27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
holky co mate miminka, co v techto dnech oblikate prckum do kocaru? a mate je porad ve fusaku?? ja nechci malou moc oblikat, ale zas nechci aby ji bylo zima
Není tady
Makči já u dávám jen deku pod malou, myslím, e u tam je na fusak fakt vedro...?
Není tady
Fusak uz nemame tak 14 dni. Mam deku pod ni a deku na ni + nanoznik. Jinak ma na sobe puncosky a kalhotky, bodicko a kabátek. Ted zjistuju, ze ji jsou vsechny cepule male a nemuzu sehnat nic takoveho jarniho. Bud to jsou tluste helmy na zimu nebo kloboucky na leto, ale nic mezi tim :-((
Není tady
jezis, tak to ja ji mam chudaka navlecenou v mikine a bunde a jeste ve fusaku, jeste ze je ve stinu, ale po obede ji beru a prevlecu, jak se teda vzbudi. jeste ze vas mam, si pripadam jako totalne neschopna matka, co bych si bez vas pocala?:-)
Není tady
Já dávám pod deku,na deku a jetě je zabalenej v zavinovačce. Na sobě má dupky a svetřík + čepičku.
Není tady
Ahoj Makči, já mám v kočáru u měsíc jen deku vespod a deku na Mikuláka. Kdy byly chladnějí dny, měla jsem takovou teplejí kombinézku, teď dávám u jen kalhotky s punčokama (dneska jsme měli jen ponoky), tričko a svetřík. Na hlavičku jsem sehnala supr barevnou kiltovčičku, je měkounká a zakryje hlavičku, kdy fouká:-) Klouboučky máme taky, ale zatím jetě leí, take je moc nevynosí. Koukám, e máme vechny stejné starosti. Já taky někdy nevím, jene mě vdycky s dotazem někdo předběhne:-)
Není tady
Tak to já řeím přesně opačný problém. Malá je pořád spocená a to nejen doma ale i venku. A to ji neoblékám, oma jen tričko a tepláčky, venku dínky, tričko, mikinu a ponoky . Ona je taková horkokrevná, e se potí snad úplně u veho. To teda určitě není po mně. Jinak v kočáru mám belkou deku, kterou jsem poskládala na takový dlouhá pás, který je pod ní , u noiček se deká obtočí směrem nahoru a tak ji přikryju. Dnes bylo ale takové horko, e sjem ji ani nepřikrývala.
Makči jsi mi připomněla maminky na kyčlích, které samy ly ve svetříkách a miminka měly ve fusáku, s nánoníkem, mimča navlečené a divily se proč jsou tak spocené, no bodej. Malá je nervozní, jen kdy je ji troku horko. jak se asi citěly mimina kdy jsou tak navlečená. Mi dr. řekla, e se mám kouknout na sebe a dát o vrstvu navíc, kdy mimi leí a nehýbá se jako my
Není tady
no já to oblíkám stejně jako Kamča. U 14 dní nemám fusák (mimo jednoho dne, kdy byla fakt zima - apríl no) a dávám o jednu vrstvu víc. Take má jenom body + mikču a zakryta je dekou. Dneska ale bylo takové vedro, e jsem mikču sundala a deka byla taky na okrasu. Ona má v kočáru takové dusno a větí horko ne je venku. Tolik tam nefouká. Určitě nejsi neschopná matka bojí se a to je normální
Není tady
no ja porad mela pocit ze ji musi byt zima, my totiz mame blbe situovany barak a je tu zima i v lete, takze ja jsem porad zmrzla a myslela jsem ze musi byt i mala:-) vcera jsem se uz ridila vasima radama a malou neoblikla jak na sibir, ale ona nebyla spocena ani navlecena, no nevim.
Není tady
Jo romči, já si koupila pro Káu takový mako áteček na hlavičku, ouk má pěkně v teple, ale vzadu větrání, kdy leí, stejně je v teple na podloce. Vypadá to super, i dr. nás pochválila )
Není tady
kamci to je dobry tip, ja jdu dneska do mesta pro nejakou cepku, mam super, ale kdyz se otoci, tak ma usi venku a to ted nechci, kdyz je na to nachylna. takze jsem zvedava co u nas budou mit
Není tady
Dneska jsme byli venku s letní čepičkou-taková jemná bavlněná.A jen body kalhoty a rozepínací mikinka.Já jsem horkokrevná a tak se troku bojím,aby mu nebyla zima a proto vozíme v kočáru jetě deku.
Není tady
Makči já ji koupila v tescu . Koupila jsem bílou, a nemá ve růové, no mana nejprve nadával, a nevypadá jak jeptika, ale sluí ji to je to hodně holčičí kukuč
Není tady
Tak ja jdu dneska zase na zkraslovaci kuru - strihani + melirek a pak jdu Barculi nakoupit nejake oblecky, bo je ji toho uz dost maleho. Kuprikladu z nekolika paru ponozek uz neobuje nic, pak nejakou tu cepuli, bodycka s kratkym rukavkem, apod. Doufam, ze zase neujedu na nejake krasne sukynce, uz ma dve, je to desne neprakticke, ale mamina holt nakupuje :-)) Vcera jsme byly zase s ocickem v nemocnici a sestricky se rozplyvaly, jak ji to slusi. Takze tim jedine posilily moje sebevedomi, ze jo. :-))
Není tady
Já dokonce i kdy nechávám Káu nahatou uvolnit se od třmínků, tak ji nechávám jedině ponoky, a nemá studené apky, jinak si to uívá. Holka jedna horkokrevná
Jinak včerejí očkování úúúúúúúúúplně bez rekací, dokonce jsem na to zapomněla, jak se nic nedělo, včera jsme zvládly i prochajdu - bez protestů a dnes si dává dopolední siestu
Není tady
Mamče a jake čepičky na jaro jsou dobré,my u máme 5 a jak se Terka mele v kočaře,tak ma ui holé a celou čepku v očích a mení číslo u ma malé.Kdo pouiváte ty átečky,drí dobře?
Není tady
tak ja vcera koupila dve cepky z maka, docela pekne, akorat se nehodi k ruzove bunde, ale co uz, hlavne ze ma usi zakryte. satky tam vubec nemeli, proste male mesto:-((
jinak dneska jsme byly na usnim na kontrole a je v poradku. jupiiii
a doktorka nam rikala jak je to pekne baculate miminko:-)
Není tady
Já jsem včera koupila nádhernou jarní čepku je světle zelená a Martínkovi ohromě sluí a stála jen 65,-kč.
Taky jsem se vás chtěla zeptat co máte připraveno do kočárku na teplejí dny myslím jako plymo a tak.Já si toti nedokáu v tom mém moderním kočáru ty krajky představit navíc kdy v něm vozím kluka e jo.Kdy se mi narodila první dcera tak to bylo v létě tak byla hned od začátku načančaná v krajkách ale u kluka hmm... nevim.
Není tady
Na ty opravdu teplé dny stačí plenka. je to jen na přikrytí kvůli přímému sluníčku, bacha na spálení....
Není tady
No, Svetlus, ja ani na krajky nejsem a plymo je dost neprakticke, takze jsem videla loni, ze maminky mely Tetra plenu nebo nejakou platenou prikryvku.
Není tady
Ja mam zatím v kočáře rozloenou zavinovačku.Romi Barunka dorazila a moc ji to sluí,nepadá ji ta čepička kdy je v kočarku? Ja jsem kupovala jen čepičky se nurkama,ale nic moc,asi zkusím taky něco jako vy,dík za inspiraci.ů
Není tady