29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak Kamčitko hlásím míry v 5.měsíci :7,350kg a 66cm.
Není tady
Kamči, já hlásím nové míry v šestinedělí a to 4,26 kg a 52 cm.
To je děs jak to letí. ¨Vždyť já mám pocit, že se prcek narodil včera
Není tady
Kamčitko prosím doplnit nové míry šestý měsíc 66cm 7150g díky.
Není tady
Tak my jsme už taky porostli 8týdnů 3,95kg a 58cm. :-D
Není tady
Ahojky maminky,tak jsme zpet z dovci..a ted nas ceka od pristiho tydne rekonstrukce bytu..perfektne naplanovane Jinak Anetka se ma bajecne az na rymu nas nic nepotkalo jen nam roste zub zacala slintat kdyz jsme uz odjizdeli,zacali natykat dasne a je to tu protivna jak.. a klube se nam levy nahore pocitam ze 2,3 dnu se proklube ven definitivne uz nakukuje kousicek..normalni drama.Nastesti krom protivnosti nas prujem ani teplota nepotkala..
Není tady
tak jsme byli dneska v poradne v sedmi mesicich, mala vazi 8680g, vysku nemam, jak se vzbudi tak ji zmerim
Není tady
Ahojky....
Kamči hlásíme míry,nevím který máš,tak jsou tady všechny...
2t- 4080g 55cm
4t-5000g 56cm
6t 5900g 59cm
Není tady
Kamči, tak co kdyby se toto téma už dalo dolů. A my ti nové míry budem psát do tabulky.... Takhle je v tom kapku zmatek a ty musíš kontrolovat obě záložky.
Není tady
Maminky mrkněte tady:: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=10254#p225485
Žanetko dobrý nápad
Není tady
Peti, dej to dolů prosím tě. Necháme nahoře jen tu srovnávací tabulku, fakt musím jinak musím aktualizovat data ze dvou fór. Díky
Není tady