29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ja uz mam tu odsavacku, co jsi romi doporucovala, ale jaksi nemam jeste odvahu ji pouzit, no az bude mit agi plny nos, tak to budumuset vyzkouset.
mishi, meli jste taky po te hexe v miste toho pichnuti zarudnuty tvrdy flek???
Není tady
koupala, to se nesmi? ma tam tvrdy zarudly flek, a ted uz zas hodinu rve, stridame se s tatkou ve skakani na balone, ale uz ztracim nervy a vypada to ze to mala vycitila a rve o to vic:-(
Není tady
Ajajaj, teda ta Agi radi. No snad to nejak zaspi.
Mne rikala MUDr, ze mam taky sledovat to misto vpichu a kdyby tam neco bylo tak ji ten den nekoupat, ale to myslela den ockovani, tak ja nevim.
Není tady
tak to jsme to asi zpiskali, my ji koupali, a porad tam ma zarudnuty tvrdy flek:-(
vcera nam dala pekne zabrat, rvala az do pulnoci, ja uz nevedela co s ni, nakonec teda usla, ale trapilo ji brisko celou noc. a to si davam jo pozor na to co jim:-(
Není tady
Tak jsme se vrátili z poradny v 6měsících (pravda ty bude mít Káťa až v ponděli ). Váha 6,59, výška 66cm. Ptala jsem se p. dr., jak je to s váhou, zda je ok, říkala, že to je individuální, jsou děti, které mají i méně, vůbec nezáleží na druhu stravy, tedy umělé či kojení. Buclíky máme, tak je snad vše ok.
Dostala poslední dvě očkování, žihadlo a lžičku a teDˇbudeme mít až do září/října klid. Tedy krom kyčlí, ale tam nám "neubližujou".
Není tady
Makči, mě doktorka říkala, že koupat můžu normálně i všechno ostatní, že by neměla nastat žádná reakce. My neměli žádnej flíček, nic, ani nebyl malej protivnej. No snad to malé rychle přejde. Přeju hodně trpělivosti:-)
Není tady
nam vcera dr. rekla ze to zatvrdnute se muze vstrebavat i mesic, ze to je normalni reakce, tak snad to tak je..
Kamci, modelka Kata je hubenoucka, proti te me sumistce:-))
Není tady
makči pošli pár foteček potencionální nevěsty:-) na silvia.b@seznam.cz , mohli by se s naším tlouštíkem k sobě hodit, má už 8 kg:-)
Není tady
No teda holky, vy snad máte namísto mlíčka smetanu ke šlehání ne, nebo že by PRDP??
Není tady
Já ti nevím Kamčitko, já měla před těhu snad mínus dvojky, teď tam toho není taky moc vidět, ale malej to cucá snad z palce:-) Minule jsem byla v poradně a jiná maminka mi nechtěla věřit, že to mimi je moje. Já jsem droná 158 cm a vážím cca 50 kg, tatínek je právě taky jen 160 cm vysokej, tak nevím, kde to ten náš prcek bere - s tatínkem se smějem, že za chvíli nás bude liskat:-))) Jo včera šla znělka v TV, že prý každé desáté dítě v ČR není tátovo vlastní. Tak mě teď miláček popichuje, že půjde asi na testy DNA :-))
Není tady
No dovol
Možná to má chudák v genech, já když se narodila, tak jsem měla 4 kg
Byla jsem docela tlusté mimino, přítel byl chudák pravý opak - takové vyžlátko, dokonce se narodil předčasně. No kluci jsou asi po maminách nebo fakt nevím
My s tím naším cvalíkem vypadáme jako dva au-pair
Není tady
No každopádně teDˇje to pořád ještě dobré, ale počkej, až vás přeroste . Moje mamka měří 149cm, já 170, to byla sranda v dětství, hm, možná jak pro koho
Není tady
tak to ja jsem z vysokeho rodu, muj chlap z velmi nizkeho, myslim vyskove, no a doufam ze agata bude do nasi rodiny:-)
Není tady
No zatím je makči spíše do šířky než do výšky co?
Není tady
Kateřinka je vážně usměvavé sluníčko.To bude modelka.Moc jí to sluší.Myslíš,že by jí nevadilo,že je Matoušek mladší?
Není tady
Jituš já myslím že vůbec ne, ona bude holka skromná, a bude vědět že na věku nezáleží
Není tady
My jsme byli v poradně včera a máme 6200g,a dva píchance očkování+očkování na lžičku.Zatím bez reakce,akorát místa vpichu jsou ještě trošku červená.
Není tady
Jitus, muj manza je taky mladsi nez ja a zatim si nestezuje a ja taky ne. Kazdy pozna, kdo u nas nosi kalhoty :-)))))
Ale jinak pokud si vzpominam, tak Matousek byl drive nabidnut nam. To uz to neplati? Ja taky poslu nejakou fesnou fotecku :-))
Není tady
Tak hlásíme další poradnu v 6.týdnu - váha 4040g........ a kolik měří to nevím. Asi si Mišku budu muset změřít sma. Sice nevím jak, ale zkusím to
Není tady
Romana napsal(a):
Jitus, muj manza je taky mladsi nez ja a zatim si nestezuje a ja taky ne. Kazdy pozna, kdo u nas nosi kalhoty :-)))))
Ale jinak pokud si vzpominam, tak Matousek byl drive nabidnut nam. To uz to neplati? Ja taky poslu nejakou fesnou fotecku :-))
Já vím,Romčo,jenže ty vaše holky jsou tak hezký.Jak si má chudák Matoušek vybrat,když já to nedokážu. A jako správně vychovaný chlapeček dá na rady maminky a nebo mě pošle do... lesíčka na čekanou..
Jo a můj velkej chlap je taky mladší než já,to nám alespoň dlouho vydržej co?
Upravil(a) jituš (18. 5. 2006 15:26)
Není tady
No to jsme se krásně sešly, já jsem taky starší než manža
, ale jen o měsíc
. Faktem je, že chlapi jsou navíc o 2 roky pozadu, tak mám někdy nerva, jak všechno bere dětinsky, na lehkou váhu
Není tady
Žaneta napsal(a):
Tak hlásíme další poradnu v 6.týdnu - váha 4040g........ a kolik měří to nevím. Asi si Mišku budu muset změřít sma. Sice nevím jak, ale zkusím to
Žanet, sestřiče u naší dr. se taky někdy moc nechce malou měřit, ale já ji to připomenu . Ale jinak malou měříme doma sami, dáme ji na letiště, úplně k čelu postele, natáhneme jednu nožičku, uděláme rysku - pomyslnou
a změříme
Katko, konečně někdo kdo není jak sumo a má srovnatelné míry s Kačenkou
my máme za sebou poslední třetí vpich (už byl jen jeden) a lžičku a máme do 10měsíce pokoj
Není tady