27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak pak dej vědět jak jste dopadly,nam padají vechny čepky co máme,Terka se toti vdycky vzteká a mele hlavou ne se jí v kočarku podaří usnout.
Není tady
romi, ja chci taky fotky!!
ja dneska vyzkousela tu jednu cepku a je super, ma ji tesnou a usi jsou schovane:-)
a vim ze jsem asi uplny trotl, ale co je plymo?? ja ted jeste davam deku, ale uz asi i na tu bude horko, ja mam porad obavu at se mi zase nenastydne a nechyti rymu a ty usi
Není tady
makca napsal(a):
tak ja vcera koupila dve cepky z maka, docela pekne, akorat se nehodi k ruzove bunde, ale co uz, hlavne ze ma usi zakryte. satky tam vubec nemeli, proste male mesto:-((
jinak dneska jsme byly na usnim na kontrole a je v poradku. jupiiii
a doktorka nam rikala jak je to pekne baculate miminko:-)
Makči, to je jasné e je krásné baulaté miminko, stačí se jen podívat na její míry, Miss sumo . A to jsem její fotky neviděla ani nepamatuju
Není tady
Plymo je takova souprava (polstarek a perinka) do kocaru a je to spis pro okrasu. Nase Barcule by to mit nemohla, bo bych to musela porad nekde sbirat ze zeme.
Katko, jestli ji to bude klouzat, tak ma smulu a nasiju ji na to snurky. uz jsem to tak resila vickrat...
Upravil(a) Romana (22. 4. 2006 9:51)
Není tady
kamci, vzdyt jsem posilala fotky nedavno, i tobe, ale mam zas neco noveho, tak to upravim a poslu.
jo a jeste jsem se chtela zeptat, vytahujete prcky i ven z kocaru venku? ja jsem porad takova nejaka nervozni, kdyz vidim chlapa jak malou taha z kocaru, mam strach at ji neofoukne, samozrejme je navlecena, jak taky u me jinak, ale ta zkusenost s pichanim usi me desi. pry jak se jednou zacne, tak pak uz se to picha porad:-(( kolega z prace mi rikal, ze jeho klukovi je pichali 34x:-((((
Není tady
Takze Katka mela pravdu. Satecek sjizdi nad ouska nebo do ocicek, takze budu prisivat snurecky. No fakt nemam nic jinyho na praci.....
Poslu vam teda barcu s cepickama jeste bez snurek :-))
Není tady
Dneska jsme koupili v Polsku konečně čepku co nepadá tak na estý pokus to klaplo.Konečně. Makčo,malou nosíme venku skoro pořád kdy nespí,jí tam vechno zajíma a je spokojena , kdy mue poznávat nové věci.
Není tady
Tak jestli takove pocasi vydrzi, tak uz ty cepicky ani neunosime. Dneska jsem zjistila, ze mam jen dve bodycka s kratkym rukavem, tak jsem valila do obchodu, ktery by mel byt levny a kazde body stalo kolem 120,- Kc, coz je teda sila, kdyby z toho aspon Barcule tak rychle nevyrostla....
Není tady
ja vcera chtela jeste koupit body s dlouhym rukavkem, protoze z tech ostatnich mala vyrostla a vsude jsou jen s kratkym, ja jsem porad jak pomylena, se mi zda ze ji porad musi byt zima:-(((
a taky se mi zdaji ty cepicky teplejsi, ale kdyz ono je to pry na jaro, tak nevim:-(
Není tady
Ahoj holky, tak jsem si vzpoměla, e kdy jsem byla těhu,tak jste tady řeily, co malým oblíknout a já jsem teď na tom úplně stejně.Nevidím v tý diskusi, kolik asi tak bylo stupňů a tak prosím, prosím poraďte, co na skoro půlroční mimčo.Teď je tam 7st a odpo bude třeba 12st.Na Fusak se mi to zdá moc.Mám Luka u ve sporáku a mám přes něj nánoník.Asi bych to viděla na deku a flees bundičku + mikinku + bodíčko s dlouhým rukávem a na spodek punčocháčky a kalhoty a ponoky.Na hlavičku bavlněnou čepku, přes to má kapucku od tý bundičky. Připadám si jak malá a ne e je malej můj syn.Nechci , aby byl moc choulostivej, ale .......dopředu děkuju za kadou radu
Upravil(a) Tynas (18. 10. 2006 11:32)
Není tady
Tak my jsme se zrovna vrátili z venku.li jsme kolem Vltavy a zmizel nám druhý břeh .Matouek měl punčocháče,ponoky,botky capáčky do kočárku,body krátký rukáv,tričko dlouhý rukáv,podzimní kombinézu-je slabí ne zimní,deku a nánoník.Čepici a kapucu.li jsme ráno v 9 a u nás byl 1 stupínek.Brrrrr.Matouek byl krásně teploučký,take si myslím,e mu bylo fajn.Odpoledne jdem plavat a to mu místo kombinézy dám lacláče a bundu.Deku nechám a nánoník dám pod kočár.Uvidím jak bude,ale u se vyklubalo sluníčko a teploměr stoupl na 9 st.
Upravil(a) jitu (18. 10. 2006 11:39)
Není tady
Dneska jsem se byla kouknout po nějakým fusaku do kočáru...ty cifry snad byly jen jako vtip, bo nevim. Dvojku za to fakt nedam. Dneska se jdu jeste mrknout do bazarku. Za ten ná slavnej rodičák nekoupíme ani dva fusaky, to je masakr teda.
Není tady
Mikoo,co třeba fusak od Emitexu Kombi.Mají ho na www.detskydum.cz za 1190,- My ho máme doma.
Není tady
Tynas napsal(a):
Mikoo,co třeba fusak od Emitexu Kombi.Mají ho na www.detskydum.cz za 1190,- My ho máme doma.
Holky, na dětském ráji ho mají v akci za 990 http://www.detskyraj.cz/zbozi/585-combi … 3-v-1-akce
U ho mám doma
Není tady
Já koupila dneska od paní fusák do sporáku, skoro funglovku za 480kč a je do -30
Není tady
Holky vy jste pr... zlaty:-) Jedu se mrknout do Chicca, mají tam dle netu dost sluný ceny. Poreferuji.
Není tady
já mám fusak pravý beránek jetě po nás.Vypadá docela zachovale.Taky jsem pokukovala v Chiccu po jiném,ale jak píe Mikaa byl za 2000. mám jetě itý po kamarádce.Chystáte se některá s miminkama na hory? Tam se bude vozit na saních a bojím,bojím,e mu bude zima.
No ale v tom beranu jsme to projezdili my s bráchou,tak to zvládne i Máa.
Není tady
Tedy to je v Cechach uz takova zima? To tady je asi 25 stupnu a Ryu na sobe ma v pohode jen bodicko a ani nema ponozticky a muzeme ven. Vecer je uz ale chladno, to musim dat aspon ponozticky a kalhoty.
Není tady
Tak mame fusak z Chicca za 999, take litr Je super, teploučkej a silnej. Měli tam fusaky od 700Kč a docela dobrý, ale blbý barvy
, s beránkem tam mají za 1200,-
Cestou jsem se stavila v Europarku. V NEXTU mají velikánský slevy. Capka+rukavicky sleva z 620 na 150...přece to tam nenechám
Není tady
To se bude Mika mít.Sakuro je tu u podzim jak vymalovaný.Ráno mlha,pak se vyjasňuje a odpoledne je krásně.Ale na body bez ponoek fakt ne.
Není tady
Jitu, díky moc za tip.Zítra jedem ven taky dopolčo, tak kdy bude zima,pouiju jako mustr.Venku jsem dneska načuhovala do cizích kočárků jako Kelika,abych si udělala přehled, kdo a jak oblíká Musel bejt na mě dobrej pohled
Upravil(a) Tynas (18. 10. 2006 19:35)
Není tady
Misko, ty taky jedes v nextomanii? :-)) ja takhle obchoduju na Mimibazaru a Barbule ma tolik tricek a mikin, ze to snad ani nevynosi. Jedine co nemuzu sehnat je zimni bundicka, to si netroufnu koupit bez vyzkouseni. Kdyz ja nevim, kde v Brne je nextackej obchod, snad asi nikde ... :-((
Jinak, Misko, Barbule ma stejnou zimni cepicku jako Misulele, tu ruzovou z H&M :-)
Upravil(a) Romana (18. 10. 2006 20:00)
Není tady
Holky, to ty fusaky jsou tak drahý??? Já mám natěstí půjčenej od kamarádky nádhernej fusak, jen nám je zatím trochu větí.
Není tady