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ivča K. Mám za sebou jednu inj od obvoďáka (zřejmě Mesocain od bolesti,promiňte nevím přesně jak se to píe) a jednu od ortopeda (nějaký kortikoid) a ta mi pomohla na 2 měsíce,pro dalí prý nevidí důvod,ale po těch 2 měsících jsem znovu na začátku (nevykroutím hadr, vytáhnout zástrčku ze zásuvky je neuvěřitelně bolestivé a zvednout nějaký těí předmět nad hlavu přímo nadlidské). Mám pocit e mi doktor nevěří a nepřála bych mu ty bolesti,jsem opravdu zralá jen na operaci? Bandá mám,ale pouívám ji jen v klidu,nemůu s ní nic moc dělat.
Není tady
Mám také bolesti s loktem, hezky dlouho se to se mnou táhne. Operace ale NE!
Není tady
Ivča K. napsal(a):
Ivetata napsal(a):
Poraďte mi prosím jak se zbavit bolestí, mám po jednom ozáření a asi se to jetě víc rozbouřilo a to jedu zítra na dalí.
Mě tenkrát pomohla ta injekce.On ji taky prý kadý ortoped nemusí aplikovat na správné místo.Mě to původně dost zhoril obvoďák,který mi ty injekce dával do svalu na předloktí,tam,kde mě to nejvíc bolelo.Ortoped nadával,e mi to zhoril.Injekci mi dával do kloubu ze strany a místo,kde to nejvíc bolelo,se stlačovalo kolečkem,které je umístěno vevnitř bandáe.Taky mi hodně pomohl voltaren emulgel a potom to,e jsem 2 roky měla zaměstnání,kde jsem nemusela máchat rukama jako třeba u ití.Teď u zas rukama máchám jako divá.Bolí to jen někdy a trochu.
Ivčo a bolí tě jenom loket jeden loket? Moje babička měla bolavé oba dva.
Není tady
Pepa K napsal(a):
Mám také bolesti s loktem, hezky dlouho se to se mnou táhne. Operace ale NE!
Pepo, mně pomohly v Rehacentru v Sinkulově ulici v Praze. Fakt po necelých 2 měsících bylo po bolestech a u rok mám pokoj!!
Není tady
Loket mě bolí asi půl roku, za tu dobu mně ortopéd píchl 3 obstřiky. Dál prohlásil, e následuje operace. To samozřejmě nechci. Dočetla jsem se o rázové vlně. Nemá někdo zkuenosti? Děkuji za odpověď.
Není tady
Ahojte, vzhledem k tomu e jsem tenis hrála jednou v ivotě a teď jsem se dozvěděla po návtěvě lékařky, e jej mám, tak to tenisem nebude :-) U mne to je zřejmě překyselením organismu - prý mi to rozeířá chrupavky či co. Chce to prý i změnu jídělníčku. Proti bolesti mi obstřiky nepomáhají, léky jen minimálně. Spíe masti a oleje učínkují. Na ortézu jsem nepřistoupila, práce mi ji nedovolí :-) Info jsem čerpala i odsud http://bolesttela.cz/bolesti-kloubu/ Víc hlav víc ví. Ale kadý je jedinečný, co mne pomohlo, nemusí u jiných fungovat. Chce to pouít selský rozum a necpát se jen prákama a chemií. Kadopádně vem drím pěsti at najdou to, co jim pomůe minimálně od bolesti, nebo přijdou příčině na kloub :-)
Není tady