27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky, prosím o radu, chci si koupit friák ale nikdy jsem ho neměla, poraďte jaký si mám vybrat, na co si dát pozor, co by takový friák měl a neměl mít a tak. Díky moc J.
Není tady
Dobré je aby měl co nejmení spotřebu oleje. To znamená nakloněný otočný koík. Aby měl výpustný ventilek. Aby alespon zazvonil, kdy dosmaí nebo cinknul.
Já u ho 2 roky nepouívám, hranolky peču v troubě a ostatní smaím na pánvičce na olivovém oleji, jiný olej ne olivový nepouívám a je mi líto ho lít po litrech do fritáku.
Není tady
Já u friák dokonce i vyhodila,taky dělám hranolky v troubě.A ve ostatní na pánvi.
Není tady
Při koupi fritáku je potřeba zváit,pro koli lidí ho vyuijete.na trhu jsou od 1l-5l.z hlediska údrby je lepí aby el celý rozebrát a dát do myčky nebo umýt.to znamené,aby byla nádoba a ohřívací těleso zvlát.a jětě jedna rada,po kadém fritování dát 2ks krajíčků chleba do oleje a nechat osmait(stáhne vůně potravin,které se před tím smaili.
Kdy jsem se s manelem seznámila, tak zrovna díky friáku vyhořel a od té doby jsme neměli odvahu si ho pořídit. Taky děláme hranolky v troubě a ostatní na pánvičce. Take pro nás je to zbytečnost.
Není tady
Jestli má myčku, tak se koukni, jak se dá rozloit a jestli se vechno dá oupnout do ní.
Není tady