Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 20. 4. 2006 11:27

LenkaL
Host

Tělová mléka a jejich vůně

Jaká tělová mléka mají pěknou vůni? Nivea je dobrá, ale vůně mi nesedí. Líbila by se mi taková jakoby mýdlová. Ale nevím, jestli to tak jde říct, jestli mi rozumíte. Jestli ano, poraďte !  Děkuji!

#2 20. 4. 2006 12:01

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

Re: Tělová mléka a jejich vůně

Tak běž do drogérie a zkoušej.A co Dove nebo Garnier.V parfumerce jsou taky nějaké mléka k parfémům, ale ty budou v jiné cenové relaci.

Není tady

#3 20. 4. 2006 14:18

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Dove je super, voní pěkně a dlouho .

Není tady

#4 20. 4. 2006 15:09

petrželka
♥♥♥♥♥--

Já se patlám už léta Niveou. Vyhovuje mi. Ale manžel právě taky říká, že mu nevoní. Takže taky hledám něco lepšího. Teď jsem si koupila v DM nějaké jejich mléko, nevím ani jak se jmenuje, s citrónovou vůní, ale když se tím natírám, tak zas nevoní mně. :-) Holt, budu muset hledat dál....
Kdyžtak sem hoďte nějaký vaše oblíbený, ať máme nějaký tip.

[url=http://www.TickerFactory.com/]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10300;6/st/20061229/n/Karol%EDnka/k/d1d7/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10300;122/st/20090730/n/Pep%EDk/k/4918/age.png

Není tady

#5 21. 4. 2006 8:17

Teru
♥♥♥♥---

Mně vcelku voní už zmíněný Dove, pak opravdu nádherně voní těl. mléko od Garnier (to ve žlutooranžové "flašce"), ale úplně nějnadšenější jsem z tělového mléka od Vichy, to voní opravdu nádherně, Vlastně vše od Vichy (make-up, krémíky atd.) mi moc krásně voní, bohužel bych musela přepadnout banku, abych si tam mhla koupit vše, po čem toužím vissla

Nacházíme to, co očekáváme, a dostáváme to, o co žádáme.
...
Tragédií života není to, že končí příliš brzo, ale že my čekáme příliš dlouho, než ho vůbec začnem žít.

Není tady

#6 21. 4. 2006 9:06

Chyara
♥♥-----

Mě nádherně voní tělové mléko s bambuckým máslem Planet Spa od Avonu. To je tak nádherná vůně, že musím k sobě pořád čuchat.Vůně je mírně nasládlá a taková prostě ňuchací.tongue

Není tady

#7 21. 4. 2006 11:15

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky taky hezky voní od AVONU  Satin Glow Daily Body Moisturiser je to novinka. Je to emulze, která ještě navíc dodá vašemu tělu jemný opálený vzhled. A ještě od AVONU  Tělové mléko s černou třešní a muškátovým oříškem.  To taky hezky voní. Když se tím natřu po koupeli, tak to voní ještě druhý den.

Upravil(a) Lucy (21. 4. 2006 11:16)

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#8 21. 4. 2006 15:39

Pešta
♥♥♥♥---

Taky používám od Avonu. Bud mléko nebo olej ve sprey.

Není tady

#9 24. 4. 2006 10:56

holka
Host

Pozor na mléko od Avonu - s vitamínama, jinak se to ani nejmenuje - to je příšerná vůně. A jak natruc, mažu jak se dá a fur ne a ne ho vypotřebovat.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí