|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, prosím o radu, chci si koupit friťák ale nikdy jsem ho neměla, poraďte jaký si mám vybrat, na co si dát pozor, co by takový friťák měl a neměl mít a tak. Díky moc J.
Není tady
Dobré je aby měl co nejmenší spotřebu oleje. To znamená nakloněný otočný košík. Aby měl výpustný ventilek. Aby alespon zazvonil, když dosmaží nebo cinknul.
Já už ho 2 roky nepoužívám, hranolky peču v troubě a ostatní smažím na pánvičce na olivovém oleji, jiný olej než olivový nepoužívám a je mi líto ho lít po litrech do fritáku.
Není tady
Já už friťák dokonce i vyhodila,taky dělám hranolky v troubě.A vše ostatní na pánvi.
Není tady
Při koupi fritáku je potřeba zvážit,pro koli lidí ho využijete.na trhu jsou od 1l-5l.z hlediska údržby je lepší aby šel celý rozebrát a dát do myčky nebo umýt.to znamené,aby byla nádoba a ohřívací těleso zvlášt.a jěště jedna rada,po každém fritování dát 2ks krajíčků chleba do oleje a nechat osmažit(stáhne vůně potravin,které se před tím smažili.
Když jsem se s manželem seznámila, tak zrovna díky friťáku vyhořel a od té doby jsme neměli odvahu si ho pořídit. Taky děláme hranolky v troubě a ostatní na pánvičce. Takže pro nás je to zbytečnost.
Není tady
Jestli máš myčku, tak se koukni, jak se dá rozložit a jestli se všechno dá šoupnout do ní.
Není tady