1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahojda, koukáte se ? Líbí se vám ten seriál, nebo ne? Mně se to hrozně líbí, celé naí rodině, v út a ve čt jsme vdycky vichni "nalepení" na televizi. Akorát mě tam tve ta Kamila /Rybová/- tváří se pořád jak na pohřbu. Co na výkony herců v tomto seriálu říkáte vy? Taky vás tam někdo tve? A jak se vám to líbí celkově?
Je to takovej krásnej relax, nejlepí je doktor Hruka.
Není tady
Je to prostě RYBA /Rybová/ s tím nic nenaděláme.
Dějově mexická telenovela po česku, kdy u to vypadá, e fajn, přijde rána odjinud, nekonečná uměle natahovaná a vytvářená zápletka za kadou cenu, ale jinak vcelku dobrý. Ráda se koukám, děti se na ní těí a mají to místo večerníčku .
Teď jen nerozumím Kamile - tak má ráda toho Pavla nebo ne ? A nebo jí to srdcem táhne k Michalovi, ale k Pavlovi se vrátila kvůli tomu nevychovanýmu rozmazlenýmu spratkovi (komentář mých robátek , ale vcelku s ním souhlasím ) Martinovi ? Na Pavla se usmívá, svádí ho .. holky, která z vás by tohle dokázala, kdy byste se rozhodli kvůli dítěti vrátit od milence a růové budoucnosti k manelovi ? Uměli byste být takovéhle "mrchy", lézt mu pak na klín a do postele, líbat se s ním atd., ikdy k němu nebudete nic cítit, jen ho budete mít ráda (to je ale málo) a srdcem být přitom někde jinde ?
Není tady
.
Upravil(a) choysia (26. 2. 2014 20:25)
Není tady
Ahojky. My se taky s manelem díváme, je to jeden z mála seriálů, na který kouká on taky.
Kamila je zvlátní, já bych se k němu asi zpátky nevrátila, synáček jí nemá co diktovat.
Gita je úasná, stejně tak její neteř?(teď to nevím jistě) Lucka-ta barmanka.
No a Hruka alias Langmajer??? Ten je přímo skvělej. Kdy ho srovnám jak hrál ve Třetím patře takový ucho.... a tady???? Super!!!! Jak jako muskej tak i ta jeho role.
Upravil(a) Lucy (19. 4. 2006 16:56)
Není tady
Růovka je skvělá, je to správný relax, a nikdo nad títmo seriálem neohrnuje nos. Co řekne Gita to sedí, je v té postavě tolik moudra a ivotní pravdy, e člověk ani nemusí chodit k psychologovi.
Kamile říkáme Ryba Lindová, jako herečka je mizerná, tak nevím, jestli to byl záměr reiséra,nebo tak skvěle hraje naivku. Seriál se mi líbí víc ne Nemocnice na kraji města.
Souhlasím , dobrá odpočívárna, nejhorí je kdy hlásí reklama " Dalí prosím" tak rodina řve, e chcou dalí prosím -brambůrky, oříky.,dobrůtky....co najdu ve pajzu - zkrátka dalí prosím.
Mají strach, e seriál skončí a ádné dalí nebude. Ale nemám strach, oni jistě na něco nového příjdou
Není tady
mě se taky seriál moc líbí, ale klidně mohl dávno skončit... myslím dějově, jen se to moc zamotává a zbytečně protahuje... jinak já proti Lindě Rybový nic nemám, je fakt, e v tom seriálu, je ryba, ale jinak v divadle hraje super....
Lucy..... Lucka je sestra Gity, ale obě jsou skvělý...
a nejvíc mě překvapil Rychlý, já si o něm myslela, jaký je to nafoukánek, ale v tom seriálu hraje dobře
Není tady
Také koukám na ordinaci moc se mi líbí.No Gita je fakt super jen jsem myslela e je starí a prý jí je třiatřicet.Je to serial,který se jim povedl fakt jak ze ivota.
Není tady
Ahojky, mě se seriál taky líbí, ale tve mě tam Rybová a ten její syn Martin, řekla bych, e by měl syn poslouchat matku a ne matka syna. Jsem zvědavá jak to bude dál, ale podle mně si tohle Michal nezaslouil
Jak to dál odhadujete?
Není tady
Moninka napsal(a):
Ahojky, mě se seriál taky líbí, ale tve mě tam Rybová a ten její syn Martin, řekla bych, e by měl syn poslouchat matku a ne matka syna. Jsem zvědavá jak to bude dál, ale podle mně si tohle Michal nezaslouil
Jak to dál odhadujete?
Je to červená knihovna, tak buďto si Michal časem někoho najde, Kamile odpustí a budou z nich dobří přátelé, nebo si Pavel uvědomí, e to vechno Kamila dělá jen kvůli synovi a dovolí jí odejít zpátky k Michalovi a bude astný z jejího těstí (jako v Esmeraldě aspol.)
Není tady
Ela.. napsal(a):
Moninka napsal(a):
Jak to dál odhadujete?Je to červená knihovna, tak buďto si Michal časem někoho najde, Kamile odpustí a budou z nich dobří přátelé, nebo si Pavel uvědomí, e to vechno Kamila dělá jen kvůli synovi a dovolí jí odejít zpátky k Michalovi a bude astný z jejího těstí (jako v Esmeraldě aspol.)
Michal bude s tou, jak se jednou srazil se skútrem..
to byla přece veterinářka........
Není tady
Iveta napsal(a):
to byla přece veterinářka........
Jooo, přesně.. Jen se tam tehdy mihla.. Bude určitě s ní..
My s přítelem taky koukáme,kdy na chvilku přepnu jinam,hned na mě ječí,e se chce koukat na zahradu.Mě se tam nelíbí ta miska,Mázlova dcera,má hrozný hlas a je tam jen do počtu.Hlavně jsem myslela,e to je nějaká miss z minulých let a ne e se teď v tomhle roce bude snait vyhrát miss.Myslím,e to měla hraním v ordinaci zjednoduený.Jinak se mi líbí vichni.Těím se a se Sylva,Gity dcera,dá dohromady s tím pomocníkem z nemocnice.
Není tady
dzahila: Ta misska mě tam taky tvala, dost přehrávala.
A co kdy Pavel zase začne koukat po Daniele? Ten její Brejek je přece zavřenej? A dost nechápu Vlka, manelka mu zahybá, kde se dá a on si jí tak brání.Já bych jí dala za ui...
No večer to budou zase nervy...Aje skvělý, e koukaj i chlapi
Není tady
je to relax,český,vichni jsme tam jako doma,známe prostředí,lidičky jsou nám blízcí,super.Manel to odmítá a tak raději počítá materiál na stavbu.Já přímo čučim,Kamila je druhá Ina čumilka bez výrazu,jsem ale mile překvapená výkonem Mázla tedy Rychlého,jako komika jsem ho fakt nemusela ale jako herec je dobrej.Prostě se fakt těím na úterky a čtvrtky.
Není tady
A holky, taky si tak pokecáte se svým gynekologem?
Není tady
Já si se svým gynekologem ráda pokecám, je to toti můj dobrý kamarád , ale jinak to je asi blbost. U jsem uvaovala, e se na to přestanu koukat, unavovala mě Rybová se svým vztahem k Michalovi a k Pavlovi a tak doufám, e u to bude vyreený a seriál půjde zase dál.
Není tady
Rhea napsal(a):
Já jo, je to super chlap. Chodím tam jednou za rok, vdycky před dovčou, řeknu mu,kam jedu a tak a on si to za rok pamatuje a ptá se mě, jak bylo tam a tam.. Neskutečný
Mně se ordinace taky líbí, je to fajn oddechovka jak u bylo řečeno. nejvíc mě tam tvala ta misska (Mázlovka- hroznej hlas, vystupování, nesympatická role) a ten Hruka mi taky není dvakrát sympatický
. Naopak mě mile překvapil Mázl, moc se mi v tomto seriálu líbí ( doufám, e to dají s Gitou dohromady
,nějaké náznaky u tam jsou).
U se těím na večer!
Není tady
Rhea napsal(a):
S gynekologem si teda moc nepokecám, nevím proč...asi to bude tím, e není a tak moc výřečný. A měli byste vidět tu jeho neustále vánou tvář....
Není tady
Holky, mě ta Rybová straně připomíná Inu z Nemocnice na kraji města, tu jsem nesnáela u jako malá, jenom netastně koukala, občas něco kunkla.......
Není tady
Já pořád přemejlím, jestli ten zdravotní bratříček není ve skutečnosti brácha toho, jak hraje Dr.Suka, Vrabčáka.Kdy se ptám při seriálu toho svýho, tak mě okřikuje, e do veho kecám.....
Nepřipadá vám, e jsou si podobný?
Není tady