|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, chci se zeptat Vás, které máte také hodně mastnou, problémovou pleť - akné, rozšířené póry, s jakým make-upem jste spokojeny. A jaký používáte krém na tuto pokožku. Nejlépe, teď na léto, něco s UV filtry. Díky moc, Z.
Cashmere perfect od Loreálu je bevza make up. Pod něj dávám Idealist a sérum na mastnou plet od Esthé Lauder.
Není tady
no já mám mastnější pokožku s rozšířenými pory a sem tam nějaký pupínek a vyhovuje mi wonder finish makeup od maybelline. je to makeup s pudrovým efektem a fatk se celý den nelesknu.ale krycí schopnost by mohla být kapku lepší..
Není tady
Jediný make-up, který moje pleť zvládne, je Aknecolor. Prodávají ho v lékárně. Všechny ostatní make-upy moje pleť odmítá, hned naskáčou pupínky a celá si osypu 
Není tady
Také používám Aknecolor a přesto pudr od MaxFaktoru, který pleť zmatní.
Není tady
V lékárně mají také make-up GreenLine určený přímo na aknózní pleť - drží dobře a nestírá se.
Není tady