29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamči tak jsem měřila Domču a má 90cm... S těma 88 jsem se nějak sekla., to jsem netušila že už zase vyrostl
Není tady
Kamčitka napsal(a):
Katkad napsal(a):
Kamčo my jsme na tom jako Klaris,ted mame kolem 6 kg a 63cm.Do dlaně už ale fakt nevejde.
Tak to jsme na tom stejně, akorát malá měla v 5měsících 63cm a 6,4kg. To chápu, že se nám do dlaně nevejdou a pěkně se už pronesou. Kdežto Adélka měla 6,1g, prostě šotek se nám tady vmísil
Aha,ja jsem blbka,ani jsem si nevšimla toho že je to v gramech,ted už chápu.
Není tady
A co my my jsme vzduch kdo bude aktualizovat nás. Už jsem sehnala všechny údaje co manžel psal.Tak znova Terezka je 11.12.2005,3600g a 48cm.1 měsíc 4400g a 53cm.2.měsíc 4900g a 56cm.4 měsíc 5900g a 63-4cm.nekteré udaje nejsou přímo z poradny,protože tam na to kašlou,tak to jsou manželovy pokusy o váhu a délku.
Není tady
Teda Kači, omlouvám se, nějak jsme to zakecaly. Ty jsi napsala tady někde jen tuším 4měsíc, tak jsem si říkala, že to ještě doplníš . Ale už to tam máš
Není tady
tak vidíš Kamči a to jsi z Verunky dělala buclíka a vidíš! Dle vah ostatních miminek je to pomalu vychrtloň
ale my tu Agátku doženeme!!!! Slibujeme
Není tady
Mishi, vidim ze mame to co vy v peti mesicich my ve ctyrech:-)) Joho, to bude asi tim jak porad tlacim to sladke a pak z toho Agi tloustne:-)
Není tady
Ja myslim, ze pneu Agi nikdo hned jen tak nedostihne. Makco, kdy nastolis dietku? Jakoze posledni papani v pet vecer a pak az rano... :-))
Není tady
ze ty nam je zavidis!!!!:-))) na plavani jdem taky, v kybliku je jak doma, takze uz se tesim, a ona ty faldiky umi nosit, je to modelka:-))
Není tady
Kamčitko teď jsem si všimla,že na nástěnce nemáme datüm narození tak to musím napravit 18.1 2006 a čas je 00:05
Není tady
Světluško, to je hezký čas, pět minut po dvanácté
Není tady
Víš Misho tto je těžké srovnávat se sumistkou agátkou, Ale koukám, ona má ve 4m téměř na chlup stejnou míru jako Veunka v 5m, lišíte se 30g!!
No ale oproti Káti, ta má 5,5měsíce a s bídou 6,5kg!! I tak má faldíky, tak tomu fakt nerozumím, no třeba má Agi tak silné a těžké kosti - žeby z olova??
Není tady
kosti ma tezke po matce, to vite moje smetana, to se nekde musi odrazit:-)
Není tady
Tak nevím,ale jak koukám na ty přírůstky dostávám depku,že nemáme pneumatičky. Mám pocit,když mě Máťa vidí,tak si myslí,že jeden tlusťoch v rodině stačí.
Není tady
Já bych taky Nelince nějakou tu pneu darovala.. Teď usnula. Já z těch mateřských povinností asi do třicítky zešedivím. Dost pšíká (asi je zimomřivá po mě) a teď při posledním přebalování dostala takový záchvat, že si nemohla odpšíknout a i nadechnout. Já z toho zezelenala strachy
A taky mi připadá, že když zpustí brekot, tak je trochu chrčivý. Tak mám pocit, že je to z toho panelákovýho vzduchu.. Zkusím zprovoznit zvlchčovač.
Není tady
PetoZ, Miška taky dost kýchá, každé ráno a večer musíme odsávat hleny z nosu, jinak pak nemůže spát-špatně se jí dýchá. Chudák, prožívá to s pláčem, nelíbí se jí to, ale co se dá dělat, někdy se až divím, co všechno v tom nosíku má
Není tady
Jitus, Peti, vy si na pneu jeste musite pockat, vy jste jeste malinkati.
Jinak urcite zvlhcovat vzduch, ja mam na topeni normalni truhlik a v nem plno vody a taky mam na postylce vlhkou plinu. Barca mela zrovna minuly tyden zase ucpany nosanek, ale pomoci Sterimaru a odsavacky jsme to opet zvladly.
Není tady
my máme kapky Mar a když je nejhůř, tak jdeme do nich. Uleva je okamžitá
jinak máme kastrol s vodou na topení a taky tu plínu na postýlce jako Romča
odsávání nám už nejde. Verča mě u toho mlátí
Není tady