29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Manžel podal žalobu na rozvod.
Tento týden se chystá přivést do baráku svoji více než roční známost.
Což ačkoliv je to jeho pravý důvod k rozvodu, tento fakt "opomenul" uvést.
V domě bydlíme společně se 3- mi dětmi.
Navíc mě mají přijet na návštěvu rodiče a sestra s rodinou.
Nevím, jak se zachovat.
A co tam ta milenka bude jako dělat ??? No to snad nemyslí manžel vážně? Jak to vysvětlí dětem? Kolik mají let děti? A co nějaký morální zábrany milenky? Neexistuje nějaké předběžné opatření? Ty by jsi přece musela souhlasit s jejím pobytem v domě, nebo ne? Nebo ji chce jen představit dětem a tobě? No ta by jela....i s manželem.....
Není tady
Máme 3 kluky - 14,12,9 let
Taky nevím ,jak si to představuje.
On si myslí, že s ní začíná nový život a tak si může dovolit vše.
Sama nevím , kde je dnes právo a morálka.
Pokud by přijeli policajti, umím si představit, že by řekl, že je to jeho návštěva.
Na nás se už dávno vykašlal. Teď mu jde o to jen se nechat rozvést.
A ty se chceš rozvádět?
Není tady
chlapi nepřemýšlej, to ještě nevíte ???
Taky ten můj tahal holku na procházky s milenkou..
Není tady
VNITŘNĚ NE.
Ale umíte si představit jak to u nás vypadá.
Dělá naschvály vypíná elektriku, zavírá dveře, sundavá šnůry na prádlo, ..
Volný čas tráví v hospodě a na víkendy jezdí k ní.... Koho by takový život bavil?
Je pravda, že s nimi byl u ní už 3x.
Takže kluci ji i její dceru znají.
Tak to bude teda "psycho", s kterým nic nenaděláš. On si v podstatě může pozvat domů kohokoliv stejně jako ty. Je to dobrý způsob jak tě z domu vyštvat. Bude to hra kdo z koho. Přeju silné nervy.
Snad bys mohla trvat na tom, aby opustila byt před desátou a nevracela se dříve než po sedmé ráno, ale to jen do doby než jí tam manžel trvale nahlásí. Chudáci děti!
Není tady
VENA napsal(a):
Nevím, jak se zachovat.
Hlavně si zachovej noblesu. Dělej si klidně a pomalu svoji práci(péče o děti, žehlení a vaření apod... Udrž si úsměv na rtech , snaž se udržet v klidu a pohodě (vím jak je to těžké), jdi za kamarádkou, do kina... třeba s dětmi, a VĚŘ, že tvoje noblesa a klidný nadhled, který si prostě musíš vsugerovat , je porazí a udolá..a hlavně prospěješ tak hlavně trochu svému duševnímu zdraví i zdraví dětí
Jestli na to máš povahu a sílu, tak představ milenku dřív než manžel,a to jako pomocnici v domácnosti a s úsměvem jí řekni, kde jsou uklízecí potřeby. Kdyby snad něco namítala, tak jí odpověz (nebo manželovi), že sis myslela, že to je ta paní na pomoc s úklidem, jak ti sliboval :-)).
Já vím, je to těžký. Rozhodně zachovej pevné nervy, neponižuj se atd. Chovala bych se k ní jako ke známé - ostatně, chce ho mít, tak ať si ho užije, ne? Jestli má milenka jen špetku rozumu, tak jí dojde, že je manžel pěkný blb, když opustí inteligentní a rozumnou ženu a že nejsi to, co jí asi nejspíš napovídal on a bude jí hodně vrtat hlavou, kdy totéž provede jí, když opustil ženu tvých kvalit :-). Ať si to oba užijí.
Není tady
Majko - jestli má milenka "jen špetku rozumu" tak probůh nepoleze do bytu k milencově manželce, i kdyby o té další návštěvě (rodiče atd.) nevěděla.
Není tady
Majko, to je bezva nápad !!!
Není tady
Také souhlasím s Majkou. Je to těžké, ale co můžež jiného dělat? S úsměvem bych jí přenechala část domácích prací, nebo většinu, sama bych se v "ušetřeném " čase chodila bavit nebo se věnovala dětem a hotovo. Ať si to zkusí. Když chce jeho, tak se vším všudy. Přeji silné nervy a hodně štěstí.
Není tady
A nemas nejakeho kamarada ktery by prisel na navstevu?))
Není tady
No teda nevím, ale myslím a slyšela jsem, že Ty (pokud tam máš trvalé bydliště) musíš souhlasit s delším pobytem(bydlením) kohokoliv jiného. Takže v praxi-pokud Tvůj manžel (nebo BM), který tam má s Tebou taky trval.bydliště si nesmí nastěhovat nikoho bez Tvého souhlasu. Může být jen návštěva!!!!
Není tady
A co se tak poptat na sociálce, jak bys měla reagovat, co morálka a pod....??? Co by to bylo na štětku, že by lezla do domu nerozvedeného chlapa??? Ale super je nápad s tou pomocnicí v domácnosti...to nezkousne....a na noc už vůlbec ne, tak si pozvi také kamaráda....chceš, pošlu ti tam svého přítele !!!
Není tady
VENA napsal(a):
Nevím, jak se zachovat.
Kamaradce se stala podobna vec, s tim rozdilem, ze zadost o rozvod podala ona. Manzel si po rozvodu do jejiho domu privedl svoji milenku, bydleli tam spolu, a ona se jich nemohla zbavit, protoze ji nabidnute nahradni bydleni on odmital. Dokonce ji ani neplatil najem, o deti se skoro nestararal. Po nekolika letech se odstehovali.
Pritom bych nikdy neverila, ze toho je schopen. Zdal se to byt inteligentni, citlivy chlap a dobry tata. Docela jsme si rozumeli. Ucitel povolanim-jak je videt, ani inteligence ani zdanlive dobry vztah k detem nejsou zarukou, ze clovek "nezblbne".
Veno, hlavně jsi nenapsala, čí je dům, ve kterém žijete. Je společný vás obou nebo je ve výhradním vlastnictví manžela? Myslím si, že to je rozhodující pro další řešení tvé situace.
Jasně, že k pobytu milenky nedáš souhlas, ale když oba budou tvrdit, že je tam opakovaně jen na krátkodobé návštěvě, tak s tím nic neuděláš, opak budeš jen těžko prokazovat.
V každém případě musíš být hodně silná a být dětem oporou. Rozhodně bych se zapřela, byla na ni milá a přenesla na ni větší část domácích prací s tím, že se musím v této situaci víc věnovat dětem. Jo, a trvala bych na teplých večeřích, úklidu, nákupech atd. Chovala bych se mile, ale jako ke služce. Když chce otce dětí, tak se vším všudy. Já vím, je to těžké, dobře se to radí, ale realizace...
V každém případě ti přeju hodně sil, nedej se !!
Není tady
Pokud bydlite v dome, tak bych dala ultimatum, kam nesmi jit do pokoje, ze si to neprejes. A kdyz chce rozvot, tak prosim, ale mozna, ze uz brzy toho bude litovat. Urcite ano. A co to je za krasavici, ktera si zacala s zenatym muzem, ktery ma 3 deti a chce jit k nim domu. Nechce Vam upect kolac. Me tady neco nehraje, nevim co, ale nelibi se mi to.
Není tady