|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahojky já teda nejsem z Prahy, ale žije tam moje sestra. Je mi 27 let a mám čtyřletou holčičku a o další mimo se pokoušíme čtvrtým měsícem. Když si budeš chtít pokecat tak můžeme.
Není tady
no my jsme se pokoušeli o to první dítě rok. Tak doufám, že na tohle druhý nebudeme čekat déle. A jak se jmenuje tvoje holčička?
Není tady
Ahojky tak naše holka se jmenuje Nikolka. Taky to naše dítko je někdy zlobivé člověk se pořád pokouší dorozumívat se s nima domluvou, ale ono to pořád taky nejde. Někdy jí třikrát opakuju ať si něco uklidí a ona tak na mě kouká tak musím někdy zvýšit hlas a to potom uklidí všechno. Taky si moc přeje sourozence chtěla by další holčičku, ale holt ještě musíme počkat až nám to dopadne. Ale taky se moc těším na druhé. Tak se zatím měj hezky a já ještě dneska písnu!
Není tady
Ty děti z nás maj prostě srandu viď? Ale jsou to naše zlatíčka. Ikdyž mě někdy trápí za nic na světě bych ji nevyměnila.
Není tady
A měla jsi ten první porod v pohodě? Já jsem musela mít císařský řez, protože měla omotanou pupeční šňůru okolo krku a odcházeli ji odezvy. Tak mám docela strach, že po druhé by mě to mohlo zase potkat.
Není tady
Nikču jsem přenášela měla se narodit v lednu a až 6.února mě vyvolávali porod. Nevím jestli se jí nechtělo ven nebo jestli mi to blbě vypočítali ten termín. Od dopoledne jsem tam zkuhrala a až kolem páté odpoledne jsem si mohla zavolat manžela. Pořád mě tvrdili, že cítím víc než bych měla ale to oni přece nemůžou poznat co se děje uvnitř člověka. Tak když manžel přijel tak mě dali jak se dává na břicho kvůli ozvům miminka a najednou my ty odezvy odcházeli tak okolo mě začalo lítat spousta lidí a manžela dali pryč. Pamatuju si akorát jak mě vezli na sál a potom jak mě uspávali. No a po době mě budil manžel a mluvil na mě ale já jsem ho moc nevnímala. No a potom císaři nic moc. Spatně se mi chodilo tak když jsem nemusela tak jsem radši ležela. Taky jsem v životě neměla kapačku tak potom mě bylo špatně. Tak nevím jestli je lepší rodit normálně nebo císařem. Jak kdo co snese. A pamatuju si když jsem odcházela z nemocnice domů až po týdnu tak jsem se hrozně bála, že se mě ta jizva roztrhne ale doktor mě ujišťoval že ne. Byl to pro mě docela šok na poprvé.
Upravil(a) Nikiska (21. 4. 2006 22:04)
Není tady
No a chtěla jsem ti ještě říct, že teď už dělají nádherné šití. Ty stehy jsou skryté vevnitř takže máš potom jen takovou delší čáru. Teď to už mám nádherně vybledlé a skoro ani nevím, že mě tam šili. Akorát po tom císaři po delší době když byla změna počasí tak mě v té jizvě škubalo ale teď je to v poho. A to vaše miminko má ještě čas se obrátit tak snad to bude v pořádku.
Není tady
tak to jsem netušila, že může mimčo chytit infekci od matky tak to jsem zase o trochu chytřejší. Jinak jsem také celé těhotenství neměla skoro žádné problémy. Mám vyšší krevní tlak tak akorát v létě se mi motala hlava, ale jinak vůbec nic. A všehovšudy jsem třikrát zvracela ale jinak mi bylo fajn. A taky jsem byla smířená že budu rodit normálně a potom jsme s manželem koukali jak blázni na toho císaře.
Není tady
tak to já bych na toho doktora koukala taky jak tele!! Já při Nikče přibrala tři a půl kila a ona vážila když se narodila tři kila čtyřicet tak to jde.
Není tady
Ale divím se, že jsi to tak dlouho vydržela bez teplého jídla. To si nedovedu představit jíst jen studené, ale když ti to nedělalo dobře tak není divu. Já měla hrozný chutě na přesnídávky to bylo moje. Jinak jsem hrozně zbožňovala ovoce tyhle dvě věci byli pro mě mňamky. Ale z pachů nebo z jídla se mi žaludek nezvedal.
Není tady
ahojky naše Nikča měla plíny jen do dvou roků a dvou měsíců. A na noc asi do dvou a půl roku. Přes den to s ní bylo jednoduché ono jí bavilo chodit na nočník tak jsme chodili pro jistotu častěji. A na noc jsem jí vždycky když jsem šla spát pro jistotu vždycky ještě posadila na nočník.
Není tady
ahoj Verčo opravdu se obrň trpělivostí a uvidíš, že to s Deniskou zvládnete bez plenek. Je hrozná výhoda, že by ti šla do tý školky aspoń by sis chvilku odpočinula a ona se aspoň zapojí do kolektivu dětí. Třeba tě ještě překvapí s plenama, protože tam uvidí, že je ostatní nemají. Ale trochu nevýhoda je, že když dáš dítě mezi děti tak je docela často nemocné. Naše Nikolka chodila nejdříve do kroužku tzv. školička tam chodila jen na dvě hodiny a to jednou týdně, ale děti měla hrozně ráda. A do velké školky začala chodit v říjnu minulého roku a tam jak jsme vlezli tak jsme byli pořád doma a to jsme tam chodili jen na těch pár dní jak bylo dané, když si na mateřské. A je škoda, že ti to pohlaví neřekli na stoprocent. Tak snad ti to upřesní toho čtrnáctého. My se pořád pokoušíme a zatím z toho ještě nic není. Docela mě to i trochu štve, ale říkám si že kdo čeká ten se dočká. Tak ti přeju hezký slunečný den ahoj Nikiska
Není tady
Chtěla jsem se tě zeptat Verčo chodí ti pravidelně Deniska spát po obědě? A v kolik ti usíná večer?tak zatím ahoj
Není tady
No tak vidíš, že máš Denisku šikovnou. Je to dobře, že chce sama od sebe chodit na nočníček. A ty pleny na noc nemůžeš chtít hnedka zázraky, ale jste na dobré cestě být bez plen. A to že Deniska vstává okolo devátý tak to já měla s Nikčou taky takže jsme se ráno vždycky pěkně vyspali. No Nikče se moc taky nechtělo chodit spinkat po obědě. Dneska jsme byli u doktorky protože nám pořád kašlala takovej dávyvej kašel a teklo jí z nosu a doktorka nám řekla, že na poslech je v pohodě, ale že teĎ všechno kvete a že to ty děti dusí a že až bude zase škaredě že nás to přejde tak sem ráda. A doufám, že nejsme na nic alergický.
Není tady
Verčo mi máme rotwajlera, ale je křížený s vlčákem. On je teda pěkně pálený jako rotwajler, ale je vyšší a je hubený než rotvík. No váží 50kg. Letos mu bude 9 let. Než se nám narodila Nikolka tak jsme nevěděli jestli ho nebudeme muset dát pryč když budeme mít mimčo, ale k Nikče přistupoval v pohodě tak nám zůstal. Někdy bych ho radši neviděla. On je totiž pořád jako štěně. Tahá nám po bytě v hubě pořád pantofle a to za těch devět let se to neodnaučil. A máme ještě vodní želvu a zakrslýho králíčka takže na byt 2 + 1 je to až až. A vy bydlíte někde v rodiném domku nebo v paneláku?
Není tady
No válí se po něm i si na něj už párkrát sedla, ale on se v poho zvedne a jde dál. Někdy když ho otravuje tak vrčí a to znamená, aby ho nechala být. Ale jsou to velký kamarádi. Když byla miminko tak ji chtěl pořád olizovat hrozně mu vonělo když jsem jí namazala Johnsnem. Venku by ho chtěla pořád vodit, ale moc nemůže protože bydlíme v centru města a on ten náš chlupáč taky nesnese ledacjakýho psa. Takže kdyby jí ztrhnul tak jí táhne až buch ví kam. TAk ho vodí jen když jdeme na procházku a víme, že nikde není žádný pes. No věřím ti, že jste rádi za 1+kk. My ten byt máme v pronájmu, ale dlouhodobým. Už tu žijeme devět let. TAkže jsme rádi za střechu nad hlavou. Protože na nový byt nemáme a do hypotéky se nám nechce. Mohli by jsme si někdy poslat přes maily nějaký fotky. Já jich mám ztažených v počítači hafo. Tak dobrou
Není tady
veron1ka napsal(a):
Najde se nějaká normální holka na dobrej pokec nejen po netu? Mám skoro 3 letou holčičku a na cestě další mimčo. Je mi 22 a jsem z Prahy, tak jestli máš zájem tak se ozvi.
Ahoj, mám "skoro" tříletýho kluka. Jsem ze Žirovnice.
Není tady
Aha Nikisko, to jsem nevěděla.
Není tady
Petro ona si semnou předtím psala, ale potom najednou jak, když po ní slehne zem.
Není tady