29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiina napsal(a):
Nicolasi toť můj názor a za ním si stojím. Jeslti s tím máš problém, já ti ho řešit nebudu.
Tiino, ja s nazorem problém nemám. Tady se na forech píše spousta věcí.
Jen mě zajímalo, jak jsi ke svému názoru došla
Vždy mě zajímají kategorické a jasné názory a lidé, kteří je dokáží dobře a velmi přesvědčivě podat.
Takže, když tvrdíš, že manžel od Paji je bud za
a) na 100% stejní jako tzv. "chlapi" a že je dost macho typ, aby vmetl manželce, že má velkej zadek anebo
b) že jí chce naopak udělat radost nabídkou liposukce
tak jsi prostě kanon.
To myslim naprosto vážně.
Mimo jiné i proto, že kamarádi, co mají manželky s velkým zadkem a ptal jsem se jich, tak mají i více pohnutek a možností, jak zdůvodnit nabídku liposukce své manželce. Tot vse.
Není tady
dzahila- pokud bych si to nechala odsát, tak by mně liposukce pomohla, ne? Myslím, že hůř co se týče velikosti boků je na tom málokdo.
Nicolas- jaký je tedy podle tebe důvod, proč mně to nabídl?
no,očividně si nevěříš a manžel to cítí a jen ti chtěl pomoct.
Není tady
No možná máš, Dzahilo, pravdu.Že si nevěřím.
Tak jsem si zjišťovala na různých serverech o liposukci co nejvíc informací- pominu-li bolest a nošení jakéhosi prapodivného prádla, tak se vedou spory o to, jestli se to tam udělá znovu- prý se tam tuk dotvoří znovu a člověk je tam, kde byl. No tak to jsem si moc nepomohla, možná jsem to raději neměla vůbec zjišťovat, a jít do toho po hlavě. Pokud to doroste, tak vyhazovat peníze, trpět a zbytečně? Nevíte někdo, jak je to s tímto? Ach jo.
Pájulo, můžu se tě zeptat, proč se manžela nezeptáš, proč ti nabídl liposukci jako dárek? Z toho co píšeš, mám pocit, že akorát sama sebe znejisťuješ. Na začátku jsi psala, že se svým tělem nemáš problém a teď zjišťuješ o liposukci co nejvíc a mám pocit, že bys na ni šla.... nicméně kvůli manželovi, aby byl s tebou spokojený.
Není tady
Pájula napsal(a):
No možná máš, Dzahilo, pravdu.Že si nevěřím.
Tak jsem si zjišťovala na různých serverech o liposukci co nejvíc informací- pominu-li bolest a nošení jakéhosi prapodivného prádla, tak se vedou spory o to, jestli se to tam udělá znovu- prý se tam tuk dotvoří znovu a člověk je tam, kde byl. No tak to jsem si moc nepomohla, možná jsem to raději neměla vůbec zjišťovat, a jít do toho po hlavě. Pokud to doroste, tak vyhazovat peníze, trpět a zbytečně? Nevíte někdo, jak je to s tímto? Ach jo.
Ahojky, podle toho co jsem četla já tak
1. každý člověk získá v prvních letech života určitý konečný počet tukových buněk který již v dospělosti nenarůstá a tloustnutí nebo hubnutí probíhá pouze zvětšováním či zmenšováním existujících tukových buněk
2. tj. nové tukové buňky ti nenarostou tam kde ti je odsajou ani kdekoli jinde
3. riziko spočívá v tom, že pokud budeš mít po liposukci příjem potravy takový, že budeš ukládat tuk, pak se ti tento bude ukládat do menšího počtu tuk. buněk než předtím, tj. do více buněk více tuku a může se to projevit třeba tím, že se ti udělají tukové polštáře nebo nedej bože boule někde, kde jsi je dřív neměla ( pak je prý ještě riziko v "boulovatosti" nebo hrbolatosti míst, odkud se odsálo, zvlášť když tam byla celulitida v pokročilejším stavu, tomu se prý předejde kompresním prádlem).
4. proto je pravda že po liposukci musíš držet příjem potravy na kalorických hodnotách raději nižších, abys tomu předešla.
toliko rozumy z ženských časopisů, kde se dozvíte OPRAVDU důležité věci pro přežití:-)
Není tady
dodatek, oprava v bodě 3. mělo být že do méně buněk se bude ukládat více tuku.
Není tady
Pájula napsal(a):
dzahila- pokud bych si to nechala odsát, tak by mně liposukce pomohla, ne? Myslím, že hůř co se týče velikosti boků je na tom málokdo.
Nicolas- jaký je tedy podle tebe důvod, proč mně to nabídl?
Pájo,
mohu se pouze domnívat - protože my muži, ač se to nezdá, nejsme všichni stejní a nemáme na výběr pouze ze dvou možností.
1. Nikdy ti upřímně neřekl, že mu vadí tvuj větší zadek a tak tě chce nějak předělat, aby mu to tolik nevadilo. (to ženy dělají něco podobného, ale spíš předělávají mužské charaktery, než mužské zadky..) A ted se mu hodí, že ty sama nejsi moc spokojena se svým pozadím. Takže může vlastně argumentovat ve tvůj prospěch a být za dobráka. Přestože myslí spíš na sebe. Ale proč nezabít 2 mouchy jednou liposukční ranou. (to je motiv velmi odlišný od toho, co se domýšlí např. Tiina)
2. Zadek mu nevadí. Jenže zároveň píšeš, že TOBE vlastně velký zadek vadí.
Takže přestože mu to nevadí a má tě rád proto, jaká jsi, tak ti fakt chce udělat radost. Je natolik empatický, že poznal tvoji nespokojenost s vlastním tělem, že ti to nabídl. Abys byla spokojenější a sebejistější.
3. Je mu to tak trošku jedno, ale před ostatníma se mírně stydí za zadek své ženy (to bys se divila, kolik mužů dělá rozhodnutí jen kvůli partičce v práci... a jejich kecům).
Já ti nevím, jestli má velký smysl pátrat u cizích lidí, co si myslí můj vlastní manžel. Věřím, že je to vlastně problém, kterým se zabýváš. Ale fakt si myslím, že je podstatné, co říká Darolu - tvoje vlastní sebevědomí.
Je to pak uplne jina kategorie diskuse s názvem Mám se ráda a jsem spokojená či smířená s vlastním tělem? Mám svůj život a tělo pořád přizpůsobovat někomu v okolí, byť je to můj manžel? Nebo mám mít odvahu říct: jsem taková jaká jsem a nikdo nemá dokonalé tělo. A pak taky mít odvahu zeptat se nejbližšího člověka na světě (myslím tvého manžela), co tím sakra myslel :-) I když vím, že tato otázka může být těžká vyslovit. Nic na ní není. Možná budeš překvapena... Celý liposukční průmysl totiž tyje vysáváním tuku z boků a zadků žen, které sice mají pár kil navíc, ale zato mají naopak pár kil méně... sebevědomí.
Není tady
Já ti nevím, jestli má velký smysl pátrat u cizích lidí, co si myslí můj vlastní manžel.
Ale od toho tady ty diskuze jsou, aby si lidi poradili, Nicolasi, nebo ne? Ve všech těchto diskuzích znáš vždycky náhled jenom jedné strany.
Chtěla jsem, abyste napsali, co si myslíte vy, protože víc hlav víc ví. Děkuji moc všem.
Pájula napsal(a):
Já ti nevím, jestli má velký smysl pátrat u cizích lidí, co si myslí můj vlastní manžel.
Ale od toho tady ty diskuze jsou, aby si lidi poradili, Nicolasi, nebo ne? Ve všech těchto diskuzích znáš vždycky náhled jenom jedné strany.
Chtěla jsem, abyste napsali, co si myslíte vy, protože víc hlav víc ví. Děkuji moc všem.
Pájo,
to s tebou souhlasím a máš pravdu. Od toho diskuse jsou.
Zajímá mě (to myslím vážně), jak s tím naložíš. Jestli ti ta diskuse nějak pomohla a jestli jsi třeba ověřila svoji domněnku či zjistila z pohledu ostatních něco, co by tebe samotnou nenapadlo, protože už nemáš ten pohled zvenku.
At tak či onak, držím palce.
Není tady
Nicolasi- dovol otázku- jsi ženatý?
Není tady
Leilo,
už ne....a ještě "znovu" také ne :-)
Proč se ptáš?
PS: ale jako ex-zenaty muž (když si posypu popelem hlavu a budu se snažit být maximálně upřímný a nebudu se snažit vůči diskusnímu foru vypadat jako fajn človíček a vzor manželských ctnosní) jsem docela schopen říct, jake by byly motivy nabidnout manželce liposukci.
A abych nebyl jen za sebestředného, tak jsem se zeptal u pivka dalších ženatých kámošů...
Není tady
Nicolasi, nabídnout liposukci bys mohl, ale nevím, jestli bys manželce mohl říct, že se před kámošama stydíš za velkej zadek své ženy. Je to ve tvém příspěvku včera 16.32.bod 3.
Takže- Miláčku, proč mně nabízíš liposukci? Ty jsi tak hodný, ale proč?
- Protože se před ostatníma stydím za tvůj velkej zadek, miláčku.
No to snad nemyslels vážně, .
Myslíš, že jí opravdu řekne pravdu, pokud je to takto?
Pokud má Pájula komplex ze svýho pozadí, jakože asi jo, tak tohle by ji odrovnalo.
Ty bys své partnerce popravdě řekl, že se stydíš za její zadek? Ne,že?
Ať už je důvod jakýkoli, řekne jí, že jí chtěl udělat radost. Ale ten červík, proč jí to nabídl, v ní asi bude dál hlodat. Můj názor.
Není tady
Leilo,
bavíme se vlastně o dvou věcech.
O tom, co jí řekl.
O tom, co si opravdu myslel a co mohlo být příčinou.
Myslel jsem vážně, že chlapi se občas stydí (před ostatními) za zadky svých žen.
A vím stejně jako ty, že v manželství, v práci, v rodinách neříkáme na 100% to, co si myslíme a proč děláme zrovna to a to. Protože (jak říkáš) by to partnera odrovnalo...
Takže souhlasím s tebou, že muž může mít jakýkoli důvod, ale Pájule řekne, že jí chtěl udělat radost. To my muži děláme často.
Přeložím: miláčku, lžu ti, ale dělám to pro tvoji radost. A doufám, že mi na to skočíš.
Tak to chodí. Nevím, jestli to je špatně nebo dobře.
Každopádně sama říkáš, že tak či onak...Páje bude pořád hlodat v hlavě červík, proč jí to nabídl.
A za nějakou dobu, až červík opět začně hlodat, se Pájula opět bude ptát na foru Babinetu: nevíte, co tím můj manžel vlastně myslel a proč to udělal?????? A já ji odpovím stejně jako tedka....
Pokud chceš vědět opravdu upřímnou pravdu - může být kurevsky krutá...samozřejmě ne nutně na 100%... ale ta možnost tam rozhodně existuje.
Není tady
Buba napsal(a):
Pájula napsal(a):
Děkuji Vám všem za názory.
Mně se na liposukci nějak osobně moc nechce. Bolesti jsou prý strašné.
Měla bych otázky-
Aneri- je to proti přírodě- jak jsi to myslela?
Bubu- liposukcí se odsoudíš k doživotnímu cvičení a dietě- jak toto bylo nyšleno?
Díky a mějte se všichni krásně.Liposukcia, to je odsatie tukovych buniek. Tie odsate ti uz nenarastu, ale tie co zostali, ak priberis, mnohonasobne zvacsie svoj objem. Zvacsia svoj objem aj za tie, ktore nemas. Cize zvatcis svoj objem niekde inde na svojom tele. Nesumerne. Kto ma smolu, tak hrcato. Jedine, ako tomu predist, je nepribrat. A cvicit
. Tak dlho, ako dlho sa chces pacit, ci muzovi, alebo sama sebe, ci niekomu inemu. Chod na www. doktorka. Tam si najdi v diskuze liposukciu, je tam niekolko tisic prispevkov. Je tam diskuzia aj o zbabranych liposukciach. Skratka, po liposukcii sa musis sakramentsky starat o svoje telo. Naco si robit starosti tam, kde nie su?
Ak si sa pacila svojmu muzovi roky taka, aka si, chod radsej na orientalny tanec, tam sa naucis vyuzit svoje boky a zadok tak, ze bude slintat a saliet!!!
![]()
naprosto souhlasim. odsati tuku neni prirozene a je pro telo nebezpecne. Radeji tanci anebo delej nejake jine pohyby.
Není tady
Tiina napsal(a):
Nicolasi vycházím ze svých bohatých zkušeností, toť vše.
A máš pravdu Tiino! Je to tak, chlapi takto uvažují. Jasně, že ne úplně všichni. Nocholas je zřejmě trošku hádavý hnidopich. Ono zpochybnit se dá všechno. Nemocí těchto diskuzí je, že se vždycky najde někdo, kdo se začne přít a úplně odvede doskuzi od hlavního tématu. Nic ve zlém, Nikolasi... :-)
Není tady
Liposukce - ano nebo ne????
NE NE NE NE
Sice mám taky trošku problémy s postavou - narozdíl od většiny žen to není ani zadek ani boky, ale pas a břicho - ale na liposukci bych v životě nešla. Je to nepřirozený zásah do těla, ostatně jako všechny operace - ale narozdíl od "normálních", které zachraňují, tyto jsou podle mého spíš sázkou do loterie. Nechápu, jak někdo může jít dobrovolně pod kudlu...jen proto, aby si třeba vyléčil nějaké komplexy.
A v tomto případě určitě o žádný komplex nejde!
Není tady
Mně přítel řekne všechno narovinu, ale ne nějak krutě. Nejdřív byly Vánoce a pak po nich přišly státnice. Ládovala jsem se vším, co mi přišlo pod ruku. Dvě čokolády každý den plus plno dalších dobrot. Nabrala jsem strašlivě moc a doteď se s tím neúspěšně peru. Přítel mi řekl, že jsem jako želvička, která ztratila krunýřek a nacpala se šnečkovi do ulity. No, bylo mi to tričko takový trošku víc menší než dřív... ) Pořád mi teď mačká faldíky a to musim říct, že se v tom vyžívá. Zkrátka se mu líbím tak i tak. I když se o tom snažím nemluvit, tak mi občas nějaký to slovo o mý tloušťce uteče. Kolikrát si to uvědomim až později. Oni moc dobře vědí, co nás trápí... Na liposukci by mě nikdo nikdy nedostal.
Není tady
Víte,párkrát jsem přednesla mezi chlapy to,že jdou jen po štíhlých kráskách.Odpověděli,že nezáleží na tom,jak je štíhlá (i když samozřejmě kouknou ))))))) ale jsou rádi ,když mají za co chytit a záleží jak se ta dotyčná chová,jak je sympatická atd.Víte,hnusí se mi to,že z doslechu známých,vím to že je spoustu rodin ,co mají peníze a můžou si dovolit spoustu věcí....tak tam manželé nutí manželky ,aby dělali něco se svojí postavou,aby náhodou je někdo nepomluvil.Když ty ženský sní půl Pribiňáčku,jsou přecpaní.Nechci nikoho hanět,ale čeho je moc ,toho je moc.Vždy jsem obdivovala ženy,co měli kila navíc a uměli je nosit.Držet dietu a být každý den vystresovaná,a ještě k tomu aby mě bolel žaludek.....tak to ne.To už jsem zažila.Mám 159 cm a 64 kg.Pro někoho akorát,pro někoho moc.Já ráda bych jen nějaký kilo dolů,ale nedělám z toho horor.Kdyby mě partner navrhl liposukci,řekla bych mu aby nějaký kilo přibral....mám ráda udělaný chlapy...co by pro mě neudělal
)))))))
Není tady
Předevčírem jsem na dvojce viděla film od Felliniho "Město žen", kde je mimo jiné alfou a omegou posedlost a fatální zbožnění velkého "věstonického" ženského zadku. Ostatně velký ženský zadek je červená nit všech jeho filmů...