6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky maminy chci se zeptat jestli máte některá z vás zkuenosti s odsátím rýmy pomocí vysavače.U jsem o tom hodně četla ale vyskouené to nemám a kámoka má osmi měsíční holčičku a ta má pořád píchané ouka právě z té oklivé zelené rýmy.A odsávačkou to prostě nejde Je mi jí straně líto tak se chci poradit.Předem děkuji!!!!!!!
Není tady
Mysko, ja tu odsavacku mam a nemuzu si ji vynachvalit. Tu obyc hadickovou jsem hodila do kose a ted nosanek jenom "vysavame" a Barunce se hned ulevi. Chapu, ze si vetsina mysli, ze to je silne, ale je tam redukce, takze to miminko nijak neohrozuje.
Není tady
Romčo a jak vypadá, kolik stojí ... ? Já to tou hadičkou taky ven nedostanu.
Není tady
Peto, hod to do kose, je to akorat na otravu.
http://www.mysacek.cz/items.aspx?id=610
Není tady
Ahoj Romano děkuji za odpověd.Tak snad to pomůe Pa
Není tady
Na rýmu je nejlepí trojkombinace odsávačky, zvlhčovače vzduchu a spreje quixxu z mořské vody!Mám to vyzkouené a opravdu to funguje.
Není tady
ja odsavam a davam malemu Quixx, uz ma 7 mesicu a muze se od pul roku. No a nekdy dam i fenistil.
Není tady
Na rýmu je nejlepí nejdříve zvlhčit nos nějakou termální vodou, já pouívám Nasodrill - můe se pouívat bez časového omezení. Chvilku počkat a pak odsát odsávačkou přes vysavač. Na tu nedám dopustit. Ta voda nos zvlhčí a uvolní. Ideální je pouívat ji preventivně.
Není tady