|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, jsem v situaci, kdy mam 17 dni zpozdeny mens. cyklus (tedy dnes 40. den MC), ktery byl vzdy velmi pravidelny(jako hodinky) a kratky (kolem 22 dni), nikdy za cely zivot jsem nemela gynekologicke problemy (cysty, myomy apod.), proto jsem z toho dost nervozni. Bylo mi 42 let a obavam se, zda nejde o tehotenstvi (mam i priznaky, jako pribirani na vaze, zvetseni prsou, obcasne pobolivani podbrisku, paleni zahy, unava apod.), delala jsem si nekolik tehotenskych testu ruznych znacek, vsechny negativni. Presto mam z toho divny dojem, takove nejake nejasne "tuseni". Na druhou stranu je mozne, ze se jedna o priznaky pocinajiciho klimakteria? Zda se mi to dost brzy, i kdyz vim, ze jsou takove pripady. K lekari jdu az 5.5. (drive neni k dosazeni) a tak jsem z toho pekne nervozni. Myslite, ze se da verit tehotenskym testum? Z ruznych jinych diskuzi na netu jsem zjistila, ze ne ,a ze treba zena mela az do 3. mesice testy negativni! Proto by me zajimal nazor zen v mem veku,ktere maji podobnou zkusenost za sebou, zda je mozne vyloucit tehotenstvi.Diky

Vyloučit určitě ne,ale ani potvrdit.Mě je taky 42 let a mám zkušenost starou 3 a 2 roky.Poprvé mimoděložní těhotenství a po druhé samovolný potrat,který vypadal jako opožděný menzes,první test jsem měla pozitivní,ale o dva dny déle už negativní.Doktorka ultrazvukem zjistila časný probíhající samovolný potrat,takže jsem šla jen na dočištění pod narkózou.Pokud nechceš ještě mimčo,tak radši co nejdříve zajdi k jinému gynekologovi,třeba do nemocnice.5.5.už by bylo asi pozdě.
Není tady
Diky Ivco za reakci, ja si to taky myslim, ze to neni jednoznacne. Problem je ale v tom, ze jsem v zahranici (US) a vracim se az pocatkem leta, takze musim k lekari zde. Taky me napadlo, ze zkusim najit jineho lekare, mam z domova celkem drahe pojisteni, treba me na zaklade toho vezmou nekde jinde. Mam z toho vseho dost nervy, protoze si neumim napr. predstavit v 50 letech jit s ditetem na zapis do zakladky atd. manzel uz dite taky nechce. Znam ze sveho okoli nekolik zen kolem 40, ktere mely v tomoto veku dite, ale vzdy s novym a do te doby bezdetnym partnerem, takze to chapu. Ja uz se na to necitim a chtela jsem ted zacit konecne "zit" (mame jiz dospeleho syna). Diky za reakci v tuto pro tebe pozdni dobu.