27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den, jsem ve 40. týdnu těhotenství a u bych to chtěla mít nejraději za sebou. Jsem neohrabaná, vechno mě bolí a na miminko se u moc těím. Na http://kyblikov.cz/media/zpusoby-jak-si … lat-porod/ jsem se dočetla, e existuje pár triků na uspíení porodu. Zmiňují tam třeba pohlavní styk, procházku, masá bradavek či popíjení maliníkového čaje. Chtěla jsem se proto zeptat, zda s tím máte některá zkuenost? Zabralo vám něco na vyvolání porodu?
Není tady
Osobně si myslím, e toto jsou ve jen takové babské rady a miminko se rozhodne samo, kdy se mu chce ven. Někdo doporučuje sice pohlavní styk, ale tak ne kadá ena má jetě na konci těhotenství na něj "dost sil"
Není tady
no já chodila pořád dokola kolem kluzitě, dcera se učila bruslit......celé odpoledne, večer jsem se vykoupala a v 7 ráno jela a syn se narodil v 9hod. dopoledne, rychlovka
Není tady