|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
dnes jsem si přečetla tvůj příspěvek poprvé, vše jsem nečetla.To co jsi udělala není nic trestuhodného.Asi je hodně těžké se vypořádat se svým svědomím, ale když jses necítila být matkou, tak jsi udělala to nejlepší co jsi mohla.Víš jakou radost jsi zase udělala TY adoptivním rodičům.Asi bys měla navštívit nějakou psychologickou poradnu, aby ses s tím naučila žít.Ta SMS taky byla dobré řešení,já to někdy taky tak řeším.Co si kdo o tobě říká se vykašli, je to tvůj život a jak s ním naložíš je tvoje věc.Uvidíš že to přítel přijme, určitě tě má moc rád a záleží mu na tobě.Držím palce
Není tady
Evi, naopak. Neměj strach. Rodina se na tebe vykašlala a ty si tenkrát dopřála jiným manželům mít miminko. Bylo to statečnější, než kdybys šla na potrat...
Pokud Tě má rád, pochopí to a podrží Tě. A pokud ne, nestojí za to. Možná nebyla ta správná volba říct mu to přes SMS, ale je to venku. A kdyby byl naštvaný, nevolal by Ti.
Držím Ti palečky a napiš.
Magda
Není tady

Evi, to bude dobré ! 
Není tady
Evi, moc a moc gratuluji k tomu, že ses mu to odhodlala aspoň napsat.
Taky myslím, že to bude dobré!!!
Kdyby byl naštvaný, tak by ti napsal nějakou škaredou smsku, ale volá a to je dobrý.
Držím palečky, pak se ozvi a uvidíš, že odteď bude už jen líp.
Není tady
Tak co, Evo, jak to vzal? Jak to dopadlo?
Není tady
Eva77: Tak to tak nějak máš za sebou a já věřím, že rozhovor s přítelem dopadl dobře. Podívej, žádná z nás tady si nemyslí, že to, co se ti stalo, je něco hrozného. Naopak je nás tu víc, které tvůj postoj ocenily. Tak si přestaň dělat výčitky.
Není tady
Tak nevím, co si mám myslet, přítel mi řekl, že je zklamaný, že jsem mu tenkrát lhala, ale byl rád, že jsem mu to řekla. Říkal, že je to minulost, a že se v tom nebudem víc babrat, abych si nic nevyčítala. Ale je divný, chová se od tý doby jinak, je takový odměřený, asi o tom přemýšlí. Je takový zaražený. Já jsem mu řekla, že mu to chci říct sama, než mu to donesou jedovatý jazyky a jinak, než to ve skutečnosti bylo. Řekl mi, že už to kdysi slyšel od někoho, ale věřil mě a to je to zklamání. Neměla jsem mu říkat, že jsem byla na potratu, ale měla jsem tenkrát říct pravdu, jsem hloupá. Ale jsem ráda, že je to venku. Teď jsem zvědavá, co mě čeká z přítelovi strany. Byla to pro něj rána.
Eva77: Nech ho chvíli přemýšlet, ono soudíš dobře, že to pro něj byla rána. Ale pravdu má i on, že nemá smysl se babrat v minulosti. Ani ty to nedělej, nevyčítej si, že jsi mu neměla říkat o potratu, ale měla jsi říct pravdu....tak se to prostě stalo a nic s tím neuděláš. Myslím, že přítel je rozumný, chvíli mu bude trvat, než se smíří, že sis vymýšlela, ale řekla bych, že to pochopí. (Já třeba na jeho místě bych se ptala i sebe, jestli jsem tak hrozná, žes měla pocit, že mi nemůžeš říct pravdu....víš, může takhle pochybovat i o sobě, dej mu čas.)
Není tady
Eva77 napsal(a):
Tak nevím, co si mám myslet, přítel mi řekl, že je zklamaný, že jsem mu tenkrát lhala, ale byl rád, že jsem mu to řekla. Říkal, že je to minulost, a že se v tom nebudem víc babrat, abych si nic nevyčítala. Ale je divný, chová se od tý doby jinak, je takový odměřený, asi o tom přemýšlí. Je takový zaražený. Já jsem mu řekla, že mu to chci říct sama, než mu to donesou jedovatý jazyky a jinak, než to ve skutečnosti bylo. Řekl mi, že už to kdysi slyšel od někoho, ale věřil mě a to je to zklamání. Neměla jsem mu říkat, že jsem byla na potratu, ale měla jsem tenkrát říct pravdu, jsem hloupá. Ale jsem ráda, že je to venku. Teď jsem zvědavá, co mě čeká z přítelovi strany. Byla to pro něj rána.
Tak vidíš, že to šlo říct. Jsem ráda, že jsi to udělala. Tak co, ulevilo se ti? Spadl Ti kámen ze srdce? ...
Pokud se přítel choval divně, není na tom nic překvapivého, byl to pro něho šok, mám ale pocit, že větší šok pro něj bylo to, že jsi mu to kdysi zapřela než samotná otázka adopce, takže si opravdu nedělej starosti tam, kde nejsou. Dej mu pár dni na to, aby to rozdýchal.
a vyrovnal se s tím. Tím, že ti volal a hned si chtěl o tom promluvit znamená, alespoň podle mého chápání, že tě má velmi rád. Tím, že jsi mu to napsala SMS jsi mu alespon dala čas na to se nadýchnout a rozmyslet se co udělá. NO a ON ti zavolal a pak jste se setkali, takže opravdu věřím tomu, že dneska už to bude lepší. 
Není tady
Evčo, to je jasný, že byl zaraženější. Opravdu to musí strávit- jednak to, že jsi mu kdysi neřekla pravdu a čas chce i to, aby pochopil, jak jsi musela být tehdy zoufalá, když jsi se rozhodla pro adopci.
Držím palce, aby se tak do tří dnů žačal chovat "normálně". Můj odhad je tak tři dny- taky se z té informace musí vzpamatovat.
Měj se co nejlíp.
Není tady
Ještě se mi za celý den neozval, ale včera říkal, že večer zas přijede. Vždycky mi psal nebo volal a teď nic. Tak jsem na vážkách, ale snad mi odpustí.
Držím palce a posílám ti
.
Není tady
nech ho on se ozve sám, dej mu čas ....
Není tady
Nazdar vašíku, jak se vede???
Není tady
Tiina napsal(a):
Dej mu trochu času, musí to strávit...měla si mu říct pravdu hned, ale to už je teď akademická diskuse...to bude dobrý. Jo a už si trochu umravnila švagrovou, aby se začala starat o sebe ??
Švagrovou neumravní nikdo, to je takovej primitiv, že s ní už neudělá nikdo nic!!! Nemá cenu jí něco říkat, protože jakmile bych jí něco řekla, tak by chodila po vsi a všem by si stěžovala, že jsem po ní vyjela a bylo by to zase znova do začátku. Nechápu, jak si mohl brácha vzít takovou kr....
vašek napsal(a):
nech ho on se ozve sám, dej mu čas ....
Díky, vidím, že ani mužská polulace mě neodsoudila. Doufám, že to dobře dopadne.
Jsem ten nejšťastnější člověk na světě
On to pochopil, řekl mi, že jsem neudělala nic špatného, horší pro něj by bylo, kdybych šla na potrat. Mě se to snad jen zdá!! To čeho jsem se tolik bála je vyřešený. Teď už mu zlý jazyky můžou říct co chtějí. Říkal, že jestli mu někdo něco o tom řekne, tak uvidí. Já jsem už myslela, že jsem odepsaná. Na světě je člověk, který mě i přes tohle všechno miluje, to se mi nechce ani věřit, to je jen sen!!! Je mi teď o moc líp. Akorát mě trápí, že je někde na světě můj syn, ale nejsem na to už sama. Přítel mi řekl, že jednou budem mít spolu nějakýho cvrčka, abych se tím netrápila. Spadl mi kámen ze srdce. Děkuji Vám všem, kreří jste stáli celou tu dobu při mě.
Díky 
tak vidíš :-)))
Není tady
Evi, to jsem moc ráda, že to takto dopadlo!!!
Tvůj přítel tě má rád, dnes ti to dokázal. Celá slavná vesnice ti teď může políbit víš co. Bude se ti žít ode dneška líp, na svýho chlapečka se snaž moc nemyslet, on má svoji mámu určitě rád, žije v rodině, kde je mu fajn.
Užívej si života, psala jsi, že plánujete svatbu, tak ať vám při ní prší stěstí. Pa 
Není tady

Evi, super ! 
Není tady
Evi , je dobře, že to tak dopadlo, ale měla by sis z toho vzít do života ponaučení....že lhát se nevyplácí !!! Nestojí to za ten strach !!!
Není tady
Eva77 napsal(a):
Jsem ten nejšťastnější člověk na světě
On to pochopil, řekl mi, že jsem neudělala nic špatného, horší pro něj by bylo, kdybych šla na potrat. Mě se to snad jen zdá!! To čeho jsem se tolik bála je vyřešený. Teď už mu zlý jazyky můžou říct co chtějí. Říkal, že jestli mu někdo něco o tom řekne, tak uvidí. Já jsem už myslela, že jsem odepsaná. Na světě je člověk, který mě i přes tohle všechno miluje, to se mi nechce ani věřit, to je jen sen!!! Je mi teď o moc líp. Akorát mě trápí, že je někde na světě můj syn, ale nejsem na to už sama. Přítel mi řekl, že jednou budem mít spolu nějakýho cvrčka, abych se tím netrápila. Spadl mi kámen ze srdce. Děkuji Vám všem, kreří jste stáli celou tu dobu při mě.
Díky
No, vidis, Evi, ulevilo se ti, spadl ti kamen ze srdce a pritel to pochopil
, to je skvele. Moc moc blahopreji.
Jsem stastna s tebou + dalsi diskutujici taky 
Preji Vam skvelou budoucnost
, krasneho cvrcka
a zkratka jen a jen to jen, 
opatrujte se!
Není tady
Vidíš, já ti to říkala, nevybrala sis žádnýho vola :-))). Ne vážně, je to super a ta úleva za to stojí, že jo ? A na švagrovou klidně vyjížděj, třeba xkrát denně...nesmí si myslet, že vyhrává...ať si po vsi říká, co chce.
Není tady