21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky maminy,
můu se zeptat jak dlouho jste po porodu krvácely? Díky za vae odpovědi. Jinak ve zvládáme v pohodě. Kojení u nám jde a malá se pravidlně co tři hodinky budí hladem, take má z porodnice zachovaný reim
Dneska čekáme dětskou sestřičku a tak doufám, e ve dobře dopadne.
Není tady
V estinedělí jsem krvácela asi jen týden (rodila jsem císař. řezem). Pak jsem si to vynahradila, kdy bylo malému půl roku, to jsem krvácela pět týdný, take mě čekala revize dělohy.
Není tady
sice jsem s tim u asi trapná ale já to měla asi tak jako tina...
Není tady
Já krvácela (posléze pinila) zhruba celé estinedělí a po týdnu jsem dostala menstruaci, take jsem skoro plynule pokračovala
Není tady
Ahoj holky - maminky, ja se chci jeste zeptat, co se v sestinedeli pouziva... Normalni vlozky nebo takove ty nemocnicni? A tedy ty sitovane kalhotky? Abych kdyz tak jeste neco na posledni chvili dokoupila.
Souris, zjistila jsi o necem, ze ti chybelo a muselas to pak shanet dodatecne po porodu nebo byl tvuj seznam perfekt? :-)
Není tady
Ivu, síované kalhotky si určo kup, já je taky dlouho pouívala, jsou vzduné a na rozdíl od normálních kalhotek nejsou přímo na ráně, pokud bude itá, pochopitelně ti přeji tobogán bez vů
Není tady
ivagrun napsal(a):
Ahoj holky - maminky, ja se chci jeste zeptat, co se v sestinedeli pouziva... Normalni vlozky nebo takove ty nemocnicni? A tedy ty sitovane kalhotky? Abych kdyz tak jeste neco na posledni chvili dokoupila.
Souris, zjistila jsi o necem, ze ti chybelo a muselas to pak shanet dodatecne po porodu nebo byl tvuj seznam perfekt? :-)
Doporučují se pouívat ty poporodní vloky, koupí je nomálně v lékárně, balík stojí asi 30 kč (značka SAMU). Já jich měla velkou spotřebu, několik balíků...
Prakticky jsme nic dokupovat nemuseli, jen jsem zjistila, e oblečeníčka jsme mohli mít klidně víc, protoe se musí hodně často měnit (poblinká se, počůrá apod.), tak teď pořád peru.
Není tady
Já pouívala ty porodnické vloky jen v porodnici, je fakt, e na ty normální jsem přela u taky v porodnici asi 3 den. Ty porodnické jsme nosili v několika vrstvách a mě to tlačilo při sezení, tak jsem vyměnila a bylo to lepí. Moc itá jsem nebyla, prakticky jsem hned mohla sedět, přeju hodně těstí!
Není tady
Já pouívala porodnické vloky jen v porodnici,doma pak jetě týden Ria a pak u jen slipovku asi dalí týden.To u jsem jen pinila.Ale já byla bez nástřihu a ití.Take pohoda.A menstruaci jetě nemám.Jo holky tak mě napadlo,jak můu ovulovat,kdy nemenstruuju a jak tady se mám bát-těit otěhotnění při nechráněném tulení? Nenechala jsem si napsat antikoncepci a nechávám to na manelovi a osudu.
Není tady
tinu na tobě nic, myslela jsem e jsem trapná já... Jakoe zase píu to co ty
Není tady
jitu, teď nedávno o tom mluvili v Sama doma. Je docela velke procento zen, ktere maji ovulaci uz dost brzy po porodu. S nastupem MS to nemusi souviset. Takze na to nespolehej. Ale tobe to je stejne nevadi, kdyz se zadari, vid? :-)
Není tady
Tak hnedou caru mam porad a to jsem 4 mesice po produ :-))
Jinak ja krvacela 8 tydnu, ale to proto, ze jsem mela v deloze zbytek placenty, takze jsem musela na revizi....
Není tady
Já mám čárku jetě těsně kolem pupíku i jetě malou mapku. Zítra 5měsíců od tobogánu
Není tady
Souris já mam pod pupíkem sotva zřetelně viditelnou čáru jetě teď . Ale fakt u je vidět uplně miniaturně, asi jí vidim jenom já
Není tady
Holky a ja se tak tesila, ze uz se te cary zbavim... Tak to si budu muset koukam jeste chvilku pockat. Ale tu caru stejne vnimame asi jenom my tehotny a ostatnim to je srdecne jedno :-) Me navic trapi cerny chloupky kolem pupiku, doufam, ze je to taky jen prechodny stav zpusobenej hormonama, jinak bych sla asi na laser.
Není tady
taky hlasim caru, i kdyz uz je dost svetlejsi, nastesti, protoze ji mam pekne krivou:-)
Není tady
Taky mám velkou spotřebu samu vloek.. Od středy balík a půl, take jsem si koupila do zásoby, ale u tolik nekrvácím... Jinak já jsem v těhu tu čáru moc nespozorovala a teď je tam čára jako jizva..
Není tady