6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Smím se zeptat jak vzniká bulimie?
Kdy dívky popřípadně eny začnou s bulimi ,tak jak to jde dál?
Dejme tomu e se začnou přejídat a pak to vyzvrací.Tak to se musí pohybovat jen na té samé váze jak začaly ne?Velice by mě to zajimalo.Napite;)
Není tady
Nevím,jestli jsi holčina,která chce poradit ,jak na to ?!?Na váze se to nepozná,odrovnají se zuby,aludek,zatěuje se srdce,...A hlavně jde o psych.nemoc(ne jenom rozmar),take bez doktorů se z toho holky nedostanou.Víc moná http://www.anabell.cz/,tam vysvětlí líp a odborně.
Není tady
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo … &auth=
nebo tady,kdy si to pročte,pozná,jak holkám je,co proívájí atd.
Není tady
Dr. Krch píe, e u klasických bulimiček váha neklesá výrazně a rapidně jako u anorektiček. Ve větině případů je BMI v normě a váha kolísá v rozmezí 6 kg...to vyčteno. A zkuenost: já jsem zhubla "anorekticky" (nicnejedením) a podprůměrnou váhu si následně udrovala "bulimicky" (přejedení a následné vyzvrácení). Moje kamarádka zhubla i tím druhým způsobem. Jednodue nezvracela jen po přejedení, ale třeba i po mrkvi.
Není tady
kilia napsal(a):
Smím se zeptat jak vzniká bulimie?
Kdy dívky popřípadně eny začnou s bulimi ,tak jak to jde dál?
Dejme tomu e se začnou přejídat a pak to vyzvrací.Tak to se musí pohybovat jen na té samé váze jak začaly ne?Velice by mě to zajimalo.Napite;)
Bulimičky seřerou ve na co příjdou a pak to vyzvrací, aby nepřibraly. Cha, cha....
Není tady
Já nesopuhlasím s tím, e bulimičky nehubnou...hubnou!!!
Byla jsem taky bulimička, snědla jsem na co jsem přila a pak to vyzvracela, ale protoe mi to nestačilo, myslela jsem si, e je to málo, tak jsem si brala i projímadla.. do toho jsem hodně!! cvičila, denně jsem ráno běhala, hned po běhu jsem se přejedla, vyzvracela, a cvičila 3 hodinky aerobik... pak jsem se opět přejedla, vyzvracela a tak to lo pořád dokola... zvracela jsem 3-4x denně..a večer jsem zase tancovala jak pominutá..a jsem najednou váila při výce 170cm 40 kilo a u mě vezli...je to u tedy skoro 8 let, ale na to nikdy nezapomenu a od té doby jsem " normální " a svoji váhu u vůbec nehlídám... protoe mám strach, e kdy mě popadne nějaká dieta, tak se zase neovládnu..
Není tady
Bulimie vzniká často jako pokračování anorexie. Dívka má anorexii, pak ji někdo nebo něco donutí začít jíst a ten strach z přibírání způsobuje to, e dívka zvrací buď po přejedení, nebo třeba trochu po kadém jídle.
Psala jsem dívka, ale toto onemocnění se prý týká i muů.
Jinak léčbou se zabývá psychiatrie, jak psal čtyřlístek.
Není tady
Leila napsal(a):
Bulimie vzniká často jako pokračování anorexie. Dívka má anorexii, pak ji někdo nebo něco donutí začít jíst a ten strach z přibírání způsobuje to, e dívka zvrací buď po přejedení, nebo třeba trochu po kadém jídle.
Jinak léčbou se zabývá psychiatrie, jak psal čtyřlístek.
Alan to vlastně napsal dobře.
Není tady
Aniččka napsal(a):
Leila napsal(a):
Jinak léčbou se zabývá psychiatrie, jak psal čtyřlístek.Alan to vlastně napsal dobře.
Akorát mohl vynechat to cha cha
Není tady
kornoutek napsal(a):
Já nesopuhlasím s tím, e bulimičky nehubnou...hubnou!!!
Byla jsem taky bulimička, snědla jsem na co jsem přila a pak to vyzvracela, ale protoe mi to nestačilo, myslela jsem si, e je to málo, tak jsem si brala i projímadla.. do toho jsem hodně!! cvičila, denně jsem ráno běhala, hned po běhu jsem se přejedla, vyzvracela, a cvičila 3 hodinky aerobik... pak jsem se opět přejedla, vyzvracela a tak to lo pořád dokola... zvracela jsem 3-4x denně..a večer jsem zase tancovala jak pominutá..a jsem najednou váila při výce 170cm 40 kilo a u mě vezli...je to u tedy skoro 8 let, ale na to nikdy nezapomenu a od té doby jsem " normální " a svoji váhu u vůbec nehlídám... protoe mám strach, e kdy mě popadne nějaká dieta, tak se zase neovládnu..
Kornoutku, myslím, e u tebe se nejednalo pouze o bulimii. U tebe v té době probíhala kombinace bulimie i anorexie. To nadměrné dvičení je toti příznak anorexie.
Váha bulimiček se pohybuje kolem nějaké stále hodnoty, občas např. o2 kila míň, občas např. o 2 kila víc. To záleí na tom, kolik toho organismus stačil vstřebat od doby jídla do jeho vyzvracení. Váha bulimiček je zhruba stabilní, okolí si nějakých větích výkyvů nevimne.
Upravil(a) Leila (19. 4. 2006 23:12)
Není tady
No....asi jsem na tenhle způsob"hubnutí" taky přela po dietě.Zhubla jsem za dva měsíce 20 kilo a myslela si,e můu zase jíst co chci.Akorát jsem si rozhodila metabolismus(na půl roku ztratila menstruaci) a byla podobný pouk jako "kornoutek".Cvičila jsem pořád do pryč,běhala dokolečka kvůli řízku... Ale nebrala jsem laxativa.A jen nějaký pud sebezáchovy mě nedovolil dojít a na hranici podváhy.
A obdobím,kdy jsem "serala"co nejvíc jídla jsem si prola Dneska mi to přijde,jak zlý sen...
Ctyr,listek má pravdu,e tahle nemoc není z rozmaru.Je to .
Mě z toho dostalo a
Není tady
Je to asi svinstvo.ale anorexii a bulimii jako jedno z řeení abych zhubla.Ptz má váha je 62kg a to je hruza.
Není tady
62 kilo a jakou má výku? Je rozdíl, jestli měří 150 nebo 180 cm? Ty chce začít trpět anorexií nebo bulimií programově, plánovaně? Jak jsi to myslela?
A co znamená to ptz?
Není tady
kilia napsal(a):
Je to asi svinstvo.ale anorexii a bulimii jako jedno z řeení abych zhubla.Ptz má váha je 62kg a to je hruza.
Jedno z řeení to je, ale je to řeení, které tě můe stát zdraví nebo i ivot. Není lepí najít cestu, díky které nebude muset zvracet či se týrat hlady a ničit si svoje zdraví?
Není tady
kilia napsal(a):
Kilio, tohle určitě neber jako řeení, jak zhubnout. Trpěla jsem tím stejným a můu ti říct, e jsem nezhubla. Je to pěkný svinstvo a ke konci jsem u byla po*ná sama sobě. Jestli do toho skočí, tak věř, e cesta ven je obtíná a zdlouhavá a bude si přát, aby jsi měla raději svých pár kilo zpátky ne tohle. Nejtěí je přijmout se taková,jaká jsi. A tohle ti fakt nepomůe,naopak. To si raději odpus k TV tatranku nebo chipsy a jdi si s kámokou zacvičit, ne tohle.
Jinak jak ji bylo psáno výe,taky se raději vyhýbám jakýmkoliv dietám, abych do toho zase náhodou nesklouzla. Snaím se jíst tak nějak normálně a trochu se hýbat. I kdy někdy taky sním celou čokoládu na posezení. Ale u se z toho nehroutím. Tělo to občas potřebuje
Není tady
No právě e moje výka je 162cm.Je mi ze sebe na nic.nejsem ádná tlustoka to zas ne,ale je to moc.Poradte mi.
Není tady
162 na 62 není ádná tragédie. Chápu, e chce něco zhubnout. Tak jez - 5-6x denně malinký porce. Jinak se fakt dostane někam, čeho bude litovat.
Není tady
kilia napsal(a):
No právě e moje výka je 162cm.Je mi ze sebe na nic.nejsem ádná tlustoka to zas ne,ale je to moc.Poradte mi.
Mně pomáhá, kdy vynechám sladký, jím víc ovoce a zeleniny, jím pravidelně a snaím se hýbat.
Není tady
kilia napsal(a):
Kilie,
nemá ádnou katastrofální nadváhu , ale chápu, e se třeba cítí trochu oplácaná... Být na Tvém místě, přidala bych pohyb. Zkus chodit více pěky(kdy je čas, tak vynechávat autobus, auto atp.), najdi si sport, který by tě bavil a začni ho dělat! Můe taky začít cvičit doma, třeba podle TV nebo DVD, zkus chodit plavat atd. Moná má kamarádku, která má podobné pocity a ve dvou se vdy vechno lépe táhne... A hlavně je dobré si uvědomit, e člověk je víc ne jeho váha! Proč bys neměla trochu shodit, pokud se necítí dobře , ale nepřehánět to a neudělat si z váhy nejdůleitějí věc svého ivota... to nedopadá dobře...
Pokud jde o jídlo, vykalala bych se ve Tvém případě na nějakou dietu, jenom bych např. vyměnila bílé pečivo ze celozrnné, knedlíky za těstoviny nebo brambory, jíst hodně zeleniny a ovoce, zkus míň sladit cukrem a nemazat si na rohlík máslo a sýr, ale jenom sýr a ze začátku zkus nejíst chipsy při TV atp.
Zkus jíst mení porce ne dosud a uvidí, e kdy začne sportovat, tak zhubne - a zdravě ! Měj se fajn, D.
Není tady
Leila napsal(a):
162 na 62 není ádná tragédie. Chápu, e chce něco zhubnout. Tak jez - 5-6x denně malinký porce. Jinak se fakt dostane někam, čeho bude litovat.
Jez 5 - 6 x denně malé porce, ale vechno a k tomu hodně pij, denně 2 l vody a na to, e bys po jídla zvracela, okamitě zapomeň. Buď ráda, e jsi zdravá a váhou se netrap, ádnou ílenou nadváhu nemá.
Není tady
kilia:a kolik je ti let?
Jinak já mám 163cm a 62kilo a jsem ráda,e je to tak.Samozřejmě,jde o to kam tvoje snaha o zhubnutí vede...jestli tě matou hubeňoučký modelky,nebo missky,nebo jen nějaká naráka a e by chlap?Ale opravdu upřímně nezkouej ádný "blicí"(pardon) taktiky.Ono tě to toti sejme i psychicky,nejdřív bude mít ze sebe radost,jak skvěle své tělo ovládá a pak se propadne ani neví jak.Radi změň trochu jídelníček,jak ti radí i holky.A trochu pohybu Prostě najít si "něco"při čem nebude myslet na jídlo.
Upravil(a) penizek (20. 4. 2006 13:47)
Není tady
Kilio. podívej se na stránky anorektičk a bulimiček, jak toho litují, e to vůbec kdy začalo. Co to udělalo s jejich těly, zuby, prostě celkově. Myslím, e jsou to stránky www.anabell.cz. Nevím přesně, moná je na konci jen jedno l. Být tebou, tak tam kouknu. Nejen kouknu. Ty holky toho hodně litujou.
Není tady
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=fo … &auth=
nebo koukni sem,tady píí svoje pocity atd,radí si,jak z toho ven.Mám dceru bulimičku a nechtěj to zaít
Ten Anabell je taky dobrej,jestli v tom u lítá a nemá,kdo by ti pomohl,můe se na ně obrátit i anonimně!!!
Upravil(a) ctyr,listek (20. 4. 2006 14:48)
Není tady
Já dělám 3krát týdně aerobic a snaím se ho nevynechávat ,ale změny na mém těle nevidím ,moná trochu zpevněné břicho.No samozřejmě začíná být horko a já´ze sebou něco musím dělat.Omezila jsem hodně jídlo a kdy u tak něco s ním schutí,ale za pět minut to vyzvracím.No a na váze to pozoruji za pul dne pul kg dolu.No hruza.
Není tady
nemůe vidět změny na těle, protoe nehubne... jde z tebe pouze voda a ubírání na svalech, ne na " tloutce "!!!!! a nebude mít tělo z čeho brát, tak pak začne proces hubnutí...take pokud nechce skončit jako já, týden v kómatu a pak na kapačkách, v léčebně, tak takhle skonči!!! jez normálně malý porce pravidelně a do toho hodně!!!!! pij... zeleninu, ovoce, ne tučný a sladký a hýbat se... a vůbec nemysli na to, e chce hubnout, a půjde to samo...drím palce a NEBLBNI
Není tady