29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
při sexu se mi někdy stává , že hodně teču - ale jen když chci dokážu to ovlivnit, je to čirá tekutina , vypadato jako jako moč, ale není. partnera velmi vzrušuje když ho poleju, musime pod sebe dat ručnik, protoze to fakt hodne tece - kdyz chci, jak jste na tom vy? mamte s timto zkusenosti
trinity
Mě to taky vzrušuje
Není tady
Kecáš blbko.
Není tady
nekecá....myslím ani Kalik ani trinity
Není tady
chomáček napsal(a):
Kecáš blbko.
nevím proč bych si vymýšlela - prostě to tak je a myslím, že to každá žena jen tak nedokáže, prostě to jednou přišlo stejně jako orgasmus od té doby vím jak na to :hjarta:je to přijmé pro mě i pro přítele, občas si to udělám i sama s tímto požitkem a to je potom vodotrysk
trinity.....tak promin. Myslela jsem to jako joke, ale neznáš mě, tak se to nehodilo. raději mi teda poraď, jak na to?
Není tady
?????
Není tady
chomáček napsal(a):
trinity.....tak promin. Myslela jsem to jako joke, ale neznáš mě, tak se to nehodilo.
raději mi teda poraď, jak na to?
no prostě si dráždím poštěváček buď sama nebo s partnerem, uvnitř nesmím mít nic prostě volno pohoda a když jsem v takové příjemné slasti tak tlačím jako kdybych chtěla něco vytlačit z pochvy a ono to začne téct,
Tak ty u toho čůráš?
Není tady
máte někdo s tímto zkušenosti, chtěla bych se podělit o infomrmace a poučit se z něčeho nového, popiště mi své zkušenosti
KALIK napsal(a):
Tak ty u toho čůráš?
říkám, že to moč není - je to ženský mokrý orgasmus to je uplně něco jiného
trinity, jde o to, odkud to vytejká?
Není tady
KALIK napsal(a):
trinity, jde o to, odkud to vytejká?
no ale z močové trubice to není - jsi nějak chytrý - víš to lépe než ženská?
a jak poznám, že si ženská?
Není tady
no tak!!!!
Není tady
Sem se dlouho tak nezasmála. Chlap na služebce a co jako teď??
Není tady
martinaka
tak zavolej Kalíkovi ten má nástroj :-)) můžeš si kulturně zpříjemnit večer :-)))))
Není tady
A pořádnej?? Do pidinástrojů nendu:-))))
Není tady
martinaka napsal(a):
Vaše debata je tedy....
Není tady
Alan napsal(a):
martinaka napsal(a):
Vaše debata je tedy....
sexuologická????
Není tady
martinaka napsal(a):
Alan napsal(a):
martinaka napsal(a):
Vaše debata je tedy....
sexuologická????
Jo, jo
Není tady
Buď ráda já tam mam zas až moc sucho :-/
Není tady
Michaela125 napsal(a):
Buď ráda já tam mam zas až moc sucho :-/
To chce jen trochu gelíčku.
Není tady
Trinity........... neber Kalika vážně, on je jen vždy pozitivně naladěn. Je neškodný a hodný, jen musíš pochopit jeho humor. Taky mi to dalo záhul.
Takže já si zkusím u toho představit, že rodím a uvidíme. )
Kalik.......... ty bejku, tak ty že máš pidinástroj? A jak to Martinaka ví?
Vašek.......... a ty taky. Jak to víš,že má nástroj? To víš ode mne? ¨
Není tady
chomáčku, myslíš že kytara je pidinástroj, mně se zdá dost velký A Martinka nic neví, neviděla žádný můj nástroj
A jakto že o mě říkáš že jsem neškodný a že mám divný humor?
Není tady