Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 21. 4. 2006 12:07

Daroly
♥♥♥----

Re: jak vzniká bulimie?

Možná by bylo fajn, kdyby si to přečetla(matka Kilie)...

Upravil(a) Daroly (21. 4. 2006 12:08)

Není tady

#77 21. 4. 2006 12:12

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Že si takový věci člověk uvědomí,až o tom čte!!!Někdy právě stačí poznámka,jedna věta a je to ta poslední kapka.Ono není dobrá obezita,některý děcka fakt MUSí hubnout ze zdravotních důvodů,ale že nemá moje dcera postavu jak modelka,tak ju přece kvůli tomu nebudu zhazovat!!Kdo z nás je dokonalý dumbom
S holkama v pubertě se musí ohledně postavy ,tloušťka mluvit opatrně!!!

Není tady

#78 21. 4. 2006 12:17

Daroly
♥♥♥----

Je to tak... Člověk si kolikrát neuvědomí, že dělá nebo říká něco může druhého opravdu ranit. Anebo uvědomuje a dělá to, protože má problémy sám se sebou, ale kdyby věděl, kam to druhého dožene......
Kilie, zkus to dát mamince přečíst... každý občas potřebujeme popostrčit a pootevřít oči...

Není tady

#79 21. 4. 2006 12:34

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Podle mě by jí ta její matka ještě vynadala, že se o ní a o rodině baví s cizími lidmi. Tím by si Kilia doma ještě pohoršila.

Není tady

#80 21. 4. 2006 12:34

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Kilie-dívej se na chůvu v akci,tam si rodiče myslí,že maj nezvladatelný dítě(to stejný si možná myslý mamka o tobě)a jak stačí málo,aby si pak porozuměli!!Ale musí být snaha s tím vztahem něco dělat dumbom

Není tady

#81 21. 4. 2006 12:35

ctyr,listek
♥♥♥♥---

Leila napsal(a):

Podle mě by jí ta její matka ještě vynadala, že se o ní a o rodině baví s cizími lidmi. Tím by si Kilia doma ještě pohoršila.

Třeba by jsme se divily!!!!!

Není tady

#82 21. 4. 2006 12:53

Mary
Host

Ahoj Kilio,

toto je naprosto jasný začátek dlohodobé nemoci, která může trvat několik let. Je strašně smutné, že jsi tak mladá a nedokážeš si uvědomit, že se řítíš do neštěstí. Mám s touto nemocí několikaletou zkušenost a na začátku jsem mluvila přesně jako ty. Bohužel po určité době zjistíš, že tě nemoc pohltila natolik, že se bez dlouhodobé pomoci doktorů nedokážeš vrátit do normálního života. Problém bude asizakopaný i ve tvé matce, která ti snižuje sebevědomí. Nemáš ve svém okolí někoho, komu by ses mohla svěřit? Teta, sestra, NEANOREKTICKÁ kamarádka..

Mary

#83 21. 4. 2006 13:28

Daroly
♥♥♥----

Leila napsal(a):

Leilo,
minimálně se kiliina matka dozví, že její dcera má velký problém. Možná si ani neuvědomuje, jaké mají její poznámky na Kylii vliv.. grater Většina rodičů své děti miluje a dělá pro ně to, co jsou schopni... jenom si někdy neuvědomí, že jejich dítě potřebuje jiný přístup nebo že chyba je na jejich straně rodna

Není tady

#84 21. 4. 2006 13:39

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Ano Daroly, možná máš pravdu. Ale možná mám pravdu já. Podle mě má matka svých problémů dost, třeba nějaké problémy ve vztahu, nevím. No a odnáší to Kilie.
Doufám, že se pletu. Ale bohužel i někteří rodiče jsou takoví. Znám jednu takovou "dámu", která si svůj vztek ze svého života "vybíjí" na dceři. Tedy jen slovně, ale to je stejné, jako by ji bila. Ne-li horší.
Ale to musí napsat Kilie, co by asi matka dělala, kdyby jí to ukázala. Jedině ona dokáže odhadnout její reakce.

Není tady

#85 21. 4. 2006 13:45

kornoutek
♥♥♥♥---
Místo: Střední čechy

Já vím, omlouvám, že jsem jí napsala, že je pitomá, ale právě proto, že jsem tím prošla, tak mi jí je strašně moc líto...ale to co jí tady píšeme, ona jedním uchem poslouchá a druhým jí to jde hned ven...taky jsem taková byla, všichni okolo mi nadávali ale já viděla jen jídlo...já ze své zkušenosti musím říct, že ty matky to někdy vidí úplně jinak než ty holky...taky jsem to dělala kvúli tomu, že mi mamka to a to řekla, ale pak když jsem ležela po kómatu, brečela mi u postele a teprve tam mi vysvětlila, že to vůbec nemyslela tak jak to řekla, ale já to viděla úplně jinak...
Kilio--- zkus s makou promluvit, ženeš se do neštěstí třeba úplně zbytečně, tedy ne třeba....
Sakra holka jak ti mám vysvětlit,že to co děláš vede jen k jednomu a to je smrt....ať ti tady napíšu cokoli, čím vším jsem prošla, nic ti stejně nepomůže, že i klukům jak tady bylo psáno se budeš opravdu hnusit, já nevím, jak už ti jinak říct okamžitě přestaň!!!!!!!

Není tady

#86 21. 4. 2006 13:48

Daroly
♥♥♥----

Jasně, že nikdo z nás neví jak to je smile Jenomže, ať už si to matka Kilie uvědomuje nebo ne, tak my tady kiliin problém nevyřešíme(přes net).... a navíc, pokud mamka Kylie není ten milující, nicméně chybující rodič(a který rodič není - občas chybující), tak problém Kilie nekončí u bulimie.... a je to na návštěvu psychologa, což je už možná teď.... nicméně s mamčiným uvědoměním(si) a podporou by to bylo pro Kilii lehčí. Dnes jsem teda chytrá gloria ...
Vidíš, Kilie, kolik lidí na Tebe myslí a snaží se Ti něco poradit? Ale to nejdůležitější je na Tobě...

Není tady

#87 21. 4. 2006 15:25

kilia
♥♥-----

Já na svého bratříčka nežárlím a nemám ani důvod,kolikrát jsem radši,že se o něho stará a nesoustředuje se jen na mě.Kdybych tohle matce dala přečíst tak bych si s vámi asi už nepsala.Ale možná už jsem spadla do té nemoci.Např, mamka mi četla že zítra bude zábavné odpoledne s ODS(kvůli volbám) a že tam bude tombola zadarmo jídlo a tak.a já už jen čtu jídlo a už si říkám ježiš marja.
Můžu se vás zeptat?Kdy se hubne snáz nazačátku nebo až po určité době?

Není tady

#88 21. 4. 2006 15:31

Svas
♥♥♥♥♥--

Kristepane Kilio, vykašli se na hubnutí,  jak ty píšeš po "určité době" můžeš taky umřít. To, co děláš, je strašně nebezpečný, ale to ti už napsaly jiné přede mnou, ty to ovšem nechceš slyšet.

Není tady

#89 21. 4. 2006 16:39

Daroly
♥♥♥----

No, Kilie, to Ti může být docela jedno, protože stylem sníst a vyzvracet či nejíst budeš hubnout a hubnout, začnou Ti padat vlasy, lámat se nehty, začne Tě bolet hlava, za  nějakou dobu začneš vypadat jako smrtka a pokud Tě nenajdou, válející se na zemi nebo s hlavou v záchodové míse včas, tak z Tebe bude mrtvola.
Můžeš pro sebe udělat dvě věci: říct mamce nebo jinému dospělému, kterému důvěřuješ, že potřebuješ pomoct nebo napsat do pppinfo či na jiné takové stránky a požádat tam o pomoc. Můžeš, ale nemusíš. Klidně můžeš skončit s tou hlavou v záchodové míse - pokud to je to, o co máš zájem. Popřemýšlej...

Upravil(a) Daroly (21. 4. 2006 17:03)

Není tady

#90 21. 4. 2006 17:27

Mary
Host

Kilio,

ještě bych ti chtěla říct důležitou informaci kvůli tomu hubnutí. Pokud budeš zvracet, nemusíš mít "zaručeno", že zhubneš. Já jsem kvůli bulimii PŘIBRALA 5 kilo. Je to proto, že tělo si zvykne, že má málo živin, a začne si ukládat maximum z toho, co sníš, i když to vyzvracíš. Změní se ti metabolismus, a to zcela zásadně. Navíc kvůli zvracení budeš mít opuchlý obličej, což bude zvyšovat tvou naprosto MYLNOU představu, že jsi tlustá.

Pokud chceš zhubnout, je přece tolik jiných ZDRAVÝCH možností!!!! Zdravé je zhubnout 1 kg za měsíc, jinak tady máš jojo efekt a rychle shozená kila se ti rychle vrátí zpět!

Mary

#91 21. 4. 2006 17:55

kilia
♥♥-----

Já se vás ptám.když někdo hubne tak se ty kila scházují ze začátku těžce a nebo naopak lehce?

Není tady

#92 21. 4. 2006 18:14

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Odpovím ti tedy- pokud vážíš , tak budeš hubnout rychleji, než když potom budeš vážit 40. Až budeš mít 40 kilo, jak si přeješ, půjde to pomaleji. Kolik si vlastně přeješ vážit?
Nebo ti stačí zhubnout třeba 4 kila a budeš spokojená?

Není tady

#93 21. 4. 2006 18:27

kilia
♥♥-----

Stačilo by 55kg.Už se těším až budu mít aerobic a budu cvičit.

Není tady

#94 21. 4. 2006 19:07

kilia
♥♥-----

´Ted říkám př.Kdybych vubec nejedla jen pila vodu a popřípadně nějaká ta mrkev kolik bych tak za měsíc mohla zhubnout?-

Není tady

#95 21. 4. 2006 19:15

kornoutek
♥♥♥♥---

to už za měsíc budeš ležet na kapačkách!!!!!! uvědom si, že teď hubneš jen vodu a ty kila jdou ze svalů!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Panebože, nehubneš nic z tloušťky!!!! jak ti to máme už jinak vysvětlit???? nejradši bych ze všecho udělalo to, že tě vezmu a dovedu mezi anorektičky, který to  " mají už za pár"...takže pro tvou informci, ještě jednou nehubneš nic!!! až tvoje tělo už nebude mít z čeho brát, myslím svaly, tak pak už je jen jedno.....SMRT.. takže milá zlatá, hubneš úplně zbytečně, tímhle způsobem....

Není tady

#96 21. 4. 2006 19:16

kornoutek
♥♥♥♥---

a ještě něco, ty se těšíš na aerobic????? a čím a jak chceš jako cvičit, když nebudeš mít žádné svaly v nohách??? to taky tvoje první hodina aerobicu může být poslední...

Není tady

#97 21. 4. 2006 19:25

kilia
♥♥-----

ale ja se jen ptám.Zajímalo by mě tedy když jsou anorektičky a začínají někde na ¨58kg a pak najednou zkončí na 40kg.Jak to teda udělají?ale mluvte prosím k tématu.

Není tady

#98 21. 4. 2006 19:30

Daroly
♥♥♥----

Zkus se zeptat na pppinfo. To je k tématu maximálně.

Není tady

#99 21. 4. 2006 19:34

kilia
♥♥-----

Já nevím kde to tam je.Prosím to mi nikdo nemůžete odpovědět.?sad

Není tady

#100 21. 4. 2006 19:36

kornoutek
♥♥♥♥---

Tady všichni mluví k tématu, ale k takovému, který ty asi nechceš slyšet.... ty chceš slyšet jen, že je to skvělý jak hubneš, jedno kilo denně, to je paráda...ale tak to není, musela by jsi mluvit s další anorektičkou, která ti tohle potvrdí, normální ženské, které ti tady odpovídají ti nebudou mazat med kolem pusy...
anorektičky hubnou taky jen tak, že jde z nich voda  a svalovina...tak se na ně podívej, oni pak už nemají sílu ani chodit, je jim stále zima a jen leží a klepou se... a podívej se na člověka který hubne normálně....je zdravý, chodí,  a především žije...ale tobě tady asi není pomoci, tak jako nebylo mě, musela jsem to zažít, sáhnout si opravdu až na dno, skoro zemřít, abych pochopila, že váha je to poslední v životě, čím se mám zabývat....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí