6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
nevím, jak vás, ale mě tato diskuze přijde tak trochu jako provokace ze strany Kilie. Je mi líto, e to musím napsat, ale tím, e jsem "ex-bulimička" mě vytáčí, e Kilia je hrdá na to, e jí nastoruhanou mrkev. Ňami :-(
Kilio,
teď čti pozorně. Napíu ti jídelníček, který měly předepsány anorektičky na léčení na psychiatrii, kdy jsem se tam léčila i já.
Snídaně: dva rohlíky, máslíčko a med
Svačina: dva rohlíky, máslíčko a salám
Oběd: polévka + dva rohlíky, standardní jídlo - maso, brambory, omáčka atd.
Svačina: pudink
1. Večeře: standardní jídlo - opět maso, brambory(kae, rýe..), omáčka atd.; v pondělí bylo sladké jídlo (krupicová kae..)
2. večeře: jogurt + dva rohlíky
Bulimičky neměly přídavky, take si odmysli ty rohlíky k obědu a k večeři.
Tak a teď snad pochopí, proč je strouhaná mrkev za den MÁLO.
Mary
Ahoj Mary, to teda byla velkovýkrmna.
Vdycky mě straně zajímalo, jak se to v léčebnách dělá, aby to ty holky nevyzvracely- vdy pokud jde na záchod,nebo do sprchy, můe to vyzvracet,ne?
Není tady
Ahoj Leilo,
velkovýkrmna to byla pro anorektičky, které váily třicet kilo. Musely přibrat, jinak by asi brzo umřely. Můu říct, e mi to taky přilo děěěěsně moc, ale ani kilo jsem nepřibrala (neměla jsem přídavky, váila jsem 65 kilo), ale paradoxně jsem měla po léčení o kilo míň.
Co se týká toho zvracení. Samozřejmě záchody i sprchy tam jsou :-) Ale je to nemocnice, kam jsou hospitalizované holky, které jsou plnoleté(s léčebnou pro mladé dívky zkuenosti nemám). Je pouze na tobě, jak se bude chtít chovat. Já jsem ádnou holčinu, která by tajně zvracela, nezaila. Sestřičky by to ale myslím ohlídaly a i my pacientky bychom si vimly - měly jsme oči jak na opkách, kdy la některá z nás na WC. WC bylo naproti sesterně. Jak říkám, jsi tam dobrovolně, protoe se chce vyléčit a přestat zvracet. Není to o tom, aby tě někdo přivázal za nohu k posteli nebo chodil s tebou na záchod :-) Zvládnout to musí kadý sám, a u s odobornou pomocí. Já jsem měla těstí na úasné "spolupacoky", byly jsme parta a já na holky moc ráda vzpomínám.
Mary
Ahoj Mary, díky za odpověď.Tys tam byla s 65 kily? Vdy to jsi nebyla vyhublá? Z kolika jsi zhubla?
To je palba otázek, co?
Já jsem si vdycky myslela, e třeba na záchodě a ve sprchách jsou kamery- haha. Měj se.
Není tady
Leila napsal(a):
Ahoj Mary, díky za odpověď.Tys tam byla s 65 kily? Vdy to jsi nebyla vyhublá? Z kolika jsi zhubla?
To je palba otázek, co?
Já jsem si vdycky myslela, e třeba na záchodě a ve sprchách jsou kamery- haha. Měj se.
Kamery, v naem zdravotnoctví? Ne, buďme rádi, e tam jsou aspoň ty záchody
Jojo, jak u jsem někde psala, já jsem kvůli bulimii přibrala. Tedy popořádku: měla jsem 56 kilo a chtěla jsem mít 55. Tak jsem nejedla. Za týden jsem zhubla na 51 kilo. Tak jsem si říkala, e jetě to kilíčko dolů.. Jene pak jsem začala mít hlad. A začala jsem se přejídat. A zvracet. Protoe mi zvracení nikdy nelo a doma to byl problém, aby si toho nikdo neviml, zvládla jsem se vyzvracet třeba třikrát, ale přejedla jsem se počtvrté třeba hodně pozdě v noci a zvracela jsem a ráno. Taky jsem dokázala sníst stranou spoustu jídla.. Tím jsem nabrala 10-15 kilo. Byla jsem opuchlá, oteklá a oplácaná, neastná a zničená. proto jsem la do té nemocnice. Přestala jsem si připadat jako člověk... Holky bulimičky, co jsem poznala, nebyly vychrtlé, větinou měly normální váhu...
Ilseli napsal(a):
kilia napsal(a):
Smím se zeptat jak vzniká bulimie?
Kdy dívky popřípadně eny začnou s bulimi ,tak jak to jde dál?
Dejme tomu e se začnou přejídat a pak to vyzvrací.Tak to se musí pohybovat jen na té samé váze jak začaly ne?Velice by mě to zajimalo.Napite;)Při bulimii vzniká blud, e čím je tíhlejí, tím je krásnějí. Čím déle tento blud trvá, tím hůře je léčitelný! Pokud někdo nastartuje zvracení po jídle, tělo si na to zvykne, později je člověk zcela kost a kůe, nic v sobě neudrí a okamitě ve vyzvrátí! Pak u mají plné ruce práce odbornící, aby se zachránili lidský ivot!!!!. Pokud se zachrání, můe jít o naruení ivotně důleitých funkcí organismu a můe dojít k doivotním zdravotním problémům!.
Na to, aby by člověk byl astný a úspěný v ivotě, potřebuje zcela něco jiného, ne být nezdravě tíhlý!!!!
Přečti si to jetě jednou, Kilio, vem rozum do hrsti.....
Není tady
Mě se stejně líbí víc holky, které mají ve plnějí a ádné vyzáblé ....
Není tady
Dobrý večer jak se máte?
Nechápu proč se bavíte o mých gramatických chybách vím e je po mě sloité něco přečíst ale co je moc to je moc.
Není tady
Vdy u toho holky nechaly, Kilio.
Tys fakt jedla jen tu mrkev? Celej den?
Není tady
kilia napsal(a):
Smím se zeptat jak vzniká bulimie?
Kdy dívky popřípadně eny začnou s bulimi ,tak jak to jde dál?
Dejme tomu e se začnou přejídat a pak to vyzvrací.Tak to se musí pohybovat jen na té samé váze jak začaly ne?Velice by mě to zajimalo.Napite;)
Dítě, u jsi v pohodě ???? Napi!
Není tady
Chtěla jsem zde vloit jeden zajímavý obrázek, ale bohuel- napodařilo se. .
Jak se má, Kilio?
Upravil(a) Leila (30. 4. 2006 22:31)
Není tady
Dobrý večer,právě po dlouhě době jsem se dostala k PC,protoe jsem byla u babičky.Co je nového?
Není tady
Ahoooj kilio, tady nic nového. Co ty- jak to jde? Kolik zhublas? lo to u babičky? Vdy ta tě asi do jídla nutlia, co.
Není tady
Jo ta mě nutila a jak prej budu nemocná e se mi scvrkne aludek a pak do sebe nedostanu jídlo.Moje váha je dalo by se říct stejná.
Není tady
Tak to se ráda, e se doma,co?
Není tady
Z jednoho důvodu jo a jednoho ne.Ptz mám tam svého miláčka.
Není tady
a jemu nevadí, e hubne?? nebo to na tobě nezpozoroval?? ale vidí, to je přesně to o čem se tady mluvilo... nehubne, protoe nejí... u jsi konečně na to přila, e musí jíst aby jsi hubla???
Není tady
No asi to nezpozoroval.Náhodou kdy nejím tak hubnu.(nezdravě)
Není tady
Jsem zas nemocná mám antibiotika to je na hlavu.
Není tady
Ahoj.Jak se drí?S čím zase marodí?Já byla nemocná,tak jsem nemohla na počítač.Kolik váí a co jí atd.....?
Není tady
Já se drím nic moc.Vdy se najím a potom zas nejím a tak váha se bohybuje stále.Ted mám ruku vsádře.No to bych nebyla já bez nějakého zranění.A co vy?
Není tady
A to sis ju zlomila normálně,nebo u má tak řídký kosti?
Dcera(ta bulimička)má 20let a začíná běhat po doktorech s kloubama,holt se podepsalo těch několik let diet a zvracení.Kolik dalích problémů jetě má,to mě radi asi neříká,abych se nenervovala.Teď dost přibrala(bere antidepresiva-ty jdou na tlouku)a tak se dala na plavání.Jen mám strach,aby zase do toho nepadla.Kdy teď přijela na víkenk,kadýmu jsem řekla,a nemluví o její váze.Ona stačí jedna blbá poznámka a bude v tom lítat zas.
Kolik váí?A co jí?Má aspoň 5jídel za den?
Upravil(a) ctyr,listek (12. 5. 2006 8:31)
Není tady
no já mám taky do dneka problémy a dost velký.... je to u hodně let, ale stále chodím na kontroly s nohami, začínají mi řídnout kosti a pekelně to bolí a to je mi "jen" 29, problémy s páteří a nejvíce to odneslo srdce a ledviny... kadý půl rok jezdím an kontroly se srdcem..
Není tady
Ahoj lidičky jak se máte?¨
Váhu jsem si udrela kolem 58kg-60kg.A u jsem si zvykla.A co vy?
Není tady