29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je mi 18 let. Ziju s matkou a ocitla jsem se ve velice zvlastne situaci, kdy nevim, co delat. Mezilidske vztahy, do kterych jsem zatazena, jsou velice komplikovane.
Me matce je 46 let. Je podnikatelkou a jsme financne dobre zajistene. Mama je velice hezka, vypada na 35, chodi pravidelne cvicit do fitnesscentra a tak podobne.
Potkala jednoho muze. jmenuje se Milan. Jestli vas to zajima, je to napul Slovinec a napul Cech. Chodi spolu. Je mu 36. Milan je velice krasny a pritazlivy muz, sportovec, ale to je tak vse. Je to lenoch a zlatokop. Taha z mamy penize.
Nevim, zda ho maminka miluje, nebo je jenom poblaznena, no on ji urcite nema rad.
Kazdopadne ted k nam chodi tak trikrat do tydne na veceri a pak spolu jdou do loznice a stravi tam noc.
Prvni vec, ktera mi vadi, je to, ze v nasem dome je obrovske eroticke jiskreni. Jak jsem uz psala, oba jsou fyzicky velice pritazlivi lide, tvori krasny par, to musim uznat. Ani ona, ani on sve projevy naklonnosti (koukani na zadek, sahani na prsa, na stehna, libani) prede mnou ani nesnazi zkryvat. Mam dojem, ze jsem pro ne neviditelna. Nejsem mala holka, vim co spolu delaji v loznici.
A tady je dalsi vec. V loznici jsou velice aktivni, cele noci slysim matcino vzdechani. Nekdy mam pocit, ze to delaji i celou noc vkuse. Kdyz jdu spat, slysim je. Kdykoliv se v noci vzbudim, slysim je. A kdyz rano vstavam, slysim je. Vadi mi to.
Kolem sexu se podle mne toci cely jejich vztah. Mamcu chapu, dlouho nikoho nemela, tak ted si chce uzivat. Jenze pres den je mamca v praci, ja ve skole, pak jde cvicit a vecer klepe na dvere Milan a ja jsem luft do dalsiho rana.
Mama mu kupuje drahe darky, ma vsechno, o co si rekne. Evidentne se snazi udrzet si jeho pozornost. Nechapu, ze se s takovym chlapem zahazuje.
Vsechno jsem ji to rekla, ze se citim odstrcena, ze Milan podle mne neni ta spravna partie a ze v noci mi vadi ty zvuky. Ale moc se toho nezmenilo.
Jenze pak je tady dalsi vec. Stydim se sama za sebe. Matcin pritel ma obrovske osobni kouzlo, kteremu nanestesti podleham i ja. Je strasne sexy. A na jedne strane vim, co je zac a chci, aby odesel, na druhe strane se tajne touzim s nim milovat. Jsou to moje nejtajnejsi fantazie. Zavidim sve mamince. Chci byt na jeji miste v loznici. Nekdy mam chut delat ze sebe couru, chci ho svadet, aby spal se mnou a taky s matkou. Stydim se za to. Hrozne se stydim. Mam fantazii, ze kdybych byla bohata jako mamca, tak bych si ho vydrzovala. A on by za penize delal vsechno, co bych po nem chtela. Aktualne maminka dela vsechno, co on od ni chce.
Takze je to hodne komplikovane, nevim, co bude dal. Potrebovala jsem se trochu vypsat.
Není tady
Ak máš kam, ideálne by bolo odsťahovať sa.... aspoň dočasne. (Na intrák?). Erotika o chvíľu doiskrí a len potom sa ukáže, čo ďalej. A vyriešilo by to aj to Tvoje iskrenie...
Není tady
Johano, a teď ještě tu o Karkulce.
Není tady
Evo nezáviď mamce od Johanky. .)
Není tady
Eva. napsal(a):
Johano, a teď ještě tu o Karkulce.
Trochu jsem si to tady koukala. Evo, ty prakticky kazdeho na tomhle foru hned obvinis, ze si vymysli. Nic ve zlem, to je jenom muj postreh.
Predpokladam, ze ted zacnes rozepisovat duvody, ktere te vedly k nazoru, ze si vymyslim. Ale neni treba. Pokud neveris, tak never.
Není tady
Yohanka napsal(a):
Trochu jsem si to tady koukala. Evo, ty prakticky kazdeho na tomhle foru hned obvinis, ze si vymysli. Nic ve zlem, to je jenom muj postreh.
Predpokladam, ze ted zacnes rozepisovat duvody, ktere te vedly k nazoru, ze si vymyslim. Ale neni treba. Pokud neveris, tak never.
Prakticky každého? Přeháníš.
Jdi s tím někam na erotické, když máš potřebu psát vymyšlené erotické příběhy a diskutovat o nich.
Není tady
....taky mi to příjde jako pokus o erotický příběh. Zvláštní vyjadřování a styl psaní - opravdu to působí smyšleně.
Pokud je to opravdu tak, jak píšeš, tak - už jsi dospělá, Tvoje matka taky. Je dobře, že jste si o tom promluvily, ale je to opravdu její věc. Pokud Tě Milan přitahuje, poohlédni se urychleně někde jinde - chlapů v jeho věku, co budou rádi za osmnáctku, je všude dost. Milan jednou asi odejde, ale pokud by ses s ním zapletla, možná bys přišla o maminku a za to on určitě nestojí.
Není tady
Mám stejný pocit, jako děvčata z Babi. Ten příběh je smyšlený. Je to stylisticky dobře upravené. Když se chci vypsat já, tak to ze sebe "vyvalím" a fakt stylistiku neřeším
Není tady
Bez ohledu na to, zda to je pravda či není...... fakt se nedivím, že už sem téměř nikdo nechodí
Není tady
Lena39 napsal(a):
Bez ohledu na to, zda to je pravda či není...... fakt se nedivím, že už sem téměř nikdo nechodí
Však si s ní můžeš o erotice povídat ty, Leno... Nikdo ti nebrání.
Není tady
Lena39 napsal(a):
je celkem jasné proč
Není tady
Já už jsem tady nebyla, ani nepamatuju - občas nakouknu a něco si přečtu. Co ale vím rozhodně, tohle tady bylo už před lety - i s tím "matcino vzdechani" pamatuju si, že mě to rozesmálo už tehdy.
Není tady
Bety napsal(a):
Já už jsem tady nebyla, ani nepamatuju - občas nakouknu a něco si přečtu. Co ale vím rozhodně, tohle tady bylo už před lety - i s tím "matcino vzdechani" pamatuju si, že mě to rozesmálo už tehdy.
Přesně tak
Podle matčina Vzdechání si to taky pamatuji )
Není tady
Grainne napsal(a):
Lena39 napsal(a):
je celkem jasné proč
Obě to tady můžete místo stěžování a neurčitých "popíchnutí" vylepšit. Ono je ale lepší kritizovat, že?
Není tady
Petr100 napsal(a):
Evo nezáviď mamce od Johanky. .)
No, keď tak čítam Johanku, ani veľmi nie je čo... už sa nad ňou sťahujú mračná.
Není tady
Lena39 napsal(a):
Není tady
Eva. napsal(a):
Lena39 napsal(a):
Však ja som jej aj odpovedala - ale po pár "milých" reakciách sa sem už nevráti a aby som diskutovala sama so sebou, tak zle na tom ešte nie som.
Není tady
Bety napsal(a):
Tak zasa . za tých 10 a viac rokov už tu bolo asi všetko, priznajme si...
Upravil(a) Selima (5. 11. 2018 11:50)
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Lena39 napsal(a):
je celkem jasné proč
Obě to tady můžete místo stěžování a neurčitých "popíchnutí" vylepšit. Ono je ale lepší kritizovat, že?
A prečo s tým teda nezačneš Ty sama a namiesto toho len "neurčite popichuješ" a kritizuješ?
Není tady
Eva. napsal(a):
Lena39 napsal(a):
Proboha proč bych si s ní měla povídat?
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
Lena39 napsal(a):
je celkem jasné proč
Vylepšit pro koho? Sem už téměř nikdo nechodí, díky lidem jako jsi ty.
Není tady
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
je celkem jasné proč
A prečo s tým teda nezačneš Ty sama a namiesto toho len "neurčite popichuješ" a kritizuješ?
Selimo, píšeš mimo mísu. Odpovídala jsem na zcela konkrétní psaní dvou zcela konkrétních přispěvatelů - Leny a Graine. Zřejmě jsi to přehlédla.
Já tady, jestli sis zatím ještě nevšimla, nikdy nepíšu, že se nedivím, že sem téměř nikdo nechodí. Je mi to jedno, kdo nebo jestli sem chodí a nemám potřebu to řešit, ani se k tomu nijak vyjadřovat, jako se vyjádřila Lena anebo Grainne.
Upravil(a) Eva. (5. 11. 2018 13:06)
Není tady
Lena39 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
je celkem jasné pročObě to tady můžete místo stěžování a neurčitých "popíchnutí" vylepšit. Ono je ale lepší kritizovat, že?
Vylepšit pro koho? Sem už téměř nikdo nechodí, díky lidem jako jsi ty.
Tak nekritizuj, že sem nikdo nechodí, jestli se ptáš pro koho vylepšit. Zase jenom řečičky ale skutek utek.
Neříká se díky, ale kvůli, když nejde o pozitivno.
Není tady
Lena39 napsal(a):
Eva. napsal(a):
Lena39 napsal(a):
Proboha proč bych si s ní měla povídat?
To já nevím, to bys měla vědět ty, když kritizuješ ostatní, jak k tomuto tématu přistoupili. Ty si s ní povídat nebudeš, ale ostatní za jejich přístup kritizovat budeš, prima přístup.
Není tady
Eva. napsal(a):
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Obě to tady můžete místo stěžování a neurčitých "popíchnutí" vylepšit. Ono je ale lepší kritizovat, že?A prečo s tým teda nezačneš Ty sama a namiesto toho len "neurčite popichuješ" a kritizuješ?
Selimo, píšeš mimo mísu. Odpovídala jsem na zcela konkrétní psaní dvou zcela konkrétních přispěvatelů - Leny a Graine. Zřejmě jsi to přehlédla.
Já tady, jestli sis zatím ještě nevšimla, nikdy nepíšu, že se nedivím, že sem téměř nikdo nechodí. Je mi to jedno, kdo nebo jestli sem chodí a nemám potřebu to řešit, ani se k tomu nijak vyjadřovat, jako se vyjádřila Lena anebo Grainne.
No, nepíšeš a nedivíš sa a zrejme si rada - až na to, že možno sú tu aj ľudia, ktorým nie je jedno, čo sa s Babinetom stalo... a k čomu si Ty a podobné "prispievateľky" ochotne priložili ruku. Ja chodím na iné fórum, kde mi je dobre, takže sa z toho tuná nezbláznim, ale fakt, je už je tu v podstate akákoľvek zmysluplnejšia psychologická debata (a to nehovorím o prípadných radách) nemožná.
Není tady