29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojda maminy tak se nám konečně uvolnil termín a nastupujeme s Adélkou na plavčo . No jsem na ni zvědavá, zkoušeli jsme to doma ve vaně s paní učitelkou a móóc se jí to líbilo .. No třeba nám to pomůže i na tu vyrážku, protože mají mírně slanou vodu a není v tom chlór tak uvidíme. Určitě dáme s Adélkou vědět jak se nám to líbilo..
Není tady
Klaris, sice jsem zatím ještě "mamča čekatelka", ale dost se těším na plavání s mimčem. Nevíš od jakého měsíce se smí začít? A jak to vychází finančně? Přispívá něco pojišťovna? To asi ne, co (jsem to ale naivní
)? Jsem já to, ale zvědavá těhule...
Ale když já se fakt na to cachtání s mimouškem děěěsně těším.
Není tady
Tak to dej Klaris vědět. Verunka vanu miluje, ale na plavání bychom si musely samy pronajmout bazén. Ona nesnáší jiné miminka, teda když brečí
dneska tam jdeme podruhé a já celou noc nespala strachy. Už teď se klepu, ale chci to ještě zkusit. Vím že plave Verunka moc ráda, tak snad to někdy překoná - ten pláč jiných dětí.
Adélka je mladší, té by děti vadit nemuseli. Tak se těším na info. Jdete taky dneska?
Není tady
Jajina napsal(a):
Klaris, sice jsem zatím ještě "mamča čekatelka"
, ale dost se těším na plavání s mimčem. Nevíš od jakého měsíce se smí začít? A jak to vychází finančně? Přispívá něco pojišťovna? To asi ne, co (jsem to ale naivní
)? Jsem já to, ale zvědavá těhule...
Ale když já se fakt na to cachtání s mimouškem děěěsně těším.
ahoj Jaji, ono je to idividuální dle toho plavečáku. U nás se začíná od ukončeného 5. měsíce - před tím jsou vaničky. A ceny se taky liší. My platíme 4500 na 3 měs. je to hrozná palba. To víš, Juklík má reklamu jak blázem
O pojišťovně nevím, myslím, že ne, ale chce si to taky zjistit u nich, co umí
mě moje oborová dává nějakých 450 kč na rok, takže pakatel, a je to i za léky atd. Takže možná se tam dá to plavání taky zahrnout - nevím
Není tady
my jdem v kvetnu nebo cervnu nejdriv na ty vanicky, tak jsem zvedava
pojistovna - revirni bratrska prispiva 500,- na rok na plavani mimin.
Mishi, neboj, dneska to zvladnete, urcite!:-)
Není tady
Děkuju Misho, ufff, podlomily se mi kolena. 4500,- na kvartál? Za takový šílený prašule musí být v ceně i nááádhernej svaloušovej plavčík dole bez a k tomu malá jachtička, ne?
No nic, tak asi ne. Ale co fakt doufám, že za tu cenu je pak na ten kvartál neomezený počet vstupů. Nebo ani to ne a je to limitované? Fakt je to děsná palba. Docela jsi mi vyrazila dech.
Není tady
Holčiny, můžete mě prosím zasvětit co jsou to ty "vaničky"? To si vezmeme vaničku, nejlépe v bandasce i vlastní vodu, přijdeme někam na plovčák, zaplatíme 250,- za půl hoďky, že si mimčo ponoříme do voděnky pod dohledem zkušenějšího? Už se fakt děsím. Při těch cenách dneska by mě nepřekvapilo nic.
Není tady
Holky, tak já se taky už delší dobu zajímám o to, že budeme s malým jezdit plavat. Jenže všude jsem našla kurzy, co se jezdí pravidleně určitý den, třeba dva měsíce, platí se to naráz a taky to stojí dost peněz. Ale teď jsem našla plavání pro dětičky, kam se jezdí, prostě, když to vychází časově. Platí se každá hodina zvlášť a to 70 Kč. Může tam maminka i tatínek. Je to každé pondělí. Bohužel zatím vždycky v pondělí byl manžel v práci, ale už to brzy určitě vyjde a vyrazíme na plavčo. Je to v Jindř. Hradci. Psala jsem dotazy na několik bazénů v okolí a konečně jsem objevila něco, co by nám mohlo vyhovovat.
Není tady
Peti, tak hradec mame kapku z ruky:-(((
Jaji, ty vanicky u nas stoji 200,- jeden vstup a je to nejake cvachtani pod dozorem instruktora. je to palka, ale pry nas bez toho nepusti na bazen, teda pry maji narvano a davaji prednost vanickarum:-(( takze aspon dva tri vstupy chci udelat ve vanach a pak do velkeho, uvidme co na to mala
Není tady
Makčo, já si dělala s těmi 250,- legraci! Ale bohužel jak koukám jsem se skoro trefila Zjišťuju, že se nevydělává jen na potřebách pro děti, ale úplně na všem. To je fakt děsný!
Peti, těch 70 Kč je krása. Protože pokud bych propočítala ty 4500,-/kvartál a šlo by jen o 1 plavání týdně, tak to vychází na 375,- Ale už se přestávám divit čemukoliv. Ale bohužel i já mám Hradec trochu z ruky
(
Není tady
Tak máme první plavčo za sebou . Kurs stojí 1900,-kč je to 10 lekcí, je tam jen pět miminek
, trvá to hodinku.. Chodí se na něj od 3měsíců, tj. po prvním očkováním a mělo by mít mimčo prohlášení od pediatra že smí chodit plavat.. Jinak od 6týdnů do 3měsíců, se dá objednat paní a ta dochází domů a plave s miminkama ve vaně asi 280,-kč za hoďku..
No bylo to super všechny miminka byly spokojený a líbilo se jim to, dneska byla taková první seznamovací hodina
a od příště se začne pořádně plavat. Snad to Aduš pomůže i trošičku na ekzém, protože ta voda je příjemná a trošku slaná, pořád jí mimča cucali.. Bylo to fakt super, všem doporučuji. Teď mi chrupká jak zabitá..
Není tady
tak my to zvládly. Instruktorka říkala, že je Verunka jak vyměněná. Jinak Jaji, tady to je 350 Kč/půl hodinky plavání. Je to fakt děs! Není to bohužel volný vstup na kdykoliv, ale přesně na danou půlhodinku 1xtýdně. A když jste nemocní nebo nemůžete, tak musíte čekat až někdo jiný, někdy onemocní a nahlásíte se tam místo něj. Jinak máte smůlu a penízky propadají
Není tady
misho vidis, verunka je slunicko:-)
a je fakt ze na tomhle se strasne ryzujou prachy:-(((
Není tady
Verča s Adélkou jsou šikulky. A maminy vám fakt závidím. Už se těším až za pár měsíců budu taky s Danečkem cucat vodu. Ať to stojí co to stojí. Nejhorší na tom je, že právě s tím ty plavečáky počítají. Je to vyloženě vydřinušina.
Jdu prohledat internet jak si na tom stojíme cenově tady v Brně. Ale počítám, že se to od Prahy moc lišit nebude.
Jinak k tomu plavání ve vaně od 6.týdnů do 3.měsíců.... Opravdu je nutný platit tak nekřesťanské peníze nějaké paní jak píše Klaris? Holky, nedá se to zvládnout sama? Někde na netu juknout na nějaké plavecké polohy? Fakt nevím, zatím nevím co je to mít kroutící se klubíčko v ruce, takže se jen ptám zkušených maminek
Není tady
Misho, a ze které části Prahy jste? Já chodím s malou do hotelu Carol na Českomoravské a platím 2.500,- za půl roku ( 20 lekcí). Je to plavecká škola betynka a plavou asi na 3 místech, ale je to v hotelových bazénech.....
mají svoje stránky www.betynka.cz
Ze začátku jsem chodila do " motýlka " do Letňan, ale tam to bylo také dost drahé, i když na velmi dobré úrovni.
Není tady
Ahoj, tak my byli dneska podruhy ale zatim jenom ve vanicce a Tomikovi se to mooooooooooc libi. Myslim Jaji, ze asi neni dobry to zkouset sama. Mozna absolvovat par hodin a naucit se to. Ale plave se ve velky vanicce a ruzne se s nima houpe a vozi po vode a na to ti vana nestaci. Taky me varovala, ze je lepsi necvicit pokud si nejsem jista, ze to delam dobre. Mohla bych mu pry vic ublizit nez pomoci. A navic se asi cvici novy a novy cviky. Ale mas pravdu je to des. Ja platim 275 kc za hodku a ve vanicce jsme 15-20 minut :-(. Ale kdyz vidim Tomika, tak to za to stoji.
Misho, vy jste sli rovnou do bazenku?
Není tady
spunt napsal(a):
Misho, a ze které části Prahy jste? Já chodím s malou do hotelu Carol na Českomoravské a platím 2.500,- za půl roku ( 20 lekcí). Je to plavecká škola betynka a plavou asi na 3 místech, ale je to v hotelových bazénech.....
mají svoje stránky www.betynka.cz
Ze začátku jsem chodila do " motýlka " do Letňan, ale tam to bylo také dost drahé, i když na velmi dobré úrovni.
Spuntíku já tam plánuju taky jít. Myslím, že to info mám taky od tebe. Mají pobočku tady poblíž na HOmolce, ale je to až od 7 měsíců, takže proto jsem zaplatila teď tu palbu. Ten další kvartál už vlítnu do Betynky, protože to je hned příjemnější. Ale je to ve škole a švagrová říkala, že tam chodí i její 10. dcera a je tam zima. Tak nevím, snad je tam i malý bazének. Uvidím, budu tam pak volat. Mám plány jako na desetiletku
Marti my šly rovnou do bazénku. My jsme ve vaně dělaly opičinky samy a mě se tehdy nechtělo ty peníze dávat za vaničku. Taky tam dávají přednost vaničkářům, ale na prachy slyší
Není tady
Já jsem Verunce věřila,že jí to začne bavit.Jinak já se na to moc těším.My jsme vodníci tak doufám,že Matoušek bude taky.Ve vaničce se ráchá rád a vydržel by tam snad celý den.
Není tady
Ahoj holky, plavání s dětičkama je vážně super. Náš Dorian plave (zatím ve vaně) od 2.týdne věku. Mám štěstí, že mám kamarádku, která učí mimča plavat, takže to máme doma zadarmo. Opravdu se to nejdřív musí učit doma ve vaňe než je pustí do bazénu. Dítě se musí nejdřív naučit signál na potápění. To je snadné. Dělá se to každý den normálně při koupání. Dorian se potápí od 3.měsíce a moc se mu to líbí. Jen je problém, že doma máme dost chlorovanou vodu a každý kontakt s tou vodou mu zhoršuje ekzém :-(
Není tady
Jani, ty jsi z Brna??????? Tady v Brne mame tusim Plavacka na Luzankach a dale taky nevim :-((
http://www.plavacci.com/plavani.html
Není tady
Tak plavání vesele pokračuje a my děláme pokroky . Za dva týdny se už bude Adélka potápět pod vodu, tak jsem na ni moc zvědavá jestli se jí to bude líbit..
. Reflex na zadržení dechu má prý super tak uvidíme jak nám to půjde dál..
Jak pokračují ostatní plavci???
Není tady
teda, tak to je Adélka šikulka. Verunce to moc nejde, kouká přímo do proudu na kelímek - odkud to jde? No za měsíc už budeme taky potápět, tak uvidíme jak mě vyřve
Jinak nám jde plavání super, Verča se celou dobu radostí klepe a šplouchá a směje se. Fakt úžasný
Není tady
A já se pustila s vervou do hledání plavečáku u nás v Brně, to bude zajímat hlavně tebe Romi. A moc toho tady teda není. A když je, tak vesměs až od půl roku věku mimča. Takže se s prďolou až vyjukne na svět jak to tak vypadá nejdál podíváme do vany. Popřípadě mu na koupališti uteču do bazénu
Romi, tady jsou nějaké odkazy pro aktivitky s mimískama v Brně, tak jukni, třeba něco najdeš. http://www.mujweb.cz/www/zehnulova/odkazy.html
Není tady
Misho a kam jezdíš do toho jukliku - do Vršovic? Slyšela jsem, že měli plavání i tady na Stodůlkách, ale v nabídce už to není....
Není tady
ne Peti tady na stodůlky! V nabídce to je.... tedy myslím
http://www.juklik.cz/html/view.php?id_m … 963ceb0fa1
v kontaktech na www.juklik.cz je provozovna Luka
Není tady