29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kamčitko,já už Matouškovy míry psala a pořád je tam nemá
Upravil(a) jituš (23. 4. 2006 13:28)
Není tady
Adélka - 29.12.2005 - 3300g - 50cm
- 14 dní - 3620g - 51,5 cm
- 6 týdnů - 4330g - 54cm
- 3 měsíce - 5040g - 59,5cm
Není tady
jituš napsal(a):
Jituš omlouvám se, já si v té záplavě babineťáckých miminek nevšimla, že jsi matouška doplnila. Můžuš mi prosím napsat namísto datumů věk? jsem baba lenivá a nechce se mi to přepočítávat
Není tady
Leni, skoro sousedko, já na tebe fakt zapomněla. Já se stydím .... ale když ty tady tak málo píšeš, tak jsem zapomněla
. Ale napraveno, doplněno.
Sečteno, podtrženo 13děvčátek vz. 11 chlapečků
Není tady
Kamčitka napsal(a):
jituš napsal(a):
Jituš omlouvám se, já si v té záplavě babineťáckých miminek nevšimla, že jsi matouška doplnila. Můžuš mi prosím napsat namísto datumů věk? jsem baba lenivá a nechce se mi to přepočítávat
![]()
Neomlouvej se já jen abys na nás nezapomněla.
Není tady
To je krásný přehled, Kamčitko! Teď jde vidět, kolik je tu mimásků:-)
Není tady
Petina napsal(a):
Tino, tak to je teda náhodička (myslím že malý vážil stejně jak ty a byl i stejně velký jak ty). A narodila jsi se normálně v termínu. Vojtík byl totiž narozený ve 37tt a musel chudáček ještě do inkubátoru.
Kamči, to je sranda s tím Lidlem. Všichni nám pořád říkají "vezměte ho do Lidlu, on tam chce .... ". A že krásně leze po kolenou jsem fakt ráda a to chození kolem nábytku je sice taky paráda, ale podle neurol to ještě nesmí, ale co se dá nadělat ... když si sám stoupne. I v postýlce si stoupne. Prvně se jim pořád nelíbilo, že neleze, teď zase, že moc rychle začal chodit .... ach jo, doktoři si vždycky něco najdou.
Peti, jo, jsem dokonce 4 dny po termínu... a nikde to neříkej - psst, jmenuju se taky Petra...
Není tady
halo halo halo, dnesni doktorcino mereni a vazeni - 15.tyden - 6700g a 62,5 cm:-))) sice moc nerostem, snad nebude prcek po tatkovi, ale o to vic se rozsirujem:-))) bych se nedivila, kdyby uz nemela na tele misto na dalsi faldik a ten spek ji sel do zubu:-) tchyne porad rika, ze slinta protoze ji budou brzo rust zuby, no to snad nemuze myslet vazne?
Není tady
Aáááááááááá, miss Sumo!!! Vy máte míry jako my ve 4. mesici!!
Slinta? No to Bara uz pekne dlouho a obe babicky tvrdi "To budou brzy zoubky" :-)))))))))))))))))))
Není tady
ty babicky vedi vzdycky vsechno nejlip:))) jsem zvedava co rekne zitra druha babicka:-)
jojo a na Sumo ji prihlasim, v te pampersce uz tak pomalu vypada:-)
poslala jsem fotecky
Není tady
no romi, ja bych rekla ze to bude tim, ze maji byt stejne stare, jen barunka si ten cas vybrala uz venku, kdezto agata si uzivala jeste v mamine pupku:-))
Není tady
A můžu sem přidat i Karolínku?Sice sem moc často nepíšu,ale nemám holt moc času.
Takže Karolinka: 4.1.2006 47 cm váha 3,35kg
1.měsíc 4,17kg
2.měsíc 4,85kg
3.měsíc 6,18kg a 60cm
No a ted už možná máme tak jako Agátka od Makci
Není tady
maco prosim tě taky o fotky... Myslim že jsi mi minule posílala na Petulka19, ale já mam teď už celkem dlouho Petra. Vel@seznam.cz Díky
Domča slintal od necelých 3 měsíců a první zoubek měl v půl roce... Říká se že ten kdo najde pvní zoubek má dostat na nový šaty a já dostala až před 3 týdny
Není tady
jojo peto, ja to fakt poslala na tu starou, tak to jdu teda preposlat:-)
to s tema satama mi dneska rikala tchyne, ja na ni hledela, slysela jsem to poprve, asi agate nejaky ten zub prilepim, nejakou tu haderku bych potrebovala jako sul, si pripadam jak popelka, az na to ze mam obrovskou nohu:-)
Není tady
Díky moc, hned se tam jdu kouknout a pak hned pryč, manžel mě vyhazuje . Pa
Není tady
Makco, prosím můžeš mi taky poslat fotečky Agátky????
Není tady
Kamčitka napsal(a):
jituš napsal(a):
![]()
1.týden 3600g 3.týden 3990g 6.týden 4580g a 56cm 8.týden 4700g a 60cm
Upravil(a) jituš (25. 4. 2006 9:51)
Není tady
Holky těhulky, chce to nějaké ženichy, začínají tady těžce převládat nevěsty, ať se nám holky nepoperou
Není tady
No Tinuš, jak to myslíš?? Já urguju ženichy, ne playboje... nebo bude měnit manželku co rok??
Není tady
Takže hlásím naše míry. 8.4.2006 - 48cm, 3250g - 1.den
15.4. - 3400g - 1. týden
a kontrola dneska 25.4. - 3600g - 2. týden
Takže nás taky Kamči můžeš doplnit. Jinak další kontrolu máme až v květnu.
Není tady
Ahoj holky,
čtu, že sháníte ženichy Jestli bude vše podle plánu, jednoho tu za chvilku budu pro Vás mít
Ten přehled miminek je prima nápad.
Není tady
Tynas, aby to nebylo jako s Alexxandrou, čekala snad na 99% Johanku a on vykoukl Mikulášek
Jinak ti přeju co nejkratší porod ať už jste s mimískem doma a užíváte si štěstíčko
Žanetko, já už myslela, že Michalka v seznámku bude bez svých mír
Není tady