29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
salek napsal(a):
Ahojky mamči, chci se jít zítra zeptat na plavání s naší Verunkou. Zajímalo by mě, jak je to s počůráváním miminek když jsou v bazénu..
Jinak bych také chtěla ,aby se naše malá přestala bát vody jako ta vaše zlatíčka...
Zatím se mějte a díky za odpověd´Renča (salek)
Matoušek se ze začátku taky pokoušel prořvat z vaničky. Jen než jsem ho ponořila až po bradu.To si tam pak liboval a v bazénu je jak rybička.Zítra jedem ke kamarádce mají krytý bazén,a tak si zas zaplavem.Máme plavací plínky od Huggies a od září co budem chodit do kurzu by jsme bez nich nemohli do bazénku.
Není tady
Ahojda maminky, už to bude skoro rok co jsme začali plavat s našema mrňatama co?? Jakpak pokračujete a jak se to líbí?? My opět po 3měsíční pauze příští týden pokračujeme tak jsem na to naše zvíře zvědavá
..
Není tady
My plaveme s Nelou od srpna a už jí pouštím pod vodou Je to naše potápka a moc se jí to líbí
Není tady
Nás čeká plavání poprvé příští týden v úterý, docela se na to těším. U nás je celkem 14 lekcí a každá stojí 92,-, je nás ve skupině kolem 6 dětí. Jsem u pojišťovny MV a přispívá 500,-. Tak uvidímě jestli se to bude Tomáškovi líbit.
Není tady
Ahoj maminky, jednou bych s naší malou taky chtěla chodit plavat. Koukala jse, že v Hradci Králové se plave v hotelu Eliška. Stojí to 2000 Kč/10 lekcí. Nevíte náhodou někdo, jestli je v HK ještě nějaké jiné plavání? Děkuju
Není tady
Hofmanka napsal(a):
Ahoj maminky, jednou bych s naší malou taky chtěla chodit plavat. Koukala jse, že v Hradci Králové se plave v hotelu Eliška. Stojí to 2000 Kč/10 lekcí. Nevíte náhodou někdo, jestli je v HK ještě nějaké jiné plavání? Děkuju
Hofmanko moc doporučuji, vlastní to moje kamarádka Pavla Pospíšilová a je super, hrozně dobře to umí s dětičkama.. My doplaveme v Pardubicích a budeme k Páje jezdit taky
Není tady
Ja sem s malym plavat nejezdila. Zacala sem jezdit az ted co mame pul roku ale samostatne a take se mu to moc zamlouva. uz sem s nim byla i ve venkovnim bazenu a tam je voda chladnejsi nez ve vnitr,ale jemu to vubec nevadilo. porad se cvachtal.
Není tady
sice ste si pisali uz hooodne davno ale mozno niekomu pomoze info o plavani v Brne...starala som sa o dva kluky a chodili sme plavat sem http://www.filia.cz/main.html boli sme naprosto spokojni
Není tady
moc pěkné plavání s dětmi má i paní Škrabálková - Klub Kosatka v obci Černý Důl - Krkonoše. Mají i pension a tam to pořádají. Mohu to jen doporučit - stojí to za to.
Není tady