6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ne pořád ne.slovo ironie chápu a moc dobře ale kdy mo kolírát nadá do peků a tak ,tak to ironie nebude.
Není tady
Je to moná za jeden zhubnu 1kg.To je docela dost e?
Není tady
Tys zhubla za 1 den kilo?
Není tady
kilia napsal(a):
No ona mi nic ze začátku neřekne,ale já ji něčím natvu a ona hned zvedni ty svoje peky a bě si to uklidit a nebo já se na tebe nemuu podívat ty prase.Ale mám spoustu kamarádek a mamky by jim to nikdy neřekli.
Tak jsem zas tady.Vůbec ti nezávidím,ono bojovat proti poznámkám svojí matky je těký.Buďto si s ní o tom promluv,jestli neví jak začít,tak zkus ten časopis a jako se začni bavit o tom,proč do toho ty holky padnou.Třeba jí to docvakne!!!A kdy né,tak a zase začne tak třeba řekni,e klukům se líbí i taková,jaká se,nebo -e kadý má něco,i ona! zkus si nachystat pár odpovědí(ale ne sprostých a moc drzích)a řekni to klidným hlasem a pak odejdi.A má čas přemýlet,cos řekla.Mojí nejmladí je 14,5let,tak asi jak tobě,váí58kg a to jí říkám,e jestli zhodí,tak uvidí!Vdy jetě rostete a potřebujete základ,aby jste mohly mít děti.Tím nemyslím cpát se a k prasknutí!Jestli chce shodit,tak ne tím,e přestane jíst.Ono kilo za den je moc!!!!Má se hubnout pozvolna,take kdy se začne zdravě(a hlavně pravidelně)stravovat,tak třeba za 14 dní stačí 3kg(začátek jde rychle-odbourává se voda).Za půl roku by ti mělo stačit 7kg.Asi si říká,e půl roku je moc,ale je to ZDRAVÝ hubnutí!!Tak třeba mamce řekni,e se na tom pracuje a v září a si nachystá peníze,protoe si bude muset koupit nový oblečení!!
Já jsem taky dost na tu starí řvala,ale ne tak sprostě přímo na její osobu.Někdy ta puberta pohne i s nama-rodičema!!!!
Zkus si sepsat jídelníček na celý týden a dodruj ho.Ono ti bude zezačátku asi zle(jestli u přestalas jíst)ale to se spraví.Nejdřív ovoce,jogurty,tmavý pečivo ....
Ono někdy stačí vynechat brambůrky,zmrzlinu a takový věci.Kdy jse vynervovaná ,neáhne zrovna po tomhle?No ,dneska končím,hlavně si s náma pi,ono ti pomůe se z toho vykecat a taky si snad něco veme z naich rad!ahoj
Není tady
Jo v pohodě jsem za jeden den zhubla 1kg.a na jídlo se nemuu ani podívat.Vubec mě neláká.
Není tady
Mamka je hodně svérázná take nemá cenu se na ní s tímhle obracet.
Není tady
Taky si myslím, e ti maminka nepomůe, e nemá cenu se na ni v tomto obracet.
Ví, Kilio, já myslím, e u v tom lítá, a ani pomoct od nikoho nechce. Protoe to, e to má, tak popírá, tvrdí, e bulimii nemá- a to je příznak, to popírání.
Co nějaká kámoka, má? Se kterou by ses nestyděla o tom mluvit.
Není tady
Mám hodně kámoek.Ale mé nej kamarádky jsou samé hubené.Jedna má 14 a váí 26kg.druhá má 24 a má kolem 35-40kg.A ted to porovnávejte semnou.
Není tady
Ve 24 má 35-40 kilo? Tak to taky ale není normální, to musí být vychrtlá jak kostlivec, ne? Nebo se ti nezdá? Vdy musí vypadat hrozně.
Není tady
Je leila promin já jsem se přepsala to mělo být 14 let.To by bylo hrozné ve 24 35-40 kg. .Ale jen si to zrovnej mezi mnou a kamarádčinima váhama.
Není tady
Boe Kilio, mezi kým se to pohybuje? To vypadá jako schůze anorektiček, ty váhy tvých kamarádek rozhodně nejsou normální a musí ty holky vypadat straně. Jenome ty se s nimi srovnává a to je patně. Koukej se probrat a dívej se kolem sebe, ostatní holky určitě nevypadají jako tvé kamarádky a kadý kluk ti řekne, e kdy je holka usměvavá a v pohodě, je úplně jedno, kolik váí.
Není tady
No ta kámoka která má 26 kg je děs a hruza samá kost,ale známe se u od dětství a je to skvělá holčina.No j pravda e jsem o kamarádky a o kluky neměla nouzi.Ptz jsem typ kterej vtipně mluví a dokáu si sjednat respekt.Ale jsou i tací kteří mi řeknou bečko a to je hrozný na psychiku.
Není tady
kilio, neblázni a začni jíst. Sice chápu, e chce zhubnout, ale i hubnout se musí s rozumem. Pokud bude hubnout takhle odrazí se to i na tvý psychice a bude úplně jedno kolik váí, protoe se bude zabívat sebou a svou váhou a kluci určitě po takovejhle holkách netoueji.
Asi ti to bude připadat mimo mísu, ale pro ně fakt neni důleitý jak vypadá, ale jak se cítí, co z tebe vyzařuje a kdy bude hubená a nespokojená sama se sebou - to je patně...
Jsem tuhle řekla třináctiletý dceři, e by měla přestat se cpát suenkama, e mám jen o číslo větí kalhoty ne ona. Dneska to napravim - koupim jí spoustu suenek, hlavně a nehubne.
Není tady
Ale já u nechci jíst.Vy mi to vichni rozmlouváte.Ja vubec nejím ,ale ptz jsem nemocná a muj tříletý bratr tak je doma s námi i mamina.A ta mi dá snídani ,ale já ji rači sním a nemá blbý řeči.Ale okamitě ji jdu vyzvracet.Za chvíli bude oběd budu ho muset sníst a pak vyzvracet.Natěstí ji pak řeknu,e večeři u nechci,e drím dietu.Ale od ponděli to bude OK.Ve kole na oběd chodit nebudu a budu pít jen perlivou vodu a odpoledne budou tréninky.
Není tady
Hele, ty psychiko, proč tě hned rozhodí, kdy u někoho nejsi jednička? Jak sama píe, větina lidí tě bere a umí si zjednat respekt. Nikdo z nás se nemůe zavděčit vem, protoe jsme kadý jiný. A přestaň blbnout, jsi moc soustředěná na to, jak vypadá. Já vím, e to k tvému věku patří, ale jsou důleitějí věci na světě. Proč teď nejsi ve kole?
Není tady
Jak říkám jsem nemocná mám práky a něco s plicí ,ale to u je v pořádku.
Není tady
Ty si potřebuje uzdravit nejen plíci a tělo, ale hlavně hlavu. Co to jako má být, najím se, půjdu se vyzvracet, od pondělka nejím a piju jenom vodu. To je bulimie jak vyitá a ty si straně zahrává se svým zdravím. Kvůli komu to dělá, to se má tak málo ráda? Nechce tím náhodou někoho trestat, aby se o tebe víc zajímal?
Není tady
Aby se o to někdo zajímal vůbec.Trestat koho?Nikdo mi nic neudělal.
Není tady
Aby se zajímal o to, e nejí? Ale jak to má poznat, kdy se nají a pak jde zvracet, u toho asi obecenstvo nemá. Hele, řekni mi, ale upřímně, neárlí ty na malýho bráchu?
Není tady
Kilio......já si myslela, e jsi rrozumná holka, e sem píe proto, aby jsi s tím něco udělala, ale nezlob se na mě, ty jsi prostě pitomá....neber to jako uráku, nechci tě urazit, ale to co dělá, je děsný!!! a proč mluví s takovými holkami, pak je jasný, e se jim chce vyrovnat a mezi nimi si připadá tlustá, i kdy nejsi. Mezi nimi by si připadala i moje dcera tlustá, které je 9 let, měří 146 a váí 35 kilo... uvědomuje si ten rozdíl???? ty se ene vstříc k smrti, jak myslí, e dlouho tvoje tělo bude rozumné a nezkolabuje??? proboha, ty trestá sama sebe ale i mamku... podle mě to dělá proto, aby jsi se mamce zalíbila, nic proti tomu, ale dělej to zdravě, nebo úplně jinak!!!! ale kdy jste tak dobré kamarádky,tak si spolu vyjednejte pokoj v Bohnicích, protoe tam jednou skončíte!!!! promiň, ale musela jsem to napsat... jsi mladá a určitě krásná holka i s těmi kily co má, tak se nad sebou a vlastním ivotem zamysli....
Upravil(a) kornoutek (21. 4. 2006 11:35)
Není tady
kilia napsal(a):
Aby se o to někdo zajímal vůbec.Trestat koho?Nikdo mi nic neudělal.
ahoj,říká ,e ti nikdo nic neudělal-mamka tě přece zhazuje kvůli tvý váza!!To stasčí,aby ses trestala.Dneska jsem se ptala dcery,kolik přesně váí,tak má 155cm a 58kg.Povídaly jsme si o tobě.Ohledně tvých kamarádek,myslím si e jsou anorektičky a stáhly tě sebou,chce být jako ony,bavit se o tom a nebýt stranou.Zkus se rozhlédnout ve kole,kolik je tak hubených holek?Moná jen ty tvoje kámoky a ty se srovnává zrovna s nima.Ta jedna vypadá hrozně-věř,e taková bude,jestli se nevzpamatuje!!!Ale je vidět,e v tom lítá,protoe jak tady někdo napsal,odmítá si to přiznat a to u jsi dost daleko,aby ses z toho mohla dostat sama.S tím brákou je to taky moný,ty si to ani neuvědomuje,ale cítí se odstrčená,mamka se stará o malýho,na tebe jenom řve a je sprostá.Tohle vechno je ve 14 na psychiku moc.Ale věř,e kdy jsi byla taky tak malá,tak si s tebou mamka taky mazlila a hrála,take nemá na co árlit!!!(akorát si to nepamatuje)Nepíe co taka?Zkus se podívat i po jiných kámokách,po jiný partě,nebo zkus třeba číst,háčkovat ,cokoliv,abys nemusela myslet na jídlo.Zkrátka potřebuje pomoct(někdy si vimne učitelka,kámoka,doktorka)a nesmí odmítnout pomoc.Sama si o ni neřekne,ale jestli bude příleitost,tak si nech pomoct.Ono se říká,e anorektičky si musí sáhnout a na dno a pak se odrazí,ale stratí třeba 10let ivota a zdraví.(a nebo umřou!!!!!)
Není tady
Taky jsem si myslela, e chce pomoct. Ale asi to prostě nepůjde. Měla by sis zaloit téma Hledám bulimičku na pokec...
Promiň, e jsem to napsala tak tvrdě.
Navíc si uvědom, e pokud zvrací a uívá léky, tak zvrací ty léky taky. No a pokud jsou to antibiotika, tak se asi neuzdraví- teď mám na mysli tu plíci, ne tu bulimii.
Není tady
Kornoutku-ona je PITOMÁ v uvozovkách!!!protoe o tom neví,e je nemocná.To je na tý nemoci nejhorí,e dokud si to nepřizná,tak s ní nehnou ani v těch Bohnicích.Jestli nemá podporu v nikom blízkým,tak sama se v tom bude plácat kolik let!!
Není tady
Kilie,
jestli chce potrestat mamku, e se k Tobě nehezky chová, tak věř, e potrestá hlavně sebe. Jestli chce, aby se o Tebe někdo lépe staral, tak zkus vymyslet lepí způsob jak to mamce "sdělit", protoe takhle se o Tebe za chvíli bude starat lékař a kapačky. S problémy, které přijdou, jestli v tom bude pokračovat, se bude muset taky vypořádat sama a věř, e to bude mnohem těí ne přestat se zvracením(pokud toho jsi schopná, jestli ne, okamitě vyhledej lékaře!). Myslí, e dívka, které vypadávají vlasy, zvrací jídlo do záchodu, leí na kapačkách je pro kluky přitalivějí ne holka, která je troku oplácaná, ale vtipná, veselá... svá?
Ale to jsou asi zbytečné řeči, viď?
Není tady
kilia napsal(a):
Ale já u nechci jíst.Vy mi to vichni rozmlouváte.Ja vubec nejím ,ale ptz jsem nemocná a muj tříletý bratr tak je doma s námi i mamina.A ta mi dá snídani ,ale já ji rači sním a nemá blbý řeči.Ale okamitě ji jdu vyzvracet.Za chvíli bude oběd budu ho muset sníst a pak vyzvracet.Natěstí ji pak řeknu,e večeři u nechci,e drím dietu.Ale od ponděli to bude OK.Ve kole na oběd chodit nebudu a budu pít jen perlivou vodu a odpoledne budou tréninky.
Jak dlouho myslí,e vydrí při ivotě,kdy přestane jíst.
hele,co takhle nám sem na chvíli pučit mamku!!
Není tady