29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
na chatrče já nemám................ale mám Tvoje recepty napsané a cukroví nazývám Bety
letos budu péct tak 4 druhy, ale nějaký dort udělám, chystám se na pohádku
jsem ráda,že Tě takto můžu pozdravit
Není tady
Také už se těším na pečení, loni jsem pekla něco málo přes 30 druhů. A na Advent, toto období, které přichází, mám moc ráda.
Zdravím všechny pekařky a cukrářky
Upravil(a) LENNNA (9. 11. 2018 8:09)
Není tady
LENNNA to je nádherné, já skoro nic neslepuju - nikdo to nejí, a kromě perníků nic nezdobím, a taky toho dělám už strašně málo.
Upravil(a) Bety (9. 11. 2018 10:58)
Není tady
ano, linecké-to jediné slepím rybízovou marmeládou, vanilkové rohlíčky, perníkový závin s ořechy a povidly
a to je vše letos
Není tady
Bety a Leno, to je nádhera!
Není tady
vero já dokonce musím manželovi nechat nějaké linecké i neslepené, jinak to nejí.... když pomyslím, kolik jsem toho dřív pekla a jak to jedli, ale dcera už má samostatnou domácnost, syn a manžel to skoro nejí, a já bych to jedla a jedla, ALE už i tak jsem přibrala až to hezké není!
Není tady
Holky, to je krása. A Leno - 30 druhů!
Já zdaleka tak nepeču a tak, jako každým rokem si říkám, že to ještě omezím. Ale letos to opravdu dodržím!
Bety, najdu tady ještě to tvoje cukroví? Já mám sice takové ty osvědčené druhy, co nám chutnají, ale kdybych náhodou chtěla něco nového....
Není tady
Jíá opravdu netuším, to už je tak strašně dávno!
Není tady