21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Eva. napsal(a):
Lena39 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Obě to tady můete místo stěování a neurčitých "popíchnutí" vylepit. Ono je ale lepí kritizovat, e?Vylepit pro koho? Sem u téměř nikdo nechodí, díky lidem jako jsi ty.
Tak nekritizuj, e sem nikdo nechodí, jestli se ptá pro koho vylepit.
Zase jenom řečičky ale skutek utek.
Neříká se díky, ale kvůli, kdy nejde o pozitivno.
Opět se předvádí tak, jak tě tu u vichni znají a mají plné zuby. To ty jsi jedna z těch (né-li ta hlavní), DÍKY které vypadá Babinet tak, jak vypadá.
Jak píe Selima, jsou tací, kterým to není jedno. Jene to osoba, jako ty, nikdy nepochopí.
Není tady
Chci se vsem moc podekovat za cenne rady, ktere jsem tady obdrzela. Diskuse tady je opravdu velice plodna a k veci. Mejte se a uz se nemusite namahat s resenim meho problemu.
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Obě to tady můete místo stěování a neurčitých "popíchnutí" vylepit. Ono je ale lepí kritizovat, e?A prečo s tým teda nezačne Ty sama a namiesto toho len "neurčite popichuje" a kritizuje?
Selimo, píe mimo mísu. Odpovídala jsem na zcela konkrétní psaní dvou zcela konkrétních přispěvatelů - Leny a Graine. Zřejmě jsi to přehlédla.
Já tady, jestli sis zatím jetě nevimla, nikdy nepíu, e se nedivím, e sem téměř nikdo nechodí. Je mi to jedno, kdo nebo jestli sem chodí a nemám potřebu to řeit, ani se k tomu nijak vyjadřovat, jako se vyjádřila Lena anebo Grainne.
občas si ráda zavzpomínám na zlaté časy babinetu a kouknu co nového ....bohuel tento server je u nezadritelně mrtvý
Není tady
Lena39 napsal(a):
Opět se předvádí tak, jak tě tu u vichni znají a mají plné zuby. To ty jsi jedna z těch (né-li ta hlavní), DÍKY které vypadá Babinet tak, jak vypadá.
Jak píe Selima, jsou tací, kterým to není jedno. Jene to osoba, jako ty, nikdy nepochopí.
e bych měla takovou moc, jakou popisuje? Myslím, e mě přeceňuje
Btw rozhodně si nedovolím, na rozdíl od tebe, psát za jiné. Jene to osoba jako ty nikdy nepochopí.
A rozhodně si nejenom já na tomto konkrétním vlákně myslím, e je to vymylený erotický příběh, jakých tady u několik za ty roky bylo.
Není tady
Grainne napsal(a):
občas si ráda zavzpomínám na zlaté časy babinetu a kouknu co nového ....bohuel tento server je u nezadritelně mrtvý
To je prostě běh času, doba se mění. Dnes takovéto diskusní servery větinou stagnují anebo končí. I na xchatu je to hodně znát a chat na seznamu ji před nějakou dobou skončil úplně a seznam ho zruil.
Lidé se přesunuli na FB, Instagram a následně na Whatsapp, Viber atd, kde mají větí soukromí.
Není to jen můj názor, je to fakt, který popisují i různé články.
Není tady
Yohanka napsal(a):
Chci se vsem moc podekovat za cenne rady, ktere jsem tady obdrzela. Diskuse tady je opravdu velice plodna a k veci. Mejte se a uz se nemusite namahat s resenim meho problemu.
Dalí vypuzený člověk, bravo!
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
A prečo s tým teda nezačne Ty sama a namiesto toho len "neurčite popichuje" a kritizuje?Selimo, píe mimo mísu. Odpovídala jsem na zcela konkrétní psaní dvou zcela konkrétních přispěvatelů - Leny a Graine. Zřejmě jsi to přehlédla.
Já tady, jestli sis zatím jetě nevimla, nikdy nepíu, e se nedivím, e sem téměř nikdo nechodí. Je mi to jedno, kdo nebo jestli sem chodí a nemám potřebu to řeit, ani se k tomu nijak vyjadřovat, jako se vyjádřila Lena anebo Grainne.občas si ráda zavzpomínám na zlaté časy babinetu a kouknu co nového ....bohuel tento server je u nezadritelně mrtvý
Grainne, já té
Není tady
Eva. napsal(a):
Bety napsal(a):
Já u jsem tady nebyla, ani nepamatuju - občas nakouknu a něco si přečtu. Co ale vím rozhodně, tohle tady bylo u před lety - i s tím "matcino vzdechani" pamatuju si, e mě to rozesmálo u tehdy.
Přesně tak
Podle matčina Vzdechání si to taky pamatuji)
Jé holky, vy jste dobrý, jak si pamatujete...
Není tady
Holky, mě taky mrzí, e je to tady mrtvějí, ale kritzování je k ničemu. Kadý má právo na svůj názor, kody, e ho tady vechny, co jsem teď přispěly, nenapsaly. Ale vlastně napsaly. Sice to nebylo k tématu, ale probudila je Eva, navíc - pokud si i Bety pamatuje, e toto u zde bylo, pak má asi pravdu?
Mně se to ale taky nezdálo.
A e se Eva vyjadřuje poněkud příměji - taky dobře, ne?
Není tady
A na druhou stranu - ani mejly s blbinkama u vlastně nechodí...
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
To je prostě běh času, doba se mění. Dnes takovéto diskusní servery větinou stagnují anebo končí. I na xchatu je to hodně znát a chat na seznamu ji před nějakou dobou skončil úplně a seznam ho zruil.
Lidé se přesunuli na FB, Instagram a následně na Whatsapp, Viber atd, kde mají větí soukromí.
Není to jen můj názor, je to fakt, který popisují i různé články.
nemyslim ... jeste je kde diskutovat , pokud to nekdo neznici , coz je asi nezvratny osud vsech diskuzi
Není tady
Grainne napsal(a):
nemyslim ... jeste je kde diskutovat , pokud to nekdo neznici , coz je asi nezvratny osud vsech diskuzi
Nepsala jsem, e není kde diskutovat. Ale e tyto servery dnes větinou stagnují anebo končí.
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Nepsala jsem, e není kde diskutovat. Ale e tyto servery dnes větinou stagnují anebo končí.
je jich malo to je pravda .A ty co za neco staly , pak prehodi pres FB , a o to uz neni zajem , psat nekam pod vlastnim profilem nebo si delat falesne .
Není tady
Je to tu u delí dobu v útlumu, ale přesto sem "chodím" ráda. Pár lidí tu hodně chybí...
, ale doufám, e a si dostatečně odpočinou, najdou si zas na babi cestičku.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
A prečo s tým teda nezačne Ty sama a namiesto toho len "neurčite popichuje" a kritizuje?Selimo, píe mimo mísu. Odpovídala jsem na zcela konkrétní psaní dvou zcela konkrétních přispěvatelů - Leny a Graine. Zřejmě jsi to přehlédla.
Já tady, jestli sis zatím jetě nevimla, nikdy nepíu, e se nedivím, e sem téměř nikdo nechodí. Je mi to jedno, kdo nebo jestli sem chodí a nemám potřebu to řeit, ani se k tomu nijak vyjadřovat, jako se vyjádřila Lena anebo Grainne.občas si ráda zavzpomínám na zlaté časy babinetu a kouknu co nového ....bohuel tento server je u nezadritelně mrtvý
ale no, ete je len v bdelej kóme...
Není tady
Judyna napsal(a):
Holky, mě taky mrzí, e je to tady mrtvějí, ale kritzování je k ničemu. Kadý má právo na svůj názor, kody, e ho tady vechny, co jsem teď přispěly, nenapsaly. Ale vlastně napsaly. Sice to nebylo k tématu, ale probudila je Eva, navíc - pokud si i Bety pamatuje, e toto u zde bylo, pak má asi pravdu?
Mně se to ale taky nezdálo.
A e se Eva vyjadřuje poněkud příměji - taky dobře, ne?
Kadý má právo na svoj názor - a asi aj na týl - ale málokto má gule uplatňova si to natvrdo proti buldozérom istého týlu... A ete menej žudí má na to chu a energiu. Take potom to tu vyzerá, ako vyzerá. Eva. sa nevyjadruje len priamejie, ale priam dos zapkle a nevrle, povedala by som - skoro voči kadému. U len Viktorka bývala útočnejia.
A to, e sa chaty menia a zanikajú, je asi pravda, ale druhá vec je, kožko žudí odtiažto odilo v poslednom čase nie e z pôvodných dlhodobých prispievatežov (čo je asi tie pravda), ale po jednom-dvoch príspevkoch či vláknach, ktoré sa zvrhli... A vovovo tom to je.
Není tady
Judyna napsal(a):
A na druhou stranu - ani mejly s blbinkama u vlastně nechodí...
No, ale to bývalo osobné - a kto nechcel, mohol bloknú. Ale vak vlastne aj tu existuje funkcia Ignore, len to mono tí noví netuia
.
Není tady
Seli, má pravdu, moná je to tím, e jsem tady u dlouho a jsem na Evin styl (i na dalí pisatele) zvyklá, take mně nevadí a neodrazuje, naopak - máme s Evou i na něco stejný či podobný náhled no a na na něco zas ne - to je ivot. A pokud někdo zareaguje nevrle....no tak to je vdy jeho a ne můj problém.
Není tady
Já jsem dřív chodívala ráda, ale odradily mě ty reklamy v kadém vlákně, skoro v kadém příspěvku, trapně se snaící to nějak "nenápadně" zaobalit, lidi co se zaregistrují pod mnoha nicky a pak spolu jakoe "diskutují" sami se sebou a stále podsouvají reklamu, a stejně člověk u z první věty větinou pozná, co bude dál následovat... teď jsem nakoukla náhodou na tenhle příspěvek po velmi, velmi dlouhé době. Je to koda e se to tak zvrhlo.
Není tady
Judyna napsal(a):
Seli, má pravdu, moná je to tím, e jsem tady u dlouho a jsem na Evin styl (i na dalí pisatele) zvyklá, take mně nevadí a neodrazuje, naopak - máme s Evou i na něco stejný či podobný náhled no a na na něco zas ne - to je ivot. A pokud někdo zareaguje nevrle....no tak to je vdy jeho a ne můj problém.
Judyno, to je právě o tom - my "staří" Evu známe, někomu to nevadí, někdo jí má u zadku a a si píe, jak chce. Ale co ti noví? Někdo sem přijde, napíe problém a místo rady či popovídání se mu dostane kritiky, a si nevymýlí a nekecá apod. Nikdo nemůeme s jistotou říct, zda je něco vymyleného či ne. Pokud se mi to nezdá, respektive zdá vymylené, tak nebudu reagovat. Ale co kdy rovnou zaútočím "ty kecá" a vymylené to není? Proč musím takhle cíleně ubliovat? Protoe jsem sama neastná? Chápu, ale neschvaluju to. Nedivím se, e po takovém setkání tu nikdo nevydrí.
Není tady
Děvčata, já kdy k tématu něco mám, tak vdycky poradím, nebo napíu svůj názor. Ale kdy mám pocit, e ten příspěvek je vymylený, radit nebudu a napíu také svůj názor. A to, e se spoustu lidí tady "nedrí" a napíou to v emocích, tak u to prostě je, s tím se nic nenadělá.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Judyno, to je právě o tom - my "staří" Evu známe, někomu to nevadí, někdo jí má u zadku a a si píe, jak chce. Ale co ti noví? Někdo sem přijde, napíe problém a místo rady či popovídání se mu dostane kritiky, a si nevymýlí a nekecá apod.
Nikdo nemůeme s jistotou říct, zda je něco vymyleného či ne. Pokud se mi to nezdá, respektive zdá vymylené, tak nebudu reagovat. Ale co kdy rovnou zaútočím "ty kecá" a vymylené to není? Proč musím takhle cíleně ubliovat? Protoe jsem sama neastná? Chápu, ale neschvaluju to. Nedivím se, e po takovém setkání tu nikdo nevydrí.
Kdybys četla opravdu pozorně, zjistila bys, e píu, e je to vymylené, pouze tam, kde se to tak opravdu jeví. Btw nejsem sama, kdo to tady napsal, byla jsem POUZE první. A to jsem nereagovala hned po napsání toho příspěvku, ale a za nějaký čas, protoe jsem o tom přemýlela, co mi na tom nesedí.
A co ti ostatní, co to také napsali, proč nevidí i ty? Nebo kadému jiným metrem? Zamysli se nad tím. Ty i ostatní, co přeháníte a nečtete mě pořádně a bez předsudků
Není tady
Judyno, díky, e mě vnímá bez předsudků.
Není tady
Bety napsal(a):
Já jsem dřív chodívala ráda, ale odradily mě ty reklamy v kadém vlákně, skoro v kadém příspěvku, trapně se snaící to nějak "nenápadně" zaobalit, lidi co se zaregistrují pod mnoha nicky a pak spolu jakoe "diskutují" sami se sebou a stále podsouvají reklamu, a stejně člověk u z první věty větinou pozná, co bude dál následovat... teď jsem nakoukla náhodou na tenhle příspěvek po velmi, velmi dlouhé době. Je to koda e se to tak zvrhlo.
Bety.........budou Vánoce.........peču Tvoje cukroví
Není tady
vera napsal(a):
Bety napsal(a):
Bety.........budou Vánoce.........peču Tvoje cukroví
To mě moc těí, a které - já začnu "chatrčema" jako kadý rok, ale a koncem listopadu
a pak dalí perníky
ale peču a v prosinci cukroví, to jsou staré fotky
Upravil(a) Bety (8. 11. 2018 21:52)
Není tady