Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 4. 2006 19:48

llenka
♥♥-----
Web

Ekzém u dětí

Nemáte někdo zkušenost s úspěšnou léčbou ekzému pomocí alternativní medicíny, např. homeopatie?

Není tady

#2 20. 4. 2006 21:42

beruska321
Host

Re: Ekzém u dětí

Zrovna dneska jsme se vrátili od imunologa z Říčan. Vřele doporučuji. Myslím, že ví co dělá.

#3 21. 4. 2006 11:20

maya
♥♥♥♥♥--

Vyřadit z jídelníčku kravské mléko (nechat případně jen v zakysané formě - živé jogurty) a pít a mýt se kozím mlékem - máme úspěšně vyzkoušeno u mé neteře i u holčičky naší známé.

Není tady

#4 21. 4. 2006 11:25

Hahnčí
♥♥-----

llenka napsal(a):

Nemáte někdo zkušenost s úspěšnou léčbou ekzému pomocí alternativní medicíny, např. homeopatie?

Nám tedy pohohla homeopatie. Hanka

Není tady

#5 1. 5. 2007 19:47

beladami
♥------

Je to individuální, u dcerky zabralo až celkové pročištění (žádná kravská bálkovina, lepek, řepný cukr, nic kyselého, žádné vejce...), u syna homeopatie + koupel v bylinkách, potírání ložisek hroznovým olejem...

Není tady

#6 2. 5. 2007 17:32

maharata
♥♥-----
Místo: Rýmařov
Web

U ekzému je důležité pročistit játra a později i ledviny.Rozhodně je na to alterna velmi vhodná.Souhlasím s holkami,vysadit kravské mléko,jogurty-to vše překyseluje organismus.Pozor také na sladkosti,rovněž překyselují a uzeniny mají také špatný vliv na ekzémy.Dá se to vytestovat ,které potraviny jsou vhodné.Já jako terapeutka doporučuji bylinné přípravky-Regalen a Peralgin,později Renol a Peralgin.Pracuji se Supertronicem,dovede vytestovat potraviny,které nejsou vhodné.Pokud máte možnost sehnat terapeuta nebo lékaře s tímto přístrojem,tak si tam zajděte.Jinak bylinky mají složení  i na bázi homeopatie.Více mám na stránkách.Pokud budete chtít napsat více,klidně se ozvěte na můj email maharata@atlas.cz Vše je na mém webu.
Držím moc pěsti
Marta

Jíme proto,abychom žili...nežijeme proto,abychom jedli.

Není tady

#7 2. 5. 2007 18:38

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Můžeš prosímtě vysvětlit, co to znamená: "bylinky mají složení  i na bázi homeopatie" ? Nevím vůbec co si mám pod tím představit, žiju v přesvědčení že bylina má složení dané od přírody, se kterými vyroste, a homeopatie že je způsob léčby založení na používání silně mnohonásobně ředěných roztoků....

Strach je malá smrt...

Není tady

#8 3. 5. 2007 14:26

maharata
♥♥-----
Web

Jsou to kapky Bety,složení je kombinované z bylinek a jsou na bázi homeopatie,krystaloterapie,fytoterapie a biorezonance.Kdybych to tady měla vypisovat,bylo by to na dlouho.Pokud chceš vědět co je to za bylinky podívej se na stránky,je tam vše i složení každého přípravku.Firma Energy je známá ne jen u nás,ale i ve světě.Je to česká firma.S nimi pracuji a testuji.Jen radím co je potřeba dát do pořádku.Pokud si někdo koupí něco z lékárny,nechám to na něm.Když si vezme bylinný přípravek je to dobře.
Přímo o ekzémech je psáno tady:
http://www.energy-poradna.info/view.php … 2007050002
http://www.energy-poradna.info/view.php … 2006060047
http://www.energy-poradna.info/view.php … 2006060048
Pěkný den

Není tady

#9 3. 5. 2007 19:26

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

já jsem se právě na ty stránky dívala, ale skoro všude je napsáno koncentráty a to mi s homeopatií nesedí dohromady, protože ta naopak ředí až do zblbnutí, tak dlouho až přípravek nese jen "informaci"...

Strach je malá smrt...

Není tady

#10 4. 5. 2007 18:37

maharata
♥♥-----
Web

Bylinky nevyrábím,jen s nimi pracuji,takže pokud chceš vědět,jak je to s tou homeopatií,zeptej se odborníků,mohu Ti sehnat kontakt.Já po tom nepátrám,pro mě je důležité složení jako takové, pozitivní výsledky a to že pomáhají.

Upravil(a) maharata (4. 5. 2007 18:40)

Není tady

#11 4. 5. 2007 20:52

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já nepotřebuji pátrat po tom, jak je to s homeopatií - tam je to o ředění, jak jsem napsala, ale ty tady píšeš že přípravky - ne, ty píšeš byliny jsou na bázi homeopatie, a přitom na tvojich stránkách jsou koncentráty, takže jde o dvě úplně odlišné věci. Děkuji za nabídku odborníka - homeopata, ale jsem spokojená s tím mojím, budu se jí (je to lékařka) držet i nadále,  vysvětlila mi spoustu věcí (i to o tom ředění) takže myslím že koncentráty jsou něco jiného...

Strach je malá smrt...

Není tady

#12 5. 5. 2007 18:55

maharata
♥♥-----
Web

To jsem se špatně vyjádřila jsou to koncentráty,ale z bylinek,proto říkám bylinky.Homeopat nejsem,a jsem ráda,že jsi spokojená s tím svým.To je v pořádku.

Není tady

#13 20. 9. 2008 15:18

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

No, dle mého názoru, pokud se nepřijde na příčinu ekzému, nevíte, co léčíte.  Ekzém je důsledek něčeho neléčeného.

Není tady

#14 14. 6. 2011 21:27

Andreaa06
♥------

příspěvek odstraněn z důvodu spamování diskuzí

Upravil(a) AndreaP. (15. 6. 2011 15:29)

Není tady

#15 25. 7. 2011 20:41

DanielkaP
Zablokovaný

Nám na ekzémy nejvíce pomohl nepovolená reklama, je i pro děcka. Naše malá měla ekzémy pořád a doktor jí na to dával kortikoidy a to není dobře. A tohle nám zabralo.

Není tady

#16 4. 11. 2011 23:04

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Web

Aneri napsal(a):

No, dle mého názoru, pokud se nepřijde na příčinu ekzému, nevíte, co léčíte.  Ekzém je důsledek něčeho neléčeného.

Problém je v tom, že většinou se na příčinu ekzemu nepřijde. Člověk musí zkoušet co může a co ne. Já například vím, že nesmím čokoládu, angrešt, jahody atd.....ale u děvčat se ekzem většinou vytratí s první MS

Není tady

#17 5. 11. 2011 15:04

HB
♥♥♥♥♥--

u malych deti je asi nejjednodussi nasadit hypoalergenni dietu-to znamena vyloucit vsechny potencialni alergeny v potrave a pak postupne potencialni alergeny do jidelnicku zarazovat a sledovat, co se bude dit..kdyz zadate do googlu !hypoalergenni dieta" tak najdete navod, jak na to...touhle metodou je sance, ze objevite alergen a pak uz staci se mu jen vyhybat...smile nicmeme-u deti do 3 let nebyvaji potravinove alergie celozivotni...lze samozrejme taky udelat krevni testy, ale nejsem si jista, jak moc jsou prukazne...obecne se puvodce ekzemu hleda velmi tezko..
bylinky bych moc nezkousela, naopak muzou alergii jeste zhorsit-treba takovy hermanek je dost silny alergen..
ekzem je treba pravidelne promazavat, nekoupat se, ale sprchovat a jen kratce, nepouzivat agresivni mydla a tak dale, a tak dale...

mvkoty: jo, vetsinou se ekzem behem dospivani ztrati...ja bohuzel takovou kliku nemela...sad

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#18 2. 12. 2012 21:57

kvik
♥------

Mně na atopický ekzém pomáhá mast T.....e z Mexika.  Dá se objednat na nepovolená reklama. Mast mi doporučila sestra a jsem s ní velmi spokojená. Objednávám si na nepovolená reklama

Upravil(a) tina (3. 12. 2012 20:09)

Není tady

#19 27. 5. 2013 15:09

Jarka3
♥♥-----

Ahoj, mám tři děti a z toho dvě na ekzémy trpí. Starší syn má ekzém jen na kolenou(zboku) a na to mu stačí mastičky. Jakmile se začne projevovat suchá kůže, tak to párkrát namaže a je klid. Ale můj nejmladší syn má po celém tělíčku a docela ošklivý ekzém. Mastičky nepomáhají, vynechání různých potravin také ne. Rapidně se to zlepšilo až potom, co jsem mu zkusila dát chlorellu a mladý ječmen, které doma beru jen já. Už nemá stroupky, ale jen suchou kůži. To už pak řeším koupelí doplněnou olivovým olejem. smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí