6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ta co, holky, už se chystáte? Je pravdou, že Vánoce jsou to poslední, co mě letos (a bohužel i loni) zajímá, ale přesto si ráda přečtu, jak jste na tom vy, tipy na cukroví, tradice....cokoliv
Není tady
Já si radostně vychutnávám babí léto , a tedy jsem na Vánoce ještě vůbec nepomyslela.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Já si radostně vychutnávám babí léto , a tedy jsem na Vánoce ještě vůbec nepomyslela.
Babí léto alespoň u nás už včera skončilo, je zima, prší, je vysloveně "dušičkově".
Není tady
Každej rok... každej rok mě někdo na*** - markety, babinet, sousedky... a všeci soutěží, kdo dřív
Za co?
Není tady
Mě se strašně líbí ta poznámka "babinet" Já už budu hodná
Není tady
Andrejko, tak u mě už nastalo to hezké období "těšení se na vánoce" . Mám vánoce a advent moc ráda!
No a UŽ za 9 týdnu je štědrý den
Není tady
Ahoj holky, potřebuji od vás radu. jaký dárek byste doporučily pro muže? Opravdu mě nic nenapadá. Nechci kupovat nějaké zbytečnost, tak mě napadlo oblečení. Celkem se mi líbí něco od Helly Hansen (odkaz smazán ) Je to podle vás dobrý nápad?
Upravil(a) AndreaP. (15. 11. 2018 17:57)
Není tady
Holky tak co jste nakoupili? Já na Vánoce odjela do porodnice, takže jsem pro celou rodinu nakoupila poukazy a bylo vymalováno.
Není tady
Tvoje reakce jsou buď hodně opožděné nebo velice předčasné. Každopádne jsi mimo mísu.
Na reklamu na vánoční dárky je zatím brzy(nebo pozdě).
Upravil(a) Judyna (6. 8. 2019 12:14)
Není tady