29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
brala jsem tato ATB 25 dnů, skončila v půli ledna. Žádné vedlejší účinky jsem neměla a nepoznala jsem na svém těle, že ATB beru jinak, než, že skvrna od borelie ustupovala a bylo mi stále lépe. Ovšem, u mne to zachytili na začátku. Bolesti kloubů, svalů jsou způsobeny borelií a ne ATB.
Není tady
JÁ BRALA DOXYHEXAL 40 DNÍ A PO TÝDENNÍ PAUSE MI HO NASADILI ZNOVU NA 40 DNÍ. JEŠTĚ MI ZBÝVÁ 30 DNÍ . OD ZAČÁTKU LÉČBY JSEM DOST UNAVENÁ. JAK ŘÍKALA JEDNA HODNÁ SESTŘIČKA....BUDETE SE MUSET VÍC ŠETŘIT-MĚLA PRAVDU.
JO A TAKY SE MI PO NICH OPAKUJÍ ŽENSKÉ ZÁNĚTY. NA TY MI POMÁHÁ LACTOBACIL.PORADILI MI HO V LÉKÁRNĚ,ALE MUSÍM BRÁT VYŽŠÍ DÁVKU. JAK MI ZAČNE ZÁNĚT ,ZVÝŠÍM DÁVKU NA 2-3 DENNĚ A ZA PÁR DNÍ SE VRÁTÍM K 1 DENNĚ.
JAK DLOUHO SI JE BRALA TY ERO?
Není tady