29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a jé jé tady dostane někdo na zadek...za šíření poplašné zprávy...:-))))
Není tady
Díky za povzbuzení
Není tady
a taky palec :-)))
Není tady
chomáček napsal(a):
Kecáš blbko.
tak to teda nekacá.já mám s tím stejný problém
Není tady
trinity napsal(a):
při sexu se mi někdy stává , že hodně teču - ale jen když chci dokážu to ovlivnit, je to čirá tekutina , vypadato jako jako moč, ale není. partnera velmi vzrušuje když ho poleju, musime pod sebe dat ručnik, protoze to fakt hodne tece - kdyz chci, jak jste na tom vy? mamte s timto zkusenosti
trinity
nic si z toho nejdělej. Já mám stejný problém. Přítel mi vždycky říkal že jsem jak studna.Taky mi je to někdy nepříjemné ale chlapům se to líbí, aspon vidí že to co dělají stojí za to, že jsi vzrušená. Bud ráda,některé musí používat gely ale my obdařené nemáme takový problém. užívej si a netrap se.ahojky:lol:
Není tady
Vlaďuška....ježiši bu bu bu, to jsem se lekla. ) Tvůj odkaz mi připomíná malou holčičku, co se háda a dupe nožičkou. Jsi nyny.
Kalik........ broučku, to vše bylo míněno v dobrém. Ty víš, že tě mám ráda. A tu kytaru jsi vytahovat nemusel. Já jsem se chtěla chlubit, že jsem měla v ruce jiný tvůj nástroj.
Není tady
chomacku, ty jsi nekdy trapna, az to boli
a mas hodne vysoke celo, zakryj to aspon ofinou:usch:
:-))))
Není tady
reed napsal(a):
a mas hodne vysoke celo, zakryj to aspon ofinou:usch:
nechtěl(a) by jsi nám poslat svoji fotku:-)))?? ach jo
Není tady
chomáčku, a ty si neměla v ruce jinej můj nástroj?
Není tady
no...já nejsem Chomáček...ale ty se jako nabízíš jooo???No tak v tom případě...se hlásím...
Není tady
adro, tobě jsem už nabízel dávno a ticho po pěšině. To ti mám teď věřit?
Není tady
Skvěle si mě odhadla
Není tady
:-))))
Není tady
reed... Jee, no vidíš, ty sis toho všiml(a)? A nemůžeš mi nějak pomoct s tou ofinou? Neumím si jí ostříhat a na kadeřníka nemám. Půjčíš mi?
Není tady
nevim, proc bych mel takove trapne kozicce pomahat.