6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lidičky ahoj.V pátek mi umíral můj teprve 3-letý andulák Pepa.No hrůza.Nafouklý padal,manža nadával.že kvůli ptákovi za 50 brečím,ale byl taky namněko.Jen dětem to bylo jedno mají psa.No prostě do neděle se díky čaji zlepšil.Včera mluvil jak za peníze a ted je opět nafouklý,padá už se neudrží ani na zemi:kapitulation:.Já,uřvaná stále ho mám v rukách,prosim at vydrží.Do toho dcera,že je přijata na školu.:DNo čeká mě další bezesná noc kvůli zvířeti a zároven radost,že se holka probojovala mezi 30.Byla 25.Dík že jsem se mohla vykecat.
Není tady
Ahoj Jindrabaro,moc s tebou cítím to jsou prostě chlapi.Nám takhle umřel anduláček a bylo to ze zrní asi bylo nějaké špatné.Koukni se jestli není napadené broukama nebo jestli nemá nějakou jinou barvu.Nedávali jste mu třeba zelený?Držím palečky at se z toho dostane.Ahoj
Upravil(a) Janila (20. 4. 2006 21:28)
Není tady
No právě! ze zeleným čekám až do května,spíš má ty broučky v plících.A to je dlouhý konec a nevím jestli mu mám pomost nebo se s ním trápit.Je už úplně špatný,pořád se klátí na bok.A holka si tu zpívá,že je přijatá.Ale vím ,že manža nebude nadávat,když si půjdu pro jiného.Pepík už uměl volat na naše štěndo.A pes taky cítí,že se něco děje,hlídá u klece.
Není tady
jindrabar napsal(a):
Lidičky ahoj.V pátek mi umíral můj teprve 3-letý andulák Pepa.No hrůza.Nafouklý padal,manža nadával.že kvůli ptákovi za 50 brečím,ale byl taky namněko.Jen dětem to bylo jedno mají psa.No prostě do neděle se díky čaji zlepšil.Včera mluvil jak za peníze a ted je opět nafouklý,padá už se neudrží ani na zemi:kapitulation:.Já,uřvaná stále ho mám v rukách,prosim at vydrží.Do toho dcera,že je přijata na školu.:DNo čeká mě další bezesná noc kvůli zvířeti a zároven radost,že se holka probojovala mezi 30.Byla 25.Dík že jsem se mohla vykecat.
To je mi líto. Pěkný den
Není tady
my sme ho taky obrečeli když nám umřel bylo mu sice 12 ale mohl být ještě živý , vedle sem se o tom taky trochu rozkecal, byli jste u veterináře ?, pokud ne, tak si zajděte asi mu v každém případě píchne B12 to je povzbuzující vitamín, který tomu zvířeti dodá energii a vitalitu, pak vám poradí co dál, je taky možné, že má nějaký zánět, třeba ve voleti nebo tak, ale nezoufej, pokud ho neodepíše veterinář, tak je pořád šance, kámš má anduláka , kterému se hned ze začátku nafouklo břicho a veterinář jim ho vyléčil a žije dodnes má asi tak kolem deseti, sice po té nemoci, když sedí na kámošově stole má břicho až na ten stůl, ale je plný života....takže držím palce...ať se uzdraví
Není tady