18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maminy, chci se zeptat na to očkování, co musí miminko absolvovat.
Včera u nás byla dětská sestřička a tak nám říkala o těch etrnějích vakcínách, ale samozřejmě se musí uhradit. Co asi na to penízky neseenem....
Jak proívali vae miminka ty vakcíny zdarma? Bylo to tak hrozné????
Není tady
ahojky, dcerka má 3 měsíce a při kontrole proběhlo očkování, rovnou 2x - do kadé noičky, malá straně plakala a byla celá taková jiná. ten jeden vpich měla na noičce tvrdý tak týden. nechala jsem si poradit, jeliko za měsíc má být opět stejné přeočkování a 2 vpichy, tak jsem si koupila znecitlivující krém EMLA, který je teda bohuel drahý ,ale malá nic neucítí a dokonce prý dítě nemá zvýenou teplotu a je v pohodě. Kupovala jsem ho hlavně kvůli píchání ouek na náuničky, ale to a budeme podruhé zaočkovaní. ten krém je bez lékařského předpisu, je buď tubička 30g, ta nevím kolik stojí, a taky je 5x5 g - tzn. 5 tubiček + 12 nalepovacích papírů a to stojí 678 kč u nás - Severní Morava. Brala jsem si to se známou na půl, a nás to líp vyjde. myslím, e to je celkem rozumná investice, očkování ta hexa vakcína prý stojí 4500 Kč, a na tu teda opravdu nemám. jetě existují EMLA náplasti - ta stojí jedna 170 Kč. to vyjde líp ten krém.
Není tady
anet není to tak hrozný a hlavně u kadého dítka je to jiný některý mají problémy jiný ne.Dcera neměla nikdy ani zvýenou teplotu jen byla v ten den trochu víc uplakaná a protivnějí ne jindy.Ale jinak pohoda.
Není tady
my měly tu hexu (ta placená) a na první očkování taky byla reakce - zvýená teplota a podráděnost, ale u druhého očkování u nic
Není tady
Ahojky anet tak nae beruka u má za sebou to očkování obyč dvakrát a bez reakce.Ve středu jdem na třetí tak snad to bude taky dobrý
Není tady
My jsme byli minulé uterý poprvé na obyč.očkování a uplně bez reakce,ale pro jistotu jsme tři dny dávali 1/4 ditiadenu.
Není tady
anetko nám řekla dr. a zkusíme první očkování běnou vakcínou. Reakce vůbec ádná, pohoda. Shodou okolností jsme včera absolvovali druhé přeočkování (mezitím byla obrna na ličce) a taky úplně bez reakce, dokonce ani nijak moc neplakala, spíe mám pocit e byla vyděená kolik lidí ji drelo. Ani náznak teploty, i kdy jsme měli doma paralen čípky i diazepam. Kadé mimi je jiné, ale my také neměli hotovost na vakcínu. Jak vidí, jsou reakce i na placenou hexa vakcínu, to u se rozebíralo na starém babinetu.
Není tady
co si myslite o H1N1?
Není tady
--to je podvod na lidi, pozor na děti - zásadně neočkovat !!!! Stát nebere záruku za úmrtí!
Není tady
Nala jsem něco o očkování, co vy na to?
http://www.mustwatch.cz/film/anita-pete … impflugen/
Není tady
Kdy u se rozhodnete pro očkování, dbeje prosím na prevenci a zabraňte reakcím, které mohou očkovací vakcíny způsobovat. Doktorka mi doporučila vakcinal sirup pro děti od tří let a pro dospěláky a starí děti tabletky vakcinal. Tak do toho určo půjdeme. Z reakcí na očkování mám opravdu panickou hrůzu.
Není tady