19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky,
vechny Vás moc zdravím tak nás pustili včera domů - malá měla nií porodní váhu a jetě něco v porodnici ztratila, take nás pustili o den později. Něco opět nabrala, ale la s váhou a ke 2,5kg
Hodně bojujeme s kojením. Přisaje se, ale pak mi moulá jenom bradavku a občas dobře zasaje, ale stejně musíme dokrmovat, take je to pěkný kolotoč.. Někdy si připadám naprosto neschopně a jetě ke vemu se mi moc netvoří mléko, i kdy piju čajíčky na podporu kojení, 3l vody, mléko... Asi je to tím stresíkem, ale nějak se nemůu hodit do pohody a spánek taky dost chybí.
Nicméně porod byl opravdu rychlovka - 4x jsem zatlačila a byla venku Jetě aby ne kdy je to taková malá beruka
Ale raději bych brala 10x horí porod, kdyby měla nějaký ty faldíky.
No jo je celá po mě - já jsem taky nebyla ádný obřík a odmítala jsem papat. Mamina o mě taky měla strach, take jsem vyrostla od 4. měsíce na svíčkový s knedlíkem...
Mějte se hezky a já se opět přihlásím
PetaZ
Není tady
peti, tak jetě jednou gratuluju - a neboj, malá to doene, já měla taky dvě a půl kila, a jaká jsem teď mamina ... a a bude mít chvilku, tak mi prosím poli fotky na petano16@seznam.cz děkuju....
a moc Nelinku pozdravuj
Není tady
Peti,vůbec nestrácej hlavu,moje kamarádka měla malou dokonce 2,25kg a jak je teďkon krásná,je pravda,e to kojení je horí ,protoe nemají takovou sílu,ale musí bejt trpělivá a uvidí,e to půjde.Drim moc palečky a přeju hodně zdravíčka.
Není tady
Peti blahopřeju k rychloporodu. S tím kojením je nejhorí vydret, ta trpělivost, kterou já v sobě dlouho hledala. Verunka měla 2,6 při proputění z porodnice a taky se moc nepřisávala a teď je to cvalík, který je na prsu závislý U se těím, a půjdete na procházku, to se k Vám holky přidáme a zkoukneme Vás
chci taky foto Nelinky na trestikovam@seznam.cz
Není tady
Peti, moooc gratuluju a hlavne vydrzat!! urcite mala zacne bastit a bude cvalda jako ta nase:-)
Není tady
Taky moc moc gratuluji Peko k Nelince (moc krásné jméno), hlavně zdravíčko vám oběma a neboj, to kojení se poddá, uvidí. Hlavu vzhůru, maminko a vítej mezi náma
Není tady
Peto, určitě to bude vechno Ok, moc blahopřeji k Nelince. Ná prďolka měl při odchodu z nemocnice asi 2,7, ale pořád hubnul, nechtěli nás vůbec pustit. K tomu jetě nějaké komplikace, .... byli jsme tam 14 dní. Odcházela jsem s tím, e nejspí kojit vůbec nebudu a ono se to doma skutečně povedlo, protoe u jsem byla bez stresu, ve svým, se svýma chlapama a mlíčko se mi udělalo a kojím jetě teď. Určitě to vechno zvládnete.
Není tady
Tak mooooc gratulujeme! Se mnou taky na pokoji leela mamča s malým mimčem a krásně dneska prospívaj a kulatěj se .
Není tady
Tak Peti, nakonec jsem tě o několik dnů předběhla....
Jinak moc moc gratuluji k drobečkovi.
A jak ve zvládá? No já válčím s únavou, pořád si nemůu zvyknout na to noční kojení, kdyby ty miminka spaly celou noc co?
Není tady
Tak Peti jetě jednou gratuluju a vítám Tě mezi nás maminky stejně tak anetu tak holky a vám ta děátka pěkně rostou a nenadělají moc starostí.A jetli můu prosit fotečky na krausovasvetlana@seznam.cz díky.
Není tady
Peti, nic si z toho nedelej. Barunka se narodila s 2,8 kg a byla spis dlouha. Z porodnice jsme odchazeli s 2,7 kg. A ted je to moje mishelinka. Fakt je dulezite vydrzet, Nelika to brzy dozene.
Prosim taky fotecky: Romana.Borska@seznam.cz
Upravil(a) Romana (21. 4. 2006 19:54)
Není tady
Peti, moc moc gratuluju, a jste obě fit. Ráda bych také fotky: andyladiproc@centrum.cz
Není tady
Nojo anet, předběhla si mě take na mě zbyla bramborová medaile za "dubňátka"...
Tak včera jsme byli na převáení a díky bohu váha jde nahoru (2760g). Z těch hrozivých 2500g mi bylo fakt na umření.. Jinak s tím kojením stále bojuji. Liju do sebe takových tekutin, jím 5x denně, zkouíme i odsávat, aby se to pěkně rozjelo a co jsem nejvíc ze sebe vycucla, tak to bylo 60ml z obou prsou a to jsem se prosím u toho pěkně zapotila
Take kdy jetě kníká hlady, tak nastupuje umělotina beba. Kdo by řekl, e po pohodovým těhotenství a rychlým porodu, přijdou takový muka. Ale musím vydra - chtěla bych kojit.. Stejně, od 4 měsíce těhu mi vytékalo to kolostrum, take mi kadý říkal - jé ty bude mít mlíka a houbeles
Není tady
Peo, jestli můu radit, tak být tebou moc nedokrmuji, doufám, e dokrmuje aspoň stříkačkou a ne flakou. Jsem teda u pár let po dvou porodech, ale co vím, s tím prvním kojením jsem měla taky trápení, ale chce to vydret, kojila jsem co půl hodiny, ale pak se to ustálilo, oni něksdy ty miminka u hlad nemají jen by prostě sáli. Tak hodně těstí, uvidí bude líp
Není tady
Stránky: 1