27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Romanko no NEXT no a Háemko taky můu:-) Máme úasnou soupravu se Snoopym a ja ji furt etřim...zná to
Reny mě se teda taky protáčely panenky dneska. Pán na mě v obchodě koukal jak na socana, e díteti nedopreju znackovej fusak za 2,5tis. Tak jsem ho chudáka sjela:usch: Řekl si o to...za to nemůu. Neví kolik je rodičák bo co
Není tady
Saku není jak vám, my u tady pěkně mrznem.
Já mám fusak z pravé ovčiny, ale stál mě teda 2700kč. Jen jetě řeím jaká je doněho nejlepí kombinéza. Můe mi někdo poradit?
Není tady
Jitu my razíme na hory v lednu, taková týdenní dovča v nádherný dřevěný chaloupce s rohovou vanou -hm troch romantiky
..No moc asi neee, jedem tři rodinky, tři děti a pořádně si to uijeme..
Sáňky samozdřejmě berem, nechávám je teďka přepolstrovat, protoe by to byla koda a dnení sáňky za tisícovku a naprd, zlatý po nás..Akorát dokoupím ten drák na malou aby při jízdě nepadala a vyrazíme.. Dám ji teplou larysu a fusak, bude nabalená, tak si myslím e ji bude jako v kočárku
..Jsem straně zvědavá jak s jí to bude líbit
Není tady
Jitu, tak jsme na tom stejně s tím fusakem. Taky ho mám jetě po nás - pravého beránka a je velice zachovalý. Jen jsem ho na třicítku vyprala a je jako nový!!!
Jinak taky nakupujem značkové oblečení a to next, HM, CA a to u nás v suprovém sekáčku - je to dovoz z Anglie a jak člověk dobře natrefí tak perfektně nakoupí a to za levno. Třeba včera jsem tam koupila dvě trička z HM po deseti korunách, no nekup to! A pak jsem pořídila čepičku na zimu - úplně novou jetě s visačkou z Lahalle za 59,- . Nechala jsem tam tři stovky, ale nesla jsem si plnou igelitku. Fakt super.
Jinak prozatím jetě fusak nemám v kočárku, Mice oblíkám tramplíky, bodyno s dl. rukávkem, na to sametový overálek a jetě svetřík s čepičkou. No a jetě na ní dám deku a nánoník. A vdy je teploučká, take zima ji není.
Klaris, to saňkování vám závidíme, jsem zvědavá, jestli my někam vyrazíme....
Není tady
To my na hory ani jezdit nemusíme, protoe na nich bydlíme. Já jen doufám, e ne napadne sníh tak malý bude sedět, abych ho mohla dát na sáňky jinak se z domu ani nedostanem! S kočárkem je to u nás velký problém!
Není tady
my máme fusáček jetě od loňska, u jsme ho vytáhli a Mikuláek si v něm děsně lebedí, miluje ve měkoučké a zvlá peřinky, se vím se umí tak krásně mazlit - kdyby to tak hezky uměl s mámou :-)) Taky mám jetě deku a nánoník, děti se přeci jen v tom kočárku nepohybují, na sobě má bodýčko, tramplíky, mikču, svetr, kaata a beranici a (tu jsme koupili taky loni a byla nám velká, teď je tak akorát), jo a u jsem vytáhla i rukavičky. A mu závidím to voení se v kočáře, já bych si to zkusila aspoň na chvíli:-))
Není tady
Fusak taky jetě nedávám.Na hory jedem v únoru a moc se těíme.Vyprávím Matoukovi,co se tam ve dá dělat,no kouká na mě jako e to chápe,ale asi si myslí své o bláznivé mamině. Taky máme sáně po nás,nae mamka je poklad.I s ohrádkou.Tak ho broučka nabalím,e mu jen nos bude čouhat a pofrčíme.
Není tady
Tak já zatím jen oblíkám body s dlouhým rukávem, dupačky, svetr a bavlněnou čepici. Mám ho jetě v zavinovačce (uila jsem si teď větí 85x85cm) a kdy je pod 10 stupńů balím ho do larysy a dávám "dekl" na kočár.
Upravil(a) Gia (20. 10. 2006 11:16)
Není tady
tramplíky jsou punčoky - po ostravacku:-)
Není tady