6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zrovna dneska jsme se vrátili od imunologa z Říčan. Vřele doporučuji. Myslím, e ví co dělá.
Vyřadit z jídelníčku kravské mléko (nechat případně jen v zakysané formě - ivé jogurty) a pít a mýt se kozím mlékem - máme úspěně vyzkoueno u mé neteře i u holčičky naí známé.
Není tady
llenka napsal(a):
Nemáte někdo zkuenost s úspěnou léčbou ekzému pomocí alternativní medicíny, např. homeopatie?
Nám tedy pohohla homeopatie. Hanka
Není tady
Je to individuální, u dcerky zabralo a celkové pročitění (ádná kravská bálkovina, lepek, řepný cukr, nic kyselého, ádné vejce...), u syna homeopatie + koupel v bylinkách, potírání loisek hroznovým olejem...
Není tady
U ekzému je důleité pročistit játra a později i ledviny.Rozhodně je na to alterna velmi vhodná.Souhlasím s holkami,vysadit kravské mléko,jogurty-to ve překyseluje organismus.Pozor také na sladkosti,rovně překyselují a uzeniny mají také patný vliv na ekzémy.Dá se to vytestovat ,které potraviny jsou vhodné.Já jako terapeutka doporučuji bylinné přípravky-Regalen a Peralgin,později Renol a Peralgin.Pracuji se Supertronicem,dovede vytestovat potraviny,které nejsou vhodné.Pokud máte monost sehnat terapeuta nebo lékaře s tímto přístrojem,tak si tam zajděte.Jinak bylinky mají sloení i na bázi homeopatie.Více mám na stránkách.Pokud budete chtít napsat více,klidně se ozvěte na můj email maharata@atlas.cz Ve je na mém webu.
Drím moc pěsti
Marta
Není tady
Můe prosímtě vysvětlit, co to znamená: "bylinky mají sloení i na bázi homeopatie" ? Nevím vůbec co si mám pod tím představit, iju v přesvědčení e bylina má sloení dané od přírody, se kterými vyroste, a homeopatie e je způsob léčby zaloení na pouívání silně mnohonásobně ředěných roztoků....
Není tady
Jsou to kapky Bety,sloení je kombinované z bylinek a jsou na bázi homeopatie,krystaloterapie,fytoterapie a biorezonance.Kdybych to tady měla vypisovat,bylo by to na dlouho.Pokud chce vědět co je to za bylinky podívej se na stránky,je tam ve i sloení kadého přípravku.Firma Energy je známá ne jen u nás,ale i ve světě.Je to česká firma.S nimi pracuji a testuji.Jen radím co je potřeba dát do pořádku.Pokud si někdo koupí něco z lékárny,nechám to na něm.Kdy si vezme bylinný přípravek je to dobře.
Přímo o ekzémech je psáno tady:
http://www.energy-poradna.info/view.php … 2007050002
http://www.energy-poradna.info/view.php … 2006060047
http://www.energy-poradna.info/view.php … 2006060048
Pěkný den
Není tady
já jsem se právě na ty stránky dívala, ale skoro vude je napsáno koncentráty a to mi s homeopatií nesedí dohromady, protoe ta naopak ředí a do zblbnutí, tak dlouho a přípravek nese jen "informaci"...
Není tady
Bylinky nevyrábím,jen s nimi pracuji,take pokud chce vědět,jak je to s tou homeopatií,zeptej se odborníků,mohu Ti sehnat kontakt.Já po tom nepátrám,pro mě je důleité sloení jako takové, pozitivní výsledky a to e pomáhají.
Upravil(a) maharata (4. 5. 2007 18:40)
Není tady
Já nepotřebuji pátrat po tom, jak je to s homeopatií - tam je to o ředění, jak jsem napsala, ale ty tady píe e přípravky - ne, ty píe byliny jsou na bázi homeopatie, a přitom na tvojich stránkách jsou koncentráty, take jde o dvě úplně odliné věci. Děkuji za nabídku odborníka - homeopata, ale jsem spokojená s tím mojím, budu se jí (je to lékařka) dret i nadále, vysvětlila mi spoustu věcí (i to o tom ředění) take myslím e koncentráty jsou něco jiného...
Není tady
To jsem se patně vyjádřila jsou to koncentráty,ale z bylinek,proto říkám bylinky.Homeopat nejsem,a jsem ráda,e jsi spokojená s tím svým.To je v pořádku.
Není tady
No, dle mého názoru, pokud se nepřijde na příčinu ekzému, nevíte, co léčíte. Ekzém je důsledek něčeho neléčeného.
Není tady
příspěvek odstraněn z důvodu spamování diskuzí
Upravil(a) AndreaP. (15. 6. 2011 15:29)
Není tady
Nám na ekzémy nejvíce pomohl nepovolená reklama, je i pro děcka. Nae malá měla ekzémy pořád a doktor jí na to dával kortikoidy a to není dobře. A tohle nám zabralo.
Není tady
Aneri napsal(a):
No, dle mého názoru, pokud se nepřijde na příčinu ekzému, nevíte, co léčíte. Ekzém je důsledek něčeho neléčeného.
Problém je v tom, e větinou se na příčinu ekzemu nepřijde. Člověk musí zkouet co můe a co ne. Já například vím, e nesmím čokoládu, angret, jahody atd.....ale u děvčat se ekzem větinou vytratí s první MS
Není tady
u malych deti je asi nejjednodussi nasadit hypoalergenni dietu-to znamena vyloucit vsechny potencialni alergeny v potrave a pak postupne potencialni alergeny do jidelnicku zarazovat a sledovat, co se bude dit..kdyz zadate do googlu !hypoalergenni dieta" tak najdete navod, jak na to...touhle metodou je sance, ze objevite alergen a pak uz staci se mu jen vyhybat... nicmeme-u deti do 3 let nebyvaji potravinove alergie celozivotni...lze samozrejme taky udelat krevni testy, ale nejsem si jista, jak moc jsou prukazne...obecne se puvodce ekzemu hleda velmi tezko..
bylinky bych moc nezkousela, naopak muzou alergii jeste zhorsit-treba takovy hermanek je dost silny alergen..
ekzem je treba pravidelne promazavat, nekoupat se, ale sprchovat a jen kratce, nepouzivat agresivni mydla a tak dale, a tak dale...
mvkoty: jo, vetsinou se ekzem behem dospivani ztrati...ja bohuzel takovou kliku nemela...
Není tady
Mně na atopický ekzém pomáhá mast T.....e z Mexika. Dá se objednat na nepovolená reklama. Mast mi doporučila sestra a jsem s ní velmi spokojená. Objednávám si na nepovolená reklama
Upravil(a) tina (3. 12. 2012 20:09)
Není tady
Ahoj, mám tři děti a z toho dvě na ekzémy trpí. Starí syn má ekzém jen na kolenou(zboku) a na to mu stačí mastičky. Jakmile se začne projevovat suchá kůe, tak to párkrát namae a je klid. Ale můj nejmladí syn má po celém tělíčku a docela oklivý ekzém. Mastičky nepomáhají, vynechání různých potravin také ne. Rapidně se to zlepilo a potom, co jsem mu zkusila dát chlorellu a mladý ječmen, které doma beru jen já. U nemá stroupky, ale jen suchou kůi. To u pak řeím koupelí doplněnou olivovým olejem.
Není tady