18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojík vem...jsem s Frýdku-Místku a rozhoduji se kde budu rodit,jestli ve Frýdecké porodnici nebo OV-Porubě?Můe mi někdo napsat svůj názor?Na Frýdeckou nemocnici neslyím zrovfna milé poznámky a stou Porubou nevím.Předem díky
Není tady
Petro určitě ti poradí Kamčitka, někde tady zrovna včera někomu radila a jde rodit do F-M, e v OV-Porubě je nepříjemný personál. Ona si F-M chválí...
Není tady
Ahojky,
tak já o tom můu psát celkem dost, rodila jsem tam, a během těhotenství i několikrát leela. Prostředí je tam určitě pěkné, u i vzhledem k velkému parku, kam se dá chodit na procházky, nebo trávit návtěvy i díky obchůdkám a restauracím přímo v areálu Fakultní nemocnice. Ale je to prostě jednou fakultní nemocnice, kde se soustřeďují riziková těhotenství (jako jsem byla i já, tudí jsem neměla jinou volbu) a tak to tam opravdu běí jak běícím pásu. Já osobně jsem tam zaila den (je fakt, e byl vyjímečný), kdy bylo 21 porodů za den. Ale frmol tam opravdu je, take ani času na kadou pacientku není tolik. A co se týká personálů, nemohu moc posoudit, v jiné porodnici jsem nebyla , ale myslím si, e lékaři (někteří) jsou prima a odborníci, sestřičky estinedělky (enské sestry) jsou taky super, ale co se týká dětských sester, tak opravdu tady se moc rozepisovat nechci, ale je to hrůza. Můu odpovědně říct, e díky nic jsem se dostala po porodu do totální deprese. A stínosti na ně nejsou jen v mé hlavě, bylo nás víc. Pokud jste po porodu v pohodě a nemáte problém, máte klid, ale pokud je nějaký problém, tak se cítíte jako člověk, který obtěuje. Navíc kadá tam razí svou teorii, take co vám jedna doporučí, druhá při výměně sluby vás za to seřve. A jetě jeden mení problém jsem tam zaznamenala, sestřičky estinedělky a dětské sestry mezi sebou tak troku válčí.
Není tady
Jetě jsem zapoměla dodat, e pokud by ale miminko hrozil nějaký problém, buď předčasné narození nebo cokoliv jiného, tak je dobré volit tuto porodnici, protoe co jsem viděla, tak tam mají opravdu pičkové oddělení pro nedonoené děti a taky JIPku, take záchrana miminka tady je určitě v dobrých rukách.
Není tady
sestrenice rodila ve frydku a nemuze si to vynachvalit, a to to ma docela z ruky, pry super prostredi i pristup personalu
Není tady
Peti, já u jsem ti to rozepisovala do obou tvých témat o porodnicích. Já jsem rozhodla pro frýdek, právě na doporučení svých známých, které tam v dohledné době rodily. Pěkné nové prostředí, velmi příjemné a ochotné sestry. čisté prádlo jak si řekne. Porod taky super. Více jak jsem psala viz níe diskuse.
To co říká Andrejka, píu i já o porubské porodnici, la bych tam jen v případě jakéhokoliv problému buď se mnou, nebo s mímem. A na císař taky tam.
Jak říká e sestřičky mezi ssebou válčí, tak co mi taky kamarádka říkala. Kadá si "mele" svou.
Jinak do Frýdku si můe zajít na prodlídkuporodnice, tuím kadou středu od půl jedné. Ale raději si tam zavolej. To bylo moje definitivní rozhdonutí, kdy sje porodnici viděla na vlastní oči. Během porodu jsem měla naprosto volný pohyb a přístup ke vemu co jsem chtěla zvolit, od balonu, vaku, íněnky, sprchy, rodit v sedě atd. atd.
Ničeho se neboj, na kadé porodnici najde někdo něco patného, i na Apolináře, který je jinak prý super a doporučovaný, tak např. na rodině najde i negativní zkuenosti
Není tady
Souhlas s Kamčitkou, na kadé porodnici něco najde, kadý má třeba jinou představu, problém je hlavně v tom, e porodnici dělá hlavně personál, a co si budem povídat, převáně to jsou sestry, protoe ty jsou vám blí ne lékaři, které vidíte tak maximálně u vizity a pokadé je to jiný Já měla monost více poznat chod této porodnice, nebo jak u jsem výe uvedla, nebyla jsem tam jen rodit, ale několikrát během těhotenství jsem tam byla taky hospitalizovaná.
Jo, a Kamčitko, co se týká toho císaře, tak právě ten mi tam dělali
Není tady
Ahojky,já taky rodila v Ostravě Porubě,taky císařem a taky jsem byla riziková,pravdou je e kadá dětská sestra mele svou,ale jinak si nemůu stěovat.Faktem je e kdy něco mimču hrozí tak určitě je lepí Poruba.
Není tady