18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Kilio,
jakým způsobem si drí váhu? Jí - nejí, nebo něco jiného? Jestli jsi dostala rozum a nezvrací, pak tleskám!!
Maryt
Není tady
No snaím se jíst normálně,ale nyní o prázdninách jsem nejedla a začalo to tak.
Dva dny jsem nejedla měla jsem jen jeden jogurt.A k večeru jsem dostala hlad a la jsem si koupit teplou bagetu do bufetu a poádala jsem kamaráda a mi ji koupí ,ptz si kupoval jetě k tomu cigarety.čekala jsem ne ji paní připraví a najednou se mi začala motat hlava přestala jsem vidět, a u jsem neměla na tu bagetu chu já říkám kamarádovi a u si tu bagetu s ní a přitom jetě nebyla hotová.Najednou se začalo semnou ve točit a zalehlo v uích najednou jsem svalila nazem a vichni se kolem shlukli.
Jeden pán mě musel dovézt domů(byla jsem na prázdninách u babičky),ptz po svých to nedola.Babička o mě měla strach a a prý neblbnu.
Není tady
Hold příroda je krutá.
Není tady
????????????????
Není tady
Bulimie znamená hrozné přejídání a pak následné drení drastické diety. Pokud chcete vědět více https://cs.wikipedia.org/wiki/Bulimie
Není tady
kilia napsal(a):
Smím se zeptat jak vzniká bulimie?
Kdy dívky popřípadně eny začnou s bulimi ,tak jak to jde dál?
Dejme tomu e se začnou přejídat a pak to vyzvrací.Tak to se musí pohybovat jen na té samé váze jak začaly ne?Velice by mě to zajimalo.Napite;)
Ahoj, mentální bulimie je psychické onemocnění. Můe vzniknout tak, e slýcháme často od kamarádů nebo někoho z rodiny, e jsme tlustí nebo e moc jíme. Někdo si toto můe vzít osobně, zvlá kdo je slabí povahy a můe začít dret diety a odpírat si různá jídla, nejčastěji sladká a tuční jídla. Tyto osoby to často nevydrí a jednoho den, kdy jsou třeba ve stresu (kola, práce, partnerský vztah), tak se přejedí (např.: 2 čokolády, dva talíře paget, suenky, káva late, buráky, brambůrky, pizza, párek v rohlíku, bochník chleba, balení unky, 3 lipánky, litr koly..). Po přejedení cítí výčitky a e situaci nezvládly, proto si vyvolají zvracení /sami nebo pouívají různá projímadla, léky). Pokud se tento cyklus pravidelně opakuje a je spojen s úzkostí a depresemi, můeme často hovořit o mentální bulimie. Jak jsem ji psala, e se jedná o psychické onemocnění. Je důleité léčit nejen psychiku (nejčastěji u psychoterapeuta, psychiatra), ale také stránku stravovací (u nutričního terapeuta), jeliko osoby s MB mívají často zkreslenou představu o velikostech porcí. Věřím, e ti moje slova trochu pomohla k pochopení mentální bulimie. Krásný večer.
Není tady