29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, jsem ve 40. týdnu těhotenství a už bych to chtěla mít nejraději za sebou. Jsem neohrabaná, všechno mě bolí a na miminko se už moc těším. Na http://kyblikov.cz/media/zpusoby-jak-si … lat-porod/ jsem se dočetla, že existuje pár triků na uspíšení porodu. Zmiňují tam třeba pohlavní styk, procházku, masáž bradavek či popíjení maliníkového čaje. Chtěla jsem se proto zeptat, zda s tím máte některá zkušenost? Zabralo vám něco na vyvolání porodu?
Není tady
Osobně si myslím, že toto jsou vše jen takové babské rady a miminko se rozhodne samo, kdy se mu chce ven. Někdo doporučuje sice pohlavní styk, ale tak ne každá žena má ještě na konci těhotenství na něj "dost sil"
Není tady
no já chodila pořád dokola kolem kluziště, dcera se učila bruslit......celé odpoledne, večer jsem se vykoupala a v 7 ráno jela a syn se narodil v 9hod. dopoledne, rychlovka
Není tady