|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Romanko no NEXT no a Háemko taky můžu:-) Máme úžasnou soupravu se Snoopym a ja ji furt šetřim...znáš to 
Reny mě se teda taky protáčely panenky dneska. Pán na mě v obchodě koukal jak na socana, že díteti nedopreju znackovej fusak za 2,5tis. Tak jsem ho chudáka sjela:usch: Řekl si o to...za to nemůžu. Neví kolik je rodičák bo co 
Není tady
Saku není jak vám, my už tady pěkně mrznem.
Já mám fusak z pravé ovčiny, ale stál mě teda 2700kč. Jen ještě řeším jaká je doněho nejlepší kombinéza. Může mi někdo poradit?
Není tady

Jituš my razíme na hory v lednu, taková týdenní dovča v nádherný dřevěný chaloupce s rohovou vanou
-hm troch romantiky
..No moc asi neee, jedem tři rodinky, tři děti a pořádně si to užijeme..
Sáňky samozdřejmě berem, nechávám je teďka přepolstrovat, protože by to byla škoda a dnešní sáňky za tisícovku a naprd, zlatý po nás..Akorát dokoupím ten držák na malou aby při jízdě nepadala a vyrazíme.. Dám ji teplou larysu a fusak, bude nabalená, tak si myslím že ji bude jako v kočárku
..Jsem strašně zvědavá jak s jí to bude líbit

Není tady
Jituš, tak jsme na tom stejně s tím fusakem. Taky ho mám ještě po nás - pravého beránka a je velice zachovalý. Jen jsem ho na třicítku vyprala a je jako nový!!!
Jinak taky nakupujem značkové oblečení a to next, HM, CA a to u nás v suprovém sekáčku - je to dovoz z Anglie a jak člověk dobře natrefí tak perfektně nakoupí a to za levno. Třeba včera jsem tam koupila dvě trička z HM po deseti korunách, no nekup to! A pak jsem pořídila čepičku na zimu - úplně novou ještě s visačkou z Lahalle za 59,- . Nechala jsem tam tři stovky, ale nesla jsem si plnou igelitku. Fakt super.
Jinak prozatím ještě fusak nemám v kočárku, Mišce oblíkám štramplíky, bodyno s dl. rukávkem, na to sametový overálek a ještě svetřík s čepičkou. No a ještě na ní dám deku a nánožník. A vždy je teploučká, takže zima ji není.
Klaris, to saňkování vám závidíme, jsem zvědavá, jestli my někam vyrazíme....
Není tady
To my na hory ani jezdit nemusíme, protože na nich bydlíme. Já jen doufám, že než napadne sníh tak malý bude sedět, abych ho mohla dát na sáňky jinak se z domu ani nedostanem! S kočárkem je to u nás velký problém!
Není tady

my máme fusáček ještě od loňska, už jsme ho vytáhli a Mikulášek si v něm děsně lebedí, miluje vše měkoučké a zvlᚍ peřinky, se vším se umí tak krásně mazlit - kdyby to tak hezky uměl s mámou :-)) Taky mám ještě deku a nánožník, děti se přeci jen v tom kočárku nepohybují, na sobě má bodýčko, štramplíky, mikču, svetr, kaťata a beranici a (tu jsme koupili taky loni a byla nám velká, teď je tak akorát), jo a už jsem vytáhla i rukavičky. Až mu závidím to vožení se v kočáře, já bych si to zkusila aspoň na chvíli:-))

Není tady
Fusak taky ještě nedávám.Na hory jedem v únoru a moc se těšíme.Vyprávím Matouškovi,co se tam vše dá dělat,no kouká na mě jako že to chápe,ale asi si myslí své o bláznivé mamině.
Taky máme sáně po nás,naše mamka je poklad.I s ohrádkou.Tak ho broučka nabalím,že mu jen nos bude čouhat a pofrčíme.
Není tady
Tak já zatím jen oblíkám body s dlouhým rukávem, dupačky, svetr a bavlněnou čepici. Mám ho ještě v zavinovačce (ušila jsem si teď větší 85x85cm) a když je pod 10 stupńů balím ho do larysy a dávám "dekl" na kočár.
Upravil(a) Gia (20. 10. 2006 11:16)
Není tady

štramplíky jsou punčošky - po ostravacku:-)

Není tady