29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klaris, ty už nekojíš? Možná mi to nějak uniklo. Já mám teda cvalíka, chtěla jsem mu dávat na noc kašičky, ale po poradě tady na babinetu jsem od toho upustila. On by asi akorát víc přibíral a myslím, že to opravdu nepotřebuje :-) Já začnu s příkrmem až za měsíc.
Není tady
Holky nám na rýmu pomohly kapičky mukoseptonex, měli jsme kapat, my jen vytírali a po rýmě bylo za dva dny, malá byla hrozně zhleněná, v noci chrčela a dusila se hleny.
Od té doby máme klid, teDˇjsme s manžou 14 dnů nemocní, já to chytla od něj, ale malá odolává. Snažíme se jí otužovat co nejvíce to jde, aby nebyla choulostivá, ale s ní to moc nejde, máme doma zimu, došlo dřevo na topení , a ona je pořád spocená. štrample neznáme, dupačky už nenosí od 3měsíců.
Jinak dnes zase zavařuju příkrmy, dneska mrkvičku, nový brambůrek a kukuřici. Brokolice došla. Malá se může po tom utlouct, už se naučila mlaskat a oluïzovat se, ale dělá to tak srandovně
Není tady
alexxandra napsal(a):
Klaris, ty už nekojíš? Možná mi to nějak uniklo. Já mám teda cvalíka, chtěla jsem mu dávat na noc kašičky, ale po poradě tady na babinetu jsem od toho upustila. On by asi akorát víc přibíral a myslím, že to opravdu nepotřebuje :-) Já začnu s příkrmem až za měsíc.
Ne kojila jsem do sedmýho týdne .. Aduš byla pořád hladová, tak teď už má ráno po dvou mlíčkách, pak oběd, odpolko přesnídávky a večer kaši. Pak usne jak špalek a vstává na šestou
..
Není tady
3 měsíce Matoušek 6060g a 61 cm.Obvod hlavičky sice nepíšete,ale mám ho tu:42,5 cm.
Není tady
Anna napsal(a):
Tak my hlásíme: dnes přesně 2 měsíce a máme 5850g, 60cm.
http://lilypie.com/pic/060528/RQxb.jpghttp://b1.lilypie.com/c6Ngp2/.png
Vše nej k dvouměsíčninám.
Není tady
Není tady
Asi budu muset Matouška přeměřit.Teď jsem mu dávala overálek na spaní a nějak se mu asi zdrcnul. Vypadá to,že mi za týden vyrostl nebo co.
Není tady
No jak se tak koukám,tak naše Karol předběhla ve váze i miss sumo Agatku,ve 4 měsících měla 7,15kg a na další vážení jdeme tento týden.Holky mam dotaz,zkoušel už někdo kaši z Nutrilonu,tu jablečnou?
Není tady
Není tady
Ahoj Kamči,
doplňuji míry z konce 1.měsíce.Lukášek měl 4370g, 53cm.
Děkuju
Upravil(a) Tynas (5. 6. 2006 14:10)
Není tady
Kašičky jsou prima, mě chutnala hlavně banánková No, a Tomáškovi samozřejmě taky, teda do doby, než se toho přejedl, od té doby (zhruba od jednoho roku) nechce mlíko a kaše ani vidět
Není tady
Petra24 napsal(a):
U nás to samý
Peti, opět shoda
Není tady
Kamčitko,
takovou prosbu.Hledala jsem ještě něco kvůli nachlazení a ty si psala v jednom příspěvku, že malou otužujete.Jak jste s tím začali ? Když koukám na Kačenku, je to rybička Našemu malému se koupání ve vaničce nějak zvlášť zatím nelíbí.Když už nebrečí, tak se na nás aspoň mračí.Když ho ale sprchuju, myslím, že proti tomu nic nemá.Každopádně do budoucna bych ho taky ráda otužovala.
Není tady
takze hlasim nove vahy a miry - 5 mesicu 7730g a 65,5 cm a jsme po druhe davce hexavakciny
Není tady
Mam rychly dotaz musi se vecr pri nutrilonu kdyz ji nenakojim dat potom caj? Pres den pije 2 x 30 ml...
Není tady
Reni, nemusí.. Já tedy Nelče dávám čajík, ale vypije 3x90ml a 3-4x kojím, takže před umělotinou jí dávám trochu čaje (za ten den necelou padesátku)
Není tady
Tynas napsal(a):
Kamčitko,
takovou prosbu.Hledala jsem ještě něco kvůli nachlazení a ty si psala v jednom příspěvku, že malou otužujete.Jak jste s tím začali ? Když koukám na Kačenku, je to rybičkaNašemu malému se koupání ve vaničce nějak zvlášť zatím nelíbí.Když už nebrečí, tak se na nás aspoň mračí.Když ho ale sprchuju, myslím, že proti tomu nic nemá.Každopádně do budoucna bych ho taky ráda otužovala.
Tynas, nic zázračného. Od malinka nepřetápíme, většinou 19C, doma nepoužívám žádné přikrývky, deky apod. , čepičku nosí jen ven, doma jen po koupání. Všeobecně příliš neoblékám, fascinujou mně maminky, které jdou polonahaté a dětimají v hlubokém kočáru v tašce, ještě pod dekou a ještě bůh ví kolik vrstev oblečení. Já vůbec neznám co to jsou štrample, malá nosí celou dobu jen ponožky, když nosila dupačky, tak jen ty. Ale asi je to taky tím, že je hodně teplokrevná, není tedy po mně , je v podstatě i tak pořád spocená. A právě proto jsem možná tak alergická když mi ji příbuzní pořád přikrývají a navlékají
ALe hlavně na radu doktorky jsme ubírali teplotu vody při koupání. Skvěle se nám osvědčilo to co nás naučili v porodnici, tedy na stole kompletně namydlit a ve vaničce jen opláchnout. Tak vím, že ji umyjeme důkladně a navíc je to pro na jakýsi reflex (něco jako pro psa, když páníček vezme doma do ruky obojek a vodítko ), že na stole to "vytrpí" a ve vaničce to bude jen sranda a dovádění, bude se jen cákat a hrát si s delfínkem a kačenkou. Ale asi je to hodně na každém dítku jiné..
Není tady
Tak jsem prosla nas seznamek a zjistuju, ze mam asi nejdelsi mimco. V 5. mesici mela Barcule 70 cm. Teda vaha nic moc, porad kolem 7 kg, ale jestli bude dlouhan, tak si ji nikdo nevezme, ze ne Jitus????
Není tady
Jak by ne,já To Máťovi vysvětlím.A vůbec jsem taky větší než manžel,tak to nebude nic divného. A jak koukám,tak ve 3 měsících jsme větší a těžší.
Upravil(a) jituš (5. 6. 2006 20:29)
Není tady