Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 11. 2018 16:08

Lena39
♥♥-----

Re: Matcin pritel - jsem zmatena

Eva. napsal(a):

Lena39 napsal(a):

Eva. napsal(a):

Obě to tady můžete místo stěžování a neurčitých "popíchnutí" vylepšit. Ono je ale lepší kritizovat, že? smile

Vylepšit pro koho? Sem už téměř nikdo nechodí, díky lidem jako jsi ty.

Tak nekritizuj, že sem nikdo nechodí, jestli se ptáš pro koho vylepšit. big_smile Zase jenom řečičky ale skutek utek.
Neříká se díky, ale kvůli, když nejde o pozitivno.

Opět se předvádíš tak, jak tě tu už všichni znají a mají plné zuby. To ty jsi jedna z těch (né-li ta hlavní), DÍKY které vypadá Babinet tak, jak vypadá.
Jak píše Selima, jsou tací, kterým to není jedno. Jenže to osoba, jako ty, nikdy nepochopí.

Není tady

#27 5. 11. 2018 16:52

Yohanka
♥------

Chci se vsem moc podekovat za cenne rady, ktere jsem tady obdrzela. Diskuse tady je opravdu velice plodna a k veci. Mejte se a uz se nemusite namahat s resenim meho problemu.

Není tady

#28 5. 11. 2018 17:45

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Selima napsal(a):

Eva. napsal(a):

Obě to tady můžete místo stěžování a neurčitých "popíchnutí" vylepšit. Ono je ale lepší kritizovat, že? smile

A prečo s tým teda nezačneš Ty sama a namiesto toho len "neurčite popichuješ" a kritizuješ?

Selimo, píšeš mimo mísu. Odpovídala jsem na zcela konkrétní psaní dvou zcela konkrétních přispěvatelů - Leny a Graine. Zřejmě jsi to přehlédla.
Já tady, jestli sis zatím ještě nevšimla, nikdy nepíšu, že se nedivím, že sem téměř nikdo nechodí. Je mi to jedno, kdo nebo jestli sem chodí a nemám potřebu to řešit, ani se k tomu nijak vyjadřovat, jako se vyjádřila Lena anebo Grainne.

občas si ráda zavzpomínám na zlaté časy babinetu a kouknu co nového ....bohužel tento server je už nezadržitelně mrtvý

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#29 5. 11. 2018 18:22

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Lena39 napsal(a):

Opět se předvádíš tak, jak tě tu už všichni znají a mají plné zuby. To ty jsi jedna z těch (né-li ta hlavní), DÍKY které vypadá Babinet tak, jak vypadá.
Jak píše Selima, jsou tací, kterým to není jedno. Jenže to osoba, jako ty, nikdy nepochopí.

Že bych měla takovou moc, jakou popisuješ? Myslím, že mě přeceňuješ lol
Btw rozhodně si nedovolím, na rozdíl od tebe, psát za jiné. Jenže to osoba jako ty nikdy nepochopí. smile
A rozhodně si nejenom já na tomto konkrétním vlákně myslím, že je to vymyšlený erotický příběh, jakých tady už několik za ty roky bylo.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#30 5. 11. 2018 18:25

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

občas si ráda zavzpomínám na zlaté časy babinetu a kouknu co nového ....bohužel tento server je už nezadržitelně mrtvý

To je prostě běh času, doba se mění. Dnes takovéto diskusní servery většinou stagnují anebo končí. I na xchatu je to hodně znát a chat na seznamu již před nějakou dobou skončil úplně a seznam ho zrušil.
Lidé se přesunuli na FB, Instagram a následně na Whatsapp, Viber atd, kde mají větší soukromí.
Není to jen můj názor, je to fakt, který popisují i různé články.

Není tady

#31 5. 11. 2018 18:37

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Yohanka napsal(a):

Chci se vsem moc podekovat za cenne rady, ktere jsem tady obdrzela. Diskuse tady je opravdu velice plodna a k veci. Mejte se a uz se nemusite namahat s resenim meho problemu.

Další vypuzený člověk, bravo! sad

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#32 5. 11. 2018 18:38

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Selima napsal(a):

A prečo s tým teda nezačneš Ty sama a namiesto toho len "neurčite popichuješ" a kritizuješ?

Selimo, píšeš mimo mísu. Odpovídala jsem na zcela konkrétní psaní dvou zcela konkrétních přispěvatelů - Leny a Graine. Zřejmě jsi to přehlédla.
Já tady, jestli sis zatím ještě nevšimla, nikdy nepíšu, že se nedivím, že sem téměř nikdo nechodí. Je mi to jedno, kdo nebo jestli sem chodí a nemám potřebu to řešit, ani se k tomu nijak vyjadřovat, jako se vyjádřila Lena anebo Grainne.

Grainne, já též sad

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#33 5. 11. 2018 18:58

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Bety napsal(a):

Já už jsem tady nebyla, ani nepamatuju - občas nakouknu a něco si přečtu. Co ale vím rozhodně, tohle tady bylo už před lety - i s tím "matcino vzdechani" pamatuju si, že mě to rozesmálo už tehdy.

Přesně tak big_smile
Podle matčina Vzdechání si to taky pamatuji smile)

Jé holky, vy jste dobrý, jak si pamatujete...

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#34 5. 11. 2018 19:06

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, mě taky mrzí, že je to tady mrtvější, ale kritzování je k ničemu. Každý má právo na svůj názor, škody, že ho tady všechny, co jsem teď přispěly, nenapsaly. Ale vlastně napsaly. Sice to nebylo k tématu, ale probudila je Eva, navíc - pokud si i Bety pamatuje, že toto už zde bylo, pak má asi pravdu?
Mně se to ale taky nezdálo.
A že se Eva vyjadřuje poněkud příměji - taky dobře, ne?

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#35 5. 11. 2018 19:07

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

A na druhou stranu - ani mejly s blbinkama už vlastně nechodí...

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#36 6. 11. 2018 9:20

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

To je prostě běh času, doba se mění. Dnes takovéto diskusní servery většinou stagnují anebo končí. I na xchatu je to hodně znát a chat na seznamu již před nějakou dobou skončil úplně a seznam ho zrušil.
Lidé se přesunuli na FB, Instagram a následně na Whatsapp, Viber atd, kde mají větší soukromí.
Není to jen můj názor, je to fakt, který popisují i různé články.

nemyslim ... jeste je kde diskutovat , pokud to nekdo neznici , coz je asi nezvratny osud vsech diskuzi

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#37 6. 11. 2018 9:51

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

nemyslim ... jeste je kde diskutovat , pokud to nekdo neznici , coz je asi nezvratny osud vsech diskuzi

Nepsala jsem, že není kde diskutovat. Ale že tyto servery dnes většinou stagnují anebo končí.

Není tady

#38 6. 11. 2018 10:25

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

Nepsala jsem, že není kde diskutovat. Ale že tyto servery dnes většinou stagnují anebo končí.

je jich malo to je pravda .A ty co za neco staly , pak prehodi pres FB , a o to uz neni zajem , psat nekam pod vlastnim profilem nebo si delat falesne .

Není tady

#39 6. 11. 2018 22:00

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Je to tu už delší dobu v útlumu, ale přesto sem "chodím" ráda. smile Pár lidí tu hodně chybí... grater , ale doufám, že až si dostatečně odpočinou, najdou si zas na babi cestičku. hjarta

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#40 7. 11. 2018 15:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

Selima napsal(a):

big_smile ale no, ešte je len v bdelej kóme...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#41 7. 11. 2018 15:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Holky, mě taky mrzí, že je to tady mrtvější, ale kritzování je k ničemu. Každý má právo na svůj názor, škody, že ho tady všechny, co jsem teď přispěly, nenapsaly. Ale vlastně napsaly. Sice to nebylo k tématu, ale probudila je Eva, navíc - pokud si i Bety pamatuje, že toto už zde bylo, pak má asi pravdu?
Mně se to ale taky nezdálo.
A že se Eva vyjadřuje poněkud příměji - taky dobře, ne?

Kadžý má právo na svoj názor - a asi aj na štýl - ale málokto má gule uplatňovať si to natvrdo proti buldozérom istého štýlu... A ešte menej ľudí má na to chuť a energiu. Takže potom to tu vyzerá, ako vyzerá. Eva. sa nevyjadruje len priamejšie, ale priam dosť zapškle a nevrle, povedala by som - skoro voči každému. Už len Viktorka bývala útočnejšia.
A to, že sa chaty menia a zanikajú, je asi pravda, ale druhá vec je, koľko ľudí odtiaľto odišlo v poslednom čase nie že z pôvodných dlhodobých prispievateľov (čo je asi tiež pravda), ale po jednom-dvoch príspevkoch či vláknach, ktoré sa zvrhli... A vovovo tom to je.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#42 7. 11. 2018 15:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

A na druhou stranu - ani mejly s blbinkama už vlastně nechodí...

No, ale to bývalo osobné - a kto nechcel, mohol bloknúť. Ale však vlastne aj tu existuje funkcia Ignore, len to možno tí noví netušia wink storstark .

Brita

Není tady

#43 7. 11. 2018 18:41

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Seli, máš pravdu, možná je to tím, že jsem tady už dlouho a jsem na Evin styl (i na další pisatele) zvyklá, takže mně nevadí a neodrazuje, naopak - máme s Evou i na něco stejný či podobný náhled no a na na něco zas ne - to je život. A pokud někdo zareaguje nevrle....no tak to je vždy jeho a ne můj problém.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#44 7. 11. 2018 20:18

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem dřív chodívala ráda, ale odradily mě ty reklamy v každém vlákně, skoro v každém příspěvku, trapně se snažící to nějak "nenápadně" zaobalit, lidi co se zaregistrují pod mnoha nicky a pak spolu jakože "diskutují" sami se sebou a stále podsouvají reklamu, a stejně člověk už z první věty většinou pozná, co bude dál následovat... teď jsem nakoukla náhodou na tenhle příspěvek po velmi, velmi dlouhé době. Je to škoda že se to tak zvrhlo.

Strach je malá smrt...

Není tady

#45 8. 11. 2018 7:34

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Seli, máš pravdu, možná je to tím, že jsem tady už dlouho a jsem na Evin styl (i na další pisatele) zvyklá, takže mně nevadí a neodrazuje, naopak - máme s Evou i na něco stejný či podobný náhled no a na na něco zas ne - to je život. A pokud někdo zareaguje nevrle....no tak to je vždy jeho a ne můj problém.

Judyno, to je právě o tom - my "staří" Evu známe, někomu to nevadí, někdo jí má u zadku a ať si píše, jak chce. Ale co ti noví? Někdo sem přijde, napíše problém a místo rady či popovídání se mu dostane kritiky, ať si nevymýšlí a nekecá apod. sad Nikdo nemůžeme s jistotou říct, zda je něco vymyšleného či ne. Pokud se mi to nezdá, respektive zdá vymyšlené, tak nebudu reagovat. Ale co když rovnou zaútočím "ty kecáš" a vymyšlené to není? Proč musím takhle cíleně ubližovat? Protože jsem sama nešťastná? Chápu, ale neschvaluju to. Nedivím se, že po takovém setkání tu nikdo nevydrží.

- Gary Smith

Není tady

#46 8. 11. 2018 8:21

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Děvčata, já když k tématu něco mám, tak vždycky poradím, nebo napíšu svůj názor. Ale když mám pocit, že ten příspěvek je vymyšlený, radit nebudu a napíšu také svůj názor. A to, že se spoustu lidí tady "nedrží" a napíšou to v emocích, tak už to prostě je, s tím se nic nenadělá.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#47 8. 11. 2018 8:21

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

Judyno, to je právě o tom - my "staří" Evu známe, někomu to nevadí, někdo jí má u zadku a ať si píše, jak chce. Ale co ti noví? Někdo sem přijde, napíše problém a místo rady či popovídání se mu dostane kritiky, ať si nevymýšlí a nekecá apod. sad Nikdo nemůžeme s jistotou říct, zda je něco vymyšleného či ne. Pokud se mi to nezdá, respektive zdá vymyšlené, tak nebudu reagovat. Ale co když rovnou zaútočím "ty kecáš" a vymyšlené to není? Proč musím takhle cíleně ubližovat? Protože jsem sama nešťastná? Chápu, ale neschvaluju to. Nedivím se, že po takovém setkání tu nikdo nevydrží.

Kdybys četla opravdu pozorně, zjistila bys, že píšu, že je to vymyšlené, pouze tam, kde se to tak opravdu jeví. Btw nejsem sama, kdo to tady napsal, byla jsem POUZE první. A to jsem nereagovala hned po napsání toho příspěvku, ale až za nějaký čas, protože jsem o tom přemýšlela, co mi na tom nesedí.
A co ti ostatní, co to také napsali, proč nevidíš i ty? Nebo každému jiným metrem? Zamysli se nad tím. Ty i ostatní, co přeháníte a nečtete mě pořádně a bez předsudků smile

Není tady

#48 8. 11. 2018 8:22

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Judyno, díky, že mě vnímáš bez předsudků.

Není tady

#49 8. 11. 2018 18:26

vera
♥♥♥♥♥♥-

Bety napsal(a):

Já jsem dřív chodívala ráda, ale odradily mě ty reklamy v každém vlákně, skoro v každém příspěvku, trapně se snažící to nějak "nenápadně" zaobalit, lidi co se zaregistrují pod mnoha nicky a pak spolu jakože "diskutují" sami se sebou a stále podsouvají reklamu, a stejně člověk už z první věty většinou pozná, co bude dál následovat... teď jsem nakoukla náhodou na tenhle příspěvek po velmi, velmi dlouhé době. Je to škoda že se to tak zvrhlo.

Bety.........budou Vánoce.........peču Tvoje cukroví

Není tady

#50 8. 11. 2018 21:51

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

vera napsal(a):

Bety napsal(a):

Bety.........budou Vánoce.........peču Tvoje cukroví

To mě moc těší, a které - já začnu "chatrčema" jako každý rok, ale až koncem listopadu
http://foto.dama.cz/img/1216/1216345.jpg
a pak další perníky
http://foto.dama.cz/img/1196/1196606.jpg

ale peču až v prosinci cukroví, to jsou staré fotky

http://foto.dama.cz/img/1180/1180556.jpg

Upravil(a) Bety (8. 11. 2018 21:52)

Strach je malá smrt...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí