6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jetě se chci Kilie zeptat, co ty bys vlastně v ivotě chtěla dělat. Je ti 14, tak je čas o tom začít přemýlet, jestli to tedy není tajný.
Není tady
Blbá tak blbá.
Není tady
Jak tohle myslí, blbá tak blbá, tomu nerozumím.
Není tady
Já bych chtěla jít na Zdravku nebo ekonomku.
Není tady
to mi psala Caroline.
Není tady
Kilie,přečti si to pořádně, Caroline ti rozhodně nenapsala, e jsi blbá. Psala ti, e tvé metody hubnutí nejsou v pořádku a přestoe ti to tu opakujeme pořád dokola, nechce to pochopit. To, e by ses měla troku víc věnovat gramatice, jsem ti psala já. A zase jsem to nemyslela tak, e bych na tebe chtěla být hnusná nebo tě napadat, ale prostě dělá chyby jak dítě z 1. třídy a to by na zkouky na střední kolu rozhodně nestačilo.
Zdrávka nebo ekonomka, to je hodně velký rozdíl zájmů. Proč zrovna tohle?
Není tady
Jestli myslíte ,e dělám ta dy na netu gramatické chyby no a co?Já mám ve kole dobré známky mám jedničky a dvojky.
Není tady
Tak to je v pořádku, to jsem ráda. Ono to toti podle tvých zpráv nelo poznat, teď nemyslím ty chyby, ale to, jak píe = sloh. Promiň, já jsem prostě na tu četinu zaměřená, jsem tlumočnice. Pořád jsi mi nevysvětlila, proč zdrávka nebo ekonomka, přijde mi to od sebe hodně vzdálené.
Není tady
Troku se musím zastat Kilie- u ní se to snese, ale kdy čtu příspěvky některých dospělých, musím se nad gramatickými chybami jenom usmívat- krásným příkladem je uivatelka EvaRichterova. Ta tam má chyb, a nikdo jí to nevyčítá...
Take si myslím, e bysme v tomto směru měly Kiliu nechat na pokoji, vdy hrubky v gramatice jsou v jejím případě jen pověstnou třeničkou na dortu, co se chyb v ivotě týče...
Není tady
Kilio, jak se ti vede? U má míň kg? Jak to jde,papká něco?
Není tady
Leilo, to je fakt. Já jsem tím vím chtěla jenom říct, e by se Kilie mohla zaměřit na něco uitečnějího ne na hubnutí.
Není tady
Ahoj Leila mám 60kg.A jak ty se má?
Není tady
Zdravka to proto e by mě sestřička popřípadně bavilo no a ta ekonomka je a ta druhá verze.
Není tady
Tak ti budu dret palce, aby ti ta sestřička vyla.
Není tady
kornoutek- má 162 cm, ale teprve začíná hubnout. Teprve se to rozjídí... achjo...
Kilio, mám se fajn, díky. Tak kdy váí pořád 60, tak u přestalas hubnout? To váí stejně jak minulý týden, u ses na to vykvákla, nebo ne?
Není tady
Neee já jsem tak nějak za táden zhodila 4kg.Muj rekord byl 64kg.
Není tady
Svas- aha .
Kilia-4 kila za týden- nepřehání tu rychlost? Co hamká? Nic? Kolik pije tekutin?
Není tady
dnes mám jen nastrouhanou mrkev
Není tady
A proč? Řekni mi jediný rozumný důvod proč.
Není tady
Caroline Ti napsala pravdu, ale na to se reaguje hůře ne na otázku co hamká...
Nastrouhaná mrkev je bezva, slečno noacoemámnanetugramatickéchyby(on je rozdíl v chybách na internetu a ve kole?). Aspoň Tě nebudou muset posmrtně doupravovat. Díky té zhamkané mrkvičce se toti dobře opálí. Jen tak dál... Moná bude jednou slavná... in memoriam - jak jinak... třeba nějaký dokumentarista zabloudí na tyto stránky a začne si stahovat Tvoje moudra o mkrvičce a gramatických chybách na netu... a prostě si počká pár měsíců na pointu Mrkvičce zdar!
Není tady
kilia napsal(a):
Smím se zeptat jak vzniká bulimie?
Kdy dívky popřípadně eny začnou s bulimi ,tak jak to jde dál?
Dejme tomu e se začnou přejídat a pak to vyzvrací.Tak to se musí pohybovat jen na té samé váze jak začaly ne?Velice by mě to zajimalo.Napite;)
Při bulimii vzniká blud, e čím je tíhlejí, tím je krásnějí. Čím déle tento blud trvá, tím hůře je léčitelný! Pokud někdo nastartuje zvracení po jídle, tělo si na to zvykne, později je člověk zcela kost a kůe, nic v sobě neudrí a okamitě ve vyzvrátí! Pak u mají plné ruce práce odbornící, aby se zachránili lidský ivot!!!!. Pokud se zachrání, můe jít o naruení ivotně důleitých funkcí organismu a můe dojít k doivotním zdravotním problémům!.
Na to, aby by člověk byl astný a úspěný v ivotě, potřebuje zcela něco jiného, ne být nezdravě tíhlý!!!!
Upravil(a) Ilseli (27. 4. 2006 12:03)
Není tady
Kamarádka má kámoku, já ji znám- ta "ije" s anorexií u nějaký ten pátek a ke včerejímu dni při výce 168 váí 34 kg. Zajímavý pohled .
Kupodivu jetě chodí, nakupuje, ije. Potkala jsem ji tak před 14 dny, u jí začínají zepředu být vidět i čelisti a zuby- přes kůi. Prostě taková chodící anatomie člověka. edivá je, fuj. Bývala to hezká holka, s pár kily navíc. .
Co si o tom myslí, Kilio, je to správné, takto zhubnout?
Není tady
Pracuju blízko psychiatrické kliniky, kde se tyhle slečny léčí, take je často potkávám. Příerný pohled. Přes kůi je jim vidět lebka, čelisti, zuby, no otřes. A jsou na to pyné. Kdo chce kam...
Není tady
kilia napsal(a):
Jestli myslíte ,e dělám ta dy na netu gramatické chyby no a co?Já mám ve kole dobré známky mám jedničky a dvojky.
U tam chybí jen dopsat:...mám jedničky a dvojky HEČ.
Kilia a ví,e pokud se dostane na zdravotku a bude chtít dělat povolání zdravotní sestry,e na to bude potřebovat hodně síly?Pokud teda nebude nakonec sedět někde v ordinaci a "hrabat se"v kartách pacientů... Ví kolik dřiny tahle práce stojí?A hlavně musí být silná i psychicky...a pak u je jedno,jestli má jedničky nebo trojky...
Upravil(a) penizek (27. 4. 2006 12:58)
Není tady