Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 4. 2006 10:49

PetraF
♥♥♥----

může někdo poradit?

Ahojík všem...jsem s Frýdku-Místku a rozhoduji se kde budu rodit,jestli ve Frýdecké porodnici nebo OV-Porubě?Může mi někdo napsat svůj názor?Na Frýdeckou nemocnici neslyším zrovfna milé poznámky a stou Porubou nevím.Předem díky

Není tady

#2 19. 4. 2006 13:35

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Re: může někdo poradit?

Petro určitě ti poradí Kamčitka, někde tady zrovna včera někomu radila a jde rodit do F-M, že v OV-Porubě je nepříjemný personál. Ona si F-M chválí...

Není tady

#3 19. 4. 2006 14:39

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Ahojky,
tak já o tom můžu psát celkem dost, rodila jsem tam, a během těhotenství i několikrát ležela. Prostředí je tam určitě pěkné, už i vzhledem k velkému parku, kam se dá chodit na procházky, nebo trávit návštěvy i díky obchůdkám a restauracím přímo v areálu Fakultní nemocnice. Ale je to prostě jednou fakultní nemocnice, kde se soustřeďují riziková těhotenství (jako jsem byla i já, tudíž jsem neměla jinou volbu) a tak to tam opravdu běží jak běžícím pásu. Já osobně jsem tam zažila den (je fakt, že byl vyjímečný), kdy bylo 21 porodů za den. Ale frmol tam opravdu je, takže ani času na každou pacientku není tolik. A co se týká personálů, nemohu moc posoudit, v jiné porodnici jsem nebyla big_smile, ale myslím si, že lékaři (někteří) jsou prima a odborníci, sestřičky šestinedělky (ženské sestry) jsou taky super, ale co se týká dětských sester, tak opravdu tady se moc rozepisovat nechci, ale je to hrůza. Můžu odpovědně říct, že díky nic jsem se dostala po porodu do totální deprese. A stížnosti na ně nejsou jen v mé hlavě, bylo nás víc. Pokud jste po porodu v pohodě a nemáte problém, máte klid, ale pokud je nějaký problém, tak se cítíte jako člověk, který obtěžuje. Navíc každá tam razí svou teorii, takže co vám jedna doporučí, druhá při výměně služby vás za to seřve. A ještě jeden menší problém jsem tam zaznamenala, sestřičky šestinedělky a dětské sestry mezi sebou tak trošku válčí.

Není tady

#4 19. 4. 2006 14:50

AndreaP.
Administrátor

Ještě jsem zapoměla dodat, že pokud by ale miminko hrozil nějaký problém, buď předčasné narození nebo cokoliv jiného, tak je dobré volit tuto porodnici, protože co jsem viděla, tak tam mají opravdu špičkové oddělení pro nedonošené děti a taky JIPku, takže záchrana miminka tady je určitě v dobrých rukách.

Není tady

#5 19. 4. 2006 16:43

makca
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Studénka

sestrenice rodila ve frydku a nemuze si to vynachvalit, a to to ma docela z ruky, pry super prostredi i pristup personalu

http://www.bump-and-beyond.com/35/3562/356217.png

http://www.bump-and-beyond.com/35/3562/356219.png

Není tady

#6 19. 4. 2006 22:05

Kamčitka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: FM

Peti, já už jsem ti to rozepisovala do obou tvých témat o porodnicích. Já jsem rozhodla pro frýdek, právě na doporučení svých známých, které tam v dohledné době rodily. Pěkné nové prostředí, velmi příjemné a ochotné sestry. čisté prádlo jak si řekneš.  Porod taky super. Více jak jsem psala viz níže diskuse.
To co říká Andrejka, píšu i já o porubské porodnici, šla bych tam jen v případě jakéhokoliv problému buď se mnou, nebo s mímem. A na císař taky tam.
Jak říká že sestřičky mezi ssebou válčí, tak co mi taky kamarádka říkala. Každá si "mele" svou.
Jinak do Frýdku si můžeš zajít na prodlídkuporodnice, tuším každou středu od půl jedné. Ale raději si tam zavolej. To bylo moje definitivní rozhdonutí, když sje porodnici viděla na vlastní oči. Během porodu jsem měla naprosto volný pohyb a přístup ke všemu co jsem chtěla zvolit, od balonu, vaku, žíněnky, sprchy, rodit v sedě atd. atd.
Ničeho se neboj, na každé porodnici najde někdo něco špatného, i na Apolináře, který je jinak prý super a doporučovaný, tak např. na rodině najdeš i negativní zkušenosti yikes

Není tady

#7 19. 4. 2006 22:28

AndreaP.
Administrátor

Souhlas s Kamčitkou, na každé porodnici něco najdeš, každý má třeba jinou představu, problém je hlavně v tom, že porodnici dělá hlavně personál, a co si budem povídat, převážně to jsou sestry, protože ty jsou vám blíž než lékaři, které vidíte tak maximálně u vizity a pokaždé je to jiný yikes Já měla možnost více poznat chod této porodnice, nebo jak už jsem výše uvedla, nebyla jsem tam jen rodit, ale několikrát během těhotenství jsem tam byla taky hospitalizovaná.

Jo, a Kamčitko, co se týká toho císaře, tak právě ten mi tam dělali wink

Není tady

#8 20. 4. 2006 12:48

jjanulka
♥♥♥♥---

Ahojky,já taky rodila v Ostravě Porubě,taky císařem a taky jsem byla riziková,pravdou je že každá dětská sestra mele svou,ale jinak si nemůžu stěžovat.Faktem je že když něco mimču hrozí tak určitě je lepší Poruba.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí