27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Děvčata,nemáte někdo zkuenosti s cvičícím strojem SLENDER LIFE a přístrojem ROLLETIC MASSAGE?
Dnes jsem navtívila jeden salon,kde mě majitelka provedla a vyslechla jsem jen samou chválu.Znáte to, kdy ptáčka lapají, pěkně mu zpí....
Pernamentka stojí na 20hod. 1.790,-Kč,take cena není nezanedbatelná.Nerada bych vyhodila jen tak peníze a tak bych Vás poprosila o Vae názory a zkuenosti.Děkuji.
Pro toho, kdo neví o čem je řeč
SLENDER LIFE
V Salónu je 6 rekondičních stolů poháněných elektromotorem. Cvičební hodina (60. minut) nahradí 6 hodin tradiční gymnastiky, zejména u en středního a vyího věku. Tyto gymnastické cviky posilují a zpevňují Vae svaly. Výsledek můete poznat na ztracených centimentrech.
Pro koho je cvičení vhodné?
Pro vechny, kteří nechtějí, nebo nemohou navtěvovat běná tělovýchovná zařízení a současně si chtějí zlepit tělesnou kondici. Doporučuje se pro jednotlivce s bolestmi v zádech, u kterých zejména posilujeme zádové a břiní svaly. Cvičení je té vhodné pro zlepení pohyblivosti kloubů, pro eny po porodu, astmatiky, nemocné s poruchami krevního oběhu, křečovými ilami a v neposlední řadě pro osoby mající potíe s nadváhou.
Jak cvičení probíhá?
Na kadém stole cvičíte 10 minut.
SANBAG TABLE
Lehkými a rytmickými pohyby pomáhá rozkládat tukové poltářky na bocích, hýdích, stehnech a zároveň je zpevní a zetíhlí.
LEG TABLE
Cvičení napodobuje pěí chůzi. Zetíhlí a zpevní celé dolní končetiny, zvlátě vnitřní a zevní stranu stehen. Procvičuje kyčelní a kolenní klouby a upravuje oběh v dolních končetinách.
10 min. = 3 km chůze
SIT UP TABLE
Společně s Vámi provádí cvičení sed a leh, při kterém posilujete břiní svaly, stehna, lýtka a bederní partie zad.
10 min. = 90 pohybů sed - leh
WAIST, TUMMY, HIP TABLE
Lehce rytmicky zvedá a spoutí nohy. Formuje a zetíhluje pas, břicho, boky, posiluje dolní část zad a zlepuje tvar hýdí.
10 min. = 900 střídavých pohybů dolními končetinami
STRETCH TABLE
Procvičuje celé tělo. Masírováním uvolňuje krční a bederní páteř. Upevňuje hrudní ko, prsa, břicho a lýtka. Sniuje nadbytek tuku na paích. Zlepuje celkové drení těla.
VIBRATOR TABLE
Dává Vám pocit příjemné relaxace. Povzbuzuje a zlepuje krevní oběh, pomáhá uvolňovat přebytečnou vodu a toxické látky z těla.
Rolletic Massage je rehabilitačně masání přístroj, vyuívající princip tradiční čínské medicíny spolu s novými poznatky o metabolismu tukové a vazivové tkáně. Prvním z účinků tohoto přístroje je výrazné zlepení prokrvení oetřované partie, usměrnění toku lymfy a tím i rychlé odstranění neádoucích zplodin látkové výměny.
Po pravidelném oetřování přístrojem (několikrát týdně), dochází k výraznému zpěvnění podkoní vazivové tkáně a redukci oetřované partie. Efekt nastupuje ji po 7.-8. sezení.
Rolletic massage
Během oetření přístrojem Rolletic dochází i ke změnám toku ivotní energie v akupunkturních drahách a tím i k ovlivnění vnitřních orgánů. Zlepuje se jejich prokrvení a funkce. Odstraňují se svalové blokády a spasmy, roziřují se jizvy.
Při aplikaci přístroje se uvolňují do organismu látky - tzv. opiody vyvolávající u klienta pocit uvolnění a celkové spokojenosti. Přístroj Rolletic výe uvedeným způsobem zasahuje na více úrovních a jeho působení na lidský organismus je i při jeho lokálním pouití komplexní.
Není tady
Máma včera byla na předváděcí hodině zdarma a u tam nikdy nepůjde. Prý ji bylo straně patně (myslím, e t byla ale tím, e má problém leet na zádech bez poltáře), ale hlavně ji paní řekla, e v letáčku se píe hodně o hubnutí a tak, ale ve skutečnosti to moc na hubnutí není, jetě tak moná prý mladé holky e ztratí pár centrimetrů (ale ne kil)....
Nevím, být tebou, zkusím první hodinu, kterou by měli mít zdarma nebo za nějaký směný poplatek a rozhodnu se na základě vlastního dojmu.
I kdyby ti tady sto lidí napsalo, e je to super, zrovna ty můe mít nějaký problém s takovým pohybem... vak ví, kadému vyhovuje něco jiného ;o)
Teru
Není tady
Tak já jsem na ty stoly taky chodila, a to delí dobu.Můu říct, e na hubnutí to určitě není, je to spí takový relax.Mě před časem chytly velmi záda, obávám se, e to bylo z těch otřesů.I podle toho, jak silné eny tam chodí, je jasné, e na hubnutí to není.
Spí máte pocit, e pro sebe něco děláte, u toho hezky hajáte a třeba si čtete kníku nebo časopis.
Já bych taky zkusila jednu hodinu, i kdy podle sebe vím, e právě první hodina mě nadchla a časem to upadalo.
A nedá se zaplatit míň lekcí? U nás lze zaplatit 10 lekcí za 900.
Není tady
Taky jsem na tom parkrat byla, zaplatila jsem si deset lekci a pak mi asi 4 lekce propadly. Nebylo mi to ani extra prijemne, ani jsem z toho nemela dobry pocit, ktery mam, kdyz se prinutim jit cvicit.
Není tady
Děvčata děkuji Vám za Vae rady, koukám, e zkuenosti jsou spíe negativní.Po pravdě musím přiznat, e mi bylo podezřelé,ky majitelka pěla,e je to nej a skvělé atd...Říkala jsem si, kdyby to bylo tak zázračné, tak je tam obsazeno a to tam nebyla ani noha. A za druhé,mi bylo přece jenom podezřelé, e by za mě cvičil stroj a já hubla.Je mi jasné, e to je spí relaxace a pocit, e něco pro sebe dělám.
Kačabo, moc děkuji za upozornění, já mám potíe s bederní páteři, teď sice mám nějaký čas klid, ale kdy mě chytnou tak sotva lezu.Nebudu to pokouet.Budu raději zase chodit plavat.Jetě jednou díky,ujistila jsem se v tom co jsem si myslela.
Není tady
Ahoj Eiline a vichni, mám známého maséra, který sice tyto stoly nemá, ale protoe se pohybuje v "brani", tak je v obraze. No a ten říká, e je to dalí tahání peněz z lidí. Prostě jak u jsi psala- pro pocit, e pro sebe něco dělá. Nic víc.
Kdyby to fungovalo, tak by na těch stolech lehávala půlka naeho národa /ty necelé 2000 by za nějaké to kilo kadý rád dal/, no a po ulici by chodili samý krásní tíhlí lidé, jetě k tomu atletických postav, protoe majitelé těchto stolů dokonce i propagují, e leením na stolech se buduje svalová hmota! To je taky pěkná blbost, co?
Tak za těch 1800 si kup něco, co má ráda- parfém, dobrý papu, kníky... Aspoň tu investici někde "uvidí".
Měj se
Není tady
Tak to budu nejspí jediná, komu se to líbilo. Váha sice moc dolů nela, ale centimetry opravdu ubyly.
Měla jsem zaplaceno 10 cvičení a pak jsem si připlatila dalích deset, chodila jsem dvakrát týdně a byl to i relax.
Na začátku před přvním cvičením mi změřili a po deseti cvičeních opět. Byla jsem upozorněna, e to chce mít
na poslední cvičení stejné prádlo i oblečení, aby to měření bylo přesné.
Teď uvauji, e začnu chodit zase. Nevím, kolik to stojí, ale před rokem to bylo za tisíc korun.
A ten pocit, e pro sebe něco dělám je super.
Není tady
Já sama o tom moc nevím,ale nějaká paní v diskusi na stránkách o hubnutí(bohuel u nevím kde) pěla chválu na tyhle stoly.Opírala se o to,e má zdravotní problémy a nemůe cvičit.Byla ze stolů přímo nadená a prý hubne a jetě relaxuje.A e tam bylo prázdno? Moná to moc lidí nezná.Vechno co začíná,tak se musí nejdřív nějak dostat do povědomí lidí(solárko,sunfix,ale třeba i enská fitka,spining).
Není tady
Tam co jsem chodila, bylo stále narváno Je pravda, e tam můou chodit i eny, které mají něco se záady a podobně.
Na některých stolech pak cvičí troku jinak - např. místo na břie leí na zádech.. Paní, která tam má sluby, kdy přijde nový klient, na vechno se vyptá a pak po chvilce jetě ke klientce přijde a zeptá se jí, jestli jí je dobře...
Taky si ze mně lidi dělali legraci, a si jdu radí zaběhat, ale mě tohle opravdu vyhovovalo a centrimetry ly dolu a to jsem od toho čekala jen tu relaxaci.
Není tady
Ahoj vichni, já jsem na Slender chodila dlouho i na Rolletic. Ztratila jsem spoustu centimetrů i kil a byla jsem v pohodě jak po fyzické stránce tak po psychycké, protoe jsem prostě dobře vypadala. A nejsem ádná chudinka. Měřím 164cm a váím teď cca 85kg. Cvičení na stolech bylo ze začátku náročné (třeba jeden stůl je na posilování břiních svalů a 8min v kuse se dělají sklapovačky, ale stůl pomáhá a člověk si brzo zvykne) později se cvičení stalo radostí. A rolletic - je to intenzivní masá podkoního tuku a laicky řečeno - odbruuje si tuk a celulididů. Ze začátku to straně bolelo, ale člověk si časem zvykne. Ze začátku jsem po rolletiku bývala i celá opuchlá. A ty peníze za to myslím stály. Bohuel toto cvičení provozovali mladí manelé. Na čas jsem se odmlčela a najednou se ztratili. Nevíte náhodou, zdali se v Brně někde cvičí Slender + Rolletic.
P.S. Nikomu svůj názor nevnucuji, mě toto cvičení hodně pomohlo. 2/3 oblečení, které jsem měla nakoupeno dnes neobleču a jsem z toho smutná.
kačaba napsal(a):
Tak já jsem na ty stoly taky chodila, a to delí dobu.Můu říct, e na hubnutí to určitě není, je to spí takový relax.Mě před časem chytly velmi záda, obávám se, e to bylo z těch otřesů.I podle toho, jak silné eny tam chodí, je jasné, e na hubnutí to není.
Spí máte pocit, e pro sebe něco děláte, u toho hezky hajáte a třeba si čtete kníku nebo časopis.
Já bych taky zkusila jednu hodinu, i kdy podle sebe vím, e právě první hodina mě nadchla a časem to upadalo.
A nedá se zaplatit míň lekcí? U nás lze zaplatit 10 lekcí za 900.
JETĚ MUSÍM PŘIHODIT NĚCO K TÉTO ZPRÁVĚ - ROZHODNĚ SE NA STOLE NELEÍ JEN TAK A NEČTE SE KNÍKA NEBO ČASOPIS. STŮL SE POHYBUJE A VY MUSÍTE DĚLAT TY STEJNÉ POHYBY, ALE MŮJ TRENÉR TENKRÁT DOHLÍEL NA TO, ABYCH SE O STŮL NEOPÍRALA. CVIČÍTE SAMY, NAMÁHÁTE SVALY. STŮL JE JEN PODPŮRNÝ PROSTŘEDEK A KDY U NEMŮETE, TAK MŮE TROCHU POMOCT, ALE ZÁKLAD JE JAKO U VEHO - CHCE TO VŮLI, SNAHU A VYTRVALOST. 10 LEKCÍ JE NA MĚSÍC A STOJÍ 2000,-, DO FITKA SE TAKY MUSÍ CHODIT PRAVIDELNĚ A DELÍ DOBU, STOJÍ VÁS TO TAKY PENÍZE. ZA 10 LEKCÍ, TZN ZA JEDEN MĚSÍC CVIČENÍ NEMŮETE ČEKAT ÁDNÉ ZÁZRAKY ANI VE FITKU.
Gábino, no tak to se musím bránit.e si enský u toho čtou, to u vás opravdu bylo běné, to jsem si nevymyslela.A v podstatě se muselo cvičit pouze na první stole (stahovat hýdě), ale u ostatních o tom nevím.Jak musím třeba cvičit, kdy leím na břie a stůl mi zvedá střídavě levou a pravou nohu?Určitě v tomto případě necvičím sama.Je to asi přístupem obsluhujícího personálu, protoe já poznala něco jiného, ne ty.
Není tady
Ja jsem tam zhubla asi 9 kg.Bylo to super a rada bych tam chodila znova ale bohuzel na to nemam ...jsem samozivitelka!!!Ale je to o tom ze musis cvicit na tech stolech...ne cekat ze se stul hybe a cvici za tebe.musis se snazit ty!Pak je to super!!!
Není tady
kačaba napsal(a):
Gábino, no tak to se musím bránit.e si enský u toho čtou, to u vás opravdu bylo běné, to jsem si nevymyslela.A v podstatě se muselo cvičit pouze na první stole (stahovat hýdě), ale u ostatních o tom nevím.Jak musím třeba cvičit, kdy leím na břie a stůl mi zvedá střídavě levou a pravou nohu?Určitě v tomto případě necvičím sama.Je to asi přístupem obsluhujícího personálu, protoe já poznala něco jiného, ne ty.
U tohoto stolu byla podstata dret nohy při zvedání cca 3cm nad stolem a při pohybu dolů zase tlačit na stůl, namáhá tak svaly dvojnásob. Není to o tom, e leí a stůl cvičí, TO OPRAVDU NE.
Já zastávám názor, e slender life v kombinaci s rolletikem mě hodně pomohl a pokud bych nala studio v okolí Brna, ihned bych začala zase chodit cvičit.
Pro gábinu- v Brně jsou tyhlety stoly na ulici Jakubské. Nevím přesně, jak se studio jmenuje, ale pokud vyjede po jezdících schodech u hl. nádraí nahoru, tak vyjde na Jakubskou ulici.
To studio je buď For you, nebo 4 you. To je zhruba název. Ale nevím, jestli je přesný. To studio je tak po 50 metrech chůze směrem od nádraí. Je to napravo. Mají venku nějakou upoutávku. Manelé, kterým to patří, se jmenují Mořkovtí. Měla jsem na ně i mobil, ale u jem to vymazala.
V úterý tam okolo půjdu, tak se kouknu a napíu ti to, co stojí na jejich upoutávce. Měj se.
Není tady
JÁ MÁM VELMI KLADNÉ ZKUENOSTI.STOLY POMUOU HLAVNĚ NA CELKOVÉ ZPEVNĚNÍ A POKUD UPRAVÍTE JÍDELNÍČEK,TAK I NA REDUKCI VÁHY.VELKÉ PLUS JE E CVIČENÍ NEZATĚUJE KLOUBY A PÁTEŘ.DOPORUČUJI ZKUEBNÍ HODINU!JSEM PO URAZE PÁTEŘE A OBOU DOLNÍCH KONČETIN,TOTO CVIČENÍ MUU VŘELE DOPRUČIT.CHODÍM PRAVIDELNĚ 2KRÁT A 4KRAT DO MĚSÍCE U DVA ROKY.ZHUBLA JSEM 4KG,POSTAVA SE MI ZPEVNILA A VYTVAROVALA,ALE HLAVNĚ SE MI ZVÝIL ROZSAH POHYBLIVOSTI A MÁM MNOHEM MENÍ BOLESTI.SUPER REHABILITACE!HODNĚ DULEITÉ JE ABY VÁS NAUČILI JAK SPRÁVNĚ DÝCHAT A KDY ZAPÍNAT SVALY.V DOBRÉM STUDIU NA VÁS DOHLÍÍ TRENÉR.JEN BY TO MOHLA PROPLÁCET POJÍOVNA CVIČENÍ ZDAR M.
Není tady
U nás to studio zruili řekli mi a si zbývající lekce na pernamentku vyberu v solárku
Já chci být hubená a ne opálená
Není tady
Od 1.dubna to snad znovu otevřou, tak mi nezbývá ne věřit
Není tady