29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No jo Kamči, když ono mi nezbývá moc času a úplně jsem ten seznámek přehlédla. Poslední dobou tady jen tak nakukuji a moc se nezúčastním, no snad se brzy polepším
Jinak maminy, jak jste zvládaly to noční kojení - pro mě je to pořád šílený zápřah a včera mi Miška nespala od půl dvanácté do půl třetí rána - nevěděla jsem co ji trápí, byla napapaná, přebalená... asi jí bolelo bříško, totiž má problémy s odříhnutím a pak blinká. Jo a potěště mě, kdy miminka přestávají v noci papat???
Není tady
Zany, Barca mi zacala dele spat od tretiho mesice, ale porad jeste cvicime ve ctyri rano spartakiadu :-)) a v sest uz vstavame uplne. Tak nevim, nevim, jestli jsem te potesila...
Není tady
Tak mi taky vstáváme v 6 už úplně. A až bude vidět od 5 tak se bojim, že to bude dřív . Dneska večer musim Máťu pochválit, spinkal od 8h do půl 2h. A pak jsou naše intervaly po 2-3h a přes den chce každou hodinu
.
Není tady
Nelinka - 14.4. ve 22:55 (2720g a 47cm) na sále 10min., takže mě Misha trumfla, ale my jsme si to odkroutily doma, protože to máme do Motola, co by kamenem dohodil. Viď Misho?
Jinak včera 25.4. (11dní) váha: 2820g, a to nám v porodnici poklesla až na 2450g
Není tady
Žaneta napsal(a):
No jo Kamči, když ono mi nezbývá moc času a úplně jsem ten seznámek přehlédla. Poslední dobou tady jen tak nakukuji a moc se nezúčastním, no snad se brzy polepším
Jinak maminy, jak jste zvládaly to noční kojení - pro mě je to pořád šílený zápřah a včera mi Miška nespala od půl dvanácté do půl třetí rána - nevěděla jsem co ji trápí, byla napapaná, přebalená... asi jí bolelo bříško, totiž má problémy s odříhnutím a pak blinká. Jo a potěště mě, kdy miminka přestávají v noci papat???
Jsem spáč Žany,a Matoušek je asi po mne.Asi od jednoho měsíce zvládá tak 8 hodin v noci v celku.Jasně,že má své noci,kdy si povídá-a potřebuje publikum,nebo prostě nespí(naštěstí moc nepláče) a čučí na kolotoč.Je ale pravda,že se večer před usnutím futruje i dvě hodiny.Taky u toho spí,ale nasává.
Není tady
Anna napsal(a):
Tak mi taky vstáváme v 6 už úplně. A až bude vidět od 5 tak se bojim, že to bude dřív
. Dneska večer musim Máťu pochválit, spinkal od 8h do půl 2h. A pak jsou naše intervaly po 2-3h a přes den chce každou hodinu
.
http://b1.lilypie.com/sbZrp2/.png
Ahoj Anni,
já jsem si myslela, ze kdyz kojim pres den kazde 2 hodiny, takze je to casto a ty to mas koukam jeste horsi. To nedelas nic jineho nez ze kojis ne??? Jak to delate treba s prochazkama? Ja zrovna dneska resim, ze bych chtela jit na nejaky delsi vylet, kdyz je tak krasne, ale bojim se, ze to nestihneme domu a budu muset krmit nekde po ceste...
Jinak jsem byla vcera u doktorky, tak jsem ji rikala, o te zelene stolici a udelala Filipkovi vyter, zitra budeme mit vysledky a dozvime se, jestli je to v poradku.
Není tady
Souris, koukej odhodit stud a nauč se hezky kojit kdekoliv :-) Ke mne to je preci jen trochu dál, tak ať sem můžeš dojet :-) Už se tesim, az udelame sraz u nas na zahrade. Zatim se vsechny zname jen s miminkama v brisku, tak jsem na vas zvedava.
Já jsem teda taky hroznej stydlín, ale to těhu už mě celkem vycvičilo. Předtím jsem se hrozně styděla na gyndě a teď už mi to vůbec nepřijde. Takže si myslim, že stejný to bude i s tim kojenim, prostě to chce jen prolomit. Navíc, když vidim kamaradky, co kojí, tak není nikdy nic vidět, to miminko a oblečení to hezky všechno zakryje.
Není tady
ivagrun napsal(a):
Souris, koukej odhodit stud a nauč se hezky kojit kdekoliv :-) Ke mne to je preci jen trochu dál, tak ať sem můžeš dojet :-) Už se tesim, az udelame sraz u nas na zahrade. Zatim se vsechny zname jen s miminkama v brisku, tak jsem na vas zvedava.
Já jsem teda taky hroznej stydlín, ale to těhu už mě celkem vycvičilo. Předtím jsem se hrozně styděla na gyndě a teď už mi to vůbec nepřijde. Takže si myslim, že stejný to bude i s tim kojenim, prostě to chce jen prolomit. Navíc, když vidim kamaradky, co kojí, tak není nikdy nic vidět, to miminko a oblečení to hezky všechno zakryje.
Ono jde asi hlavne o to "poprve"
A pokud jde o navstevu o tebe, tak to budu mit vetsiho strasaka - MHD
Není tady
mhd si taky nedovedu predstavit. zrovna vcera bych si tak rada v tramvaji sedla a samozrejme vsichni koukali ven z okynka, jak je to tam hrozne zajimavy a ja musela s tim obrovskym brichem stat :-( Blbeckove :-)
Souris, ja myslela, ze jezdis autem? Ja tak napul, ted uz za volant nesedam, protoze se potrebuju v aute hezky natahnout a s miminkem se mozna budu bat. Ale k doktoru mi nic jinyho nezbyde, nemuzu porad otravovat manzela.
Není tady
My když jdeme ven tak před tím se snažím nakojit. Jakmile vyjedeme tak zabere a vydrží v kočáře ty 3 hoďky. Zato doma furt
a "hledáme" a "hledáme".
Není tady
Kamči,
díky za přáníčko
I to by se mohlo stát, že bysme místo očekávanýho Lukáše měli nakonec Lucku Jak už jsem někde dřív psala, bylo by to jen tom, že mám víc klučičích věcí .Když jsem ale chodila po obchodech, úplně jsem slintala nad tím, jaký hezký věci mají mají pro holčičky.A TAKY BYCH ZVÝŠILA POPTÁVKU PO ŽENIŠÍCH
)))) Už se moc těším a " za chvilku " se snad ohlásím s přírůstkem
Není tady
Peto vidíš !!!! a to jsi měla strach... Tak gratuluju jak Nelinka hezky přibírá
Není tady
Peti díky hodně jsem se zajímala o věci kolem těhotenství a nějak jsem se zapomněla připravit na šestinedělí a hlavně téma "kojení".. Brala jsem to jako automatickou věc, při které nemůže vzniknout žádný problém a ejhle.. Ale už je to lepší, prostě to chce trpělivost a trpělivost
Není tady
Já to brala taky tak Když si vzpomenu, jak jsem říkala: půl roku budu kojit, tak utratíme vlastně jen za plíny.... (oblečení jsme měli dost) Hahaha.... Kojila jsem 10dní
Není tady
Kamčo a co naše míry? Už jsem to tu někde psala ale asi jsi nas přehlédla.Tak znova.Terezka se narodila 11.12.2005 měřila 48cm a váha 3600g. Ve čtyřech měsících měla 5800g a 62cm. Tak nas tam písni at to máme všechny.Děkujeme.
Není tady
Katkad napsal(a):
Ahoj Kamči děkuji že na nas taky myslíš.Terezka ted váží 5800g a výška asi 63cm.Jinak vůbec nesíhám,tak omluvte mou absenci.
Jo a narozena je 11.12.2005
Kači, ty jsi napsala jen toto, tak jsem čekala, až budeš stíhat a napíšeš lepší data . Nechtěla jsem to přepisovat dvakrát
Upravil(a) Kamčitka (26. 4. 2006 20:25)
Není tady
Tak jsme dnes byli v poradně tak máme 5apůl měsíce a 7300g a 67cm. Měli dnes Elišku očkovat ale ráno se probudila se zvýšenou teplotou
tak jdem až příští týden.
Není tady
Jo Kamči tak to totíž chodí u nás na vesnici,můžu být ráda že mi malou vůbec zvážili,měříme si ji sami.Tak aspon něco.Dík.
Není tady
Adélka- 4měsíce: 63cm a 6,10g
Není tady
PetaZ napsal(a):
Nelinka - 14.4. ve 22:55 (2720g a 47cm) na sále 10min., takže mě Misha trumfla, ale my jsme si to odkroutily doma, protože to máme do Motola, co by kamenem dohodil. Viď Misho?
Jinak včera 25.4. (11dní) váha: 2820g, a to nám v porodnici poklesla až na 2450g
Já blbec Peti se táhla ještě k Apolináři. Kdybych šla do Motola, tak rodím asi tak 12 minut
Já teda s dost velkým zpožděním a omluvou připisuju Verunku. Jsem teď nějak upracovaná a už mi to leze krkem. Snažím se vše stihnout. Mimi, práce, domácnost a zapomínám jíst a spím tak 3 - 4 hodiny denně, protože prostě nestíhám. A to si představte ten bordel doma
No dneska jsme byly potřetí plavat a Verunce už ani nevadí jiné plačící děti. Jsem na ni tak hrozně pyšná! Jo a vy mi hrozně chybíte
tak teda to srdíčko narozeno 13.11.2005, váha 2,94 kg, 49 cm
3,03 kg / 1t
3,13 kg / 2t
3,30 kg / 3t
3,75 kg / 4t
4,04 kg / 5t
4,52 kg / 56 cm / 6t
5,55 kg / 2m
5,94 kg / 60 cm / 3m
6,67 kg / 4m
7,06 kg / 64 cm / 5m
Není tady
Misha napsal(a):
PetaZ napsal(a):
Jinak včera 25.4. (11dní) váha: 2820g, a to nám v porodnici poklesla až na 2450gJá blbec Peti se táhla ještě k Apolináři. Kdybych šla do Motola, tak rodím asi tak 12 minut
Já teda s dost velkým zpožděním a omluvou připisuju Verunku. Jsem teď nějak upracovaná a už mi to leze krkem. Snažím se vše stihnout. Mimi, práce, domácnost a zapomínám jíst a spím tak 3 - 4 hodiny denně, protože prostě nestíhám. A to si představte ten bordel doma
No dneska jsme byly potřetí plavat a Verunce už ani nevadí jiné plačící děti. Jsem na ni tak hrozně pyšná! Jo a vy mi hrozně chybíte![]()
tak teda to srdíčko narozeno 13.11.2005, váha 2,94 kg, 49 cm
3,03 kg / 1t
3,13 kg / 2t
3,30 kg / 3t
3,75 kg / 4t
4,04 kg / 5t
4,52 kg / 56 cm / 6t
5,55 kg / 2m
5,94 kg / 60 cm / 3m
6,67 kg / 4m
7,06 kg / 64 cm / 5m
No nevěřím, verunčiny míry , no to je dost!!
Misho, u mně je to podobné. Malá spí v noci čím dál méně, chodí spát po 21.hodině a kolem 6.h už je vzhůru, já jsem sova, takže chodím pozdě spát , pracuju do noci a vstávat v 6.?? No hrůza. Takže taky domácnost, malá, psiska, práce a teDˇ je krásně tak ještě zahrada, taky mám pocit že nejím a spím čím dál méně . Tak si říkám, že v zimě bude zase lépe
, bud spát jak medvěd brtník
Není tady
No na spaní si naštěstí nestěžuji.A na to,že mám malého u prsa místo všeho ostatního taky. Alespoň,že mám polštář a nebolí mě ruce a záda.Taky je to pro mě jistota,že jí a roste a přibírá.Nevím jestli nám váží dobře váha,tak si ještě měsíc počkám k doktorce.Přijde mi,že roste každý den a nevejde se mi za chvilku na přebalovák.
Upravil(a) jituš (2. 5. 2006 8:50)
Není tady
Klaris napsal(a):
Adélka- 4měsíce: 63cm a 6,10g
Teda Klaris, ta adélka je ale drobek, se tivejde do dlaně nééééé
Není tady
Kamčo my jsme na tom jako Klaris,ted mame kolem 6 kg a 63cm.Do dlaně už ale fakt nevejde.
Není tady
Katkad napsal(a):
Kamčo my jsme na tom jako Klaris,ted mame kolem 6 kg a 63cm.Do dlaně už ale fakt nevejde.
Tak to jsme na tom stejně, akorát malá měla v 5měsících 63cm a 6,4kg. To chápu, že se nám do dlaně nevejdou a pěkně se už pronesou. Kdežto Adélka měla 6,1g, prostě šotek se nám tady vmísil
Není tady