29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc prosím- poraďte. Mám hodného manžela, jedno dítě. Až do včerejška jsem si myslela, že je vše O.K., až na moji postavu- mám velké boky a zadek. No žiji s tím už 35 let, dost mně to vadí, když jdu něco koupit na sebe, tak je všechno přes boky malý.
Včera se mě manžel zeptal,jestli nechci k vánocům, nebo k narozeninám liposukci boků a zadku, jako dárek. Zůstala jsem paf. Doteď jsem neuvažovala, že bych to nějak řešila, i když mně to dost vadí. No ale spíš si říkám- je tak hodný, a zároveň netaktní, nebo se mu přestávám líbit, nebo co.
Nikdy neříkal, že by mu to vadilo, bral si mě takovou. Já nevím, jestli chápete, proč píšu do psychologické poradny- jednak mě trápí, proč to řekl, a jednak, mám to podstoupit? Kvůli sobě, nebo kvůli němu, nevím.Ptala jsem se jestli mu ty boky vadí, říkal, že ne.
Jinak měřím 164, vážím 56. Takže zhubnout by nepomohlo.
Mám prostě podstoupit to odsátí, nebo ne?
A co si myslíte o tom, proč mně to řekl? Jsme vzítí 7 let.
Na jedné straně bych si to odsát ráda nechala (samotnou mně to nenapadlo), na druhé straně nevím.
A hlavně mně vrtá v hlavě- proč to vůbec navrhl? Díky za názory a rady.
Asi vidi, ze ta to trapi a nervuje a nechce stale pocuvat okolo toho.
Upravil(a) Buba (22. 4. 2006 4:16)
Není tady
No to právě ne. Nijak jsem se tím netrápila-za 35 let si člověk zvykne. Ani o tom nějak nemluvím, v tom to nebude.
podla mna ti chce len dobre. a ak na to mate, tak preco nie? jasne ze ak si zo sebou spokojna, tak to nerob, ale pokial ti to v niecom pomoze, tak chod.
Není tady
Muj partner taky videl jak se trapim ze mam malej ret a tak mi dal jako darek penizky na zvetseni.Jdi do toho a hodne stesti.Uvidis ze nebudes litovat.
Není tady
Pajulo, absolutně se netrap a neviď v návrhu tvého manžela něco jiného, než co řekl...v podstatě souhlasí, kdyby jsi chtěla podstoupit liposukci - nevadilo by mu to, a kdyby jsi ji podstoupit nechtěla z jakéhokoliv důvodu , je to tvoje věc. Je to ale fajn, protože, přesto, že si doma nestěžuješ,na tvůj problém " hruštičky" jsi asi někdy již poukázala, a on to zaregistroval, všímá si tě , a proto takto vstřícně reaguje. Takhle to ber, je-li u vás vše OK
Takže odpověď na otázku :řešit či ne? Neřeš to, ale jestli se ti na zákrok liposukcebude chtít jít, jdi!
Není tady
Já taky myslím,že to nemyslel zle.Muži jsou v takových věcech přímější než ženy.Proto ty si to moc bereš.On to určitě nemyslel zle.Vždyť si s ním o tom ještě promluv, uvidíš,že se to vysvětlí.Já nevím,ale asi bych ti liposukci nedoporučovala,vždyť podle váhy jsi hubená.A nemáš spíš širší pánev?To by ti přeci lip.nepomohla.
Není tady
Pájulo,
nebylo by lepší zeptat se přímo manžela? Říct, že Ti vrtá v hlavě jak na to přišel? Tady Ti každý může napsat, co si sám myslí, ale všechno to budou jenom dohady...
A pokud jsi se svým tělem spokojená, tak na liposukci nechoď. Estetické zákroky jsou vhodné pro lidi, kteří chtějí na svém těle něco poopravit, ale pokud jsi spokojená, tak proč by jsi měla něco měnit?
Měj se hezky, D.
Není tady
dzahila- No širší pánev asi mám. Ale s tukem. Tlustá nejsu, ale ten zadek! Jak jsi to myslela, že by mi liposukce nepomohla? Pomohla, nebo jak jsi to myslela.
No já z toho mám strach, nechat si to odsát. Potřebovala bych asi někoho, kdo s tím má zkušenosti, aby mně něco řekl. Moc se mně na to nechce. Prý jsou po tom dost bolesti.
Liposukciou sa vlastne odsudis na dozivotnu dietu a cvicenie.
Není tady
Pájula napsal(a):
Moc prosím- poraďte. Mám hodného manžela, jedno dítě. Až do včerejška jsem si myslela, že je vše O.K., až na moji postavu- mám velké boky a zadek. No žiji s tím už 35 let, dost mně to vadí, když jdu něco koupit na sebe, tak je všechno přes boky malý.
Včera se mě manžel zeptal,jestli nechci k vánocům, nebo k narozeninám liposukci boků a zadku, jako dárek. Zůstala jsem paf. Doteď jsem neuvažovala, že bych to nějak řešila, i když mně to dost vadí. No ale spíš si říkám- je tak hodný, a zároveň netaktní, nebo se mu přestávám líbit, nebo co.
Nikdy neříkal, že by mu to vadilo, bral si mě takovou. Já nevím, jestli chápete, proč píšu do psychologické poradny- jednak mě trápí, proč to řekl, a jednak, mám to podstoupit? Kvůli sobě, nebo kvůli němu, nevím.Ptala jsem se jestli mu ty boky vadí, říkal, že ne.
Jinak měřím 164, vážím 56. Takže zhubnout by nepomohlo.
Mám prostě podstoupit to odsátí, nebo ne?
A co si myslíte o tom, proč mně to řekl? Jsme vzítí 7 let.
Na jedné straně bych si to odsát ráda nechala (samotnou mně to nenapadlo), na druhé straně nevím.
A hlavně mně vrtá v hlavě, proč to vůbec navrhl? Díky za názory a rady.
Někdy mám pocit, že lidé si starosti dělají sami a z věcí, které nejsou podstatné. Jestli máš srdce ze zlata, tak věř, že by Tě Tvůj nevyměnil ani za nic. Trápíš se zcela zbytečně. Tvé míry jsou bezva a věř, že je to hezčí, než vyzáblice! Buď v pohodě!
Není tady
je co ja bych za to dala kdyby mi pritel tu liposukci zaplatil:)))rekla bych ze je to docela dobry napad na darek pokud pritel vidi ze te to trapi.!!!Pokud chces sama tak do toho jdi!Jen kvuli nemu to nedelej!!!
Není tady
Pajulo, měla jsem kamarádku, která má obrovský objem jen přes boky a zadek, v pase je štíhlá, všichni se jí smáli a já ji bránila a byla při ní, když jí bolela záda, že chodila v předklonu, ze solidarity jsem s ní chodila po městě také v předklonu a lidi nechápali....ale pak mě podrazila, tím chci říci, že nezáleží, jak vypadáš, ale jaký jsi člověk !!! Já osobně nesoudím podle vzhledu, ale podle charakteru. Nechápu, proč ti to manžel nabízel, snad se mu někdo smál a jemu je to hloupé před tebou říci na rovinu? Nebo po tom toužíš? Pokud ano, běž, jinak je to proti přírodě...já osobně bych se s tím raději smířila.......je to věcí názoru
Není tady
Ahoj, já bych v tom nic špatnýho neviděla. Pokud do toho máš chuť, ber a neřeš, přesně na tohle liposukce je - když někdo není tlustý, ale má disproporci. Není pravda že se odsoudíš k celoživotní dietě, jen budeš muset dávat pozor, aby se ti tuk nezačal ukládat jinde. Pokud nemáš chuť, tak pěkně poděkuj a řekni že se cítíš ve své kůži dobře a že bys radši dostala .....cokoli co chceš. Nepodsouvej manželovi že se mu nelíbíš, chlapi uvažují jinak, prostě ti chtěl udělat radost, nebo si myslel že po tom toužíš ty...
Není tady
Pajulo,
nepodsouvej manzelovi zadnou myslenku - jak rika Simply. Prostě se ho zeptej.
Pokud jste manzele a dospelí lidé vsadím trojskou unci zlata na to, ze jste schopni si říct zdánlivě jednoduchou vec:
- miláčku, díky za dárek, ale trošku mě znejistil a sama nevím, co si myslet.. co to vlastně znamená? Nelíbí se ti můj zadek a boky? Anebo jsi tak hodný a myslíš si, ze já si myslím o svém zadku a bocích, že jsou škaredé? Velmi bych ocenila, kdybys mi řekl pravdu. Budu tě mít ráda a milovat, at mi řekneš cokoli.
Není tady
Pájulo,
také nic špatného v tom nevidím. NAOPAK ! Tvůj manžel je určitě hodný, jak sama píšeš a zřejmě to nemyslí zle. Myslím si, že je naopak velmi taktní, neotravuje Tě kritickými řečmi na Tvojí postavu a je to muž činu, rovnou Ti navrhne liposukci jako dárek.Co víc si přát ? Podle mého udělal to nejlepší co mohl. Navrhnul Ti velmi pěkný dárek a je na Tobě, zda ho přijmeš nebo ne. Nevidím v tom, že Ti dal nůž na krk : "buď půjdeš na liposukci nebo Tě přestanu mít rád." Určitě Tě bude mít rád takovou, jaká jsi, jen Ti chtěl udělat radost a zbavit Tě případných mindráků . Žádné mouchy bych v tom nehledala.
Co já bych za to dala, kdyby mi můj přítel udělal stejný návrh, že mi zaplatí liposukci. Já osobně bych vůbec neváhala a šla bych, ba přímo utíkala......
Pokud se Ti nechce, tak s díky dárek odmítni a vysvětli mu, že se na to necítíš a uvidíš, že Tě bude mít manžel pořád rád a stále zůstane hodný.
Tak se ničeho neboj a jdi do toho, co Tobě vyhovuje.
Upravil(a) Verča (24. 4. 2006 12:28)
Není tady
Pájulo, jestli to manželovi nikdy nevadilo (a asi ne, podle toho, co píšeš), zřejmě ti chce jen udělat radost. Třeba ses někdy zmínila, jak se ti blbě shání oblečení a jeho napadlo tohle. Je to trochu chlapský způsob uvažování "má problém - tak ho budeme řešit", zatímco ty se v tom žensky porýpáváš a děsíš se, jestli se mu nedejbože tvoje pozadí přestalo líbit. Ale jak říkají ostatní - jestli chceš vědět, zeptej se.
Jen pro dokreslení - kdysi dávno jsem si doma posteskla, že nemůžu sehnat punčocháče (v té době prostě nebyly k dostání). Manžel to vzal taky jako problém k řešení a protože jsem shodou okolností asi za dva týdny něco slavila, dostala jsem patery punčocháče - tlusté, bavlněné, se švem, takové ty babičkovské
Není tady
Chlapi jsou někdy až děsivě upřímní. Kdyby mu vadilo, že máš velkej zadek, vmete ti, že máš velkej zadek. Když ti nabízí liposukci, chce ti udělat radost. Třeba o tom nemluvíš, nebo aspoň ne často, ale on, předpokládám, ví, že tě to trápí a chtěl ti udělat radost. Nic víc bych v tom nehledala.
Není tady
Tino,
ty znáš osobně manžela od Páji? :-)
Jinak si nedovedu představit, že bych mohl o komkoli na světě s jistotou říct, že
- kdyby mu vadilo, že máš velkej zadek, vmete ti to do tváře. Nebo
- když ti nabízí liposukci, chce ti udělat radost.
..i když je pravda, že šance na správnost tohoto předpokladu je vlastně 50% :-)))
Myslím to trošku v nadsázce. Naopak velmi vážně myslím to, že upřímná otázka Páji na svého manžela se může dočkati upřímné odpovědi.
Což koneckonců může posílit jejich vztah. Nejen v bocích, ale i v srdcích.
Není tady
Děkuji Vám všem za názory.
Mně se na liposukci nějak osobně moc nechce. Bolesti jsou prý strašné.
Měla bych otázky-
Aneri- je to proti přírodě- jak jsi to myslela?
Bubu- liposukcí se odsoudíš k doživotnímu cvičení a dietě- jak toto bylo nyšleno?
Díky a mějte se všichni krásně.
Pajulo - pozor - můj názor nebyl v žádném případě myšlen zle, mě se zdá proti přírodě - zasahovat do organismu - do těla - já se totiž bojím i injekční stříkačky, víc bych asi nepřežila, tajím dech, jak holky píší, jak se byly poopravit....já bych k tomu odvahu nikdy neměla právě proto, že už jsem si v životě vystála hodně bolestí !!! Jestli jsi hodná, je úplně jedno, kolik máš přes boky !!!
Není tady
Pájula napsal(a):
Děkuji Vám všem za názory.
Mně se na liposukci nějak osobně moc nechce. Bolesti jsou prý strašné.
Měla bych otázky-
Aneri- je to proti přírodě- jak jsi to myslela?
Bubu- liposukcí se odsoudíš k doživotnímu cvičení a dietě- jak toto bylo nyšleno?
Díky a mějte se všichni krásně.
Liposukcia, to je odsatie tukovych buniek. Tie odsate ti uz nenarastu, ale tie co zostali, ak priberis, mnohonasobne zvacsie svoj objem. Zvacsia svoj objem aj za tie, ktore nemas. Cize zvatcis svoj objem niekde inde na svojom tele. Nesumerne. Kto ma smolu, tak hrcato. Jedine, ako tomu predist, je nepribrat. A cvicit . Tak dlho, ako dlho sa chces pacit, ci muzovi, alebo sama sebe, ci niekomu inemu. Chod na www. doktorka. Tam si najdi v diskuze liposukciu, je tam niekolko tisic prispevkov. Je tam diskuzia aj o zbabranych liposukciach. Skratka, po liposukcii sa musis sakramentsky starat o svoje telo. Naco si robit starosti tam, kde nie su?
Ak si sa pacila svojmu muzovi roky taka, aka si, chod radsej na orientalny tanec, tam sa naucis vyuzit svoje boky a zadok tak, ze bude slintat a saliet!!!
Není tady
Vies, ako sa u nas hovori? Vecer je za co chytit, a rano do coho kopnut!
Upravil(a) Buba (25. 4. 2006 0:02)
Není tady
Napsala jsem,že by ti asi liposukce nepomohla.Myslela jsem to tak,že jsou určitě ženy,které to potřebují víc než ty.Přijde mi to jako zbytečné trápení,pokud se chceš zbavit "jen" pár centimetrů.Já bych na to nešla ani omylem a přitom mám stejný problém jako ty.Tuk se mi ukládá do stehen, boků a mám takové ty bůčky nad páskem kalhot a od pasu nahoru jsem hubená možná až moc.Přítel taky má občas nějakou poznámku,ale vím,že v posteli mu to inponuje,že se mu můj zadeček líbí.
Není tady